Manžel si dopisuje s bývalou kolegyňou

modroocko90
5. okt 2020

Ahojte, ani neviem kde zacat. Som 9 rokov vydata, mame 2 deti 6 a 9r.Pred 3 tyzdnami som zistila, ze manzel si dopisuje s byvalou kolegynou z predchadzajucej prace. Zacalo to nevinne, jednym potvrdenim co potreboval, az mu zacala ona vypisocat ako sa ma atd... A tak to slo dalej. Pisali si len maily, ani si nevolali, ani sms.Maily neboli kazdy den, skor cez vikend. Posielala mu aj fotky seba aj vzupane a ine. neviem ake boli. Trvalo to 3 mesiace, kym som to nezistila. On mi tvrdil ze jej nepisal nejake sexualne maily, ale dvojzmysly ano. Ona ze mu dokonca naznacila, zeby si vedela prexstavit s nim vztah, ale on jej napisal zeby to nebolo mozne. Nestretli sa nikdy,ani snou ze nic neplanoval. Doma pomahal ako obvykle, aj vsetko robil, nie zeby mal mobil stale v ruke. Dala som mu sancu, kvoli detom. Ale stale to boli. Boli ma to, ze som sa vzdy snazila a takto ma klamal. Prosil, plakal, ospravedlnoval sa ze nas nechce stratit, ze to bola jeho sprostost, ze si nepripustal ze to takto dlho necha zajst, ze sme si to nezasluzili, atd... Ukoncil to pisanie hned v ten vecer ako som to zistila. Odpovedal mi na vsetko co som sa pytala, hoci niekedy to bolo bolestive. Myslim, ze to bolo jeho zlyhanie. Tymho neospravedlnujem. Len sa chcem spytat ci su tu baby ktore dali sancu a pomohlo to ich vztahu? Dakujem

77daniela77
5. okt 2020

Kym tam nedoslo k fyzickemu kontaktu a on to olutoval,tak by bolo asi dobre dat mu este sancu.Ak sa poucil tak sa to viac uz neopovazi nikdy viac urobit.Cas zahoji tvoje rany....

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nominativ
5. okt 2020

Ahoj, stalo sa mi takmer toto isté, len s tým, že to bola jedna z najlepších kamarátok. Aj na svadbe nám boli, bola často u nás a podobne. Muž bol vtedy večne kdesi zalezeny, ešte sme si s ňou z toho srandu robili.

Už je to tri roky, máme ďalšie bábo, v podstate je to ok, ale dovolím si to prirovnať k smrti blízkeho. Dobre to nebude, ani ako predtým už nikdy. Ale da sa s tým žiť, časom sa to otupi.

Sú ľudia, čo reálne dokážu odpustiť aj niekde v hĺbke srdca, ale ja to nie som. Príliš ma to zranilo. Nezahodila som kôli tomu manželstvo, drzalo ma hlavne to, že dieťa by to veľmi ťažko prežívalo, keďže otec je top.

Ale navždy tam bude také to - ktorý chlap by sa priznal k niečomu, k čomu nie sú hmatatelne dokazy? (Cize nachytať ich pri sexe napr :D)

amelie2017
5. okt 2020

Mozno si ani neuvedomil, ked s nou pisal, co vlastne robi, ako ti tym moze ublizit. Trosku si nezavazne poflirtoval, dvihol ego, zaspominal na starr casi a si ani sam nevedel, ako do toho spadol. Ak s nou ozaj nic nemal, nepisal jej, ze sa zamiloval, len pochvalil zadok v napasovanych leginach alebo niecom viac intimnom, hod to za hlavu.

dianaana
5. okt 2020

Ludia odpustaju aj horsie veci. Ved sa nic take nestalo. Kasli na to. Tato doba strasne nahrava takymto chujovinam.. Posielat si nieco cez spravy.. clovek citi take steklenie v bruchu, take vzrusenie..Ale ak to pochopil a olutoval, tak neries.

janeninka
5. okt 2020

@modroocko90 aj mne to pride ze to nebolo nejake umyselne, skratka sa na tom zviezol, trosku podvihol ego ..ale z toho co pises to posobi ze mu je to skutocne luto. Velmi drzim palce aby ste to ustali. Aby ste naplno prezili to v dobrom aj zlom a hladali sposoby ako byt spolu šťastní.

bluka2
5. okt 2020

Tak asi je trochu slaboch a nedokaze zahodit prilezitost mastit si ego, co sa nemusi a moze stat znova. Podla mna musis citit, ako velmi ho to mrzi. Uz presli 3 tyzdne. Je to stale vo vzduchu, snazi sa to nejako "odcinit" alebo sa tvari uz akoby nic?

modroocko90
autor
5. okt 2020

@77daniela77 dakujem krasne, asi mas pravdu

modroocko90
autor
5. okt 2020

@amelie2017 mas pravdu sam povedal ze bol rad zw sa niekto onho zaujima, ze to bral ako zabavku... Nezamiloval sa, ani jej to nepisal... Asi skor ona dufaala v nieco.

modroocko90
autor
5. okt 2020

@dianaana aano presne aj to mi povedal, ze to bolo prenho ako zabavka, nieco vzrusujuce😁 ano, on somar mi vsetko povedal, aj ked to bolelo😬

modroocko90
autor
5. okt 2020

@janeninka ahoj, dakujem za krasne slova. Velmi dufam, ze v dobrom aj v zlom je nas pripad. S odstupom 3 tyzdnov to boli o cosi menej, a aj teda mam trosku nadhlad. Paradoxom je ze my sme nemali žiadny problem vo vztahu, len tak bol vraj rad ze sa niekto onho zaujima....dufam,ze budeme jedny z tych co to posilni.

modroocko90
autor
5. okt 2020

@bluka2 akoze robit robi viac pre mna a aj deti. Ale on bol top otec a manzel aj predtym. Vlastne my sme sa spolu nerozpravali len 1 den. Pretoze od zaciatku vsetko lutovak, vsetko co som sa pytala odpovedal hoci to prijeemne nebolo ani pre jednu stranu. Ano je to somar. Dala som mu sancu kvoli detom. Aj ked to nebola priama nevera, mne to velmi ublizilo.

mariali31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
6. okt 2020

@modroocko90 Je mi luto ze mas taketo trapenia. Podla mna toto bola nevera. Nevera ma vela podob... akonahle chlap robi nieco s inou zenou a taji to manzelke lebo vie ze keby sa o tom dozvedela, tak by ju to bolelo alebo nahnevalo, tak to je nevera. A on teda velmi dobre vedel ze to co robi by ta zranilo a preto to tajil. Nie je v tom ani trochu nevinne. Ja som pravidelne pracovne telefonovala z jednym clovekom, vzdy to bol priatelsky pokec az raz povedal: Ty mas taky sexi prizvuk" a ja som mu povedala ze som vydata. Proste som to hned stopla. Kludne som mohla s nim trosku neskodne poflirtovat ale nechcela som a takto mohol reagovat aj tvoj muz. Ale on sa rozhodol si pomastit ego a vylepsit naladu, problem je, ze zial bohu, na tvoj urok. Sebecky a bezohladne myslel len na seba. Ono ho to neskutocne mrzelo ale az po tom ked si na to prisla... dovtedy tam nebola ani jedna vycitka svedomia.
Pisem to tu aby ta ani nenapadlo mu to ulahcovat. Nechaj mu to riadne vyzrat, zasluzi si to. A ty, opravnene sa citis urazena a posliapana. Kludne navrhni manzelsku poradnu. Vas vztah presiel obrovskou skuskou a mozno potrebujete pomoc aby ste to ustali.
Moj muz robil to iste. Pisal si z byvalymi priatelkami, este im aj volal. Tiez ho to neskutocne mrzelo a prisahal ze uz nikdy to neurobi. Odpustila som ale nezabudla. Uz mu nikdy nebudem slepo verit ale vztah mame stale dobry... myslim... Da sa to... Aj ked to bolelo jak das, ale po case uz ani nie. Asi som prestala byt naivna a viac realisticka. Laska co k nemu citim stratila nevynnost ale stale si ho vazim a obdivujem lebo je to stale skvely chlap.
Moja kamoska ma muza a jeho cez Facebook skontaktovala jeho prva laska. Zacali si pisat, ked to nasla, navrhla tej babe aby sa stretli... nech ta zena privedie aj muza ze ho to bude urcite velmi zaujimat. Ze naco je dobre pisat zenatemu muzovi a spomynat na stare lasky. Z toho nikdy nic dobre nevylezie.
Ja ale typujem ze tato co si s nou pisal tvoj muz je bud slobodna alebo rozvedena. Toto robia hlavne zeny ktore si hladaju len flirt a milenca a nechcu mat vztah a tak je zenaty chlap velmi dobra volba, lebo tam je sanca na vztah velmi mala.
Nehladaj chybu v sebe alebo vo vztahu... toto robi chlap aj ked je doma na 100% spokojny ale nevie odolat malebu bonusu.
Zelam ti aby si nasla svoj pokoj a spokojost.

modroocko90
autor
6. okt 2020

@mariali31 mas pravdu, ale je to cerstve.. Preto to este tak boli. Nemal to jw pravda, chvalabohu. Je vydata s nefunkcnym manzelatvom... Tak asi chcela znefunkcnit aj inym. Ze vedel ze robi zle, ze naa to buse boliet. No ze to nevedel ukoncit. Nepisal jej ze ju lubi, ze ju chce... Skoe len take flirtovanie (to ho samozrejme neospravedlnuje).,ale bolelo to. Ja dufaam, ze sa poucil ako vravi aviac to nebudem muaiet riesit.

bluka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modroocko90
autor
6. okt 2020

@77daniela77 verim ze cas rany zahoji... Vzdy bol vzorny manzel a staral sa. O nas, o dom, co bolo treba...doma vsetko fungovalo.Preto ma tp ranilo a sokovalo. Pisal si vraj cez vikend, cez tyzden nie. Podla jeho slov nehladal, nechcel s nou nic... Zacalo to nevinne, napisala mu ako sa mu dari v novej praci, atd. Ona asi chcela viac, on vraj nie. Ale to uz je teraz tazko polemizovat. Nechcem sa uz v tom moc rypat. Videla spm ho prvykrat plakat, snad mu je to uprimne luto... Nastastie si nevolali, ani nepisali sms... Telefon mi hocikedy pozical, tak viem. Len som hladala zeny, ktore to prekonali a ci to posilnilo ich vztah alebo nie.

tropkica
6. okt 2020

Zahoji neboj sa. Poviem ti tak, ze tiez som si takym presla atrvalo mi pokial som na to ako tak zabudla alebo skor vypustila to z hlavy , lebo som fakt videla, ze ho to trapi. Nepoviem, ze niekedy na to nemyslim ale dost nas to podla mna aj zomklo

modroocko90
autor
6. okt 2020

@tropkica dakujem za taketo spravy, posuvaju ma vpred ze cas to zahoji..Dala som sancu aj kvoli detom, aj kvoli tomu ze viem ze bol vzorny manzel a otec. No potkol sa, sam vravi ze si nepripustal ze to tak dlho necha zajst(3mesiace). Ze sa hanbil ze to robi poza nas chrbat. Povedal mi vsetko na co som sa pytala. Nemyslim si ze klamal.

petra16
6. okt 2020

Veď sa nič nestalo...každý občas potrebuje takéto nevinné "laškovanie". Teda ja áno...viem, že aj môj muž to už urobil a aj ja. No a? Ved o nič nejde... Pre mňa sa na nikoho nepozrieť alebo nevinne si občas nezaflirtovať je až choré...takú "vernosť" ja až nepožadujem a ani ju nikdy neponúkam

petra16
6. okt 2020

@andreatytler Preboha že nevera a manželská poradňa....dievčatá vy jej nakladáte

modroocko90
autor
6. okt 2020

@petra16 kazdy mame inak nastavene to myslenie... Ja som toto nikdy nerobila a prilezitost som mala. Pretoze viem co sme si spolu budovali by bolo prec. Ale ano teraz s odstupom casu to vidim tak ze len chcel aby si pohladil svoje ego 😁

modroocko90
autor
6. okt 2020

@petra16 za isty druh nevery to povazujem aj ja... Ale manzelsku poradnu myslim ze nam netreba, vydiskutovali sme si to sami bez kriku, hadok... S pokorou, v klude...

jana_eyre_2
6. okt 2020

Áno zažila som niečo veľmi podobne, čakala som tretie práve a urobilo mi to veľmi, veľmi zle.. niekde v kútiku duše sa na neho zato stále hnevám, hoci je to už aj 4,5r.. čiže či som mu to odpustila neviem ale fungujeme spolu normálne už po niekoľko mesačnej kríze.. je to dobrý muž aj otec, to čo spravil bolo zlyhanie uvedomoval si to, nevraciame sa už k tomu ale vždy sa mi rozbúcha srdce keď čítam čosi podobné.. ktovie či aj za toto čo sa nám stalo môj posledný syn je veľmi urevane a nervne dieťa od narodenia, už som nad tým veľa krát uvažovala..

Či to pomohlo vzťahu neviem, podľa mňa ďalej fungujeme normálne, sme dobri kamaráti (my sme boli pred vzťahom kamarati) a partneri tiež s nejakými komunikačnými občasnými problémami, ale nič závažné.. neviem či si teraz s niekým dopisuje, pevne verím že sa dostatočne poučil, pretože vtedy to našu rodinnu pohodu veľmi narušilo.. stretávať sa určite nestretáva, pracuje z domu a sme spolu vlastne 24h denne v jednom dome.. prišla som na to úplnou náhodou, len som mu chcela nastaviť budik lebo zaspal pri deťoch... 😒

modroocko90
autor
6. okt 2020

@jana_eyre_2 ja somto tak trochu tusila, lebo niekedy bol na mobile dlhsie ako obycajne. Ta zena bola 60 km od neho, cize nestretaval sa s nou a snad ju uz ano nestretne. Mne tiez hovoril, ze to bola jeho sprostost, ze vie ze ma poslednu sancu a bude sa tak spravat.

janisa31
6. okt 2020

ak sa snaží tak ho nechaj a uvidíš, no ak k ničomu medzi nimi nedošlo a fakt ti odpovedal na všetko, tak si podľa mňa uvedomil, že zašiel ďaleko. Podľa mňa to bude ok nebojkaj

jana_eyre_2
6. okt 2020

@modroocko90 je to zradné tieto kontakty, niektorí ľudia akoby si neuvedomovali že naozaj komunikujú s ozajstnou osobou a tak si nepripustaju že prekračujú hranice.. alebo ako to povedať.. určite to zvládnete ak sa s ňou naozaj nestretaval a uvedomuje si ako to pokaslal.. držím palce..

modroocko90
autor
6. okt 2020

@jana_eyre_2 dakujem krasne... Drzim palce aj vam. Len teda viem ze to pokaslal aj moj muz, ale neviem co ta zenska cakala...

77daniela77
6. okt 2020

@modroocko90 Prezila som nieco podobne,viem presne co citis,tiez som mu verila na 100%....bolest z tej zrady uplne nepresla,ale tu to nebolo len pisanie,su to uz roky....tvoj muz je citlivy,padol do toho jej vinou,ona ho tam vtiahla,on sa urcite pouci,reaguje citlivo,nie je to zly muz,ma ta rad,on to len nedomyslel.....tej zene sa urcite treba vyhnut do buducna,uplne ju ignorovat,ona si ho zjavne vyhliadla.

lubiss
6. okt 2020

toto keby ja zistim tak chodi taky malicky jak trpazlik..nechapem tychto egodvihacov co si vlastne tymto chcu podokazovat..no velice ho to mrzi a keby na to neprides tak si pokracuje veselo dalej...len mu to daj pekne vyzrat nie ze skocis ja jeho trapne recicky ako ho to mrzi a pritom doteraz bol ok haha