icon

Manžel si ma nevšíma

zvadnutykvet
2. sep 2016

Ahojte, baby, nemam sa komu vyrozpravat, tak pisem to tu, pretoze to zo seba potrebujem dostat. Mam 24 rokov, manzel 25, mame 22mesacneho synceka. Byvame sami vo vlastnom byte, sme zdravi, manzel ma dobru stalu pracu. Mali by sme byt stastni, no nie sme, bohuzial. Problem je v tom, ze manzel si ma vobec nevsima. Neprejavuje mi lasku a naklonnost ako predtym. Chyba mi od neho "milujem ta", chyba mi objatie, bozky, usmev. Neviem, co sa mu stalo, toto trva uz niekolko mesiacov, je uplne bez zaujmu, velmi malo travi cas doma, pretoze bud je v praci, vo fitku, alebo opravuje auto. Ked je doma, venuje sa iba syncekovi a ja som pre nho vzduch. Dnes sme sa kvoli tomu strasne pohadali, pretoze si zasluzim aspon mileho slova. Ja som ta, ktora sa snazi vytvorit "teplo domova", vzdy je navarene, upratane, vyprane, so syncekom som nonstop, on sa nemusi o nic starat, snazim sa, aby len aby bolo dobre, no on si nic nevazi. Nerobi mi problem robit vsetko, ja od neho iba chcem viac pozornosti. Nebavi ma pobozkat ho vzdy prva, objat ho prva, povedat mu prva nieco pekne. V posteli nam to klape, ale kazde milovanie sa zacina mojou iniciativou. Predtym to tak nebolo. Mne strasne chyba laska a uz rozmyslam, ze asi zacnem hladat inde(viem, som hlupa), pretoze som velmi nestastna z tejto situacie. Co by ste na mojom mieste robili vy? Kludne mi napiste hocico, mozno mi ako nestranni ludia " otvorite oci".

Strana
z3
ariannazara
7. sep 2016

@zvadnutykvet jedného krásneho Dňa mu o 19:00 priprav prekvapenie polož mu kufor rovno pred dvere a nech si ide kam chce keď je byť tvoj a on aj keby ho celý prerobil a mal aj 300 blokov nič to na veci nemení že byť je tvoj a keď si tá nevšíma a pod.nemá čo v tvojom byte hľadať a hneď by sa spamätal podľa mňa je chyba tá že strašne veľa žien sa bojí chlapov boji sa im povedať svoj názor a potom sú len tichucko a počúvajú a žijú tak roky ja by som tak nemohla ja svojmu na rovinu poviem a nebudem vo vzťahu útlacana zjavne asi o teba už záujem nemá tak nech sa spakuje.

zvadnutykvet
autor
7. sep 2016

@ariannazara ja som mu uz raz takto veci zbalila ani nie do kufra, ale do igelitiek, no on dosiel, vybalil sa a pohodicka...on je neskutocne tvrdohlavy a ked nieco, tak on vyhadzuje mna

ariannazara
7. sep 2016

@zvadnutykvet keď je byt na teba tak ho môžeš výkopnut zavolaj hliadku proste nenechaj zo sebou toto robiť!si mladá chceš takto žiť po zbytok života ??? ešte máš šancu stretnúť niekoho kto ťa bude mať rád a bude sa k tre správať normálne ale prv musíš toho nevdacnika výkopnut či už pôjde po dobrom alebo po zlom, ja osobne by som mu dala ultimátum buď sa zmeníš a budes normálny alebo sa spakujes zbalis si svoje 4 švestky a vypadnes a vôbec by som sa s ním viac nebavila a o byť sa nemusíS báť kamoška tak bola lebo byť bol napísaný na jej priateľa a bola za pravnickou že všetok nábytok a prerábku platila ona ale že proste keď je byt na ňom tak proste aj keby mala všetky blocky nič nezmoze a ešte keď sa mu nepáči môže dostať aj súdny zákaz

wikinap
7. sep 2016

Preco si nevazis samu seba..to chces zit s takymto bezcitakom... je s tebou len kvôli bytu myslis že ťa mám naozaj rád by sa inak správal.... zbal muveci choď preč nájdeš niekoho kto si ťa bude vážiť maj hrdosť.... mne to také pripadá že je s tebou len kvôli tomu bytu...

wikinap
7. sep 2016

Uvidíš nakoniec si povieš už som to mal urobiť dávno.....

charity
7. sep 2016

@wikinap Hej. Je s nou kvoli bytu.

@zvadnutykvet Treba vymenit zamky.

lubkavargova1
8. sep 2016

No...sikovny je chlapec. Tu ked padne rozvod tak neodide.

obsadenemeno
5. apr 2017

@zvadnutykvet ako to dopadlo???

mirka35
19. dec 2017

👍

julietta112
3. nov 2018

Ako to nakoniec skončilo ?

kaataarinaa
10. apr 2020

Ahojte. Mam skoro rovnaky problem ako sa tu rozoberal. Narodila sa nam malicka a od vtedy je nas vztah na bode mrazu. Malicka by nas mala spajat no je to tak ze je to uplne naopak. Uz sa ani nerozpravame. A manzel ani nema zaujem. Najhorsie je ze byvame spolu s jeho mamou takze ked ma potrebu rozpravat sa tak ide za nou. Ja som cele dni zavreta s malou medzi styrmi stenami. On chodi aspon do prace. Topka je ze s mamou chodi na nakupy na postu a vsade kam treba a mne vykrical aj to ze chodi s nami na prehliadky k pediatrovi. Prosim ak sa tu niekto najde, aky mate na to nazor? Cenim si kazdu radu. Som uz v koncoch. Posledna moznost je rozvod.

zooeynka
10. apr 2020

@kaataarinaa tomu tvojmu tiez nieco vadi....skus zistit co. Nie je ok aby mu vadilo ze ide s dietatom k pediatrovi...kolko ma deti ze mu to prekaza?(moj muz napr."trpel"ze niekedy NEmoze ist k pediatrovi s nami kvoli robote-proste chcel byt pritomny pri vsetkom co sa dietata tyka). Preco byvate u svokry? Riesite si vlastne byvanie? Rodina ma byt vo svojom.

kaataarinaa
10. apr 2020

@zooeynka on od mamky prec nepojde a ona by ho ani nepustila. Problem je v tom ze ju ma najradsej na svete. Mame jedno dieta. Malicka ma mesiac a pol. Je to pre mna naozaj strasne a este v tychto casoch. On sa pekne rozpravat nevie. Vzdy to skonci hadkou. A este aby toho nebolo malo tak dnes mu pisala aj jeho niekdajsia laska ale neviem co a radsej ani nechcem

lela123
12. apr 2020

@kaataarinaa joj takyto mamickar,cele zle.Ak neodidete od nej,nevidim to ruzovo,ak neda prednost zene a dcere😏Mama ho ovlada a on za to mozno scasti ani nemoze,nedovoli mu dospiet a ist vlastnou cestou,ale on to nepochopi pokial neodidete.

simca06022011
12. apr 2020

@kaataarinaa rada? Nesed s malou medzi 4 stenami.... Môj chlap tiež so mnou k lekárovi nechodil, aninby som ho nevolala, pracuje vtedy.. Ale aby po práci s nami niekam nešiel, to je nemysliteľné. Neznamená to, že som cely den bola medzi 4 stenami. Bývate u jeho mamy? Tak keď nechce ísť on preč, začni sa tam spraviť ako doma... Alebo sa zbal a odid ty...
Niekedy si myslím, že ja to mam neznesiteľné a potom si predstavím ženy ako ty, ktoré sa vydajú a majú dieťa s chlapom co býva u mamičky... Nastahuju sa mu do detskej izby. Ach... No jedine postaviť sa na vlastné nohy, ruzove okuliare a sny o tom, že dieta spája zahodiť a začni si žiť svoj sen s dcérou. Jeho inak, ako studenou sprchou, že ich vlastne nepotrebuješ, nepreberies... A možno ani to nepomôže, ale čím skôr to zistiť tým lepšie pre vas

kaataarinaa
12. apr 2020

@lela123 presne tak to je. Ona velmi dobre vie ako na neho a on ani netusi ako s nim manipuluje. Len som si myslela ze po narodeni malej sa zmeni. Ale je to este horsie ☹

kaataarinaa
12. apr 2020

@simca06022011 no ja by som najradsej nesedela medzi 4 stenami ale momentalna situacia (virus) mi nic ine nedovoluje. Prave naopak. Tuto situaciu to len zhorsuje. Uz som na prasky.

simca06022011
12. apr 2020

@kaataarinaa no tak momentalnu situáciu treba bohužiaľ prežiť nejak 😔 nevieš odísť napr k rodičom?

kaataarinaa
13. apr 2020

@simca06022011 ja rodicov uz nemam ☹

marca12
13. apr 2020

@kaataarinaa ale ved to je v poriadku,matka by mala byt na prvom mieste,ved ho porodila,starala sa onho,ale musi mat rad aj teba a svoje dieta. Preco si otehotnela s takym chlapom,ktory neodide od matky a hlavne,pises,ze mama ho nepusti??? Boze.zeny preco placete az ked pride dieta,kde ste mali doteraz rozum. Vobec sa nezmenil po narodeni dcery. On bol taky vzdy,len si to nevidela alebo aj videla len si to tak nevnimala pokial ste boli len dvaja. Cele nanic.

Strana
z3