icon

Manžel si píše s inými ženami. Má zmysel chodiť k psychologičke?

junova
10. júl 2017

Ahojte dievčatá, možno si pamätáte moju minulú diskusiu o tom ako si manžel píše s inými ženami na Facebooku a ohovára ma pred nimi a flirtuje s nimi. Boli sme týždeň na dovolenke a zase tam ocumoval baby, usmieval sa na ne, hodnotil aké sú to babenky. Dnes sme boli u psychologicky a to ma totálne odrovnalo. Povedala som jej, že flirtuje s každou babou, ohovára ma pred nimi. Na dovolenke mi povedal, že som chudera sprostá. Kričí na mňa, brucha päsťou do stola. Celé dni trávim u kamarátky lebo sa ho s deťmi bojíme. Chce chodiť sám s kamoškou na plaváreň, na večere. Viete čo urobil on herec? Rozplakal sa u psychologicky ako ho tyram lebo mu všetko vyčítam. Ako do neho hucim. Stále mi niečo vadí. Raz baby, raz počítač. On je preto celé dni na počítači aby som mu niečo nevyčítala. On občas ani hru nehrá, najviac jednu denne. Pritom hra 3 hry denne. Celu nedeľu tiež. Ako chodí von s deťmi. To len kvôli tomu, že ho tam ja vyvolávam. On pozerá preto na ženy lebo na jednej ho záujmu šaty, na inej vlasy. To je nevinne. Čím je ku mne lepsi, tým som horšia. Proste to bolo hrozne. Psychologicka ma pustila k slovu na 5 minút. Celý čas hovoril manžel, ja som mu len skákala do reči, keď očividne klamal. Psychologicka bola z neho namakko. Videla plakať chlapa, tak to otočila proti mne. Vraj mu nemám vyčítať baby ani ked sa hrá celý deň na počítači. Mám si zapisovat koľko sa hrá. On si ma zapisovať koľko do neho hucim. Teraz sa s ním akoze ani nemozem o nás baviť alebo niečo riešiť lebo on to hneď zapisuje do zošita aby jej to o dva týždne ukazal. Keď sme išli z poradne zázračne prestal plakať a ja som celú cestu domov preplakala. Doma som mu hovorila čo si to tam vymýšľal a on, že hneď si to ide zapísať do zošita. Ja už viackrát k tej psychologicke nepojdem. Nepustila ma vôbec k slovu. Este sa manžela opýtala prečo je vôbec so mnou keď som taká hrozna. A on že ma vraj miluje a chce náš vzťah zachrániť. Išli by ste znova ku psychologicke? Nabudúce vraj budeme oddelene každý pol hodinu. Ja už nemám silu počúvať na mňa ten hnoj.

Strana
z6
junova
autor
10. júl 2017

Minule ked som tam bola sama, tak mi hovorila, že je nevhodné aby sa stretával s inou na večeri a chodil s ňou plávať. Tiež, ze ma obmedziť počítač. Teraz odrazu nič z toho nebola pravda.

pallacinka29
10. júl 2017

Mna by teda najvic urazalo, keby mi povedal, ze si to ide zapisat do zosita... To je co za jednostranny pohlad? Mne sa moze zdat, ze nehucim, jemu, ze hucim, tak to bude o tom, kto z koho? Take rady p. pychologucky by som mohoa okaslat, zenska intuicia zvacsa funguje, nenechaj sa vtiahnut do toho. Drzim palce 🙂

janinah
10. júl 2017

Choď k psychologičke sama...a k inej...by som sa vybodla na takú odborníčku,čo nespozná hrané reakcie.

cecilia68
10. júl 2017

@junova Určite sa psychologička manžela toto neopýtala, tak neklam 😨 To akože takto? "Prečo ste s touto osobou, keď je taká hrozná" ?

junova
autor
10. júl 2017

@cecilia68 Presne to sa opýtala. Prečo ste s ňou, keď je ku vám taká hrozna

junova
autor
10. júl 2017

@cecilia68 Ved on jej tam mňa opisoval ako ho deptam, tyram. On už nevládze. Vyšiel von, utrel slzy s zase bolo všetko ok.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
junova
autor
10. júl 2017

@pallacinka29
@janinah Veď to, ja som myslela, že bude ok. Nemusela len mne prikyvovat. Ale ona ma ani k slovu nepustila. On ako vošiel sa rozplakal a neprestal do konca sedenia

junova
autor
10. júl 2017

@blabla22 A keď som napríklad psychologicke povedala, že po každej hádke ma pár dní ignoruje aj keď mi to veľmi vadí, lebo ma tak trestala mama, on začal že to preto lebo on potrebuje čas na zmierenie. Psychologicka si ho zastala, že to nemám brat osobne.

0silvia0
10. júl 2017

@junova začni ho konečne ignorovať ty!!! Tak ako ti píše @blabla22 maj ho na háku, nedaj najavo, že ti jeho trápne správanie vadí. Nekomentuj jeho hranie, nech si komentuje každé telo ktoré prejde okolo, jednoducho sa takým debilom nenechaj rozhádzať, neorganizuj mu kedy má ísť s deťmi, fakt skús totálnu ignoráciu, uvidíš, či sa to pohne nejakým smerom.

junova
autor
10. júl 2017

@0silvia0 Ok, skúsim totálnu ignoráciu. To mi radi aj najlepšia kamarátka. Ja sa trápim, plačem, nespim. On si vedľa kľudne chrape. A ešte ma stále vydiera tým sprostym zositom

jana_eyre
10. júl 2017

A nebola to zo strany psychologicky nejaka strategia, aby si viac ziskala jeho doveru a tym mu potom bude moct uprimnejsie povedat co si o tom mysli? Ja by som tam isla este raz a ak by sa z nej naozaj vyklula taka nadrziavacka, tak by som to vzdala a nasla si inu a iba pre seba aby som zvladla rozchod.. Neviem totiz ci by som chcela zachranit manzelstvo s takym clovekom.. To je ale na tebe.. Drzim palce..

junova
autor
10. júl 2017

Ja som rozhodnuta, že zajtra zavolám psychologicke a poviem jej, že viackrát tam nepojdem. Že som sa nedostala ani k slovu. Manžel tam zahral divadlo, prekrucal fakty. Stále chce písať do zošita. Nech si tam chodí on sám. Ja končím. Určite to psychologicka bude brať ako že to vzdávam. Ale ja v tom zmysel nevidím.

0silvia0
10. júl 2017

@junova kašli na zošit a pri najbližšej návšteve by som dotyčnej psychologičke ten zošit otrepala o hlavu. Otrasné metódy ako pre druháčika na základnej.

junova
autor
10. júl 2017

@jana_eyre Ale ja už nemám silu počúvať tam tie výmysly. Ona povedala, že pravda nie je dôležitá ale kto sa ako cíti.

blabla22
10. júl 2017

@junova inak, aby sme sa dobre pochopili🙂 ja som myslela len ignoráciu v zmysle že mu nedáš najavo ako ti ubližuje a ako tebe na tom záleží. Inak by som sa tvárila že všetko poho, normálne komunikovala o bežných veciach a tak, ale napr keď v piatok povie že bude cely víkend hrať, tak poviem že jasné v pohode, ja zas idem s deťmi tam a tam, pekný deň.- proste že to a tebou ani nepohlo, máš svoj program a on ti nechýba. Alebo keď povie na nejakú babu že kocka tak poviem len hej hej môže byť a neriešim vôbec. Lebo podľa mňa úplná ignorácia je opäť len ukážka že ti na ňom záleží, len proste inou formou ak sa chápeme..ja by som bola skôr ľahostajná voči tomu čomu si doteraz nebola. Viem že je to veľmi ťažké ale mysli na to že si nenechas ubližovať takým blbcom..

junova
autor
10. júl 2017

@0silvia0 Veď to, mne nadiktovala aby som manželovi nič nevyčítala. A jemu len povedala aby nahlas nekomentoval baby.

jana_eyre
10. júl 2017

@junova tak tam radsej nechod a iba jej zavolaj tak ako si pisala.. To ako to bude ona brat je uplne jedno, kde je pravda vies ty a nech si ona mysli co chce..

junova
autor
10. júl 2017

@blabla22 Skúsim to. On hneď psychologicke povedal, že je šéf. ,100 kilovy chlap tam plakal ako už nevládze. Aká som k nemu zlá. Strasne ma to ponizil.

junova
autor
10. júl 2017

@jana_eyre Veď to, minule som tam bola sama, úplne inak rozprávala. Teraz inak

junova
autor
10. júl 2017

A to som mala na papieri popísané poznámky. Napríklad tehotnej mi dal facku. Bývala na neho podala trestné oznámenie pre agresivitu.

tt247
10. júl 2017

@junova Už som asi zabudla z predchádzajúcej témy, ale prečo si vlastne s ním?

blabla22
10. júl 2017

@junova držím palce! Viem že sa to nedá nejak na povel, ale skús to brať tak, že tento chlap za veľa nestojí a nie je to zas tak že len on má na výber či chce ostať s tebou či nie. Ty máš presne tak isto na výber a presne rovnakú "moc" to ukončiť . Žiadne také že ty sa mu budeš prosiť. Skús si povedať že si sebavedomá žena ktorá sa nejakým blbcom ponižovať nedá, prečo by si aj mala? Na svete je kopec ďalších a tento tvoj podľa mňa patrí k podpriemeru čo sa týka správania k svojej partnerke takže je veľka šanca že iný by bol lepší. Viem že to nie je len tak, píšem to len preto aby si si tym trochu zdvihla sebavedomie , ktoré ti on ničí. Kľudne choď aj ku kadernícke,kozmeticke, tiež to trochu vie pozdvihnúť sebavedomie a potom sa ti mozno ľahšie pousmeje nad nejakými jeho ubohymi flirtami. Ty si tiež kedykoľvek môžeš povedať že takéhoto chlapa trpieť nebudeš a dovidenia, mas to v rukách aj ty, nie si závislá od jeho milostiveho rozhodnutia

blabla22
10. júl 2017

@junova prepáč, teraz som si všimla že ti tehotnej dal facku? A ty chceš byť s takouto spodinou spoločnosti? Veď to je totálny úbožiak, ak sa to čo len trochu dá , kašli na neho, život je krátky na to aby si si ho ničila s takýmto hajzlom ( a pre deti bude tiež lepšie aby nevideli takýto nádherný príklad správania)

junova
autor
10. júl 2017

@blabla22 Ved dnes po tomto sedení som mu povedala, ze suhlasim s rozvodom. Strašne mi ublížil. Vkladala som do toho sedenia veľké nádeje. A on ma tam totálne ociernil

junova
autor
10. júl 2017

@blabla22 Som s ním preto, lebo sa mi vyhráža že mi zoberie deti. Stále ma depta. Na ústa ma nechce bozkávať už par rokov. Vraj si to nezssluzim. To všetko som psychologicke chcela povedať. A ona len jemu prikyvovala.

junova
autor
10. júl 2017

Po každej hádke sa mi vyhrážal rozvodom. Dnes ked som mu po sedení povedala aby sme sa teda rozviedli, odrazu nechce. Vraj ma miluje

tt247
10. júl 2017

Strašne sa to číta. Naozaj strašne. Manipulácia, psychické a fyzické tyranie ako z učebnice.

junova
autor
10. júl 2017

@tt247 Veď ja už mám z neho úzkosti. Syn začína koktat. Musím sa psychicky pripraviť na rozvod

blabla22
10. júl 2017

@junova "zoberie deti" to nie je len tak neboj. Najmä ak je to takýto agresívny pako. Navyše kedy by mal čas na počítač..on by si to rýchlo rozmyslel keď by zistil čo je to starostlivosť o ne. podľa mňa tá len vydiera. Skús si postupne nejak zbierať dôkazy o jeho agresívnych výstupoch a uvidí či vôbec deti stretne aspoň raz za čas. Ja teda po prečítaní týchto veci by som sa takto začala pripravovať na rozvod. Na to že ťa miluje si spomenul veľmi neskoro. Ľudia sa nemenia a pre mňa facka je uplny koniec . Podla mňa je to zakomplexovaný chudák co si na tebe zvyšuje sebavedomie a keď pri tom už používa silu tak to je fakt najnechutnejsi možný spôsob snáď. Ty si podľa všetkého inteligentná baba a predsa sa nebudeš tu zahadzovat s nejakým agresívnym blbcom co nestojí za nič a spôsobuje to len trápenie..tiež aj pre deti to nie je asi najlepší príklad ako funguje rodina, a vzťah medzi mužom a zenou..mohlo by ich to do budúcna negatívne ovplyvniť..radšej im daj príklad super ženy ktorá so sebou nenecha zametať a vie sa postarať sama o seba a o ne, nestojí to naozaj za to podľa mňa ..a on sa rozviesť nechce lebo veď na kom by si zvyšoval sebavedomie a vybijal komplexy..

Strana
z6