icon

Manžel si nezastal svoju manželku

9. jún 2025

Výlev,výblitek, očakávam úľavu
Už dlhšie trvajú konflikty medzi mnou a svokrou. Dedko jej hovorí generál. Už viem prečo. Je to ten typ ženy čo musí mať posledné slovo a úplne netaktne všetko šplechne do tváre.
Prvý príklad konfliktu ale ja som ho vyvolala podľa nej? Zavolala nás v nedeľu na obed. Nachystala som si šaty. Trpím migrénami s aurou a kto zažil ten vie aký je človek takmer odpísaný. Zrovna v nedeľu ráno som mala migrénu bohužiaľ už som nemala ani jeden sumatriptan pretože ten jediný mi zaberal inak nič ani Paralen ani flector. Čiže som povedala mužovi že nepôjdem s ním na obed a zostala som ležať. On samozrejme išiel. Neviem čo narozprával alebo čo ale o dve hodiny neskôr prišiel domov a zároveň aj s matkou a tá išla do mňa prečo som neprišla na obed keď ma čakali? Do mňa sto čertov ukazujem jej prichystané šaty len nie ona si išla stále svoje. A takýchto vecí bolo neskutočne veľa kedy ona prišla do mojho respektíve nášho bytu a dávala mi kázanie zvyšovala na mňa hlas a správala sa ku mne ako k 5 ročnej. Neukameňujte ma za to ale vliezla som - nie ako je zvykom manželovi do správ ale ja som to spravila svokre..... taký šok som zažila čo o mne napísala svojim kolegyniam z obchodu no hrôza.
Povedala som to manželovi čo o mne rozpráva a viete čo? On mi to vôbec neveril tak som mu to musela ukázať že aha pozri prečítaj !!!!!
Odišiel k mame aby jej mohol zmeniť heslo a ešte ma aj prezradil pretože mi potom prišla sms od nej že podáva na mňa trestné oznámenie etc.. momentálne sme v rozvodovom procese a neutekam pred manželom ale pred ňou. Obidvaja tragédi. Deti sme nemali našťastie. Boli sme dva roky manželia
Ale viete čo už sa začína montovať do nášho bsm vraj nemám na nič nárok lebo viac peňazí zarábal jej syn 🫣🤣 dúfam že ju už v živote neuvidím

ivangeline
9. jún 2025

Je mi to ľúto. Keď nemáte deti a nejaké enormne majetky, hádam sa rýchlo vysporiadate. :(

mickao
9. jún 2025

Bude to pre teba lepšie

som_realistka
9. jún 2025

Poviem to sprosto, mala si jej oblvat nohy a hned by vedela, ze ked ma niekto migrenu, netreba donho rypat. Kto netrpi migrenami nepochopi.

som_realistka
9. jún 2025

Drzim palce, zbavis sa bremena, co sa tyka bsm, nedaj sa do nicoho zatlacit, len z principu.

lily246
9. jún 2025

Možno ti aj migrény skončia, keď zmiznú z tvojho života tieto dve toxické osoby. 🍀

viestta
9. jún 2025

Uz sa rozvadzate, on vie, ze sa vrati mamicke do starostlivosti, takze strategicky riesi veci.
Vykasli sa na to a zacni si zariadovat svoj zivot. A svokra nema pravdu, majetok nadobudnuty pocas manzelstva sa deli na polovice, bez ohladu na to kto kolko zarabal. Takze sud rozhodne ako sa majetok rozdeli, nie buduca byvala svokrusa.

enmery
9. jún 2025

1. Do jej správ si jej liezť nemala.
2. Takéto osoby doslova žijú z toho, keď môžu niekoho /svoju obeť/ vytočiť. Dávala si jej to, čo ona potrebuje, pouč sa.
3. Dakuj Bohu, že nemáte deti. Mala by si jej výlevy na krku celý život a pozerala sa muža neschopného to stopnúť.
4. A čo, že jej muž zarábal viac, ty si asi viac doma robila, ako to v slovenských manzelstvach býva. Treva to výčtovať😃Rozhoduje o tom zákon a súd a nie jej chorá hlava
5. Ľutovať by si mala max ženu, ktorá príde po Tebe. Keď stará žiarli na synčeka, nech si ho vezme a začne s ním spávať. Tieto choré vzťahy.
Gratulujem k tomu, že si si to tak skoro uvodomila a túto frašku chceš ukončiť.
Prajem veľa síl.

cacianka
9. jún 2025

Načase sa zbaviť 2 debilov, chorých na hlavu.
Toto nepotrebuješ.
A trestné ? No nech podá, nevidím jej úspech.
BSM - no asi nemáte ešte veľké majetky tak sa ľahko podelíte, a o tom nerozhoduje svokra.
Mmch. vyber € z účtu aby ťa nepredbehli. Výpis ku dňu výberu aj ku dňu rozvodu budeš mať, prípadne tie vybraté € rozdelis 50: 50 pred notárom.

ukulela
9. jún 2025

Ked uz ste v rozvodovom konanie, neries. Snaz sa co najrychlejsie poriesit rozvod, rozdelenie BSM a hotovo. AK mas pochybnosti, ries to urcite radsej s rpavnikom. A na svokru sa vykasli, So svokrom by som sa rozlucila, dovidenia, zbohom, svokor, malei ste vy pravdu o vazej zene, general je to - a ja by som dodala este bosorka. Drzte sa a prezite ju, aby ste si vydychol.

slavka1988
9. jún 2025

Nebudem ta ľutovať lebo časom si povieš ze lepšie to dopadnúť nemohlo a bud rada ze nemáte deti 🙂

martinkatinka
9. jún 2025

So svokrou mozno aj migreny zmiznu 😉

kristinka92
9. jún 2025

Tak manzel dovliekol svokru aby tebe cistila žalúdok kvôli obedu keď ti bolo zle? Bože môj takýto poklad nech si svokra berie okamžite so sebou a pri rozvode mu popraj veľa šťastia v staronladeneckom živote bez vlastnej rodiny, pretože každú jednu nevestu odozenie a ostane sám, tak nech si na teba aspon spomenie o 20rokov

lucia13022023
9. jún 2025

Fu a vieš čo o tebe ešte porozpráva keď sa rozvediete🤣 treba sa obrnit, je super ze sa rozvadzate. Takéhoto chlapa mat to je ako za trest.

viera
9. jún 2025

......Ze podava na teba trestne oznamenie🙂)).....

natalka13
9. jún 2025

Mamickin cumel si ju doviedol domov, aby ti mohla vynadat😂 to kde rastu taketo skvosty.🙈

motylik2559
9. jún 2025

K tomuto mam len 3 veci:
1. do mobilu by som jej nevliezla
2.ta tvoja svokra je ciste gestapo, mala by si nechat narast fuzy pod nosom ako mal kedysi Adolf
3. tvoj muz je cecok s neprestrihnutou pupocnou snurou, sa cudujem, ze ho ta gestapacka este v jeho veku aj nekoji
Zaver: prajem ti co najrychlejsi a co najpokojnejsi rozvod🙏♥️ Hentej skatule sa neboj, sud rozhodne, nie ona, aj keby sa postavila na hlavu a odrazala usami. Drzim ti silno palce, bud silna!

jaass
9. jún 2025

Mne je len ľúto tvojich stratených 2 rokov života, drž sa a nájdi si normálneho muža 🙏

oliviakatka
9. jún 2025

Mne tak prišla vybliakavať pred dvere "švagrina" v tom momente som s ňou skončila definitívne. Chlap si ma tiež nezastal, dokonca chce aby bola krstnou nášmu dieťaťu 😃. Našťastie nie sme v kontakte.
Obdivujem tvoju odvahu, podľa mňa si sa nemohla rozhodnúť lepšie.

kavasmliekom
9. jún 2025

Dobre robíš, že sa s "nimi" rozvádzaš. A k vyporiadanie majetku sa neboj, pokiaľ to bolo nadobudnuté počas manželstva, je to pol na pol, bez ohľadu, kto koľko zarábal

romiada
9. jún 2025

Zober aj chudáka svokra so sebou🙏 (tati bila tě nikdy tvoje maminka? Tatko: né ,jenom ta tvoje) Až mi je ľúto s čím musí žiť. Čista zloba!

feuille
10. jún 2025

Kríze pane väčšieho dementa ako je tvoj muz som dlho nevidela 🤣

pikachu999
10. jún 2025

Dobre že sa rozvadzate držím palce..chudák svokor pri nej

mysicka36
10. jún 2025

Júúúj, dobre že sa ukázala tak skoro. To by nikdy nerobilo dobrotu. Chlap môže byť akýkoľvek dobrák, ale ak sa s jeho mamičkou máš takto doťahovať ešte cca 25 rokov tak to teda nie. To sa naozaj nedá.

sova7
11. jún 2025

Chvalabohu že si dostala konečne rozum rozvadzas sa a dúfam že keď sa všetko uzavrie obidvoch bloknes a nebudeš už s týmito vadnymi kusmi v kontakte! Nech si tvoj muž žije s mamičkou. Zničili by ťa. Nabudúce viac opatrnosti pri výbere partnera. Tento vzťah nemal ani začať. Ďalší vadny kus s divnym vzťahom k mamičke

sova7
11. jún 2025
@kristinka92

Tak manzel dovliekol svokru aby tebe cistila žalúdok kvôli obedu keď ti bolo zle? Bože môj takýto poklad nech si svokra berie okamžite so sebou a pri rozvode mu popraj veľa šťastia v staronladeneckom živote bez vlastnej rodiny, pretože každú jednu nevestu odozenie a ostane sám, tak nech si na teba aspon spomenie o 20rokov

@kristinka92 ten chlap nech už ostane s mamičkou. Každá žena čo ho nestretla bude šťastná

culienka
11. jún 2025
@mysicka36

Júúúj, dobre že sa ukázala tak skoro. To by nikdy nerobilo dobrotu. Chlap môže byť akýkoľvek dobrák, ale ak sa s jeho mamičkou máš takto doťahovať ešte cca 25 rokov tak to teda nie. To sa naozaj nedá.

@mysicka36 presne toto aj ja tvrdím po predchádzajúcich skúsenostiach, že ak je dáky problém s chlapovou mamičkou, vždy to ovplyvní negatívne vzťah, či už viac alebo menej ...