icon

Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke

mimi49
19. mar 2013

Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...

lvka
22. mar 2013

@mimi49 to ja som nepovedala ze by som s takym nebola.... stalo sa mi nieco velmi podobne... ani mi nenapadlo sudit ta, len niekedy staci ked sa pozries na veci ako nepriamy ucastnik....
ak mu to povies, vela sa da vysvetlit, mozno ti uplne odlahne, mozno ti odlahne aj ked by ti to potvrdil... proste budes vediet na com si.. ak mu to nepovies, budes to riesit sama v sebe, aj ked mozno nie je co riesit...
skus si vybrat lahsiu cestu pre teba, taku co tebe ulavi, nie manzelovi, ale tebe... aby si ty mohla cisto dychat..

mimi49
autor
22. mar 2013

@lvka no nemyslela som konretne teba, ze ma sudis, aj ked mozno hej...ale tak vseobecne... Pytaju sa ma, naco som sem pisala, ked to nechcem s nim riesit..potrebovala som to dostat zo seba von, aby som v hysterii nanho nenahucala a nespravila to horsim, ako to mozno je..hladam spravne slova, aby sme to vyriesili v klude..ak sa rozhodnem s tym vyrukovat...ale stale neviem, ako zacat...nechcem sa hadat, aj ked si mozno myslis/te ze sa to ani v klude vyriesit neda... 😠

mimi49
autor
22. mar 2013

@snazilka1983 niesi zla...len si chces byt ista..i ked, istotu nemas nikdy, istotu nemaju ani tie, ktore si myslia, ze doma maju uzasneho chlapa, ktory by im to nikdy neurobil..a mozno ten ich je prave ten zhyralec a podvodnik...a mna tu idu sudit, ze mu nezbalim kufre a nevyhodim ho z domu...kazda sme skratka ina a inak sa pozerame na ten isty problem....Netvrdim, ze ten moj je pan dokonaly a ze nema ziadne chyby...ma...tak ako aj ja...ale ja verim, ze ja to s mojim prekonam a bude to ok...
Tak a teraz sa, mile mamicky mozete do mna pustit aka som hlupa a naivna.... 🙄

diusik
22. mar 2013

@mimi49 preco by sa to nedalo v klude,normalne mu povedz,ze si nahodou objavila to a to, a uprimne mu povedz svoje pocity,ze si sa strasne sklamala,ze ta to zarazilo,a ako pises pekne v klude potichu...a podla mna ako zacnes ty,tak bude pokracovat aj on,ak to zaobalis do takej uprimnej "mierumilovnej" formy tak aj on tak bude pokracovat,si teda myslim,pravdaze zavisi aky mate vztah celkovo...
ja teda nemam skusenot s takymto,ale rozhodne by som to tolko dni nevydrzala
drzim palce aby si sa nato dokazala odhodlat a nie zamiest to pod koberec,ako sa hovori

irriss
22. mar 2013

@mimi49
nechces se hadat a zaroven se bojis? Zkus to s humorem... 🙂
... podle toho filmu, co jsem Ti sem psala tu scenku 😉 ..:
priprav svatecni veceri,svicky, hudbu..vuni...
jakmile si sedne a bude cekat,co prineses,
..vezmes si zidli, sednes si proti nemu..
mezi nohy si dej notebook a rekni mu,
Milacku, od ktere si nechame poradit?'
mozna Te chce agresivni....sezen si pouta 😉 abys nezustala prekvapena z pozadovanych sluzeb a aby ti nechybelo "naradicko".. 😉
dej vedet.. 🙂 😉

mimi49
autor
22. mar 2013

@irriss 😀 no to si ma pobavila..u mna to nehrozi...agresivna...a uz vobec nie v postelnej oblasti... 😖
@diusik ja sa tiez cudujem, ze to tak dlho v sebe drzim...odhodlavam sa...odhodlavam...ale zatial sa mi sila to spravit, vyhyba... 🙄

irriss
22. mar 2013

@mimi49
..tak tim spis, ver tomu,ze potrebuje vypraskat "kozisek"..pripoutat a zlochtat k smrti..plus pridat par facek s odkazem na link 😀
Uvidis,ze se probudi.. 😉

diusik
22. mar 2013

@mimi49 napr ja ked nieco nie som schopna riesit,tak necham mm nech to zomna taha 😀 napr mu daj vediet ze ti nieco vadi,ved sama pises ze si to uz vsimol,povedz mu ze "nieco mi vadi" alebo tak,a jeho to uz potom nenecha,teda ak mu nie si uplne lahostajna

lvka
22. mar 2013

@mimi49 🙂 da... ja by som to napriklad sice asi v klude riesit nevedela 🙂 urcite by som plakala 🙂 ale tak urcite sa da... je svojim sposobom spravne ze to dokazes par dni predychat, lebo mozno o dalsi tyzden ti ten problem ani nepride taky vazny... teda... viem z vlastnej skusenosti.... ;) kazdopadne drzim palce, a mysli hlavne na seba...

mimi49
autor
22. mar 2013

@lvka dakujem...a ano, mas pravdu, ze z odstupom casu uz mi to nepride take strasne...a pozeram sa na to aj z ineho uhla, ze su na svete aj horsie veci ako nadrzany manzel co si okuka ine zenske ... ale zasa viem, ze ak mu to poviem, tiez budem pravdepodobne plakat..som taka povaha..ked sa tesim, placem, ked som smutna, nahnevana, dojata...placem ... skratka tak prejavujem emocie...ale aspon budem schopna nevrieskat a netriast sa ako v prve dni, ked som to objavila...som myslela, ze mi srdce vyleti krkom von z tela..tak strasne trieskalo a citila som ho v krku... 😨
@diusik ano, vsimol si to..aj sa ma pytal, ale som mu povedala, ze mu to teraz nepoviem, ze mozno inokedy...tak sa ma este par krat spytal, ze ci urcite, pohladkal ma a nechal tak...on nema rad tahanie niecoho z niekoho..on sam to neznasa, ked z neho nieco taha, ze co mu je alebo tak, tak to nerobi ani on..spyta sa, raz, dva tri krat..ale potom uz nie...takze tak asi...ale mozno to tak spravim...ze to necham zo seba tahat 🙂

snazilka1983
22. mar 2013

@mimi49 vies moj nazor ked ta odsudzuju asi sa naozaj nemiluju ked by hned opustali. najprv sa treba pokusit zachranit co sa da a ak nie potom opustat. ja som tiez mojho zato naopustila i ked mi tiez kamosky radili aby som odisla 😉

mimi49
autor
22. mar 2013

@snazilka1983 no ved to...keby sme odchadzali ci utekali od partnerov, manzelov....pri prvom probleme, asi by tu vela parov nebolo...vsetci by boli single, alebo stale s niekym inym... 😠 My sa lubime, verim tomu, ze ma lubi...Niekto moze namietat, ze to pekne dokazuje...No dokazuje to inymi vecami, ktore ked tu zacnem opisovat, zasa sa na mna moze niekto "vrhnut" ze ho obhajujem... takze to tu ani nezacnem vypisovat... 🙂

ella555
22. mar 2013

@mimi49 To ze ta niekto odsudzuje neries, vyries to tak ako to tebe vyhovuje, ako to ty chces. Ja som tiez odpustila neveru a nelutujem. Podla mna ked je niekto s niekym naozaj rodina neopusti ho pri prvom preslape, ci probleme, ani na svoje deti, ci surodencov, rodicov sa clovek len tak nevykasle a nevymaze ich zo zivota len tak a pre mna je moj manzel otcom mojich deti a sucast mojej rodiny. Pre mna je ovela dolezitejsie ako fungujeme ako rodina, ci je dobrym otcom, ci sa vie o nas postarat atd., ak by napr. ublizoval detom, tak ho vypoknem hned, ale nevera napr. pre mna nie je takym dovodom, urcite nie jednorazova.

mimi49
autor
22. mar 2013

@ella555 dakujem za tvoje slova..presne takto to citim aj ja, akoby si bola v mojej mysli a citala v nej ako v otvorenej knihe... stara sa o nas-svoju rodinu, urobi pre nas prve posledne, co nam na ociach vidi...A to ze ci podviedol neviem...ale hned od zaciatku som vedela, ze vztah s nim nechcem ukoncit...len som bola strasne sklamana a smutna a potrebovala som to dat zo seba von...a tu na koniku su mile zienky (teda vacsinou), ktore podrzia...

ella555
22. mar 2013

@mimi49 Ono je to tazke, lebo odpustit neveru nie je univerzalna rada, tak isto ako sa hned rozviest. Kazdy si to musi rozhodnut a zvazit sam, podla situacie a svojich pocitov.
V tvojom pripade by ste sa mali porozpravat, mozno to bola naozaj iba banalna registracia a ty sa zbytocne trapis. A naviac, mozno je nieco co mu vo vasom vztahu chyba a takto sa to mozno dozvies a da sa to riesit, aby neskor nebolo neskoro.

jakub38
23. mar 2013

Ked nedáš ty dá iná. Žial

katka1981
23. mar 2013

Partnerstvo, manzelstvo nie je len o sexe. Ak partner hlada nahradu, lebo ma u partnerky malo sexu, tak ten vztah nie je v poriadku. To nie je laska. Kedykolvek moze mat clovek nehodu, alebo zdrav. problem a prestane byt sexualne aktivny. Ci uz docasne alebo trvalo. To vsak nie je dovod na hladanie si nahrady. Nech sa do mna pusti ktokolvek, stojim si za tym. Partner pre mna predsa nie je len sexualne uspokojenie, ale nie kazdy je tak spokojny, ze ma v partnerovi vsetko. A keby som aj nemohla ale inak je vsetko v nasom vztahu tak ako ma byt, ajtak ho neospravedlnuje ziadna bokovka a plati to obojstrannne. Ked tak ukoncit vztah, lebo ma uz nenaplna (chyba mi fyzicky vztah) a partnerovi to aj povedat, ale nie robit nieco za chrbtom. Netolerovala by som to, ani keby som bola chroma, slepa, skareda a neviem aka. Ale to som ja. Ty si urob tak ako tebe vyhovuje, je to len tvoja vec.

kikaba44
25. mar 2013

@katka1981 jednoznačne máš pravdu, ale odôvodni preto ako je možne, že manželka inak spokojná vo vzťahu prekypijúcom láskavosťou sa na podnikovej párty nechá opichať kolegom a manželovi, ktorý podá o rozvod s plačom oznámi, že to bolo len raz? Že by to bolo v nej? 😀 😀 😀 skryté?

katka1981
25. mar 2013

@kikaba44, nerozumiem.

kikaba44
25. mar 2013

@katka1981 to napíše každá ženská, čo nechce rozumieť😀 :

samasa
25. mar 2013

@jakub38 prečítaj si príspevok pod tým tvojím... ☹ na zamyslenie...nemyslíš???

katka1981
25. mar 2013

@kikaba44, ale ja naozaj nerozumiem 😀 to urobila zakladatelka temy, ci kto? 😀

diusik
25. mar 2013

@samasa on ma zenu len nato aby mu "dala"

ella555
25. mar 2013

@katka1981 Na jednej strane partnertvo a manzelstvo pre teba nie je len o sexe a na druhej mne z tvojho prispevku prave vyslo, ze sexualna vernost je pre teba to najdolezitejsie v manzelstve. Mne z toho vyslo, ze keby ta partner podviedol tak s nim koncis, takze vsetko ostatne je zabudnute a nepodstatne. Teda ide len o sex.

samasa
25. mar 2013

@ella555 myslím že skor o stratu dovery, ktorú si k nemu cítila...na dovere to všetko začína...ako by si mohla ty žit s človekom ktorému neveríš?

samasa
25. mar 2013

@diusik smutné veru... neviem či by toto chcela počut jeho manželka... 😒 😒 😒

katka1981
25. mar 2013

@ella555, Ja som pisala, ze vztah nie je LEN o sexe, ale o dovere, opore, priatelstve, o spolahnuti sa jeden na druheho ale ak by ma partner podviedol, ci uz sexualne, alebo by mi klamal, strati u mna doveru a ta je zakladom vztahu. NIe je to o sexe, je to o dovere. Dovera sa da stratit aj inak ako podvodom.

katka1981
25. mar 2013

@ella555, ale vies, zas sex je dost jedinecna zalezitost, vzhladom k skutocnosti, ze ho s nikym inym ako s manzelom nemam 🙂

ella555
25. mar 2013

@samasa Tu uz potom zalezi na vsetkych okolnostiach.

vejula
25. mar 2013

@mimi49 ako?