Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke
Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...
@itwasajoke ty tomu naozaj veríš, že to bol omyl? 😅 😎
@hexena nadrzany.com a amateri.sk .. a este nieco ale to som uz zabudla...
na tej jednej stranke nevidim ziaden pohyb, ze by prezeral postu, alebo chatoval...na tu druhu nemam prihlasovacie udaje 😕 ...
@mimi49 no tusim aj ja zijem v sladkej naivite som ani netusila ze existuju take eroticke zoznamkove stranky...tak ale ktovie ci to muzi neberu ako my recepty, konika a podobne...jasne, az na tie inzeraty na stretka, ale mozno len ako bol na tej stranke bol naozaj s prepacenim nadrzany v tej chvili a hodil si tam ten text na stretko ale v skutocnosti by tam mozno nesiel, tazko povedat, casto si hovorim ze nerozumiem tej chlapskej mysli, mam pocit ze maju upne ine myslenie akoby boli z inej planety
no ja chych toho mojho zabila 😀
Ale zeny.Ked uz chlap chce robit nieco taketo tak nech to robi tak,aby sa zena o tom nedozvedela.Ved to je absolutna neucta.
@hexena no, presne ako vravis...tiez ma napadlo, ze mozno to tam hodil v momente, ked bol nadrzany, mozno zvedavy, ci sa niekto ozve...neviem...keby bola aspon nejaka zmena jeho chovania, ze by mi to prislo podozrive, ale je stale rovnaky...ako som pisala, nic predomnou neskryva, mobil, ani maily...
@mimi49 ja tiez kolkokrat ked mi niekto napr podrzi dvere, alebo nejaky ochotny predavac atd tak sa usmejem, zaflirtujem, nevieim tiez na tom nic zle, volakedy v praci s kolegami srandicky dvojzmyslene, ale nikdy k nicomu nedoslo, to flirtovanie je podla mna len taka "hra" nic viac
@mimi49 pozri, bud sa budes tvarit, ze nic a o vsetkom mozes teoreticky vediet potajomky, mozno k tvojej spokojnosti, mozno nie...
alebo mu povies na rovinu, uvidis ako sa zachova a ked si zmeni nickname, heso, nebudes vediet... mozno tak v sladkej nevedomosti prezijete spolu cely zivot...
Nieje zly a viem, ze ma lubi...chlapi su fakt divni...u nich sex a laska nemaju nic spolocne... u nas je to prepojene so srdieckom...
@piacere ano verim keby chcel uz davno na opusti alebo si da bokovku..zijeme v cudzine a neviem o nicom ze by niekde bol alebo by prisiel neskor ako na a pod..navyse viem ze ma lubi tak nevidim dovod...a zas pokial by islo ciste o fyzicku "neveru"asi by ma to tak netrapilo...určitě by ma to netesilo,ale pokial ma nevodi za nos asi by som to prehltla...tazko povedat...no Ja mu verim ,nema viznam byt s clovekom pokial mu neverite...to je horsie ako nevera sama lebo zijete v klamstve 😝 😎
dnes tomu mojmuasi pre istotu prelustrujem telefon.Po precitani tejto temy mam pochybnosti 😀 Raz mi teta povedala toto-Ked sa chlap narodi,treba ho s palcom zatlacit ako truda.Par ks na jedno mesto staci 😀
celkom usmevne by bolo ( aj ked relane asi by mi do smiechu prilis nebolo ak by sa m to stalo ) keby si @mimi49 , nechala beci trosku plavat, zaregistovala sa aj ty na predmetnu zoznamku a napisala par veeeeelmi eroticky steklivych viet tvojmu manzelikovi, samozrejme s tym, ze si nejaka ina osobka, natahovala ho chvilku, pisala o tom co budes s nim robit, ked pride na to vase stretko.... a potm doma nanho vyrukovala nejakym originalnym spsobom a ozrejmila mu situaciu, ze dana osbka si ty
@mimi49 to je samozrejme, ze pochybnosti budu...preto ja by som to s nim riesila skor, ako by som natrafila este na nieco horsie nebodaj, pokial stale mas zaujem zachranit vasu rodinu...mozete si naplanovat nejake aktivity, mozno ti prezradi, po com tuzi a co tam pripadne dufal najst 😉 a never tomu, ze chlapi az tak dokonale oddeluju lasku a sex...a najme nie vsetci...
@mimi49 dohodni si s nim rande...a ak uz nemas zdravotne dovody tak sup sup...dokaz mu ze si dokonala a ze vlastne chce len teba...drzim palce...ale nezavidim ti. mna by porazilo...

@mimi49 😀 v konečnom dôsledku, už tým, že si sa tam za jeho chrbtom zaregistrovala svedčí o všeličom a môže to byť tiež určitý druh deficitu, len o tom tvoj milovaný nevie.