icon

Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke

mimi49
19. mar 2013

Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...

Strana
z13
mimi49
autor
25. mar 2013

@vejula zatial nijako..hladam v sebe tu silu...

victory1
4. apr 2013

@mimi49 Ako? Dufam, ze si pozbierala vsetku rozvahu a rozovor mate za sebou...a dufam, ze dopadol tak, ze si pokojnejsia.... 😵

mimi49
autor
5. apr 2013

@victory1 no veru, rozhovor za sebou nemame ... resp. nie rozhovor priamo o tomto... jeden rozhovor sme vsak absolvovali a uz som pokojnejsia... v podstate som tym rozhovorom ziskala odpovede, ktore som potrebovala...tak uvidim, ako to bude dalej.. kazdopadne sa mm vobec nezmenil, neskryva mobil, na tych strankach od registracie nebol, v mailoch nic nema... uvidime... 🙂

victory1
5. apr 2013

@mimi49 Hm..chlapi 😠 ..asi by si to mala vyhodit z hlavy. Mozno mu vtedy len jednoducho preplo z nejakeho dovodu...mozno zrovna bol nadrzany a ty si nemala chut na sex, tak bol nastvany...
V kazdom pripade by som ho trochen po ocku sledovala, ale uz by som sa urcite tym netrapila...Drzim paste! 😎

80472
5. apr 2013

samozrejme, že je to normálne, ja osobne nepoznám chlapa, ktorý by bol len so svojou ženou doma za pecou. chlap nie je monogamný tvor, konečne to pochopte 🙂 bude sa vám oveľa ľahšie žiť. je kopa ženatých mužov, ktorí sa tým ani netaja. starajú sa o rodiny, svoje manželky majú radi, celkom si ich aj vážia, ale na sex to nie je. ten je oveľa vzrušujúcejší s nikeým, s kým neriešia bežné problémy dňa a života 🙂 yo...jedného, zatiaľ stále verného poznám. sám mi povedal, že je to pre neho strašne ťažké, ale je veriaci a zatiaľ to nedokáže, ale že veľmi túži po inej, než vlastnej žene. a robí to aspoň virtuálnou formou pokecu, zatiaľ...🙂 snáď ho zlomím 🙂)))

juliana77
5. apr 2013

@80472 mám to pochopiť tak, že ty si tá pokecová dáme a bútľava vrba, ktorej sa ochotne páni zverujú???

mimi49
autor
5. apr 2013

@juliana77 podla mna je to skor chlap.... 🙂

mimi49
autor
6. apr 2013

@victory1 no snazim sa netrapit...sex mame lepsi ako kedykolvek predtym...a to ho mame skvely od zaciatku nasho vztahu... tak uvidim, ako sa to bude vyvijat 🙂 a vdaka 😉

vejula
6. apr 2013

@80472 volam sa Karol mam 15 a dokažem toto.... 😀 😀 Chodi si napísať ulohy, nech maš zajtra volno 😉 😀

victory1
8. apr 2013

@80472 A ine psychicke problemy nemas? 😕

victory1
8. apr 2013

@mimi49 Bude to dobre! Uvidis! A naozaj nemas za co.... 😵

matozazzo
23. mar 2014

@mamavera dakujem 🙂 toto som ja osobne potrebovala "pocut".

elize
23. mar 2014

@80472 akosi som nepochopila tvoj prispevok ... takze manzelka ma tolerovat manzelove ulety, lebo je to chlap? Ak s tymto isiel do manzelstva a jeho nastavajuca s tym suhlasila - nech sa paci. Ale ak isiel do manzelstva/vztahu s tym, ze bude verny, tak nech sa necuduje ze jeho bokovky manzelka tolerovat nebude. V takom pripade musi znasat nasledky - hadky, rozvod a deti kazdy druhy vikend 😝

mamavera
23. mar 2014

@matozazzo neviem, síce čo si myslela, lebo téma má rok a písala som do nej viac príspevkov, ale rado sa stalo 😎

matozazzo
23. mar 2014

@mamavera Ako sa k tomu postavit - razne - ako to poriesit 🙂 Vdaka 🙂

sonka1981
10. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

neskušala si sa na to pozriet z ineho uhlu pohľadu? žeby mu napriklad doma niečo chýbalo?

lusiafofo
10. jan 2020

Duevcence rada by som sa pripojila do tejto témy aj keď neviem či je ešte aktuálna prešla som si týmto a rada by som sa podelila o skúsenosti rady zrady a všetko čo mi život priniesol za 4 r

Strana
z13