Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke
Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...
ja len ako priklad co vsetko sa moze stat... ja muzovi bezne chodim do mailu, aj teraz isiel lyzovat tak on je na telefone a ja mu vybavujem korespondenciu 😀 to len aby tu niekto nezacal mudrovat ze co tam snorim.. a jedneho krasneho dna mu prislo potvrdenie registracie tiez na takejto erotickej stranke... tak som sa ho spytala ze ci sa nudi a on o nicom nevedel... potom sme tam aj pisali nech tu registraciu zmazu a neotravuju s kadejakymi mailami, ale su tam uplny ignoranti admini... kedze nam prisli registracne udaje, tak sme sa tam logli a zistili sme ze MM je z Prahy (to nesedi), je stihli (to sedi), ma hnede vlasy (to sedi trochu kedze uz skoro ziadne nema) a hlada ineho chalana (tak to dufam vobec nesedi 😀 ).. stale sme nechapali ako je mozne ze sa niekto registroval pod jeho menom, mysleli sme si ze si z neho niekto vystrelil a potom sme zistili ze dotycny naozaj existuje, ma tiez gmailovu adresu a ich adresy su rozslisene len bodkou a nejak to tam zahaprovalo a maily chodili mojmu muzovi 😅 kedze admini na to srali tak sme to vyriesili prozaicky, logli sme sa, zmazali registraciu a bolo po probleme... ja len ze aj rozne nahody existuju... treba sa manzela na rovinu spytat co a ako, nema zmysel zozierat sa...
@mimi49 pripomenula si mi na čo nerada spomínam ale tiež sme to riešili doma, skončilo to až vtedy, keď som vyhodila všetky mužove veci k dverám. odvtedy ťuk, ťuk, Stalo sa to presne trikrát, že som mu našla správy - začal na azete, neskôr cez mobil. Nikdy nepochopím chlapov-stále sa tváril ja nič, ja muzikant, ani raz sa nepriznal - aj keď som mu to v pc ukázala- on stále tvrdil, že to nič nie je, že to len tak, a bla, bla, bla. Sa obhajoval, že to robí 98percent mužov a toľko ich aj podvádza svoje ženy - ale nie on. Vraj KAZDY muž túži po druhých a skúša.... len on nie... inak sme spolu 10 r. a za ten čas mi nikdy nenapadlo, že takto sa vymaľuje,
@libka1 hovoris mi z duse, zozieranie nema zmysel / toho nam dost sposobia ini: rodinní príslušníci, kolegovia, šéfovia. Normálne sa opýtaj a uvidíš. Priprav sa na najhoršie aj najlepšie a rozhodni sa podľa toho, čo a ako ti odpovie. Divné veci a omyly sa dejú naozaj.... nemusí byť nič stratené. A k tomu sexu, len taká otázka - ak teraz to boli 3 týždne a máš povedzme chrobáka v hlave, čo s tehotenstvom a po pôrodom. Toto by som si možno vydiskutovávala skôr ako nejaké, možno neexistujúce registrácie 🙂
drž sa!
@bugsphoto dakujem...a co s tym ma tehotenstvo a porod? to som troska nepochopila... 😅 a myslim, ze tie registracie su jeho...je tam foto muza, co vyzera ako on, len v mladsej verzii a sedi vsetko nanho...popis, mesto, dokonca znamenie... 😠 ... preco by to niekto robil? to by ho musela ta osoba poznat...neviem...
@alelea no my sme spolu tiez 12 r. a v zivote by som nepovedala, ze sa niecoho takehoto dockam...vzdy mi vravel, ked sme sa rozpravali na temu nevery, ze on ma nema dovod podvadzat...ale tak..pravdu vie len on, ci je to tak...Viem, ze mi moze nabulikovat cokolvek a ja, kedze ho lubim uverim mu... alebo skor, uverila by som mu, nebyt tohto tu, co som nasla...teraz je dovera nastrbena..a on aj na mne vidi, ze sa nieco deje...sa ma dnes pytal, ze co mi je..ze zasa mam "ten zvlastny" vyraz... 😒
@sirinka aj nechcem ...aj chcem...len neviem najst vhodnu chvilu...ked pride z roboty, je unaveny, podrazdeny...maju teraz problemy, hrozi, ze im budu platy kratit a tak... 😒 A potom cez den je mala doma a to sa neda v klude sa rozpravat, ked ona tu stale pobehuje a "mamii, zahrame si clovecko? a ociii, preco mi nejde telka? " ... a podobne...a uz vobec sa neda rozoberat takato tema, ked je mala hore...
Ja ked som nasla mm v mobile smsky ze si pise z inymi,to som bola tehotna z dcerou v siedmom mesiaci tak som riesila hned ,priznal sa a prestalo to,ale aj tak mu uz neverim. Aj s mojou kamaratkou si vypisoval a ked to tu tak citam tak to na mna dolahlo a rozmyslam naco som snim,ked mu aj tak neverim,hrozne je to z chlapmi
Nemam cas citat vsetko...ale urobila by som jedno... zaregistrovala tam a kontaktovala ho, zaucelom nezavaznehl stretnutia... i ked otazka, ci by to potom neobratil voci Tebe a ci by Ti uveril, ze si tam bola zaregistrovana kvoli nemu....
To by pozeral ak by Ta zbadal!
Alebo verzia dva- na rovinu povedat ze to vies.... naco cakat ,kym sa zamota do niecoho?
@mimi49 ale aspon vidis,ze v tom niesi sama,vela nas sa bori s takymito problemami. A navise akurat dnes sa manzelova firma stahuje na nove miesto a tam vedla ich novej budovy robi ta moja byvala kamoska,ona tam predava cigarety a moj muz fajci a jasne ze si bude k nej chodit kupovat ich a ako ho tak pozorujem,tak ona sa mu stale paci a bojim sa toho ze ma snou bude podvadzat,lebo ona slobodna,nezadana,aj jej sa on paci tak tiez neviem ako to bude a bojim sa toho
Tak to dufam ze to prekonate a vysvetli sa to vsetko. Hlavne je ze sa lubite,drzim palce🙂
@mimi49 inak fakt ta obdivujem. Ja by som mu to povedala v tu minutu ako by som to zistila a kym by ma nepresvedcil na milion percent ze je nevinny tak nieze sex ale nic by nebolo. A potom ked by som mu uverila by mozno nasledovalo ozivenie sexu po rozhovore... Ako som uz aj pisala.
@mimi49 to je pravda. Ale nemala by som nervy tak dlho cakat.ja som mala problem ze si muz pisal s "kamoskami" on to bral ako kecanie o nicom ked sa nudi,alee jedna z nich ho otvorene balila. No skoncilo to pred par rokmi ked uz som fakt furt hysacila. Nikdy sa s nikym nestretol. Prestala som ho podozrievat ked sa mala narodila. Nerobil to uz predtym ale ja som sa ukludnila az po jej narodeni. Obcas sa mu ta cuza este ozve ale on ju neriesi a teda ani ja.

@jana5369 no ja viem presne, co by chcel a co sa mu paci..on mi to hovori... ziadny hnus....