icon

Manžel sa stretáva a píše s nejakou pani

cobudedalej
31. okt 2015

Manžel sa stretava a piše si s nejakou... neviem či aj spolu spávajú, asi mi te je aj jedno. Len včera som mu otvorila fb a prečítala si ako sa na moju adresu pred ňou vyjadruje. Som riadne monštrum. Uplná sviňa zákerná, s celovu mojou rodinou. Len sa všade za mňa hanbiť musí. Ide o to,že je načase tou sviňou začať byť. A mužovi to chcem osladiť. Veď táto dotyčná neni prvá. A už som mu prehltla kadečo. Mám taký plán,že dotyčnej verejne napíšem na fb a vykreslím ja manžela. Opíšem večne oprdený osratý hajzel, kt sa stale ujde čistiť mne. Opíšem náš megasex keď vyleze na mňa, do minuty sa spraví a zleze. Opišem ako mu to na začiatku vzťahu nefungovalo, lebo mal komplex z detstva, keď počul ako sa mu mama odbavuje. A ešte by som mohla napisať ako ma jeho mama po potratoch posielala. Aj ako ma tehotnú z domu vyhodil. A ako dcéra reve keď musí isť svokre. Čo vy na to? Sice si to aj moji kamoši prečítajú, ale aspoň uvidia ako to u nás chodí.

Strana
z2
lila1988
31. okt 2015

Ako tu bolo spomenute, vymen zamku, pobalene veci mu nechaj pred dverami a daj mu tam list s FB konverzaciou. Viem, ze to bude tazke, ked ostanes sama s dietatom, ale zvladnes to.

maciatkolulu
31. okt 2015

@cobudedalej tak ja len, ze ked ta vyhadzoval z bytu ked si bola tehotna a ine perlicky, tak ste asi velmi stastne manzelstvo doteraz nemali, takze to bola len otazka casu, ci si niekoho najde. A lezla si ku do fb precitala co nebolo pre teba tak to teraz mas. Tvrde, ale realita. Uprimne sa ta olytam bola si ty dobra manzelka, dokonala, vsetkk tip top a iba on aj so svojou matkou hajzel? Preco vzdy zeny tvrdia, ze muzi su hajzli? A ked chces spravit to co si napisala, tak spravis akurat tak zo seba prave taku akou ta opisal.svojej "pani". Zila si s nim aj ked si predpokladam vedela, ze to nie je dokonale. Chodte od seba a budes mat. S takouto pubertalnou fbkovou vojnou nic neurobis, akurat sa budi hlavne na tebe zabavat. Predpokladam, ze byt mate spolocny, ak nie je iba muzov, kedze ta z neho vybadzoval. Tak zvaz ako budes postupovat. Ci mas kde ist byvat atd.

tilda
31. okt 2015

@cobudedalej dotycnej kup bonbobieru na znak vdaky ;)

mysicka36
31. okt 2015

Haha dobre sa tu smejem. Zakladatelka bude taká istá ako ten jej muž. Akurat nasťahovaná u svokry a preto ho vyhodiť nemôže. 😀

jahodnicka
31. okt 2015

No jezkovi voci, hlavne tam nic takoveho nevypisuj 😕 .

tiwyna
31. okt 2015

Ak chces,napis sukromne tej zene,ale nie verejne.

guinevre
31. okt 2015

@tiwyna Veru ani sukromne by som nepisala...

Strana
z2