Manžel si píše s inými ženami. Má zmysel chodiť k psychologičke?
Ahojte dievčatá, možno si pamätáte moju minulú diskusiu o tom ako si manžel píše s inými ženami na Facebooku a ohovára ma pred nimi a flirtuje s nimi. Boli sme týždeň na dovolenke a zase tam ocumoval baby, usmieval sa na ne, hodnotil aké sú to babenky. Dnes sme boli u psychologicky a to ma totálne odrovnalo. Povedala som jej, že flirtuje s každou babou, ohovára ma pred nimi. Na dovolenke mi povedal, že som chudera sprostá. Kričí na mňa, brucha päsťou do stola. Celé dni trávim u kamarátky lebo sa ho s deťmi bojíme. Chce chodiť sám s kamoškou na plaváreň, na večere. Viete čo urobil on herec? Rozplakal sa u psychologicky ako ho tyram lebo mu všetko vyčítam. Ako do neho hucim. Stále mi niečo vadí. Raz baby, raz počítač. On je preto celé dni na počítači aby som mu niečo nevyčítala. On občas ani hru nehrá, najviac jednu denne. Pritom hra 3 hry denne. Celu nedeľu tiež. Ako chodí von s deťmi. To len kvôli tomu, že ho tam ja vyvolávam. On pozerá preto na ženy lebo na jednej ho záujmu šaty, na inej vlasy. To je nevinne. Čím je ku mne lepsi, tým som horšia. Proste to bolo hrozne. Psychologicka ma pustila k slovu na 5 minút. Celý čas hovoril manžel, ja som mu len skákala do reči, keď očividne klamal. Psychologicka bola z neho namakko. Videla plakať chlapa, tak to otočila proti mne. Vraj mu nemám vyčítať baby ani ked sa hrá celý deň na počítači. Mám si zapisovat koľko sa hrá. On si ma zapisovať koľko do neho hucim. Teraz sa s ním akoze ani nemozem o nás baviť alebo niečo riešiť lebo on to hneď zapisuje do zošita aby jej to o dva týždne ukazal. Keď sme išli z poradne zázračne prestal plakať a ja som celú cestu domov preplakala. Doma som mu hovorila čo si to tam vymýšľal a on, že hneď si to ide zapísať do zošita. Ja už viackrát k tej psychologicke nepojdem. Nepustila ma vôbec k slovu. Este sa manžela opýtala prečo je vôbec so mnou keď som taká hrozna. A on že ma vraj miluje a chce náš vzťah zachrániť. Išli by ste znova ku psychologicke? Nabudúce vraj budeme oddelene každý pol hodinu. Ja už nemám silu počúvať na mňa ten hnoj.
Ja neviem, ktorý chlap by dobrovoľne súhlasil s psych. poradňou, keby si nebol istý, že z toho vyjde víťazne. Každá minca má dve strany. Ako ste vybrali tú psychologičku? Očakávať nestrannosť, hlavne po vydieraní - zoberiem ti deti... ved ty vôbec nevieš, ako na takéhoto chlapa a on to moc dobre vie. Je dva kroky pred tebou. Potrebuješ rýchlokurz psychologie. Vie, prečo si ťa vybral, nemáš ten pocit? On možno za to ani fakt nemôže, to môžu byť dôsledky toho, kde a ako vyrastal a začni riešiť svoj okruh známych, ak je to najatá psychologička, tak to môže byť zlé. Hlavne ty maj v sebe ujasnené, či na teba niečo má. Niečo fakt vážne... Držím palce, zhnusil sa mi takýto chlap už po prvých vetách. Nie je nič horšie, ako ked sa žena zrazu ocitne v úplnej rodine s pocitom, že si na to proste už sama :( podpora veškerá žádná... @junova
@junova poradim to, co som ti radila uz v minulej diskusii: zbal sa a odid aj s detmi. Hocikam.... najlepsie co najdalej..... uz tam sme ti hovorili, ze je psychicky chory, manipulator. A teraz este aj napises, ze sa ho deti boja. Dokedy chces cakat? Kym vas nezmlati?
Zmen psychologicku a zober zivot do vlastnych ruk. Nie nebude to med lizat, ale za mna vsetko lepsie ako toto
@sam2 Ale on na súde začne plakať ako ho tyram, stále mu nieco vyčítam. Hucim do neho s on už nevládze. Že som tyran po matke. Po jeho slovách mi aj deti zoberú. Veď on chcel ísť len plávať s naj kamoškou s ktorou nikdy nič nemal. Potom s ňou na obed a odviezť ju domov. Nič za tým nebolo. Len chcel schudnúť. Deti ho na plavárni rozptyľujú. Preto chcel sám s ňou. Riešil jej problémy, preto s ňou chodil sám na večere. Nechcela hovoriť predomnou. Urobil zo mňa týraná. V noci chcel zase skočiť z balkóna. Fakt neviem čo s ním. Stále sa mi vyhrážal rozvodom, už ho nechce. Vraj ma miluje
@junova prestaň počúvať tie jeho reči - raz ťa miluje a potom zároveň sa chce rozvádzať - a začni robiť čo je pre teba prospešné. Odsťahuj sa a začni nový život bez neho. Rozveď sa. Čoho sa bojíš? Že na súde dajú deti jemu? To je od neho len vyhrážka, veď to by si veľmi rýchlo rozmyslel, denno-denne sa starať o deti. To muži používajú taký trik na ženy, aby ich mali v hrsti. Takého muža nech si zoberie tá jeho kamarátka s ktorou vysedáva a chodí na plaváreň.
@amyqce Tu psychologicku som náhodné vybrala ja. Keď som tam bola sama na všetko mi pritakavala a pred ním to nebola pravda. Prišiel, rozplakal sa a začal hovoriť ako ho tyram. Aká som hrozna. Mala som zlý príklad v detstve. Všetko na mňa vytiahol. Ako som mu za 10 rokov dva krát škaredo nadala. Pritom pred mesiacom pred jeho kamarátmi na svadbe hovoril aká som skvelá manželka, ako mu na mne nič nevadí.
@junova ja len premýšľam, čo to za odpad produkujú naše vysoké školy. Ak je toto pravda, tá baba by mala ísť pásť kravy a pri nich sa môže hrať na psychologičku. A na margo manžela - zbav sa ho. Bude ti bez neho rozprávkovo krásne. Na to sa rozhodne priprav, lebo život s takým kreténom je peklo, život bez neho môže byť len lepší. Začneš konečne dýchať a žiť ako normálny človek. Deti ti nezoberie. Nie sme v Iraku. Tu by musel dokázať, že si ťažká alkoholička, feťáčka, alebo inak nespôsobilá vychovávať svoje deti.
Deti ti len tak jednoducho nezoberie. A nechapem jedno a to dovod preco sa este stale po tom vsetko branis rozvodu...on ra ma pekne v hrsti a zial najviac luto mi je vasich deti, tak ked nie kvoli sebe,kvoli detom by si mala odist...
Vies kolko krat chcel skocit moj otec z balkona? Kolko krat krical von z okna, ze ho mama bije, kolko krat vonku zobral o par drobnych, lebo vraj nedostava jest.. Moj otec mal ale odumretu polku mozgu vdaka mrtvici, takze take spravanie sa dalo ockavat..
Ale na mna ako decko to vplyvalo hrozne.. Hanbila som sa, citila som sa zbytocna, casto som sama uvazovala o samovrazde, hoci mama sa snazila a nepokusila som sa o nu len preto, lebo som vedela, ze mamu by som ranila.. dodnes si viem vybavit jeho vystupy a mam zimomriavky..
Pisem to len preto, aby si vedela ako hrozne vazne beru psychicky chorych rodicov deti.. Od kedy to u nas bolo take hrozne som si priala rozvod rodicov, hoci teraz mamu chapem preco to nespravila..
Ale nenechaj vyrastat svoje deti s chorym clovekom, co nici zivot.. Na sude su odbornici a nech sa uz o nasom sudnictve vravi cokolvek, nie siu to amateri co sa nechaju zmanipulovat placom chlapa..
Najdi si este jednu psychologicku ale pre seba.. Chod do skupiny liga za dusevne zdravie a porad sa tam.. Maju aj online poradnu, ale poradia ti vhodneho psychologa aj na osobne stretnutie.. Ty musis byt silna a ziskat svoje sebavedomie.. Priznaj sa mame, sestre, kamaratke, popros o pomoc a podporu..
Fakt ti drzim palce.. Poznam ta z diskusii, viem ze si inteligentna zena s normalnymi zdravymi nazormi.. Preto si myslim, ze to zvladnes, ale musis mat podporu, tu potrebuje kazdy..
@junova nech si skoci,este by som mu aj pomohla...a bol by pokoj...ja som tiez rozvedena,ked som ex opustala,tiez sa vyhrazal,ze mi vezme malu,vyhrazal sa kadecim,ako ma da na sude dole bla bla...a na sude cely cas mlcal,pritakal na vsetko,co sudkyna povedala a malu mohol vidat len v mojej pritomnosti.od kedy sme od neho odisli,malu neprisiel pozriet ani raz...ty sa hlavne neboj,to je len zufaly vykrik do tmy,aby neostal sam,aby ta mal v hrsti...na slovensku ziskat striedavu starostlivost (ak ziada muz,moj terajsi si cez to presiel,tak viem ako to chodi) je hotove umenie,nie to este aby ti vzali deti,ak si normalna starostliva matka...Drzim palce 😉
@junova psychologicku nevin, moze mat len male skusenosti s realnymi manipulatormi. Je mozne, ze po viacerych sedeniach by ho prekukla.
Je dokonca mozne, ze to ona zahrala divadlo, aby si ziskala jeho doveru (vieru, ze Ju tie slzy dostali), a tak mala moznost ho lepsie preskumat.
Nachytat ho v jeho sebavedomi, ze ju ma spracovanu.
Keby som take nieco chcela urobit, tiez by som ta nezasvatila, aby si to nahodne nepokazila. Tiez by si verila, ze si ma par slzami omotal.
Druha vec, neda sa vztah posudit cudziemu bez lepsieho vhladu do neho. A ty toto ziadas. Ty uz vhlad mas, ty v tom dlhodobo zijes. Od nej ziadas, aby ho ziskala za to jedno sedenie s vami dvoma.
Takze - piste si tie zositocky a nabuduce uvidis. Ak budes mat zas zly pocit, viac k nej nechod.
Navyse, pouzi aj intuiciu. Ak ti hovori, ze vas vztah je jedno "ale" za druhym, tak chod z neho prec.
Bojovat s manipulatorom o postavenie, pravdu, uznanie chyb - to je boj s veternymi mlymni. Nikdy to neurobi. Iba nieco pripusti, ked vidi, ze korist straca, aby ju zas namotivoval to s nim dalej skusat. Potom to zas poprie, ked bude vidiet, ze zas ostavas. Nebude si to vazit. Pre neho je to len potvrdenie jeho svhopnosti dosiahnut na tebe, co chce on.
Zivot sa da prezit lepsie.
@maciatkolulu Ďakujem za názor. Myslíš sa vo mne. Žiadny komfort ani status vydatej ženy by mi nechýbal. Ako som minule písala, byt má napísaný na seba. S mamou si nerozumiem, tak odkladám peniaze bokom aspoň pre začiatok. Ja som len napísala ako to dopadlo v prvej poradni do ktorej som vkladala nádeje. Nesud ma, keď ma nepoznáš. Proste som to potrebovala dať von, ten šok.
Citala si medzitym nieco o narcizme? By ta potom asi ani tak neprekvapilo jeho divadielko u psychologicky a ani to, ze mu na to (zrejme) skocila. Ten chlap je nebezpecny, ako sme pisali
@moonlight1210 prepáč, to je taká koníkovská "psychológia", čo si napísala, v skutočnosti ale psychológ nemá "hrať divadlo", ani takto pofidérne s klientmi taktizovať. Má ostať nestranný nie len navonok, ale aj vnútorne. Veď úplne stratila dôveru jedného z páru. To je totálna amatérčina a hanba pre túto profesiu. A ak má nedostatočné skúsenosti, tak každý poctivý terapeut by mal vedieť posúdiť svoje kompetencie vzhľadom ku každému jednému klientovi a prípadne mu odporučiť skúsenejšieho kolegu a neexperimentovať na úkor klienta. Celé zle.
@junova ahoj, citim s tebou. moj ex sa tiez na sude rozplakal 🙂, teda nie uplne, bolo to len take vzlykanie a zajakavanie, akoze ma slzy na krajicku... pritom rozvod bol kvoli jeho milenke, kvoli ktorej sa rozhodol nas opustit (a cez pokec flirtoval aj s inymi s babami, cele nase manzelstvo, zrejme aj pre nim).
Proste su taki chlapi. Vela sudcov (a aj psychologov), hlavne tych s praxou, to dokaze odhalit, ale vsetci nie - ta vasa psychologicka bola asi jedna z tych menej skusenych. A dalsia vec je, ze ak je tvoj manzel ten typ, co vsetky zeny "ocari" a pozitivne na ne posobi - tak je takmer iste, ze to jeho "caro" zaucinkuje aj na psychologicku/sudkynu.
Ja by som na dalsie sedenie asi isla. Mozno ho psychologicka prekukne nakoniec. Ale aj ty sa musis na to sedenie pripravit. Vsetko si zapisuj, kazdu jeho nadavku a pod., idealne, keby to bolo vo forme nahravky, aby to nemohol popriet (aj ked s nahravanim osoby bez jej vedomia a suhlasu je trochu problem, tusim sa to nema, zo zakona).)
@maciatkolulu Jasné že sa bojím či mi dajú deti. Včera začal u psychologicky hovoriť že má obavy že keď sa rozvedieme začnem tyrat dceru
@junova pocuvaj, to je riadny magor. A mrzi ma to, ale z tohto uz normalny vztah NIKDY NEBUDE!!! Tak sa uz prosim ta nanho vyser, ziadne v dobrom aj v zlom, aj to ma svoje hranice! Zbytocne vyhodene prachy este aj na psychologicku...
Zbal deti a seba a zacni si zariadovat zivot bez neho. Deti budu s tebou o to sa bat nemusis. on hovori, ze ich vezme lebo vie ze ta tym udrzi v sachu. Ale blbost, on by sa o ne sam nechcel starat. Potom by nemal cas na ,,baby" a pocitac.
Drzim palce, uz ani nerozmyslaj a chodte od neho
@junova prečo sa nerozvediete?
@junova este som necitala vsetky prispevky, ja by sim tiez zavolala psycholigucke a oboznamila ju s tym, ze vzhladom na jej neprofesionalny pristup ju uz viac krat nenavstivis, ze to jej "nadrziavanie" a nechanie sa oklamat mojim partnerom je vysoko neprofesionalne a nepovazujem ju za odbornika v danej veci..a dovi dopo
@maciatkolulu A ty ako vieš čo ja robím alebo nerobím? Popri materskej brigadujem. Hľadám si podnájom. Ja som najskôr chcela zabojovať o vzťah. Preto nekonečné hádky a psychologicka. Včera som manželovi povedala, že suhlasim s rozvodom. Tak ma prosím neobvinuj z pasivity
@junova prosím ťa, to si tohoto herca fakt prosila, aby neskočil? Veď si mu mala povedať, že nech len nesľubuje a konečne to urobí a mala si si aj s úsmevom fotku urobiť. Ty si myslíš, že by skočil? Nato sa majú takéto typy príliš radi. Tak si zmanipulovaná a tak ťa k sebe citovo uviazal, že už nevieš posúdiť, čo je zdravé vo vzťahu. Váš vzťah je chorý, chorý, chorý, ani netušíš, ako veľmi získaš, keď sa odpútaš od takéhoto blázna.
A snáď na tom súde dajú slovo aj tebe a povieš čo treba. Si myslíš, že pánko tam bude roniť krokodílie slzy, zahrá divadelnú scénu o týranom manželovi a dokonalom otcovi a tebe nikto nedá slovo? A si myslíš, že mu zveria deti a on sa bude o ne obetavo starať? A kedy by to prosím ťa stíhal popri hraniu pc hier a plavární s kamoškami? Zas sa nechávaš manipulovať, už konečne pochop, že tento chlap každú chvíľu len hrá niektorú zo svojich životných scén...

@junova no pánko sa najprv chce rozvádzať, teraz už nechce. Najprv ťa má na háku
a teraz ťa miluje... mne ten chlap už teraz lezie na nervy a to ho osobne nepoznám. Na tvojom mieste by som ho veľmi rada a čo najskôr vygumovala zo svojho života.