icon

Manžel si píše s inou

anjeli_k
24. feb 2016

Ahojte mamicky. Viem, ze taketo diskusie tu vznikaju denne, ale tak mozno sa zapojite. S manzelom sme spolu sest rokov, z toho sme manzelia takmer rok a mame 16mesacneho synceka. Lenze, pracuje vo velkej firme a na fb si vkuse vypisuje so svojou kolegynou o kadecom. Su to take flirtiky, on jej pise, ze by chcel vidiet jej jazyk, v ktorom ma piercing, ona mu napr. napise, ze je jej zima a on na to, ze hned by jej uvaril teply cajik. Raz sa stalo, ze neprisla do prace a on jej hned napisal, ze preco nebola a ona ze jej bolo zle a on ju zacal lutovat, vkusr sa jej pytal, ci uz je jej lepsie a tak. Proste sa mi to nepaci, ze sa stara a lutuje inu babu. Mne aj ked je zle, tak si to ani nevsima...ked som bola po sekcii, tak som mala este mesiac bolesti a vobec to s nim nepohlo, ani s malym mi vtedy nepomahal. Vidim, ze to nie je v poriadku. Vcera som si precitala, ze uz spolu planuju oslavit jeho narodky, ktore bude mat azv septembri. Kvoli nej si predo mnou zmenil heslo, aby som si necitala, co si s nou pise. Strasne smw sa vcera pohadali kvoli tomu. Mate podobny problem? Ako by ste to riesili? Mne to hrozne vadi, pripada mi to, akoby som bola v jeho hlave aj srdci odsunuta na vedlajsiu kolaj.

janette321
24. feb 2016

@natalym nažalovala jeho mame . a byť to môj syn takú by schytal mamičkovskú :D

veverickav
24. feb 2016

toto je minimalne na odidenie z domacnosti, nevravim, ze hned rozvod, ale syna by som pobalila, seba a nejaky cas pockala. asi sa bude ospravedlnovat, a volat vas spat, no ak by to robil znovu- vypisovacky, oslavy, a neviem co vsetko, tak nie,,,, uz by som to ovela vaznejsie riesila. ty nerozbijas rodinu, ale on--- svojou tvrdohlavostou, nezaujmom o teba ako manzelku a matku, lahostajnostou a inymi vecami. Vobec nedava synovi dobry priklad. To manzelske puto rozbija on. To je take teenagerske spravanie. A manzelska zmluva vravi (zial ? ) opak.

jajka257
24. feb 2016

@natalym presne 🙂 🙂 🙂 pacla po ruke a zobrala pc, do ruky strcila dieta a poslala vyvetrat hlavu, kym si pocvicim, spravim nechty, pripadne vytrham obocie 🙂 🙂 🙂

baaambulkaa
24. feb 2016

určite by som mu to netolerovala a nakopala ho do zadku s prepáčením...pol roka si takto vypisovať s kolegyňou nie je normálne, pokiaľ sú tie konverzácie také osobné, ako píšeš....určite nie je dobrý nápad mu to teraz nejak vracať, lebo tomu nepomôžeš, len mu nahráš do karát...ale poviem ti, že ja by som aj tej kolegyni nakopala riť a rázne jej dala najavo, či jej to nie je celé trápne...

katuliena82
24. feb 2016

@jajka257 ,,pacla po ruke,, 😂😂😂

natalym
24. feb 2016

@janette321 Nuž ale ak je svokra hlúpa???

katuliena82
24. feb 2016

@baaambulkaa ja by som sa ale tak vyparadila pred tou kolegynou, ze by sa hanbila. A len tolko, ze ,,nech sa paci, ber si ho ako pouzity tovar,, inac ja nechapem, ci sa zenam nechce grcat z takychto zenacov...ze ich bavi takto flirtovat

barbina6
24. feb 2016

No to zmenene heslo by mne uplne stacilo aby som zacala konat...nezasluzi si Ta!

baaambulkaa
24. feb 2016

@katuliena82 tak ako píšeš...mne sa chce grcať aj z takých žien, čo zámerne flirtujú so ženatými chlapmi s malým dieťaťom....to je celé zle

barbina6
24. feb 2016

A keby som este vedela ze okrem vypisovania na fb s nou este travi cas v praci..drzim Ti palce

janette321
24. feb 2016

tak pekne za šéfom . zobrať dieťa a ísť sa šéfovi vyplakať že jej a manželovi v práci nejaká lúza rozbíja rodinu . predsa aj také veci na pracovisku by sa mali riešiť podľa mňa . ak je to šéf ako sa patrí ...

katuliena82
24. feb 2016

Najhorsie je, ze slecinka\paninka si mozno len krati chvilu a nema ani vazny zaujem. Zatial co tu sa totalne rozvracia dovera vo vztahu a lamu srdcia nevinnym ludom

iva.jurkova
24. feb 2016

aj môj manžel si takto písal s kolegyňou, ktorá ma zastupovala počas materskej, a dnes je to už bývalý manžel, lebo to bohužiaľ neostalo len pri písaní...

panuzasny
24. feb 2016

Už to tu bolo spomenuté, ona sa do neho zalúbila, inak by si s tvojim nepísala. Viem ako sa cítiš, odstavená na druhú kolaj, odstav ho aj ty. Len ako píšeš, ako sa zachoval, keď si mu na to prišla, asi mu nevadí aj rozvod. A že nepodpíše, to vôbec nemusí.

timea7
24. feb 2016

@janette321 a ako ich ten šéf donúti s tým prestať? Urobí bu-bu-bu? Podľa mňa sa tým nebude ani zaoberať a povie, že ho súkromné záležitosti zamestnancov nezaujímajú, ak ich neťahajú na pracovisko. Takýto postup hodnotu ženy v očiach jej manžela ešte zníži, ak teda vôbec nejaká je. 😖 😖 😖 😖

katuliena82
24. feb 2016

@panuzasny mozno len flirtuje, truba. Ak by som sa zalubila ja, snazila by som sa nerobit problemy cloveku s rodinou..

natalym
24. feb 2016

@timea7 A čo keď je šéfko, že preťahuje podriadené v kancli? Jáj tak to by možno pomohlo. To sa robilo za komančov, rozvracači rodiny sa riešili na ROH.

deltaa
24. feb 2016

podla mna sa tomu neda zabranit ak by si mu aj zakazala alebo prikazala tak aku budes mat istotu ze zrovna ked s tebou v momente nebude tak jej napise, na mobile moze chatovat kedy len chce, napriklad na zachode, ked je, alebo caka niekde v rade ci ide cestou do prace ci z prace ... to sa ustriehnut neda, takze aj ked pri tebe nepise potajomky moze

sue
24. feb 2016

...čo by som robila ja? ...nie, nerozvádzala by som sa, úplne by som "ochladla" a oznámila mladému pánovi, že keďže som na MD, potrebujem aj čas pre seba a tak 2-3x do týždňa by som vypadla - ku kaderníčke, na bowling, ku kozmetičke, na nechty, na nákupy, s kamoškou na kávu, to je fuk... a proste on nech rieši dieťa, domácnosť na tých pár hodín...

Ty si odvetráš hlavu, odventiluješ sa, znovu nadobudneš sociálny kontakt a nehovoriac o tom, že snáď aj vzbudíš jeho žiarlivosť... popri tom sa ale snaž riešiť "zadné vrátka", odkladaj bloky, odkladaj printscreeny tých jeho vypisovačiek, rieš bývanie, prácu po materskej a podobne... ak to nebude fungovať po nejakých 2-3 mesiacoch, navrhla by som manželskú poradňu a potom uvidíš...

janette321
24. feb 2016

@timea7 tak by som mu v práci urobila scénu , muža vyhodia a už sa s ňou hádam nestretne . ale nie to už len že neviem čo mám ešte poradiť . ale fakt veď to je dieťa písal si pred ňou aj jej to nechal čítať to sú len doberačky detské . keby bol zaľúbený do tej druhej tak určite sa nespráva tak ako to tu popísala manželka ..... ale možno to tá naivná druhá tiež berie vážnejšie a neni veru vôbec pekné od takého pubertiaka takto sa baviť .

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k tebe nemusí pripadať že si u neho odsunutá na druhú koľaj, lebo ty odsunutá bohužiaľ si 😠 . Žiadne prosenie a pol ročné tolerovanie pubertálneho správania ženatého muža. Ak je byt tvoj, vymeň zámok spakuj mu veci, a pridaj k nim list, ak jeho, alebo spoločný, spakuj seba a dieťa, šup k rodičom, list mu nechaj na stole. Uveď v ňom, že tvoj pohár trpezlivosti práve pretiekol, ak si on nemyslí, že robí niečo zlé, to je jeho názor, tvoj je iný, tebe jeho správanie ubližuje, správa sa ako nevyšantený pubertiak. Ak má záujem o spolužitie s tebou, tak si ochotná mu dať druhú šancu za predpokladu, že okamžite písanie s ňou ukončí a zmení zamestnanie, aj keď bude menej platené. Ak nie, rozvodové papiere mu prídu poštou a môže nad nimi uvažovať, kto rozbíja rodinu, Jeho autogram nepotrebuješ, ak budete nejakú dobu od seba, tak vás rozvedú tak či tak a nikto na svete ťa nedonúti žiť s ním, aj keby ste rozvedení neboli. Ďalej uveď, že jeho komunikáciu s dotyčnou máš vytlačenú a v prípade potreby ju použiješ.
Žiadne maznanie sa s ním, rozhovory, sama vidíš, že to nevedie k ničomu. Musíš zakročiť rázne, ale aj byť pripravená na následky. Inak, kedy má na vypisovanie inej ženatý, zamestnaný muž, otec čas? Čo robí, keď príde domov? Zrejme by potreboval ráno pri odchode do práce zoznam toho, čo má nakúpiť a po príchode by si mu z jednej ruky tašku s nákupom zobrala a do druhej strčila kočík s dieťaťom. Inak si neuvedomí, že manželstvo prináša aj nejaké povinnosti, zodpovednosť a najmä úctu, ktorá sa neprejavuje tým, že si píšem capoviny s inou a ešte mi robí dobre, keď si to manželka číta 😒 😒 😒 😒

natalym
24. feb 2016

@janette321 Muža vyhodia- hej a ona ho bude živiť z materskej.
Podľa mňa variant prestať robiť cirkus a mať v paži by bola lepší, ale riskantný.

panuzasny
24. feb 2016

@katuliena82 viem o čom hovorím, nezažila si to, takéto podľa teba "iba flirtovanie" skončí s dôverou vo vzťahu, tým pádom aj celý vzťah.

timea7
24. feb 2016

@janette321 ak je dobrý odborník, alebo ak ho potrebujú, tak ho nevyhodia, ale vyhodia teba, bohužiaľ. A keby ho aj vyhodili, to ti zaručuje, že to s ňou ukončí? Alebo, že začne vlastnú manželku milovať? Myslím si, že bude skôr na ňu naštvaný...treba to riešiť s ním, a s nikým iným. Ja by som si ani s inými nezačala písať, tak ako je tu niektoré navrhujú. Predsa nebudem robiť to, čo mu pol roka trepem do hlavy, že sa mi nepáči. Pre neho to môže byť len voda na mlyn - veď aj ty si píšeš, alebo bude rád, že má od nej pokoj ...

janette321
24. feb 2016

tak už zostávajú zasa len svokrovci :D nech si synáčika prevychovajú :D

katuliena82
24. feb 2016

@panuzasny ja som aj pisala v predoslych prispevkoch ze to konci doverou vo vztahu. Ale slecinka to mozno s dotycnym vobec vazne nemysli a on rozbija rodinu. A nevies ci neviem o com je tu rec 🙂

lintu
24. feb 2016

no veru, dostala som raz prednášku o tom, aká je sloboda vo vzťahu dôležitá, ako netreba partnera zamykať doma do skrine, ako je normálne hvízdať po cudzích dievčatách na ulici pred parnerkou, atď atď.... dotyčný si v tomto duchu vychoval i svoju drahú, takže sám mal vo vzťahu všetko tolerované.... lebo to bolo jednoducho normálne... ale normálnym to bolo samozrejme len dovtedy, kým sa nezačala baviť (len baviť) i jeho priateľka s inými 😀 potom jej narobil peklo, prišli hádky... ako to majú dneska neviem, ale snáď chlapec dostal príučku.... niekedy takýmto ľuďom stačí nastaviť zrkadlo, aby pochopili... kým sa správame maximálne lojálne, tí ľudia v nás majú istotu, necítia sa nijak ohrození.... niektorí sa začínajú v takom vzťahu nudiť a tak hľadajú podnety na rozptýlenie.... dokážem pochopiť, že ich zo začiatku myslia naozaj nevinne.... druhá vec, kam tá nevinnosť môže časom až zájsť... zákazy? výborný podnet, ako robiť niečo tajne....

panuzasny
24. feb 2016

@katuliena82 Ok. Prepáč, nečítal som to všetko.

guinevre
24. feb 2016

@janette321 To vazne myslis? Haha, ze muza vyhodia z roboty. Jedine co by sa stalo je, ze by sa nad tym vsetci smiali, mali by v robote komediu, ze aka hysterka.. Ti ludia v robote nemaju absolutne nic s ich manzelstvom.

timea7
24. feb 2016

@janette321 svokrovci? Prečo by si to stále riešila so všetkými naokolo okrem neho? Čo zmôžu svokrovci, keď im mladý odvrkne, že je to jeho vec? A stáva sa, že je rodina super, tri deti sa správajú ako ľudia a štvrtý je odkundes 😠 😠 😠 😠 tiež s tým rodičia veľa nenarobia.