icon

Ako spoznať slobodnú mamičku na zoznamke?

rolandt
Dnes o 17:57

Ahojte ,mám otázku už dlhšiu dobu hľadám si známosť vzťah a zatiaľ som nenašiel tú správnu nakoľko zoznamky nestoja za nič .Hladam aj slobodnú mamičku s dieťaťom ktorej nevyšiel vzťah .Zapad stred Sk prípadne kde ste si hľadali známosť ?Vekovo od 34 do 43 rokov ak sa taká nájde kľudne napíš správu budem rád .

anonym_847550
•
Dnes o 18:02

zase ty?uz mas tu jednu diskusiu naco ich duplikujes? 🤣 dokonca v tej prvej diskusii mas aj AI zhrnutie ak sa ti nechce citat vsetko.

anonym_9dc4b9
•
Dnes o 18:02

Málo máš problémov v živote?

petronelag
•
Dnes o 18:08

Slobodné mamičky nie sú ľahká korisť so zmenšenými nárokmi na mužov.

anonym_434bf9
•
Dnes o 18:20

Dost odstrasujuco to znie, ked chlap hlada zenu s podmienkou, aby mala dieta. Verim, ze hladas zenu a nie dietatko.

rolandt
autor
•
Dnes o 18:21
@anonym_9dc4b9

Málo máš problémov v živote?

@anonym_9dc4b9 Zalezi ako kto to berie

rolandt
autor
•
Dnes o 18:23
@anonym_434bf9

Dost odstrasujuco to znie, ked chlap hlada zenu s podmienkou, aby mala dieta. Verim, ze hladas zenu a nie dietatko.

@anonym_434bf9 To nie je podmienka ale keď mám aj ja deti tak slobodná asi bude tiež hľadať bezdetneho .

anonym_434bf9
•
Dnes o 18:37
@rolandt

@anonym_434bf9 To nie je podmienka ale keď mám aj ja deti tak slobodná asi bude tiež hľadať bezdetneho .

@rolandt Aha, dobre ze si to takto vysvetlil. Teraz to uz znie lepsie.

rolandt
autor
•
Dnes o 18:42
@anonym_434bf9

@anonym_434bf9 Aj keď netvrdím že nemôžu mať príklad rodinu spoločnú keď nemá ta bezdetná dieťa .Ak je tam veľká láska .

rolandt
autor
•
Dnes o 18:45
@anonym_434bf9

@anonym_434bf9 Preco anonym si bez fotky 🙂