icon

Manžel sa po celom dni neprezlieka

28. mar 2023

Ahojte , moj muž ma s týmto strašne vytaca . Nepíšte mi prosím že viem koho som si zobrala lebo veruze neviem , nemám pocit že takýto býval . No k veci . Chodi cely týždeň v tom istom oblečení, ide do fitka v teplákoch a mikine ráno , potom odtiaľ ide niečo porobiť do podniku , potom ide po dieťa do škôlky , dovezie ho domov , naje sa odíde zas niečo porobiť , na večer ide zas behávať a potom pride domov naje sa a vycapi sa na gauc podotykam v tom istom oblečení v ktorom aj cvičil aj robil kadečo možné a toto oblecenie si meni za nové každý pondelok . Mne to pride extrémne nechutne že sa mi po gauči váľa v oblečení v ktorom sa váľa aj na strojoch vo fitku kde je milión upotenych ľudí , a to ešte musím poznamenať že sa ani nesprchuje každý den , ale tak možno každý tretí aj to mu musím pripomenúť . Mna toto už extrémne vytaca ako sa o seba nestará a ma to na háku . Povedala osm nech láskavo so svojou hygienou niečo urobí lebo ja odídem a ešte sa aj urazí . Ja. Už neviem ako naňho ??

Strana
z3
mircalla
29. mar 2023

@manzanillaa Tiez som syna uz citila ked ma 11, ale fakt ma zaujem aby bol cisty a vonal. Jemu staci ten Old spice Blue Water, a je velky rozdiel ked ma nieco oblecene ked si ho nahodou zabudol dat. Okrem nohavic a bund vsetko nosi len jeden den - mikiny, tricka, samozrejme spodne pradlo aj ponozky vsetko periem po jednom dni, aj tricka, aj hrubsie mikiny.
A tuto dospely chlap to nedava? Ja som v soku, co za prasce maju zeny doma
Partner je cudzinec, tam netreba riesit, je zvyknuty byt cisty, vonavy, mat ciste nechty a parfem samozrejmost.

simca06022011
29. mar 2023

@mircalla pri detoch = rodicia si nevsimnu, deti neriesia/nevedia. Smrdia proste takmer vsetky, posledne moja dcera cca 3t dozadu prisla taka domov ako spoteny chlap, isla rovno do sprchy.. a to dostala dezodorant a vsetko, ale nemaju este ten zvyk. Pripadne to beru ako frajerinu, a tak (rieismi sme na rodicku, ze nemaju deti nosit dezodoranty do skoly, dievcata nosili tie sprejove, pudrove a kadejake = a to ked sa besneli nastriekali pol flase na triedu a bolo.. nevedeli vyvetrat cele vyucovanie :DD) . Proste deti.

U dospelyhc je to pohodlnost, neboj keby isiel za novym objavom drhne sa aj medzi prstami na nohach.

mircalla
29. mar 2023

@simca06022011 aky problem je v skole ten tvrdy deodorant? Nie sprej
Je to diskretne, necitit to a ucinne to zabranuje pachu z potu, spreje su hrozne

manzanillaa
29. mar 2023

@mircalla môj muž by namna krivo pozeral,keby poviem,že nejdem do sprchy každý den😁 áno,sú výnimky,keď som v teplotách,že idem na druhý-tretí deň,ale inak každý deň...aj syn je tak naučený a áno,samému to už vadí, že sa potí a cítiť to. Ma 12rokov,puberta😁

mother221
29. mar 2023

Nedava si sprchu vo fitku? Skus mu pribalit do ruksaka veci na prezlecenie ze sa na neho tesis ked pride domov a nejak ho odmen, ked hygienu zlepsi 🙂 motivuj ho

simca06022011
29. mar 2023

@mircalla no ja pisem co sa stalo v skole, konkretne, nevidim problem v nicom. Ale teda, po takej telesnej uz na seba davat tuhy dezodor ani nepomoze. To si zase musia deti nacvicit a riesit to rano doma, atd. Po telesnej by u nas mali konecne zmodernizovat skoly, neexsituje ze 2.stupen, stredne skoly atd nemaju napr. moznost sa sprchovat. Ale to tak mozno o 100rokov. Tam je"vona" v triedach ako satni hokejistov :DDD

grolmulina
29. mar 2023

vobec sa necudujem ze ti to vadi a ak ani vyhrazky k nicomu nevedu, tak sa raz proste vezmi a chod na par dni k mame. nech sa chlap laskavo spamata. neverim, ze sa m seba proste po tych vsetkych aktivitach neciti

mircalla
29. mar 2023

@simca06022011 Jasne, ja som to dala skor ako priklad, ze chalan to vie a chlap nie?
Ono spreje su peklo, suhlas Aj s tym zvyskom

simca06022011
29. mar 2023

@mircalla presne, je to cuniatko proste, vie to, nechce sa mu.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
mircalla
29. mar 2023

@mother221 Odmenovat muza, za to ze sa osprchuje? A co je male decko? Ved to je predsa zaklad, co by mal robit automaticky

mother221
29. mar 2023

@mircalla mal by. Ale nerobi. Treba najst pricinu a nie krikom a vyhrazkami ale spravnym pristupom, laskou a trpezlivostou to zmenit

nwnw
29. mar 2023

@annm81 na intraku sme mali taku babu ona si umyvala iba vlasy a do skoly chodila normalne, len sa 3 mesiace neosprchovala. Potom ju rodicia odviezli niekam... Nechaja choroba

gabika0825
29. mar 2023

No presne, neverím že nebol predtým takýto. Každopádne je to dobre nechutne a je dobrý humusak. Ako s ním vôbec môžeš ležať v posteli. Mne keby takto vliezol chlap do postele tak v momente ho vyhodim spať pred dvere. A urazí sa preto lebo si mysli že neodídeš tak ešte hra urazeného. Čo vás intímny život?

gabika0825
29. mar 2023

@mother221 a čo je malé decko? 🙄 že ona ho má učiť čistote? Fuj veď ja by som sa zgrcala z takého humusaka

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
hope87
29. mar 2023

A skusila si sa ho normalne, s kludom opytat, ze preco na seba takto kasle? Resp. preco sa neprezlieka a chodi v tom istom cely tyzden a ledva sa osprchuje raz za 3 dni? Ze tebe to velmi vadi a zaujima ta, preco...

mircalla
29. mar 2023

@zuzana9415 To uz niekto pisal - depresivny clovek nebeha a nechodi to fitka
Ci mysli, ze najde psychicke sily ist behat ci makat do fitka, ale nie na vymenu oblecka ci sprchu? Pochybujem

veronika0122
29. mar 2023

Vezmi večer, oper, bude si musieť vziať iné 😉

danica2711
29. mar 2023

preboha, veď od takého prasaťa vám musí smrdieť celý byt. Tá posteľ, no fuj! Tebe sa pri ňom dobre spí? Taký cirkus by som s ním narobila, že by sa sprchoval 3-krát denne...

apolka77
29. mar 2023

Keby som mala svojho muža rada a záležalo by mi na ňom tak aj o polnoci " ukradnem" to smradľavé oblečenie a operiem ho ...alebo skoro ráno o 6 hodím do práčky..keď bude mokré dá si niečo iné...a tak jazdy deň až si zapamätá že to tolerovať nemienim ..zároveň sa s ním budem rozprávať že " smrdí" a poprosím nech s tým niečo robí...alebo vyhľadame pomoc psychológa či psychiatra ak je to depresia...

Strana
z3