Manžel si píše s inou
Ahojte mamicky. Viem, ze taketo diskusie tu vznikaju denne, ale tak mozno sa zapojite. S manzelom sme spolu sest rokov, z toho sme manzelia takmer rok a mame 16mesacneho synceka. Lenze, pracuje vo velkej firme a na fb si vkuse vypisuje so svojou kolegynou o kadecom. Su to take flirtiky, on jej pise, ze by chcel vidiet jej jazyk, v ktorom ma piercing, ona mu napr. napise, ze je jej zima a on na to, ze hned by jej uvaril teply cajik. Raz sa stalo, ze neprisla do prace a on jej hned napisal, ze preco nebola a ona ze jej bolo zle a on ju zacal lutovat, vkusr sa jej pytal, ci uz je jej lepsie a tak. Proste sa mi to nepaci, ze sa stara a lutuje inu babu. Mne aj ked je zle, tak si to ani nevsima...ked som bola po sekcii, tak som mala este mesiac bolesti a vobec to s nim nepohlo, ani s malym mi vtedy nepomahal. Vidim, ze to nie je v poriadku. Vcera som si precitala, ze uz spolu planuju oslavit jeho narodky, ktore bude mat azv septembri. Kvoli nej si predo mnou zmenil heslo, aby som si necitala, co si s nou pise. Strasne smw sa vcera pohadali kvoli tomu. Mate podobny problem? Ako by ste to riesili? Mne to hrozne vadi, pripada mi to, akoby som bola v jeho hlave aj srdci odsunuta na vedlajsiu kolaj.
@zuzuzuzka presne toto som isla prave pisat, niektori chlapi si proste stale potrebuju nieco dokazovat..
na rozvod nepotrebujes ziaden podpis od neho-napises ziadost, podas na sude a dovidenia, cakas na predvolanie
len samozrejme ziaden sud vas nerozvedie preto, ze on si pise s inou, toboz nie, ak mate tak male dietatko
nuz, asi som z ineho sveta, ale u mna by mal uz pobalene veci, dovezene do prace priamo pred slecnu, nech sa paci, tu ho mate, ma aj oprane, aj ozehlene, dakujem, ze ma zbavite tolkeho bremena 🙂 mne totiz takyto clovek je na dve veci, na hovno a na nic, a predsa len, ked si mate tolko co povedat, vsade pisu, ze sa maju ludia rozpravat osobne, nie cez socialne siete, tak budete mat na to kopeeec casu)
pretoze preberat to s vlastnym muzom pol roka a ziaden vysledok...nuz, nech sa poberie tam, kde chce obkukat jazyk a varit cajik.
mne by to vadilo tiež, nie je to normálne a nie je to vôbec fér voči tebe ....tvoj manžel by si to mal uvedomiť, ako by sa cítil on keby si mu robila toto, kam potom by vôbec celý váš vzťah smeroval... sadni si s ním, porozprávajte sa v pokoji a skús mu to vysvetliť, ale tak polopat (lebo niekedy chlapom treba vysvetlovať, aby pochopili), spýtaj sa či keby to bolo naopak či by sa mu to páčilo.... uvidíš čo ti povie.... bud si to neuvedomuje alebo "troška pozabudol" , že má manželku a tá ma byť na prvom mieste, podľa jeho stanoviska by som asi potom sa zariadili vo svojom správaní voči nemu...pevne však verím, že pochopí
to normálne že ste doteraz mala jeho heslo a dovolil vám to čítať ? on je narušený má radosť z toho keď sa hneváte . keby vás s ňou chcel podvádzať tak ani neviete že si s nejakou píše a nie ešte že o čom . vyžíva sa v tom že vy na to žiarlite asi má nejaké komplexy . a aj na pokeci je to všetko ženatý chlap čo je tam kvoli sexu a ich ženy ani nevedia s kým si píšu a s kým chodia na stretká a koľko ,, tajných ,, nickov tam majú ... vy si myslím ani nemáte až taký problém ako ostatné vydaté ženy čo si ešte doteraz myslia že majú doma anjelov :D :D :D váš muž je veľké decko !
pol roka toto tolerovať?? klobuk dole
prvy ruksak pobalený bud jeho alebo moj... bud si to uvedomi, alebo nech vypisuje dalej ale bez teba...
Tak toto je silná káva. No a on ako dopíše a ide s Tebou do postele, áno?
Nepáčilo by sa mi to. Asi by som mu to najprv dôrazne vysvetlila, ale zase tam je obava, že to bude robiť tajne. Aj keď možno práve to, že Ťa to štve ho asi baví. Asi by som skúsila ignoráciu a že mi to je ale že úplne fuk. Sadla by som si na sedačku a čumela do mobilu a priblblo sa usmievala.
a inak tiež súhlasím so Simonka77 že by som to riešila ako opísala . urobiť mu hanbu v práci jemu aj jej .a on s tým provokovaním potom hádam aj prestane . a ona keď nemá chrbtovej kosti tak hádam sa aspom potom začervená a môže to skúšať na iných kolegov ... keď doteraz slová nepomohli tak ....
@anjeli_k riesenie: kopnut do zadku, toto je velmi neuctive. Vsak to uz je dlhodoby flirt. Z ucty k manzelovi\manzelke si to nik nema dovolit. Vsak ta to musi ponizovat...ja neviem, na plnej ciare by sklamal moju doveru a zranil by ma. A dosledok si vies predstavit...nezniesla by som ho ani pri sebe v byte
ženy uznajme si - ako sa to hovorí ? keď sa žena zaľúbi tak aj v debilovi vidí pána boha .... ?
@janette321 preco? Aj ja mam pristup k manzelovym veciam, kontam a on k mojim. Ale nerobim to, keby zrazu dal heslo, asi by vzbudil moju pozornost.
@anjeli_k tak po polroku by som uz nevysvetlivala. Nebolo by komu 🙂 🙂 🙂 a skus sokovu terapiu, bud ako radi jedna baba, zbalit veci a odniest slecne, alebo ho postavit do ulohy spolubyvajuceho. Ak ma spinave alebo neozehlene, nech si spravi sam alebo poziada slecnu. Mozno ju prejde humor, ked pride spinavy alebo jej donesie na opranie. Raz som citala aj pocula nazor, ze mlade zaby pritahuju muzi so zavazkami, lebo su upraveni, a maju pocit, ze vedia zabezpecit rodinu.
@simonka77 absolutny suhlas a nie si z ineho sveta
@jajka257 samozrejme že manželky majú heslá ... to by predsa neexistovali tie ich tajné nicky .
@janette321 hmmm, vidis, to ma nenapadlo 🙂 🙂 🙂 musim posnorit, ci nieco nrnajde. Ak najdem, ja som uz oznamila, ze v tom pripade skonci ako eunuch. Nemam ja, nebude mat ani ina 🙂 🙂 🙂 🙂
@anjeli_k podla mna ale toto neriesi veci. Taketo hry. Na rovinu si to vyjasnite, tebe to ublizuje, ponizuje. Preco to robi? Ak chlapovi robi radost ponizovat zenu, je to zakomplexovany hajzel. Pardon, ale je to tak. Toto je psychicke tyranie. Zelam vela sil na vyriesenie vsetkeho.
@katuliena82 zakomplexovany hajzel? to si ho este pekne nazvala..
ľudia beriem späť čo som napísala ale iba na tento prípad . myslela som že sa bavíme o staršom ročníku . toto je ešte puberta a chlapec dozreje :D
@janette321 To je mladé, však? 🙂
@natalym môj syn bude mať v lete 24 a druhý 22 . u nás sa schádzajú na grilovačky s kamošmi a ich láskami . to je jasné že sa to len provokuje ale to je zaľúbené až po uši tam nejaká nevera neexistuje . proste im len šibe . nevery prídu až v neskoršom veku :D
@janette321 Veď hej, ale takému mladému čo by si urobila? Pacla po ruke a zobrala PC?
@anjeli_k boozee, vy ste este mladucki....rozum chodi az neskor 🙂 🙂 🙂 tak treba s chlapcom narobit poriadky a rychlo. Len bacha, aby nereagoval ofucanim a zatatim sa. Pekne ho doma mu doma daj kooopu roboty, aby nemal cas na blbosti. On si mysli, ze nerobi nic zle, v jeho veku este nedoslo, ako sa ma spravat. Ak mas normalneho svokra, tak ho popros o otcovsku pomoc, nech vysvetli syncekovi, ako sa ma spravat muz a otec.

@anjeli_k a nenapisala si mi, ze kolko ma rokov. Lebo niektori ludia ( schvalne nepisem, ze chlapi, aby som nebola za feministku) si potrebuju nieco dokazovat vo vztahu, ze su pre druhym stale pritazlivy a neviem co. Proste to robia velmi cudnymi sposobmi, napr. ako on. Tak neviem, nepocitujes, zeby sa nieco zmenilo? Menej spolu spavate, resp. ci to nechce on castejsie. Lebo ja mam pocit, ze u opacneho pohlavia sa to stale toci okolo sexu a dokazovania si niecoho