icon

Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke

mimi49
19. mar 2013

Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...

zuzkat1
20. mar 2013

@mimi49 hej je to u nas dobre. Dodam ze on ju takto nikdy neriesil bral ju ako kamosku. Preto nechapal co mi vadi. Ale uz je klud. Dufam ze to poriesite. Drz sa

mimi49
autor
20. mar 2013

@zuzkat1 vdaka... 🙂

elizeenka
20. mar 2013

@itwasajoke ja viem,ale ono sa to stalo 4roky dozadu,odvtedy som mu porodila 2 deti a zosobasili sme sa,ja sa len bojim ze teraz ak sa budu vidiet castejsie tak ze sa to v nich prebudi

jana5369
20. mar 2013

@mimi49 tato tvoja tema ma zaujma lebo vela zien ma tento isty problem,,,,,ale mam taky pocit ze riesit to nechces a budes hrat mrtveho chrobaka co je zle pre teba a tvoj vnutorny pocit.....to ze tu si popisujes a vela zien ti dalo naozaj dobru a tu istu radu ,,,riesis to pisanym s inymi co si myslim ze vyriesit by si to mala ty a tvoj muz....ak budes hrat mrtveho chrobaka a budes doma chodit ako neduch ,,,ver never tvojho muza to prestane bavit a teprve bude vtom pokracovat a bude hladat zenu ktora nechodi ako bez zivota a ked raz ti povie pa ,,,potom budes riesit preco si bola ticho...ale nechapem preco sa bojis??? snad ta nebije alebo nekrici? si slobodny clovek ktory ma pravo povedat co sa mu paci a co nie ...tak moja pekne hups do toho a narovinu mu vytiahni karty ,,,,,a potom mozes riesit co dalej....zelam vela stastia...a drzim palec 🙂

jana5369
20. mar 2013

este by som nieco dodala moja dobra kamaratka mala tento isty problem,,,,a nakoniec zistila ze to nebola len sex zoznamka bol registrovany na viacerych chatov a zirala ako blazon ...a nakoniec sa tam registrovala pod inym menom napisala mu on si snou dopisoval az sa nakoniec stretli a kukal ako puk....ale kedze uz to bolo tak nstrbene ze podala o rozvod a dnes je stastne rozvedena ,,,a on chudak neprestajne jej chce dokazovat ze ju miloval ,,,a je na tom biedne ,,,,,ale bohuzial co chcel to mal ,,lebo si nevedia vazit co maju az kym o to nepridu....len vela krat uz je neskoro...to len tak skratka som napisala...

juliana77
20. mar 2013

Kvalita vzťahu, dlžka vzťahu, rodinné zázemie, možnosť, resp.nemožnosť sa osamostatniť, počet detí, spomienky, kvalita rodinného života, zvládnutá úloha rodiča, kvalita sexuálneho života, toto všetko ovplyvňuje skutočnosť či takého Prasáka, myslím všeobecne, poslať do veľkej diaľky. Jednoznačne je to úbohe, podrazácke a smrdí to neverou, takýto chlap si zaslúži zavesiť za gule do prievanu. Komunikovať s vlastnou sexuálnou partnerkou mu robí problém, ale vypisovať si mu nerobí problém.
Takže premýšľaj žena, je tu dieťa, niake spoločné roky, za klobúk si to nedaj, a ak chce niekoho ťahať za nos na to nech si najde inú. Fešáka pritlač k stene a máš právo vedieť, prečo a začo.

mimi49
autor
20. mar 2013

@juliana77 no jemu praveze nerobi problem somnou komunikovat a povedat mi, co chce...a zatial som nenasla dokaz o tom,z e s niekym pise..
@jana5369 nieee, nebije ma...a krici len ked kricim aj ja..to kricime spolu 😀 a k tomu "neduchovi" ... ak si tym myslela, ze budem chodit urevana, nenamalovana a vo vytahanych teplakoch, tak to nechodim...malujem sa, obliekam sa bezne, staram sa o seba...

jana5369
20. mar 2013

@mimi49 toto som zrovna nemala na mysly ,,,mala som na mysly dusevno,,,darmo si namalovana krasna ked dusa je prazna.....a tvoj muz vyuziva tieto sluzby,,,,,ked ich vyuziva tak to je velky signal ze nieco nefunguje zamysli sa nad tym,,,ten kdo je stastny a spokojny ani na um mu nepride registrovat sa na pochybne stranky,,,,dufam ze som sa vyjadrila dost presne...

jana5369
20. mar 2013

@juliana77 suhlasim!!!!!

mamavera
21. mar 2013

@mimi49 nie je podstatné, či si našla nejak dôkaz, bohužiaľ je viac ako isté, že keď mu nepovieš, že to vieš, tak s tým bude skôr alebo neskôr pokračovať....

kveta
21. mar 2013

@mimi49 Problemy v praci mohli narusit jeho sebavedomie a tak si ho dviha na inych zenach. Takychto zenacov je na zoznamkach mraky..

libka1
21. mar 2013

@itwasajoke 😀

mimi49
autor
21. mar 2013

@mamavera a myslis, ze ak mu to poviem, bude iste, ze v tom pokracovat nebude? ...
@kveta no ktohovie..snad...myslim, ze pravdu vie len on ...

mamavera
21. mar 2013

@mimi49 isté to nemáš nikdy, ale prečo by si sa mala ty obávať mu to povedať, keď sa on neobával sa tam prihlásiť?

mimi49
autor
21. mar 2013

@mamavera lebo sa bojim, co sa dozviem... 😒 ..toho sa obavam asi najviac... 🙄

eloisse
21. mar 2013

@mimi49 Da sa aj tak zit, zavierat oci pred realitou. Vela zien tak zije v manzelstve s nevernikmi. Radsej s niekym ako s nikym. Vsetci mozu sudit ale ked pride na lamanie chleba tak mnohi ustupia. Hlavne zeny kvoli laske, detom a podobne. Mne sa to hnusi ale ak by som sa ocitla v takej situacii mozno by som reagovala podobne, strcim hlavu do piesku. Never say never ako sa hovori. Vela stastia nech uz sa rozhodnes akokolvek.

mimi49
autor
21. mar 2013

@eloisse vdaka...asi tak, ako pises... nikdy nehovor nikdy...

juliana77
21. mar 2013

@eloisse Dá sa tak žiť a veľa žien tak aj žije, prečo?? každá odpoved by bola špecifická. Ide o to, že žena nemá problem upratať si doma, ísť ďalej, ale kam z blata do kaluže? Zaujímavý muži občas vystrčajú rožky a nezaujímavý nás nezaujímajú. Ukončíme vzťah s neposlušným mužom a začneme nový vzťah a zistíme, že zasa sme si vzali len chlapa. 🙂

mamavera
21. mar 2013

@mimi49 úplne ťa chápem, ja by som sa na tvojom mieste bála tiež, je prirodzené, že sa bojíme stratiť toho, koho milujeme a veľa krát si nechceme priznať, že to nie je obojstranné, tým teraz samozrejme nemyslím teba a tvojho manžela. Ale ja by som nedokázala žiť s ním bez toho, aby vedel, že ja viem. Ak vo vzťahu nie je dôvera, je to často len klamanie samého seba.
Čo sa môžeš dozvedieť horšie ako vieš? Že ho už tak nepriťahuješ, ako v prvých mesiacoch vášho vzťahu? To je predsa úplne normálny vývoj. Že sa vo vzťahu nudí? Ani to nie je tragédia, dá sa s tým veľa urobiť. Že to chcel vyskúšať? No vyskúšal a tu má odozvu - ty si tým sklamaná a mrzí ťa, že to urobil. Ľúbiš ho a veríš, že to vyskúšal prvý aj posledný raz a že ani on nechce, aby takáto vec v budúcnosti spôsobila koniec vášho vzťahu. Najhoršie, čo by si sa mohla dozvedieť, že si na inej podobnej zoznamke našiel novú známosť. Pochybujem však, že by sa s tým vytasil. A keby to tak naozaj bolo, myslíš, že ako dlho by sa mu to podarilo utajiť? Myslím, že dôverným rozhovorom, trebárs aj po milovaní, keď mu povieš, že ti je vtedy veľmi fajn a mrzí ťa, že to u neho zrejme tak nie je, lebo...Ale strkať hlavu do piesku...to nevedie nikam.

sirinka
22. mar 2013

@mimi49
@mamavera presne to mamavera vyjadrila.... 🙂

mamavera
22. mar 2013

možno nie najlepší príklad, ale napriek tomu - keď dieťa na ihrisku do všetkého a do všetkých kope - poviem mu, že sa mi nepáči, čo robí, keď v tom pokračuje, poviem mu to druhý krát s tým, čo bude nasledovať, keď neprestane - odchod z ihriska, ak to skúsi tretí krát -z ihriska odchádzame. Ono tiež vie, že sa kopať nemá, ale skúša. Muži sú ako veľké deti, niektorí to upozornenie ani nikdy nepotrebujú, lebo to kopanie ani neskúšajú, vedia, že by sa to ostatným nepáčilo. Niektorí si to po upozornení nikdy nevyskúšajú. Niektorí potrebujú vyskúšať druhý krát a počuť, čo bude nasledovať, ak neprestanú. A niektorí bohužiaľ prídu až po ten odchod ☹. Ale prečo by nekopali (či už deti, alebo muži) ak im na to nikto nič nepovie?

kobrtko
22. mar 2013

Vy ste nemali sex pár týždňov a on sa už registruje na takýchto pochybných stránkach? Tak keby bol, prepáč za výraz? v poriadku, tak to nespraví 🙄 .
Vieš, ak by mal každý chlap takto reagovať, tak to je aspoň polovica z tých našich na takých zoznamkách. Ja mám rizikové tehu, sexovať sa bojím a predsa ten môj to nerobí (dúfam 😀 )... to nie je o tom, že robíš niekde chybu, to je o jeho povahe a podľa mňa trochu náročnejších potrebách. Nech sa nad sebou zamyslí...teda predtým by ste si to mali vyjasniť. Asi bude trochu zúriť,ale keď mu to vysvetlíš, že si na to došla nedopatrením, tak to snáď pochopí. 😎 Držím palce

martina00707
22. mar 2013

@mimi49 zaregistruj sa aj ty odpis mu, dohodni si s nim stretko a ked tam prides, tak podla mna bude v soku 🙂

sirinka
22. mar 2013

@martina00707 a manzelstvo na rozvodovom sude...

martina00707
22. mar 2013

@sirinka mozno...ale ked sa porozpravaju mozno si to vyjasnia...myslim si je jedna nevera sa da odpustit ale opakovane ? ktora by to tolerovala....a on chce prilezitost. sex myslim, ze to nieja na jeden krat....

lvka
22. mar 2013

@mimi49 tak som si zbezne pozrela celu diskusiu ..
z tvojich prispevkov sa mi zda ze to riesit nechces, aspon zatial, preto celkom nerozumiem co ocakavas od tejto diskusie.
Su iba dve moznosti - bud to teda vykomunikujes (co nechces), alebo to nechas tak.
odpoved na otazku preco sa to stalo tu na fore nenajdes - uz tu bolo zopar "moznosti" - nahoda, nedostatok sexu, nuda, sranda, zvedavost, nevera... atd.. cokolvek z toho moze byt pravda.
nie nadarmo sa hovori, co oko nevidi..... ak s nim o tom hovorit nechces, tak potom bude najlepsie ked na to cele zabudnes co najskor, lebo ak sa nahodou fakt nic nestalo, tak sa vam to "v pohode" manzelstvo (ako ho opisujes) pokazi...

sirinka
22. mar 2013

@martina00707 pokial by som ja v tejto faze este manzelstvo chcela zachranit, istotne by som nechcela vediet, co je schopny vypisovat na fore nejakej cudzej zene...

mimi49
autor
22. mar 2013

@lvka no praveze neviem, ci mu to povedat..ci nepovedat...som ako rozdvojena osobnost, bije sa to vsetko vo mne...A skor som sa chcela vykecat...a nie sa nechat sudit... vsetky do jednej ma tu sudite, ze s takym by ste neboli atd...

snazilka1983
22. mar 2013

@mimi49 holka moja nestastna viem presne o com hovoris a ako sa citis mne sa stalo to iste. doterz muzovi neverim ale urobila som razny krok mozno som zlaa alebo co si o mne myslite vyriesila som to ako som najlepsie mohla. pocitac som proste zaheslovala a bezomna sa do pc nedostane len ked pridem domov a je pod dohladom 😀

diusik
22. mar 2013

@mimi49 reagujem nato ,co sipisala,ze ci v tom bude pokracovat ked mu to povies,no mozno sa nieco pohne,mozno si nieco vykecate co ho dusi.Rozhodne tam nieco bude ked vyhladava taketo stranky,urcite si s nim sadni a porozpravajte sa,nenechaj sa potom nim odbit,ze ale to nic nie je atd.Musi vediet ze ta to rani,a vadi ti to,a povedzme si uprimne,je to to iste ako podvod,teda aspon v mojich ociach urcite
Ak chces aby sa vas vztah uberal dobrym smerom,tak to rozhodne musis vytiahnut