Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke
Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...
nie je o com,sadnut,vydiskutovat..inak sa neda..to by si mu nemohla verit uz..aj kazde 5 minutove zdrzanie uz by ti vytvaralo podozrenie...ina cesta nie je..predpokladam ze nie si ten typ ze zavrem hubu ,zatnem zuby a idem dalej...takze sups na to...drzim place..
@mimi49 ved mu to takto na rovinu povedz... Ze si potrebovala cosi zaplatit a bum, nasla si co si nechcela a nech to teda laskavo vysvetli.... Jednoduche ako facka.. Nehnevaj sa, ale pokial by ti chcel nieco vycitat, myslim, ze s tym sa lahsie zmeiris ako ked po nejakom case zistis, ze ma okrem teba aj niekoho ineho....
Z vlastnej skusenosti mozem povedat ze netreba sa umarat a trapit co a ako ale rovno sa ho na to spytat a nie obviňovať sa. Moj manžel bol tiez len praca a rychlo domov (tak som si to v mojej naivite myslela ) Potom som tiez našla ze je na er. zoznamke. Reci typu to len tak ved sú tam vsetci. .som nebrala do uvahy. Porozpravali sme sa o tom a myslela som ze je pokoj. Minuly rok sa prevalilo ze si tam nasiel manželský par a stretávali sa spolu. Ked sa to zas prevalilo tak sľuboval hory-doly ale ja mu uz neverím. Mozno keby som bola hned na zaciatku tvrdsia a stanovili sme si pravidla tak to nemuselo takto dopadnúť. Drzim palce a hlavne nemlc treba si to riadne vysvetliť a nie trapit sa.
@ajca123
uplne jsem si to predstavila jak v jednom zdejsim filmu, uz nevim,jak se jmenoval..ale ta sama situace, co ma @mimi49 plus Tvuj "recept"..
manzelka vse prichysta...zapali svicky...vezme si zidli -sedne si naproti manzelovi a roztahne nohy a mezi ne si da notebook a rika: Tak co Ty muj blbej vole, od ktere si dneska nechame poradit'?"
@itwasajoke 😀 ja som na konik aj na fb a este kdesi to ani nepamatam uz ale prihlasovacie udaje mi zatial odnikial na mail neprisli
@trish31 a aj korespondenciu?moj drahy Bol sand na vsetkych zoznamkach a vysvitlo ze je to omyl.daj emocie bokom a skus sa na to pozriet inak.komunikuje priamo s niekym?alebo su to Len overivacie maily?otvoril zas mail sa ze ci to za blbost a nevymazal lebo ma ciste svedomie.ak by chodil a robil nieco take určitě ak vie ze mas pritup to tam nenevha.a pozor ked to pojdes riesit.hlavne bez negativnej energie.viem o com hovorim.;)
@itwasajoke len tu je problem, ze popis sedi, znamenie, farba oci, vlasov, postava...vsetko...
@itwasajoke moj muz to nerobi(aspon o tom neviem) takze ja nemam co riesit.Ale bola by to velka zhoda nahod,ked si vypise inzerat a nerobil by to on.Moj nazor.
@itwasajoke byt omylom na jednej zoznamke este chapem, ze mohol daco zle odkliknut, ale skoro na vsetkych?
@ajca123 ved ja sa s tebou ani nehadam 😀 Len nechapem,co chlapa vedie k tomu,aby sa registroval na takejto stranke,okrem toho,ze chce sex.Ked si chce zdvihnut ego nech ide do nakupneho centra na kavicku poflirtovat s casnickami,nech si kupi nove auto,nech schudne.Ale nie aby ponukal svoj penis za chrbtom svojej zeny.
@itwasajoke prisiel mu mail, ze sa registroval a aj prihlasovacie udaje...a na tie ostatne zoznamky, co som nasla, uz som prihlasovacie udaje v mailoch nenasla...tie asi vymazal a tento jeden zabudol..mozne je vsetko..lebo to bolo v kosi...a ja som tam ten mail, co som potrebovala klikla, ze vyhodit...tak som isla do kosa a tam to bolo..takze to zmazal..ale nie dosledne...
@mimi49 kazdopadne by som sa to snazila riesit s nim.u nas to Bol omyl.takze ty musis aj tak vychladnut a potom riesit ale hlavne s nim.
@itwasajoke ja viem, ze musim vychladnut...prave preto nanho este nevrieskam, ze preco ma klame.... 😖
ja neviem ale ja si myslim ze chlap co je zavisly od sexu ako hovori mimi49 a robi taketo veci, ze s nim rozhovor nepomoze, ze nabuduce si da jednoducho len vacsi pozor a bude to robit dalej

@mimi49 zaregistruj sa tam aj ty, tak aby ta nespoznal, a zacni si tam s nim pisat, hned zistis na com si 😉