Manžel si dopisuje s bývalou kolegyňou
Ahojte, ani neviem kde zacat. Som 9 rokov vydata, mame 2 deti 6 a 9r.Pred 3 tyzdnami som zistila, ze manzel si dopisuje s byvalou kolegynou z predchadzajucej prace. Zacalo to nevinne, jednym potvrdenim co potreboval, az mu zacala ona vypisocat ako sa ma atd... A tak to slo dalej. Pisali si len maily, ani si nevolali, ani sms.Maily neboli kazdy den, skor cez vikend. Posielala mu aj fotky seba aj vzupane a ine. neviem ake boli. Trvalo to 3 mesiace, kym som to nezistila. On mi tvrdil ze jej nepisal nejake sexualne maily, ale dvojzmysly ano. Ona ze mu dokonca naznacila, zeby si vedela prexstavit s nim vztah, ale on jej napisal zeby to nebolo mozne. Nestretli sa nikdy,ani snou ze nic neplanoval. Doma pomahal ako obvykle, aj vsetko robil, nie zeby mal mobil stale v ruke. Dala som mu sancu, kvoli detom. Ale stale to boli. Boli ma to, ze som sa vzdy snazila a takto ma klamal. Prosil, plakal, ospravedlnoval sa ze nas nechce stratit, ze to bola jeho sprostost, ze si nepripustal ze to takto dlho necha zajst, ze sme si to nezasluzili, atd... Ukoncil to pisanie hned v ten vecer ako som to zistila. Odpovedal mi na vsetko co som sa pytala, hoci niekedy to bolo bolestive. Myslim, ze to bolo jeho zlyhanie. Tymho neospravedlnujem. Len sa chcem spytat ci su tu baby ktore dali sancu a pomohlo to ich vztahu? Dakujem
@tosomja to ci to urobi znova, uvidim casom, snad nie... A ano je dobry muz, otec.
@tosomja keď ma mentalitu normálnu tak to urobiť nemusí.. resp. Môže to urobiť ktokoľvek aj ten čo to nikdy neurobil.. ten môj sa tak zachoval po 12r vzťahu prvý krát..
@modroocko90 chápem čo tým myslíš.. ja som sa nad tou ženou ani moc nezamýšľala čo tým sledovala, hoci pozerala som si ju na FB (žiadna výnimočná žena to nebola, skôr taká obyčajná ako ja napr.. ) ale brala som to tak, že on je ten čo vie koho má doma a má voci mne zodpovednosť - on je ten čo si tu zodpovednosť musí uvedomiť..
Ďakujem 🙂
@jana_eyre_2 nuz uz asi musim iat dalej aj ja... Inak sa nepohnem, i ked strasne vo vnutria to stve. Mas pravdu ani moj to nokdy nespravil, nikdy sme dokonca ani krizu nemali, ani sa nehadame.
@modroocko90 ....no od teraz uz budes vzdy v stehu.....treba len dufat ze sa z toho poucil a budete stastni.
Ja si myslím, že odpustiť a zabudnúť..on nevyhľadával ju, ani nezačal, keby chcel tak sa a ňou mohol predsa aj stretnúť, jemu ozaj zaimponovalo len to pohladenie ega...a čo je veľké plus, hovoril o tom, chcel... koľkí tu ozaj zatlkaju a ešte zo ženy spravia mrchu a stíhačku.
Podľa mňa mu môžeš veriť, že sa aj on z toho poučil.
@modroocko90 Ahoj. Na internete je to niekedy o dost tazsie, "ignorovat". Sme nauceni, ze slusne nemame nikoho ignorovat, kazdu konverzaciu mame ukoncit nejak, rozlucit sa a odist, na ulici znamych pozdravit a podobne. Na internete sa preto clovek dostane lahko do nekonecneho kolotoca nekonciaceho rozhovoru. Najprv je nevinny, potom nejaky vtip padne a kym cloveku dojde, co sa deje, tak je uz neskoro niekedy, aj ked nic povodne take nechcel. Pride mi to, ze aj on takto nejako dopadol, ze ani nevedel ako.
@modroocko90, Tu manzelsku poradnu som navrhla prave preto lebo uz presli 3 mesiace a teba to stale velmi trapi a stve. Ak sa toho zleho pocitu nedokazes zbavit bude to narusat vas vztah... Myslim ze netreba zabudnut a zacat zase slepo verit ale treba odpustit.
Asi uz nebude mozne sa vratit do takeho isteho vztahu ako ste mali pred touto neverou. Ono taketo nieco ten vztah zmeni... treba najst novy vztah a na tom niekedy treba pracovat.
Zelam nech sa vam to podari.
@petra16
@andreatytler bolo to pred 3 tyzdnami, mas pravdu treba asi odpustit.. Ked vidim ako sa snazi.
@vilma7 ano presne... To mi hovoril aj on ze nehladal... Ze to zacalo tak ze mu napisala ako sa ma a uz si pisali dalej, ze bezne veci. On podla mna aj chcel z toho von ale imponovalo mu ze mu ona pise aky je skvely😬On co tvrdil nepisal jej nic intimnr, ani sexisticke, skor bezne veci...
@modroocko90 Ona si asi robila nadeje,doma ,zrejme u nich nuda....Dobre ze to uz stopol.V ziadnom pripade nech jej uz nepise.No tak stretnut by ju uz hadam nemal ked je daleko.....takze nech sa polepsi a uz nikdy v zivote nech sa neopovazi nieco vyparatit.Bude dobre,toto preboli,chce to cas....a keby bolo treba tak mu to pripomen vychovne.
@77daniela77 ja som jej po tomto pisala mail, v tom zneni ze ked som sa ja starala o deti, domacnost, ona flirtovala s mojim muzom... Nexh si da pozor aby sa jej to raz nevratilo. A to mame dieta ztp staroatlivost onho je 24/7,vedela o tom. Napisala mi ze ona si uz tak prezila, ze chcela uz len nieco pre seba (neviem ci jeho ci co myslela).... Ale ja som jej napisala ze kazdy ai nieco prezil a ze ked nemala hanby mu posielat svoje foto nech teraz nemoralizuje. Tak nejako sme to ukoncili. Muz to cital. Nechape co tym myslela. Nevadi. Je doatatocne daleko, karma jej to vrati. Necitim nenavist voci nikomu, vsetko je asi tak ako ma byt. Aj ja som ai vela veci uvedomila....Vidim ze je mu to uprimne luto, no cas iz nevrati aj keby velmi chcel. Povedal ze sa bude snazit, tak ako mi slubil. Viem ze sa deju aj horsie veci. A toto je jedna z tych, ktoru odpustim,ale nezabudnem.
Ahoj,asi si potrebuje niečo dokazovať,,asi ten vas vstah nefunguje ako by mal,,,porozprávaj sa snim.
@modroocko90 Dobre si urobila.Je to hnusna osoba a vrati sa jej to.Vy doma na to skuste zabudnut(uplne nezabudnete asi nikdy),majte sa radi,drzte vzdy spolu a budte stastni.
Minule som čítala o tom uvahu ako sme všetci len ľudia a robíme sprosté chyby.
Ak je toto jeho jeho jediná chyba ktorú urobí počas vášho manželstva, tak si vlastné šťastná žena.
Možno mu práve takyto malý prešľap otvoril oči a v budúcnosti nič také už nebude riskovať.
Zvládnete to ❤️
@ivca88 dakujem, ste uzasna zena, povzbudili ate ma... Veriim ze vydrzi 🤗a ak nie snad sa este miniem😂
@modroocko90 Ja si tiež myslím, že vám to vydrží, ty sa v ňom vidíš, máloktorá žena tak obdivuje svojho muža, aký je skvelý otec a manžel a máš to šťastie, že vaše manželstvo, až na ten trojmesačný prešľap, vnímaš ako veľmi harmonické. Len ma trochu udivuje ako mu slepo veríš a vôbec nepochybujes o tom, že ti nemusí hovoriť úplnú pravdu. Žiadny muž sa neprizná, kým nie sú dôkazy. Iba ten, ktorý chce odísť. Nehnevaj sa, za môj názor, ja len aby on náhodou v budúcnosti ne ťažil z toho, že uveríš všetkému, čo povie. Ale držím palce, aby si bola spokojná a on vydržal.
@modroocko90 Aha, to som si zle precitala... no tak to je jasne ze ta to este velmi trapi. Mne trvalo len cely tyzden kym som si uvedomila uplne ze co sa deje. Nevera zastihne cloveka uplne nepripraveneho☹
@modroocko90 verím tomu, že keby bol idiot, tak skoci po nej ako po údenom, už v prvý týždeň.
Ona po ňom očividne išla, takže naozaj môžes byť nakoniec ešte rada, že to len takto "jemne dogabal"
@modroocko90 Boze... ta zenska ani nema dostatok sudnosti ze by ospravedlnila... bala by som sa ze ona s tym neprestane. To je taky typ.
Ja som tiez napisala tej co si s nou moj muz pisal, ze nech nam da pokoj a nerozvracia manzelstvo a ona mu na druhy den zavolala a pyta sa ho ci je v poriadku lebo sa boji ze mu robim doma peklo.
@katkati neverim mu, iba sa snazim verit... To je rozdiel. Stale mam chrobaka v hlave neboj sa, len sa uz nechcem obzerat do minulosti.
@andreatytler mas pravdu nema, ona sa snazila z toho vyjst akoze ona nic, ze aj ona ai zasluzi kusok stastia... Ze uz ai z toho chcela len mieco zobrat.Ja keby vypisujem zenatemu a posielam foto sa hanbim ako pes ze by ich zverejnil.
@modroocko90 Napíš jej, že keď si chcela ukradnúť šťastie na úkor nešťastia iných, tak je skazená a zlá žena. Možno by si nabudúce rozmyslela, či to má ešte skúšať s niekym iným. Aj keď také hanbu nemajú.
@modroocko90 No hnus. Ja by som jej veru povedala ovela horsie, pohrozila ze ak sa este o nieco pokusi, tak sa o jej pravej tvari dozvie nielen manzel ale aj cela jej rodina a kolegovia... treba jej verejnu hanbu urobit a varovat inych.
Toto urcite nie je prvy krat co mala spravu od nahnevanej manzelky. Dobre ze je tak daleko...
@andreatytler myslim ze tonebude prvykrat co sa o nieco pokusa u zenateho... Len moj muz teda pisat si s nou pisal, ale nic viac. Nepisal jej ze ju chce, iba ze je pekna. Pre mna je to odpad, clovek co si stavia stastie na nestasti inych a ani ziadne ospravedlnenie ani nic...ze konecne uz chcela nieco pre seba. Akoze mala som dost. Co uz, snad sa pouci aj moj muz.
@katkati napisala som... A este mi napisala ze mam vazit slova komu co prajem, lebo ma slovo velku vahu🙈cista p... Napisala som ze jej to uprimne prajem, aby raz muz ktoreho bude lubit robil jwj to co robila ona. Ach, aj som sa rozculila... 😁
@modroocko90 A ona vážila slová, keď písala tvojmu manželovi? Nejaká vymletá, čo rýchlo zabúda.
Ja ti nechcem brat iluzie, ale zazila som nieco podobne, u nas to bolo rok po svadbe, este sme nemali dieta..Stale bol na mobile, na notebooku, ani vo sne by ma nenapadlo, co tam robi, kym som neprisla na to, ze si vypisuje s byvalou kolegynou a take veci, ze ma skoro vystrelo, ked som to citala..Tvrdil mi, ako to strasne lutuje, ako sa nic nestalo, ze si len pisali, ziadne stretnutia, nic a ako to vypisovanie hned skonci a bla bla..No nechcela som sa rozvadzat ani nie rok po svadbe, tak sme to nejako ustali, ale nikdy som mu to nezabudla..A ako to dopadlo? Po 8 rokoch manzelstva ma zo dna na den odkopol ako spinavu handru a hadaj preco? Kvoli kolegyni (inej, ako bola ta povodna)..Nechal ma samu s 2,5 rocnym dietatom a so psom, este aj peniaze za byt zo mna tahal..Do smrti budem lutovat to, ze som sa s nim nerozviedla uz ten rok po svadbe, ked som mu prisla na to vypisovanie..Proste spravil raz, spravi znovu..Kiezby to nebol vas pripad, ale teda moja skusenost je takato..

Urobí to znova. Lebo vie, že mu odpustis, lebo je skvelý muž, manžel, otec, neviniatko, ktorý nechce, ale nútia ho písať a flirtovať. 🤷