Manžel si píše si emaily a sms s inou
Sme manželia 6 rokov. Minulý rok som našla manželovi zamilovanú sms od nejakej ženy. Keď som ho konfrontovala, najprv zatĺkal kto to je, no keď som pritlačila, povedal, že sa s ňou spoznal pred dávnymi rokmi na jednom kurze angličtiny a že to medzi nimi riadne iskrilo. Ale keďže mala dva mesiace pred svadbou, nič z toho nebolo. Na druhý deň za mnou prišiel do roboty a zase sme to rozoberali, nakoniec z toho nič bolo to, že raz spolu spali, ale keďže mala pred svadbou, tak sa vydala a odsťahovala do iného mesta. Povedal, že nechce stratiť ani mňa ani bábätko, ktoré som vtedy čakala a prisahal, že sa s ňou nestretáva, len spolu cez telefón flirtovali. Tvrdil, že jej napísal, že ju už nebude viac kontaktovať a nech ani ona nekontaktuje jeho a že vymazal jej číslo aj maily. Momentálne je na služobnej ceste a nechal doma svoju schránku otvorenú, keďže niekedy potreboval pomôcť keď nebol v dosahu wifi. A na počudovanie, čo tam nevidím? Zase jej posielal fotky zo služobky a nepripadalo mi to, že to bolo teraz prvýkrát. Začínam sa utvrdzovať v tom, že on vtedy vôbec žiadne kontakty neprerušil a veselo si s ňou dopisuje. Tak ma to vytočilo, že som v tom návale zlosti hneď napísala, že s ním končím a keď teda nemôže byť bez nej, nech si ju berie. Zajtra má prísť domov a ja vôbec neviem ako sa zachovať. Isté je, že ma hrozne sklamal a už mu nedokážem veriť. V noci som skoro vôbec nespala a neviem ako sa tým mám vysporiadať :(
timka4 - daj vedieť ako to dopadlo keď príde domov...
som strááááášne zvedavá, čo ti povie....
V každom prípade nech sa stane čo sa stane, budem ti držať palce....
@timka4 aj ja som za, ako povedali dievcence, nie ste uz sami, mate dieta, treba brat ohlad aj na to....porozpravat sa zase, travit spolu viac casu....len mne to pripada, ze tvojmu muzovi sa zapaluju lytka, ona ma problemy doma a on je ochotny si s nou pisat, zatial....verim, ze to u vas dobre nakoniec dopadne, ale aby si nemusela riesit otazky typu , a je tu zas dalsia zena....treba to vyriesit cim skor a najlepsie natrvalo....a ak by sa nedalo, aspon na cas sa od neho odstahovat, nech si teda rozmysli, ci chce naozaj s tebou a s malym zit, alebo si to rozbehne za dajakou pi..ou....vela stastia 🙂
@timka4 a k tej zamilovanej sms - uz sa spolu aj stretli, porozpravali sa a zas to zaiskrilo....alebo mozno uz maju aj nieco zas spolu, neviem si predstavit, ze by som poslala zamilovanu sms niekomu, koho som 6 rokov nevidela a zila s niekym dalsim, alebo je to fakt kur..a, ktora ho chce dostat...zalezi, ako na to reaguje on, ale asi mu to nevadi, ked s nou udrzuje dalej konverzaciu...nech sa rozhodnes akokolvek, ide hlavne o teba a maleho...pa
@simonovicovaanka tak to ja som "vypenila" hneď a napísala som mu sms, takže už bolo dosť času na to, aby ju prípadne upozornil..
ja fakt čakám, čo mi k tomu povie
keby sa toto mne stalo,tak ho necakam doma,ale odidem prec a nech sa zlakne a hlada ma.nie som za radikalne riesenia,ale na nevernikov som alergicka a cim dalej tym viacej nevery.nic ine nepocuvam z kazdej strany len kto,kde s kym a kedy paktoval.ako zvery,kam tento zvrateny svet speje
@timka4 dobre sa radi ale realita je trochu ina...ja by som ti tiez vedela poradit ako by som to ja riesila,no vdaka ze nemusim.Ale toto sa podarilo kazdej,je to hrozne efektivne,teda ak ho chces spatky!
Musis sa zacat spravat tajnostkarsky!Upravit sa uces sminky ,roba aj ked ides iba na chvylu von.Voci nemu nezaaajem!Taka v pohode normalna a akoze nieco tajis ved aj tebe moze prist sms a pri tom sa usmejes zalubene a ked sa opyta kto?ale iba kamoska!Ides k nejakej kamosky alebo von a to sa upravujes donevidim,urcite na to nie je zvyknuty a ked sa opyta kam ides ,tak vzdy iba kamosky a podobne a vratis sa hned a potom ta niet 3h!Aj s malym ale niekedy bez a ked zacne vyvolavat,nedvihas!Vybita baterka alebo jednoducho si nepocula,Konec!Proste urob taku situaciu aby ta zacal upodozrievat ze mas niekoho!!!
Uvidis tu zmenu!Drzim palce 🙂
@libusa57 inac este k tomu ked nie je doma oddychuj relax uzivaj si pohodu vytahane tricko povolene!Ako nahle je doma zacina sa scenar xixi a uzivaj si,sprav si z toho zabavu.
Lebo ak budes na neho kricat a na makko(slzy v ziadnom pripade)...stratis ho!Musis si verit!
Zmen sa a zmeni sa vsetko okolo teba,ved je to davno zname a uz trochu otrepane,nie?Aaaale funguje!
@rybicka85 sto ludi,sto chuti... 🙂
Niektore zeny radsej dostojne odideme,alebo nastolime nove pravidla,a niektore sa radsej pasuju do role amaterskej divadelnej ochotnicky.
@anatalia77 asi tak..ja si rada pozriem radu kazdej zeny..ale toto som uz nezvladla neokomentovat..
@rybicka85 chcela som napisat to iste,ale je nedela,tak som niektorym zenam dala"sviatok"
@rybicka85 Neznasam diskusie kde sa zeny hned chcu hadat a vysmievat na cloveku ktory ma iny nazor.Ta 16-tka ,to je vyslovene urazka!
Ja to zasadne nerobim nikdy.Kazdy jeden ma pravo na svoj nazor.A urazat a vysmievat sa je nechutne a skor patri k tej 16-tke!Nie som taky clovek a preto z tejto diskusie padam.
Ale si moj nazor obhajim.Ma to nieco do seba.Chlapy su jak male deti tak na nich to plati.Zda sa to hlupe a smiesne ale chlapov nedostanes do sablony!Oni vobec niekedy nevedia co chcu.Zalubia sa odindu a az potom si uvedomia co stratili.Na nejake kecy chlapy nie su ale na ciny.
To je v pripade ze ho chce naspat.Ze ho nechce stratit.On si tak skor uvedomi co ma doma a aspon o problemy menej.
Ja som pochopila ze timka4 chce zachovat rodinu.Zalezi co kto chce a ako sa rozhodne.
Mam kamosku ktora momentalne takto riesi lebo ho nechce stratit.
Kazdemu treba usit na mieru a nie len co by som ja robila keby sa mne stalo....ja osobne by som odysla a netrapila sa,lebo to je velke trapenie ked chodi za druhou a musite delit domacnost.
@libusa57 ja sa nehadam a ani nevysmievam..ako si sama napisala..vyjadrila som svoj nazor na tvoj prispevok ..urazit som ta tym nechcela ..len mi pride zvlastne sa takym sposobom dotahovat s muzom alebo priatelom..to nikam predsa nevedie..ako to ma zmysel ? Kto do teba kamenom ty este vacsim ? Ty si mi ublizil ublizim aj ja tebe ? Potom to tak aj vyzera.. kazdopadne Tinke drzim palce..nech sa rozhodne spravne..lebo je to jej zivot a mozme jej tu radit aj neradit aj hadat a nehadat sa..svoj zivot bude zit len ona ..
@rybicka85 ved mas pravdu a dakujem.Vidim teraz ze pises v klude a ze mas svoj nazor.Ved ja viem kto do teba kamenom ty do neho chlebom a mozno je to aj lepsie...lebo vtedy sa ten muz prejavy aky je a lepsie s takym netahat dalej ale sa ho zbavit.Moj bol hajzel,nejavil zaujem o syna a ked som sa vydala do USA a zistil si to zacal mi robit drahoty.Zabudol ze ma podviedol.Zrazu chcel sa spoznat syna a moj syn uz 5 rocny.Ale vzdy mal slabost na exoticke dovolenky,moze si to aj zaplatit,asi si chcel sem prist uzit 😀
Dovolenka zdarma a este ho vari aj ubytujem u seba...hrozne 😨
Tak tak treba ich ukazat co v nich je..a nielen v nich aj v nas..ja tiez zareagujem hocikedy inac ako by som cakala..🙂 prajem ti pekny den a nech sa ti dari 🙂
@timka4 ahoj presiel cas, vratil sa, co je nove?
http://www.2012rok.sk/wp/rozhovory/20908-rozhov...
Aj tymto podkladam pravdivost mojho prispevku,precitajte si 😀
@libusa57 tieto "hry" mozu a nemusia zabrat. Problem je, ze vopred v nich nastolime pravidlo nevypovedaneho, na domyslanie. A najhorsie je ze ich mame vzdy domyslene len po hranicu, kym hru riadime my. Akonahle mame inteligentnejsieho chlapa, ktory toto po dvoch troch razoch prekukne a zacne teda hrat podla nasich "pravidiel", sme v haji. Lebo aj on bude fungovat na predvadzani naznakov a my sa potom mozeme od ziarlivosti obesit. Lebo na akukolvek priamu konfrontaciu nas pekne odkaze na nse divadielko, ktore bude brat na oko ako vazny argument (ze aj my mame svoje tajomstva a on do nich nerype, tak laskavo sa mame tiez drzat spatky). A bud vtedy kapneme bozskou ze to bolo vsetko len trapne divadielko aby ziarlil aj on alebo sa udusime na vlastnej stave, ktoru sme si predvarili.
Druhy variant: chlap nezvykne patrat, ani sa tisko znryzat a trapit. Dame mu takto signal ze niekho (asi) mame, on to prosto vezme ako fakt a hura! ma dovod ist aj on za inou.
A sme tam, kde sme byt nechceli.
Byt mrcha (byt si toho vedoma a teda aj VSETKYCH moznych dosledkov) a hrat mrchu su dve velmi rozdielne veci. Skutocna mrcha vie chlapa odhadnut a presne vie kde su hranice, za ktore nepojde. Prava mrcha vie davat i brat, nezistne darovat i vyzadovat. V podstate nie je mrcha, len vie svoju hodnotu a vie sa ocenit. Co my slusne dievcatka vedome potlacame lebo vraj takto si chlapa udrzime. Tak sa to totiz traduje, tak nas mamy ucili. Taky vzor nam casto davali.
Preto myslim ze si dala radu na zaklade zle pochopeneho navodu.
Byt timkou toto skusam s najvyssou opatrnostou, ak to bude z jej strany iba divadielko pre chlapa. Moze sa jej to vymknut.
@moonlight1210 nemyslim si.A velmi dobre som pochopila clanok!Mozno som sa zle vyjadrila alebo bol moj prispevok pochopeny ako jednorazovy navod.Vsetko je mozne.Pochadzam z inej kultury z ineho statu takze sa mi casto stava ze sa nepochopime v urcitych slovnych spojeniach.Nemyslim si ze chlapy su inteligentni ked ide o vztah.A dokaz mam zo zivota.Vzdy ked som si isla nohy dolamat za chlapom mal ma na haku a naopak, ked mne bol lahostajny chlap ktory sa uchadzal o mna tak sa isiel zblaznit za mnou.Ked je zena zahadna chlap je ten ktory sa ide zblaznit od ziarlivosti!A uz vobec nemusim hrat divadlo ked mi ublizil!Ja by som s nim nekomunikovala a nehrala sa na urazenu lebo urazena by som bola naozaj!Predsa mam svoju pychu a viem svoju hodnotu a po mne sliapat nikto nebude!Ziadne slzicky a nech sa porozpravame a keci a doprosovania v ziadnom pripade!A to vobec ani nezabera.
@libusa57 tak potom si naozaj z inej kultury. Moj muz by toto prekukol lahko a hlboko by som klesla.
A mas sice pravdu v tom ze ked sa chlap uchadza o zenu a ona odmieta, len ho to povzbudi. Ale toto casto uz v niekolkorocnom manzelstve nezaberie. Plati to hlavne pocas toho obdobia pytaciek. Vtedy toto platinaj u nas. Stalo sa aj mne.
A snaha najst vztahovu rovnovahu na SVK plati najviac. Snaha drzat otaze v rukach (zena), prinasa zene aj vsetky komplikacie s tym spojene.
@moonlight1210 u nas su muzi velmi temperamentni a naozaj ini ako slovensky muzi.Ked som sla s kamoskou na obcerstvenie niekde do baru normalne cez den, bolo by velmi zvlastne ak by tam boli chalani( to bolo pocas mladi) aby nam neposlali drink alebo aby sa nesnazili zoznamit sa, prisadnut si.Ked som dosla na SK tak bol to ohromny rozdiel.Slovensky chlapy su omnoho chladnejsi.Tu som mala dojem ze skor zeny balia chlapov
@libusa57 Ahoj,
môžem sa spýtať odkiaľ pochádzaš ? Nič v zlom, iba ženská zvedavosť 🙂 .
Čítala som aj ten článok, na ktorý si dala link a viem presne, čo si ním chcela povedať - súhlasím s tebou.
Prikladám aj ja jeden http://casprezeny.azet.sk/clanok/107109/odborni...

@aiva1 no okrem toho jedného mailu, nemám nič iné a v tom maili je čo? "niekto sa má?"
možno som mohla počkať na ďalší resp. aj tú sms som si mala skopírovať, ale čo už teraz?