icon

Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke

mimi49
19. mar 2013

Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...

lenuska1lele
19. mar 2013

@ejco Preto mu treba ukazat ze co ma doma uz nikde nenajde!

sirinka
19. mar 2013

@mimi49 ja viem, citala som vsetky tvoje prispevky...tento moj bol na margo toho, ze mu mas anonymne napisat ty...a potom zistit, akych prasaciniek je tvoj muz schopny vypisovat akoze cudzej zene a hodinu na to lahnut na teba 🙄 to proste podla mna nie je dobry napad...

mimi49
autor
19. mar 2013

@sissy27 uz dietko mame...
Baby..viem, ze mate pravdu...nepovedala som ale, ze mu o tom nepoviem, ale ze potrebujem vychladnut a s chladnou hlavou to budem riesit...lebo ja som povaha, co hned krici a trieska a place...chcem si to urovnat v hlave...

sirinka
19. mar 2013

@trish31 nemyslim si, ze je to tak...je kopec muzov, ktori odpustia manzelkam posmyknutie, je kopec zien, ktore druhu sancu nedaju... 😉

trish31
19. mar 2013

@sirinka moj muz by mi taketo nieco neodpustil.To viem urcite.

lucka1987
19. mar 2013

@lenuska1lele nemyslim, si ze je to chore, len uletene, rovnako ako to, co urobil jej muz . nehovorim, nikde som nepisala aby doslo k stretku, len by som mu mozno napisala nejaku spravu pod urcitym nickom, a ptom mu to doma pekne znamila co a ako.. stacila by mi jedna jeho odpoved. a hned som aj pisala, ze poto jednoznacne otvorena konfrtonacia zoci voci....
preco sa s nim " nepohrat" a preco hned s horucou hlavu ist nanho...
( aj ked realne by som to asi nevydrzala, lebo by som bola minimalne velmi sklamana a nahnevana , a povedala a spytala sa na to uz medzi dvermi po prichode z prace , ba mozno by som mu aj zavolala do prace , ze co to ma znamenat 😅 😀 )

inak s ostatnym suhlasim.. je tu milion tem kde sa zeny stazuju na muzov apytaju rady od inych zien, ale to sa neda, kazda si pozname toho svojho a pozname aj sposob ako s nim komunikvat a co nanho "zabera"

zuzka1.
19. mar 2013

@mimi49 nečitala som cele, co ti baby "radili"
ale podobne ako trish a sissy.......ake ospravedlnovanie, ake za horuca- pride z roboty, a ideees:" Zlatko proism ta nieco som hladala v compe, narazila somna par veci- ko to co ma znamenat?"
by som bola zvedava na ten argument, aj my milujeme sex a muzovi by som pravdepodobne gule obviazala okolo pasu keby nieco take najdem 🤐
ze slobodny a docestujem? no to neviem, co je za studena potom u teba ake riesenie.
a milujeme sa kazdy den - predpoklada, ze pri sexe ides jak dracicA, aby si nebodaj chlapec nepisal sa vzchop preboha.

ejco
19. mar 2013

@sirinka kazda si myslime,ze mame doma to najlepsie,ale ked sa okolo seba poobzerame,tak vidime,ako to je v partnerstavch okolo nas a verim tomu,ze vieme o dost pripadoch,kde bol muz neverny,alebo aj zena.Ja teda poznam.

sissy27
19. mar 2013

@mimi49 a ako to bolo počas tvojho tehu, po pôrode? to mu sex nechýbal, a teraz už po 3týždňoch musel hľadať inde? 😝
keď budeš čakať na vhodnú príležitosť, chladnúť a urovnávať v hlave, tak sa dopracuješ skôr k tomu, že vlastne o nič nešlo a necháš to tak a v duchu sa budeš trápiť... ja by som mu to otrieskala o hlavu hneď zahorúca, moment prekvapenia má svoje čaro, keď už prídeš kľudná a vyrovnaná s témou akože o ničom, tak ťa učičíka ako malé decko....

mimi49
autor
19. mar 2013

@zuzka1. nejdem jak dracica..lebo niesom dracica...ale to som nebola nikdy, vedel, koho si berie... 😠

sirinka
19. mar 2013

@trish31 ja netusim, ako by sa nakoniec zachoval moj muz...a nejdem to radsej ani pokusat haha a popravde, ani ja nedam ruku do ohna za seba, ako by som reagovala v nejakej konkretnej situacii...

sirinka
19. mar 2013

@ejco ale to je prirodzene..preco by som si inac brala svojho muza, keby som si myslela, ze sused je lepsi??? 😉

mimi49
autor
19. mar 2013

@sissy27 po porode som bola tak nadrzana z toho, ze som cele tehu nesexovala, ze este ani neskoncilo sestonedelie, uz sme na to skocili... 😅

trish31
19. mar 2013

@sirinka no,ja viem presne ako by sa zachoval moj muz.Takze mna ani nenapadne taketo nieco skusat.Mne je moj muz prednejsi ako zvysovanie si ega na zoznamke.

hexena
19. mar 2013

@mimi49 nie je to prijemna situacia a kazda by mozno reagovala inak...ako si pisala nechces stratit manzelstvo...len podla mna rozhovor nic nevyriesi lebo pravdu ti nepovie, aj keby uz mal 3 eroticke stretka za sebou, to pisanie mu akoze si ina zena mi pride take nerealne ako z filmu a vuedlo by to pravdepodobne k ukonceniu manzelstva...inak zalezi aj od zeny na druhej strane, mozno ak mu islo len o nejake eroticke pisanie si, fantazie, kedze ako vravis je dost sexualne zalozeny a ty mu vsetky fantazie nesplnas, moze sa stat ze natrafi na zenu co ho na take eroticke stretko vylaak, aj keby to nemal realne v plane...urcite by soim vsak nesla splnat nasilu jeho fantazie, ktore mne nie su po chuti, a robila nieco nasilu, len aby som si ho udrzala. Ja by som sa ho asi nepytala PRECO si pise s inymi zenami. Asi by som mu oznamila, povedala, ze nahodou som u neho nasla v pocitaci to a to (nemusis vysvetlovat ako chuderka ze co si tam robila, to nie je podstatne) a ze pokial mu na tebe, dietati a manzelstve zalezi ze od neho chces aby sa take veci neopakovali. A viac by som to nerozpitvavala, nehadala sa, nehadzala tanierte, neplakala. Vazne mu to oznam, povedz nech vie ze to VAZNE myslis a hadam ked mu na vas zalezi a je normalny tak sa uvedomi...DRZIM PALCE

pink_lady
19. mar 2013

tak rozmyslam... 😅 prazdniny uz skoncili, maturity sa tiez uz nepisu, ze by daka PN? 😀 omluvam sa ak sa mylim 😔

mimi49
autor
19. mar 2013

@hexena dakujem...

mimi49
autor
19. mar 2013

@pink_lady kiez by si mala pravdu...som vydata desat rokov, mame skolacku doma...

sirinka
19. mar 2013

@trish31 vies, hovori sa, ze clovek si nemoze byt isty ani sam sebou, nieto este niekym inym...pozor na to, ze si myslis, ze presne vies co a ako by urobil tvoj manzel v nejakej situacii 😉 a to nie v zlom...

trish31
19. mar 2013

@sirinka to ja neviem.Ale v tejto situacii viem co by urobil,lebo to mame vydiskutovane.

hexena
19. mar 2013

@mimi49 este jedno, slub mi, ze sa neopovazis hadzat vinu na seba, ak by ste sa o tom rozpravali a konaj radsej s chladnou hlavou a tak aby si neskor nelutovala, ze si sa ponizovala alebo prilis plakala alebo proste spravala nejako tak, ze to budes potom lutovat...
musi vidiet ze si silna zena a myslis to vazne, a samozrejme nepreberajte to pred dcerou
ak sa spyta ze preco si sa mu hrabala v pocitaci tak povedz, ze to teraz nie je podstatne
(dobre sa mi radi, ktovie ci ja by som vedela zachovat chladnu hlavu v takej situacii)

mimi49
autor
19. mar 2013

@hexena dakujem..slubujem ti to... 🙂 je to na prdku vsetko...a aj napriek tomu ho lubim...ach jaj

sirinka
19. mar 2013

@trish31 😀 ok, veci sa este zmenia aj s prichodom vaseho spolocneho dietata na svet...tiez si myslim, ze v case kedy sme boli bezdetny, by to pre neho znamenalo definitivum...ale dnes...ktovie... navyse niekedy su ludia omnoho odvaznejsi a raznejsi v reciach a ked pride na realne skutky stiahnu chvost....

sirinka
19. mar 2013

@mimi49 nie je od veci pripravit si nejaku rec, podmienky, ktore ziadas..a potom vzdy ked sa bude snazit zhodit na teba nejaku vinu povedat mu, ze to mozete riesit inokedy, ze teraz riesite iba to, ako mieni on dalej fungovat na sexzoznamkach a teda ako bude dalej vyzerat vas vztah.

trish31
19. mar 2013

@sirinka suhlasim,vela sa toho zmeni

cawes
19. mar 2013

@mimi49 zaregistruj sa aj ty a napis mu uvidis ako daleko to necha zajst

vejula
19. mar 2013

@mimi49 no ja pre takeho chlapa nemam ospravedlnenie. To že ste za posledne tyždne nemali vela sexu neznamená, že to normalny muž bude riešiť takto. Toto je dosť važna vec, a neviem prečo by si mala skrývať že to vieš. Ved on ťa chcel podvadzať a možno ťa i podviedol. JA osobne nechapem ako vôbec doklažeš sa tvariť že sa nič nestalo

didulka85
19. mar 2013

Svagrina tiez zistila, ze jej muz je na nejakej zoznamke. Dokonca si s nim pisala. Potom to nevydrzala a vysla s farbou von. Teraz su v rozvodovom konani.
No ja osobne by som to nevedela dusit v sebe ako ty. Vybuchla by som hned.

vejula
19. mar 2013

@mimi49 ešte taka vec, tri tyždne maš problemy a nemaš často sex a on sa už registruje na sexzoznamku. Čo bude robiť v šestonedeli ak raz s nim budeš mať dieťatko, prípadne čo by robil ak by si mala rizikove tehotenstvo a nemohli by ste mať sex 9 mesiacov!!!! Toto su veci, ktore sa stavaju a ak je chlap taky slaboch a natolko slaby charakter, že tri tyždne mu robia tgaky problem že už opaluje cudzie ženy na sexzoznamkach, takt to nnieje partner do nepohody, len do pohody. Ale život nieje len sama pohoda, môže sa prihodiť hocičo, a ver ak by si s nim ostala bola by si viac podvadzana ako syta. Tomu ver. Toto nieje chlap len akasi nepodarena parodia na neho. JA by som od neho šla preč, pokial nemate dieťa a zaväzky ani nieste zobraty, preč

mimi49
autor
19. mar 2013

@vejula tehotna som uz bola, cele tehu sme nesexovali, staral sa o mna...dieta mame...a doteraz som nic nenasla, ani v pc, ani v mailoch....za cele tie roky...