icon

Manžel si píše s inou

anjeli_k
24. feb 2016

Ahojte mamicky. Viem, ze taketo diskusie tu vznikaju denne, ale tak mozno sa zapojite. S manzelom sme spolu sest rokov, z toho sme manzelia takmer rok a mame 16mesacneho synceka. Lenze, pracuje vo velkej firme a na fb si vkuse vypisuje so svojou kolegynou o kadecom. Su to take flirtiky, on jej pise, ze by chcel vidiet jej jazyk, v ktorom ma piercing, ona mu napr. napise, ze je jej zima a on na to, ze hned by jej uvaril teply cajik. Raz sa stalo, ze neprisla do prace a on jej hned napisal, ze preco nebola a ona ze jej bolo zle a on ju zacal lutovat, vkusr sa jej pytal, ci uz je jej lepsie a tak. Proste sa mi to nepaci, ze sa stara a lutuje inu babu. Mne aj ked je zle, tak si to ani nevsima...ked som bola po sekcii, tak som mala este mesiac bolesti a vobec to s nim nepohlo, ani s malym mi vtedy nepomahal. Vidim, ze to nie je v poriadku. Vcera som si precitala, ze uz spolu planuju oslavit jeho narodky, ktore bude mat azv septembri. Kvoli nej si predo mnou zmenil heslo, aby som si necitala, co si s nou pise. Strasne smw sa vcera pohadali kvoli tomu. Mate podobny problem? Ako by ste to riesili? Mne to hrozne vadi, pripada mi to, akoby som bola v jeho hlave aj srdci odsunuta na vedlajsiu kolaj.

wanda52
24. feb 2016

Mojej kamoške sa stalo niečo podobné, mala kamaráta, ktorý bol ženatý. Jeho ženu poznala tak z videnia, iba sa zdravili. Ona si s ním písala len tak priateľsky, nevidela v tom nič zlé, že by to mohlo niekomu prekážať, brala ho skôr ako takého brata, ktorého nikdy nemala. Občas si vymieňali básničky. On písal aj o láske, ale ona to chápala z toho umeleckého hľadiska, ako normálnu básničku, ktorá nie je o nej a ani o ňom. Jedného dňa jej zavolala manželka toho muža, povedala jej, že si neželá, aby si spolu písali, alebo inak komunikovali. Tej kamarátke úplne otvorila oči, jej vtedy vôbec nenapadlo, že by to tej manželke mohlo nejako prekážať... proste jej to v tom mladom veku - nedocvaklo... Myslím, že si urobila dobre, keď si jej napísala...jej to tiež asi nedocvakuje, že svojim vypisovaním niekomu rúca vzťah... Hlavne tie mladšie dievčatá bez záväzkov si to niekedy vôbec neuvedomujú - treba im otvoriť oči. A manželovi povedať, že to tolerovať nebudeš. Ak ťa ľúbi, môže ti to dokázať aj tak, že sa s dotyčnou nebude kontaktovať, len preto, že vie, že tebe to ubližuje.

adrianetta
24. feb 2016

@wanda52 lenze nie vzdy to je taketo kvazi nevinne :/

wanda52
24. feb 2016

@adrianetta to je pravda. Vo väčšine to nevinné nie je. Preto som toho názoru, že urobila správne, keď tej babe napísala. Som zvedavá, čo jej odpíše a ako sa k tomu postaví..

janette321
24. feb 2016

no asi sa niekto bude aj čudovať ale mojim synom keď poviem že treba ísť na nákup alebo zobrať malého bračeka na prechádzku alebo ho postrážiť ( v lete bude mať 4 roky a je autista ) tak moji takto dospelí synovia pekne urobia čo maminka nakáže . niekedy to musím párkrát síce zopakovať ale poslúchnu . nejaké vulgárne slovo predomnou povedať to jedine že by sa neuvedomil a preriekol . a keby mali ešte svoje dieťa a manželku - tak pri takomto správaní by stačilo mu vypucovať žalúdok a hneď by dostal rozum chlapec . tento manžel sa tým baví nevie o čom je život treba mu dohovoriť . a Guinevre keby sa na mne v práci všetci smiali že si bojujem za svoje manželstvo tak tých ľudí mi je úprimne ľúto . ja by som sa na takom niečom určite nesmiala a ani by ma to nenapadlo sa na tom smiať . ale poznám dosť ľudí čo by z toho mali teda mega show ...

guinevre
24. feb 2016

@janette321 No tomu ver, ze by sa vsetci smiali. O manzelstvo sa nebojuje tym, ze urobis scenu muzovi v robote, do konca, bude to skor dokaz na to, ze od takej ma utekat.

katuliena82
24. feb 2016

Ja som zablokovala suseda, co mi pisaval. Zo zaciatku hahaha, sranda. Potom mi zacal navrhovat sex a to som s jeho zenou chodila k nim na cigu. Uz par rokov si len zakyvame cez plot, je to trapne. A on sa pred nou prezentuje ako milujuci muz...ak sa nehanhil davat navrhy mne, co potom k zenam, co sa s jeho manzelkou nepoznaju? Je mi jej luto, ale ja som ho blokla a mam pokoj...

guinevre
24. feb 2016

@katuliena82 Mne tiez jeden zadany navrhoval, ze skoci ku mne na vinko o pol noci, rychlo ale ochladol ked videl, ze zaujem neni :D Mozno si myslel, ze sa mi paci jeho jeep.
Ale v mojom okoli su aj taki, co sa rozisli/rozviedli, lebo vztah naozaj nefungoval. Stretli niekoho kto im vyhovoval, a maju teraz stastne manzelstvo, dokonca aj rodina, znami, okolie, vsetci odkyvnu, ze su konecne stastni, lebo to s byvalou bolo peklo. Nikdy nic nie je cierno biele.

katuliena82
24. feb 2016

@janette321 suhlasim s tym, ako skvele vychovavas deti 🙂 krasa. Ale v tomto pripade musi zena ukazat hrdost a nie tomu chudakovi hlupemu zvysovat sebavedomie a riesit ho v praci. Ak je taky naruseny, ze sa vyziva v tom, ako sa trapi, toto by ublizilo viac jej...

janette321
24. feb 2016

@guinevre tak ja som zasa nemyslela scénu ako pán a pani Smithoví . tak ja mám inú povahu . určite sa nikomu v jeho nešťastí nesmejem . ja by som skôr prišla ku nej a poľutovala ju a posadila . ukľudnila . dala pohár vody ...

katuliena82
24. feb 2016

@guinevre pravda, ja som tiez jedna z tych, ale najprv si spravit poriadok a potom zacat druhy vztah. Paralelne vztahy neriesia nic 🙂 a hlavne nie je dovod ponizovat druheho

guinevre
24. feb 2016

@janette321 Do cudzich vlzathoch sa netreba vela trepat, lebo naozaj nevies co sa doma deje.. Ja viem ,ze ako zena, automaticky povies, ze aha muz je svina, ale nie vzdy je to tak. Predstav si, ze by tvoj syn mal zenu ktora ho drzi pod papucou, ktora nenavidi teba (lebo si svokra!), ktorej nikdy nie je dost dobry, jej rodicia a jej rodina su najdolezitejsi, vy ste bokom, vnuca mozes vidiet kazdy priestupny rok, lebo si ona nezela aby sa jej "svokra vychovavala dieta" atd. Vies, su aj take pripady, takze po prve by ma v zivote nikdy nenapadlo ist muzovi do roboty, ponizovat sa pred vsetkymi a robit zo seba chuderu, ani by som nikomu nevypisovala. Mam sebauctu, je to medzi nim a mnou. Nechce byt so mnou? Nech sa paci, dvere su otvorene, cau.

guinevre
24. feb 2016

@katuliena82 Ja tiez, najprv sa rozist, aj ked o tyzden budem s inym, nevadi, hlavne pre svoje svedomie, viem, ze som nepodvadzala.

janette321
24. feb 2016

aké sme múdre , dievčatá :D ale každá si to aj tak vyrieši po svojom . tiež som zažila a nie raz neveru . a naozaj musím potvrdiť že najlepší liek po rozchode je ísť si niekam ,, vrznúť ,, :D :D :D rýchlejšie to prejde . ale toto nieje ten manželkin prípad . to nieje nevera . len doberanie mladých ľudí a provokovanie . a áno , manželka si naňho moc mäkká .

petjka
24. feb 2016

Pracujem v tzv open office, je nas tam niekolko desiatok, muzov pomenej, vacsina zenatych...mame interny chat a verte ze vacsina zenatych tam vypisuje kolegynam a denne sa bavia takymito flirtikmi, a ti muzi uz davno nemaju 24. Ak si teraz nedokaze uvedomit ze to nie je normalne pochybujem ze si niekedy uvedomi. Je to proste v tych muzoch. Este ze moj muz nepracuje v zenskom kolektive, asi by ma trafilo

cawes
24. feb 2016

na tvojom mieste by som mu povedala len tolko: ze to nie ja rozvodovymi papiermi rozbijam rodinu ale on pisanim z inou zenou rozbija rodinu a zabija vas vztah.
neni normalne aby si stastny muz pisal s inou ani len kamaratkou. Moj pracuje v zmiesanom kolektive kazdy den sa s nim rozprava x zien, ktore mu dokonca aj smsky poslu, ale neexistuje aby im odpisal alebo si s nimi vypisoval
P.S. pisu mu na firemny mobil a telefonne cisla mame uvadzane v adresari takze to vidia

kajcinka
24. feb 2016

Tak toto nie,to by som netolerovala..a este pol roka,nedokzala by som bedla takeho cloveka existovat s tym,ze by som vedela,ze si s niekym flirtuje

mihula
24. feb 2016

@anjeli_k a mas lopatu?Lebo ak nie,tak si ju kup a rovno mu naloz po tom sprostom kokose.A ak bude mat potrebu sexu,tak mu zapni fb

anjeli_k
autor
24. feb 2016

Baby, take veci, ze nabehnem do jeho prace, spravim cirkus a podobne scenare...fuuuha, tak jedine co by som tym docielila by bolo pochovanie mojej sebaucty a hrdosti a vsetkeho.a este by ho vsetci tam huckali proti mne, nech odo mna ujde.a ja nie som ten typ cloveka, ktory by toto urobil.iba by som sa ponizila pred vsetkymi.

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@mihula ach prosim ta...ci po dobrom skusam ci po zlom, stale je zle, stale vypisuje a stale si neprizna chybu

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@wanda52 no keby to bolo na takej nevinnej baze, tak som stastna...toto isto neni take...ta potvora mi este neodpisala, tak uvidim, ci sa vobec odvazi odpisat

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@janette321 to je krasne.je to hlavne vasa zasluha ako ste ich vychovali.a nikdy by som sa k takej veci neznizila, ze nabehnut do prace a urobit cirkus.tak toto nie.

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k prepáč, ale aký dôvod máš skúšať či po dobrom, čí po zlom? On je posledným chlapom na svete? Lebo takého tupca, ako máš ty, čo vypisuje inej, že sa chce s ňou stretnúť, nájdeš do pol hodiny hocikde....Prečo by si priznával chybu? Veď on to, čo robí, za chybu nepovažuje, on to berie, ako normálne. Alebo si zvykneš, alebo odídeš, zabudni na to, že s tým prestane. Ak by si v jeho práci urobila bordel, tak by si to pociťovala ako svoje poníženie. Ja tiež. A správanie muža, s ktorým tvoríš päť rokov pár, ťa neponižuje? Lebo mňa by toto ponižovalo sto krát viac. Ty fakt potrebuješ, aby ti muž do očí povedal, že ťa má na háku, aby si to s ním ukončila?

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@cawes tiez si toto myslim..bajhorsie na tom je, ze ja cely den varim periem upratujem o maleho sa staram proste vsetko robim ja a zatial co ja kmitam hore dole, tak on si veselo poza moj chrbat vypisuje

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k vy máte spolu dieťa?! Sorry, to som prehliadla, ale na mojom postoji k takému tĺkovi, ako máš, to nič nemení. A ty kmitáš a on si vypisuje s inou?! To ako fakt, alebo si tu z nás robíš prču? Ešte napíš, že varíš a perieš aj jemu, robíš mu ráno desiatu a nakladáš jedlo na tanier....

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@timea7 pozri sa ak by som od jeho penazi nebola zavisla, tak uz davno beriem maleho a ideme prec.lenze tu jasle nemame do skolky mi 16-mesacneho nevezmu abez prace z 223€ by sme ani neprezili.takze tak

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k Dieťa môžeš dať do jaslí a ty ísť do práce. Náklady na jasle alebo súkromnú škôlku ti štát uhradí - ak sa mýlim, nech ma tu niekto prosím opraví. Okrem toho budeš mať výživné od neho a prídavky. K rodičom ísť nemôžeš?

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@timea7 jedlo mu nenakladam desiatu mu nerobim, ale som taka hlupa, ze varim..od zajtra varim iba malemu.a este k tomu vsetkemu chodi neskoro domov, lebo on musi chodit kazdy den za kazdych okolnosti do posiljy

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k Dieťa je jeho? Ak áno, príde z posilky a odchádzaš ty, to je jedno kam, každý deň a za každých okolností.

anjeli_k
autor
24. feb 2016

@timea7 my tu jasle nemame to je na tom najhorsie...mam hypoteku na krku...byt je ale napisany na mna...k mamke ist nemozem, ma Izbovy byt, do ktoreho by sme sa ani nevosli...ja sa mojho bytu nevzdam

timea7
24. feb 2016

@anjeli_k tak to chápem, ak je byt tvoj, ja by som sa ho tiež nevzdala. Jasle nemáte, ale o pol roka môže byť v škôlke. Mamina by k tebe nešla? Neviem, ako si rozumiete, ale pomohla by ti aj v prípade, ak by malý ochorel. jej byt by ste mohli prenajímať, ak by ste sa takto dohodli. a drahému by som zavesila konečne tašku na vchodové dvere, ale zvonku...