icon

Manžel si nezvykol na život na dedine?

27. dec 2023

Baby poraďte mi ja už neviem čo s manželom.
Máme celkom pekný vzťah všetko klape, máme 2 deti. Obaja pracujeme.
Pred 5 rokmi sme sa sťahovali na dedinu postavili sme si dom. Všetko by bolo ideálne lenže manžel si nezvykol. Nemá rád susedov nemá rád ľudí keď sa mu niekto prihovorí. Nesadla mu ani dedina často hovorí že tu bývajú hlupáci klebetnici a každý každého rieši.
Pritom dedina má skoro 10tisic obyvateľov má komplet vybavenosť. Mne aj deťom sa tu páči sme spokojný.
Len manžel ma trápi. Že ku nám susedia vidia do dvora, že dajú cez plot jesť nášmu psovi a kričia naňho že ho chcú pohladkať. Proste sú tu ľudia čo sa chcú porozprávať sú milý zakaždým prihovoria sa a prehodíme si pár viet. Toto sa mu nepáči že to je choré.
Manžel je skôr taký samotár, áno vedela som to. Riešili sme to na začiatku kde si postavíme dom a nemal nič proti. No až keď sme sa nasťahovali zistil aký sú tu ľudia. Alebo niekto mi chce pomôcť keď vidia že vlacim ťažké tašky alebo poradiť s niečím tiež sa mu to neľúbi.
On by bol najradšej keby nikto sa ku nám neprehovoril.

Strana
z4
oblecenie99
29. dec 2023

Riešením určite nie je to, že sa vy budete prispôsobovat jemu vo všetkom. Musí s tým pracovať, niečo robiť, lebo to bude len a len horšie. On má ináč aké návrhy riešenia? (okrem nezmyselnej kvázi vyhrážky rozvodom, lebo rozvodom logicky sa mu už vyhnú všetci ľudia a on bude mať svätý pokoj či aká logika sa má v Tomto hľadať?).

fairyy
29. dec 2023

@mateson mame na Slovensku 20 dedin, co maju viac ako 5000 obyvatelov... desat nema ani jedna ...najvacsia ma nieco nad 9tisic...mozno to bude ta

Strana
z4