Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke
Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...
@vejula
@victory
ja ked som bola slobodna chodila som na azet na pokec - akoze samozrejme nie hladat sex a rozculovalo ma, ze miesto ab y to pisali na sexzoznamku zahlcovali tam aj ine fora, tak obcas som im napisala, vacsina ani neodpisala, pripadne sme si vymenili par RP a nikto ma o stretko neziadal...len prasaciny pisali...inak co tam chodia baby a pisu tiez eroticke veci tak si myslim, ze to su platene, proste ze hladaju plateny sex, podla mna to bude aj na tych erotickych zoznamkach tak, ze nie je tam VELA bab co hned s nim by len tak skocili do postele, to uz ake nymfomanky by museli byt davat chlapom len tak zadarmo, skor su tam taketo platene a nahanaju si tam zakaznikov
teda si myslim, neviem
Má niekto skúsenosti s HACKOU?
musim koncit, poprosim slobodnu kamosku nech mi chcekne nejaku eroticku zoznamku, ci tam chcu chlapi aj stretko, alebo len o prasacinach pisat...ja si netrufam riskovat 😀 😀 😀 😀 ale zaujima ma to
@mimi49 no, ved prave toto...ale zas, porozpravat sa o tom by si mala. A neber to, ze ty si ta zla, ktora nieco nasla. ON JE TEN ZLY!!!! On robi sprostosti! Vies a uz ho za tie roky co ste spolu poznas, uvidis reakciu, uvidis, co ti povie...Ale mala by si byt tvrda, ze ak chce sa angazovat takymto sposobom, tak nevidis dalej zmysel vasho vztahu, aj ked ho milujes...
Hovori sa, ze vsetko je o komunikacii..tak teda zhlboka predychaj, sama pre sebe si povedz, ze nech uz to dopadne akokolvek, ale musi to ist z teba von...lebo sa budes takto uzierat a uzierat a efekt ziadny.
@mimi49 tak ale to nemôžeš tak brať, že istotu nemaš s nikym a nikdy... Ale ty maš dôkaz, že nad tym prinajmenšom rozmyšla ak nie praktizuje. Ved toto je uplne že do neba volajuce. Akože keby som ti mohla od srdxca napisať... ale nechcem. PRe mna je taketo spravanie jednoducho nepripustne. Takýto človek nieje čestny, robi veci poza tvoj chrbat, navyše veci, ktoré sa absolutne priečia moralke slušnosti, ucte k tebe. Ved čo si pre neho, ked sa takto chova? Ak by si ťa važil, ver mi, takto by sa nechoval. Toto dokaže len človek bez chrbtovej kosti, alebo človek, ktory nema čo stratiť. A ani jedno z toho nieje vyhra
Vsak nech pozrie na tu stranku, ci tam ten interat je aktivny, ci tam je kontakt na neho, popripade mu napise pod vymyslenym menom a zisti, ako to myslel a kam az zasiel.
Druha moznost je sa s nim otvorene porozpravat, riziko, ze nepovie vsetko je dost velke.
@mimi49 podla mna to bude najskor tak, pozrela som tie dve stranky co si dala a na tej jednej bez registracie nic a na druhej tiez na videa chcu clenstvo, dokonca aj nejake poplatky, takze mozno skusal, chcel si daco pozriet a tie info do dotaznika len tak debilne vyplnil.... ja by som sa opytala a pokial je to tak, tak by som ziadala od neho aby si to bud zrusil, pokial sa da a ked nie, minimalne zmenil tie info o sebe... a nech pozera overene stranky, kam netreba ziadne registracie 😉
@sirinka no povedať mu, že viem o tom čo robí za mojim chrbtom, že si dohoduje sex s nejakymi fuchtlami, že niesom taka chudera, aby som hrala nejaku žienku domacu blbovi, ktorý chodi na zalety za neznamymi kraskami. A ak by som z neviem akeho dôvodu sa rozhodla pri nom ostať napriek tomu že ma chcel podviesť (ak to už aj nespravil) tak by som trvala na tom aby sme navštivili nejaku poradnu.
Ja osobne by som sa od toho človeka zrejme dosť psychicky odputala v momente ako by som zistila, že mi toto robi za chrbtom. Ak by som pri nom ostala, tak kvôli dieťaťu a s tym, že už nikdy by nebol pre mna tak dôležitý, aby som ho pri najmenšom podobnom prešlape nekopla do riti. A toto všetko by som mu povedala, aby vedel, že hocaký ulet podobneho charakteru by sa stal našmu manželstvu osudnym
@vejula no len ked ja mam pocit, ze jej stale pises, ze ty by si s takym hroznym muzom nezila, hnusil by sa ti a podobne, no ale ona evidentne to tak neciti, tak mi to pride take zbytocne pisat to do kazdeho jedneho prispevku...v skutocnosti take slova zranenej zene viac ublizia ako pomozu...ja anpriklad este nevidim dovod na rozchod, ale urcite to chce vycistit stol...
@mimi49 ja ti rozumiem, a velmi obdivujem,ze si rozvazna a nie prchka, myslim,ze je to dobry pristup. Porozpravaj sa s nim, povedz mu, ze to vies,povedz mu,ako sa citis, nehraj s nim hry, uvidis. Drzim ti palce,nech vies fungovat s tym,co mozno zistis... nemyslim si, ze clovek nevyhnutne musi v takomto pripade "nevediet, co ma doma". Je to pruser v kazdom pripade, ale nemusi to znamenat, ze si ta absolutne nevazi a podvadza ta, kade chodi atd. Problem mate, treba ho pomenovat, a vidiet, ci sa da s tym robit volaco....

@irriss uuu neprowokuj 😀 😀 😀 lebo zapinam webku 😝 😀 😉