icon

Manžel si píše s inými a tvrdí, že ma miluje

ezelka
5. jan 2013

Mám problém, ktorý neviem proste vstrebať. Už druhý krát som prišla na to, že môj muž cez net "oblbuje" ženy. Keď som na to prišla prvý krát ostala som hotová, hneď sa ospravedlňoval a vysvetlil to tým, že si len chcel dokázať že je aj pre iné ženy príťažlivý a že o neho majú záujem. Ukončil všetko, vymazal kontakt dotyčnej, nepíšu si, ani nevolajú, ani nič. No a včera som našla inú žubrienku, ktorá mu "hladká ego" cez písmenka. Zasa sa obhajuje tým istým, že on to robí len z nudy (nakoľko pracuje v zahraničí) keďže je bez nás. Stále vraj miluje mňa a deti a nikdy by so žiadnou nešiel do postele, len ju proste zbalamutí a potom ustúpi, keď vidí, že je "namotaná"....Baby, je to normálne??? Ja už tomu nerozumiem. On sám sa nazýva narcisom a tvrdí, že sa len zabáva a že so žiadnou ženou by nikdy nič nemal, lebo má mňa..Potom načo si utvrdzuje u iných že je sexy, že dobre vyzerá, že je inteligentný a blá, blá.....

Strana
z6
zara1357
Autor odpoveď zmazal
macova22
27. júl 2016

Úprimne si myslím že to robi kazdy chlap, je jedno aku ma doma skvelu krasnu zensku...viem to z vlastnej skúsenosti, priatel hovori že iba ja iba ja ale viem že to neni pravda...trikrát som mu prisla na spravy ktore sa rozhodne nehodia ked je chlap zadany...viem ze to robi stale lebo uz som stihla zistit ze inak to nebude, aj na pokec chodi aj na badoo a tak...ja mu za to nic nepoviem ved pravda raz vyjde najavo

zuzinkagugi
28. júl 2016

Nudí sa? Tak sa zdvihni na týždeň, nechaj mu deti, nenavar mu, neuprac mu a potom uvidí, či bude taký príťažlivý na písanie si s pičkami. Akože nudiť sa vie človek aj inak, napr. že deti zoberie niekam, pomôže žene, vymyslí nejaký výlet a nie kvasiť a ak tvrdí, že nič za tým nie je, tak nebude predsa premárňovať s niekym len tak svoj drahocenný čas. Je mi z takých chlapov úprimne na grc. Toto že je chlap? Toto je obyčajný zúfalec, ktorý nielenže tým teba ako ženu trápi a ponižuje ale ponižuje aj jeho ego. Vyrovnaný chlap nepotrebuje riešiť iné ženy len preto aby vedel, či je príťažlivý... On si o sebe nemyslí, že je príťažlivý? Ty si to tiež nemyslíš? Chudák!! Na tvojom mieste by som mu dala na javo, čo robí a najlepšie by som ani s takým nebola. Viem, že máte deti, ako si písala, ale toto žiaden normálny chlap neurobí. Toto je proste deviant...

motiilik
28. júl 2016

@macova22 nieje to pravda,ze kazdy chlap...ja s mojim sme spolu viac nez 5 rokov a ani jeden z nas nieje na nete...a to mame obaja pristup ku vsetkemu...ci on k mojmu mobilu a uctu a mailovym schrankam,tak aj ja k jeho mobilu,uctu a mailoch...takze moj nazor,ze pokial je vo vztahu vsetko ok,tak net tam nema co robit...my nie sme ani na facebooku...
Ked sme sa spoznali boli sme na nete obaja,ale pre klud v rodine sme vsetko ja a aj on zrusili a je to doteraz a vyhovuje nam to..

lusy1507
28. júl 2016

@macova22 tiez si nemyslím že to robí každý chlap, sú aj normálny a verný aj keď ich je málo, no ten môj je taký istý, myslí si ze som sprostá a verím tým jeho bachorkam ako si s nikym nevypisuje a chce byt iba so mnou lebo ma miluje. On už z Badoo a pokecu rovno prešiel na Facebook a email. Mala som tu česť vidieť pár správ keď išiel do obchodu a zabudol si doma mobil a normálne sa neštitil zatajovat mňa aj malého pred tými ženami. Chlapi sú ku....!!

ciernypes
29. júl 2016

@ezelka Normalne to mi to nepripada.Aj keby s tymi pisatelkami nic nemal,na tom nezalezi,nenechaj si zalepit oci jeho vyhovorkami o tom ze to robi zo srandy atc..Ked je muz zamestnany len rodinou a pracou,na ine zeny nepomysli.Ale budme k sebe uprimni kolko muzov je takych a kolko zien im to toleruje.

ciernypes
29. júl 2016

@macova22 Memyslim si,ze to robi kazdy muz,najdu sa aj vynimky ale tych je menej.ale aj tak to na veci nic neospravedlnuje..muz s rodinou si nema co vypisovat s pipkami.

macova22
4. aug 2016

@ciernypes hej no,zase blbost ze kazdy...

vierka1963
17. nov 2017

@anjelicek26 Ahojky.Mne to tiež vadí ale partner sa obhajuje tým že som chora.Že sa mám ist liecit.

winni
17. nov 2017

Ak máte naozaj krásny vzťah a ako píšeš, vo všetkom ste zladení a deti miluje a teba určite tiež, skús to brať s humorom a navrhni mu, že či teda nejde si spolu robiť srandičky a niekoho nenamotať 😅 keď som bola mladá, tak sme boli dva páriky a chalani si cez net namotávali ženské, najskôr nás to hnevalo, urážalo, ale potom sme to otočili na humor a riadne sme sa zabávali 😂 nepíše si s cudzími, čo je veľké plus, vedia o tebe a o deťoch, foto im posielal, hmm čo ak ho niečím urazili kedysi dávno a on sa im chce trošku aj pomstiť a strápniť ich? Nehľadaj za všetkým neveru, horšie by bolo ak by ťa pred nimi urážal a písal o tebe škaredo.

mirka15301
20. jún 2020

A na status si napísal ze rozvedený to aby ho este pokutovali a stale rozpráva o bývalých a pritom sa usmieva ...nechápem stojí to este za to?sme uz 11 rokov manželia a mame prepojené účty na tel tak sa mi podarilo objaviť kódy...neverila som vlastným očiam

sim10
14. nov 2024
Strana
z6