Manžel si pridáva do priateľov cudzie ženy

mother221
13. jan 2021

Ahojte. Poprosim vas o radu, bez urazok, proste len cisto vas nazor. Manzel si pridava na fb cudzie mlade zeny, ktore mu vyskakuju na fb ako ponuka ludi, ktorych moze poziadat o priatelstvo. A on si kazdy profil pozrie a tym, ktore sa mu asi pacia posle bud ziadost alebo odklikne sledovanie ich profilu. Je to ok? Ked som mu to dnes vytkla, vzal telefon a dotycnej slecne ktorej ziadost posielal rychlo ziadost zrusil a ukazoval mi mobil, ze on nic on muzikant. Presviedcal ma ze ma miluje a nemam dovod ziarlit. Na fb ma uvedene, ze je v manzelstve so mnou a nosi obrucku. Co ma ale trapi viac, je jeho divny '' kamaratsky'' vztah s kolegynou, uz teda byvalou kolegynou. Od augusta som mu ponachadzala v mobile sms ale boli to len sms kde obsahom spravy bola jedna bodka', pripadalo mi to ako sifra, ako ze si mozu zacat pisat az ked je "cisty" vzduch. Ta kolegyna mu pisala, ze uz jej muz odisiel na nocnu, ci bude mat cas... Bolo to divne napisane, nebolo mozne z toho vydedukovat ci bude mat cas na pokec s nou alebo daco viac. Jej cislo som mu dala do blocklistu a takto som tieto sms nasla. Bolo to viackrat aj ked sluboval ze s nou uz v kontakte nebude. Tvrdil, ze sa mu ona spoveda z rodinnych problemov. Po mesiacoch tolerovania som tu trubu kontaktovala. Jasne ze zapierala, este bola aj drza. Muz reagoval co sa tyka nej dost vybusne, ze on s nou nic nema atd. Nedokazem mu verit, stve ma to.

mother221
autor
13. jan 2021

@mother221 pisala mu citujem ak budes mat cas ozvi sa som sama, muz ma nocnu. Brali by ste to ok?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
13. jan 2021

Ako nevadi mi ked sleduje daku zenu na instagrame alebo na fb ked je známa ale ako pises ty co on doraba tak by som ho davno poslala do rifi

sissy27
13. jan 2021

@mother221 mne nevadia kamarátky, kolegyne, nevadí mi ani keď sa pozrie na peknú cudziu ženu, alebo okukáva na insta nejakú čo sa proste živí tým, že sa predvádza.
Ale nemám rada lacné klamstvá a na akú onú žiada cudziu ženu o priateľstvo? 🙄 ak má verejný profil a je to jej profesia, nech sa pozrie. Ale to naivné očakávanie, že teraz budú kamoši aspoň na fb, pričom v reálnom živote by si dotyčná oňho ani bicykel neoprela, to je pre mňa úplne trápne a nevedela by som sa naňho normálne pozrieť a brať ho vážne.

vika12341234
13. jan 2021

Ja by som žiarlila ale potichu a snažila prísť na to či áno alebo nie. Ale musíš vedieť sama či je tvoj partner vo vzťahu taký že bude zatajovať alebo vie povedať pravdu na rovinu

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mother221
autor
13. jan 2021

@vika12341234 NIKDY by nepovedal pravdu. Aj dnes zatajoval a klamal, miesto toho aby povedal normalne ze jej posielal ziadost.

lintu
13. jan 2021

Nenudí sa? Neuteká pred niečím do sveta internetu? Ok, že si chlapi pozerajú cudzie ženy je asi normálne. Pridávať si ich medzi priateľov už ale veľmi nie. Najmä, ak sú to kadejaké súkromné profily. Vrcholom je, ak sa s nimi pokúša ešte aj komunikovať. Za určitých okolností si tak môže o sebe (ale i o vás) vybudovať veľmi nelichotivú povesť. To, že je ženatý má nastavené verejne? Tiež sa to tam dá tuším upraviť tak, aby to nevidel každý.
Aký má konkrétne vzťah s bývalou kolegyňou, ti tu nikto nepovie. Všetko budú len dohady. Áno, z toho popisu to nevyzerá dobre. Ale....

Aha, keďže vieš, že ti je schopný vedome klamať, neverila by som mu. Nech by bola pravda akákoľvek. Sám si za to môže.

Vo vzťahu k tebe sa inak nejako zmenil?

mother221
autor
14. jan 2021

@lintu no... Nas vztah je dost akoby na vazkach. Vsimla som si ze niekedy si zo mna robi posmesky, vysmieva sa, nemiestne zartuje. A su dni kedy dava najavo ze ma miluje. Ked som vsak napisala pred mesiacom tej kolegyni tak robil dost cirkus, ze preco ja nejdem za nou osobne a ze ona by ma zbila atd. Dost agresivne reagoval. Ona cubka sa vyhrazala ze ma uda na policii, pricom ja som s nou jednala slusne a davala si sakra pozor, aby som nenaplnila ziadnu skutkovu podstatu trestneho cinu. Teda ziadne nadavky vyhrazky.proste som jej slusne ale jasne napisala, ze si nezelam aby kontaktovala mojho muza, inak to budem riesit s jej manzelom a poslem mu ich konverzacie.

mother221
autor
14. jan 2021

@lintu v minulosti, kym sme este neboli manzelmi chodil na eroticke zoznamky, na co som mu vzdy prisla a dokonca siel raz aj na stretko. Len nevedel, ze si ho dohodol so mnou.... Zobrala som ho na milost zakazdym lebo som ho milovala ale dan za to je, ze mu neverim a vzdy ked mam tusenie tak sa to potvrdim. Dnes mi vykrikoval ze som ta zla, lebo vraj dovtedy hladam a hladam, kym nieco nenajdem. Tak sorry, nemozem za to, ze sa chova ako debil.

mother221
autor
14. jan 2021

@mother221 odkedy sme manzelmi, t j rok aj nieco, so zoznamkami skoncoval. Viem to, lebo este stale nevie uplne vsetko vymazat ani z pc ani z mobilu.

hefo
14. jan 2021

"v minulosti, kym sme este neboli manzelmi chodil na eroticke zoznamky, na co som mu vzdy prisla a dokonca siel raz aj na stretko"

Mám pre teba zlú správu. Manžel bude asi "neverný typ" a pri takom sa môžeš aj rozkrájať, ale nevere nezabrániš. Viď tento článok od psychológa (okolo prvého obrázka, ale celý článok je zaujímavý): http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...

miadi
14. jan 2021

Nie je to ok .

lily246
14. jan 2021

@mother221 ty si si ho preboha prečo zobrala za muža po tej skúsenosti so zoznamkou? Veď to je hrozne ponižujúce. Máš problém vážiť si samú seba. Neváhaj ani minútu a rozvod, ešte sa aj správa k tebe veľmi zle, neváži si ťa. S takýmto len zbytočne zabiješ kopec rokov života pátraním po tom, s kým ťa aktuálne podvádza.

ingelika78
14. jan 2021

@mother221 Nie ale mna by ani vo sne nenapadlo manzelovi prehrabavat mobil/ipad atd a jeho spravy. A to sme spolu uz peknych par rokov...

lintu
14. jan 2021

Asi to nechceš počuť, ale váš vzťah je chybný od základov. Obaja na tom máte svoj podiel viny. Chodili ste spolu, chodil na zoznamky a potom čo? Uvedomil sa? Začal si ťa vážiť? Či prečo tá svadba? Zobrať si problémového človeka len kvôli láske, je risk. Ako vidíš, obrátilo sa to proti tebe. Ak si ťa chalan nevážil ako priateľku, sotva si ťa začne vážiť ako manželku. Aj na tom, ako ti klame vidno, že iný nebude. Môžeš sa naňho hnevať či dokola mu odpúšťať. Zmena príde zakaždým len na určitý čas. Taký je totiž jeho vzťah k tebe. Neprerobíš ho. A svojou nedôverou (aj keď opodstatnenou) ani nezlepšíš....

"proste som jej slusne ale jasne napisala, ze si nezelam aby kontaktovala mojho muza, inak to budem riesit s jej manzelom a poslem mu ich konverzacie." toto ale je vyhrážanie.

hindakus
14. jan 2021

A to vážne otcovia od rodín majú instagram, fb a trávia tam čas? Ja nemám, ani chlapi v mojom veku teda... ale zakladatelka asi bude 20+

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
14. jan 2021

@mother221 usudzujem, že deti nemáte. za rok asi ani nejaký extra majetok. prečo nejdeš z kratšej cesty, ako sa hovorí? a k úvodnému príspevku: nie, nie je to v poriadku, ako rok vzatí by ste mali byť ešte stále zamilovaní a všetok svoj čas by venoval tebe. ale nevenuje, nie je to OK, pretože ho venuje cudzím vranám na nete.

komplikovana
14. jan 2021

No mna by toto nebavilo, stale byt v strehu ci nahodou nieco niekde.... ono ak pises, ze bol taky pred svatbou, tak sa urcite ani nezmenil. Na com ste sa dohodli pred svatbou? Ze sekne so zoznamkami? Tebe vyhovel, ale nasiel si inu cesticku, lebo FB zoznamka nieje. Ak sa podla teba sprava ako debil, tak preco si si ho vzala?

danica2711
14. jan 2021

@mother221
1. Vedela si, koho si berieš, tak znášaj dôsledky.
2. Chovaj sa ako normálny slušný človek a nehrab sa mu v mobile! Ja by som už vtedy "reagovala výbušne", nie až keď budeš kontaktovať kolegyňu.
3. Keď ti to vadí až tak, že musíš klesnúť na túto úroveň, čo ťa pri ňom drží?

ibrunova
14. jan 2021

@mother221 Tak to nebude neznáma žena, keď ho volá k sebe, že muž je na nočnej, aká náhoda, že je z rovnakého mesta? Dáke divné.

miro1360
14. jan 2021

Je to typ neverného manžela, ktorý teba miluje a iné ženy má ako koníček, spestrenie života na úrovni uspokojovania sexuálnej potreby :D Znie to blbo ale nie si v tom sama, pretože takých manželov/partnerov je dosť veľa ... svoju ženu milujú, ale spestrujú si život inými, niektoré ženy sa to nikdy nedozvedia. Na 99% ho permanentne nezmeníš, ale na to si už prišla. Celé to teda závisí na tvojej úrovni samaritánstva a tolerancie. Možno sa s tým budeš musieť zmieriť a povedať mu, že ho miluješ taký aký je a odpustiť mu jeho nedokonalosť - môžeš mu povedať, že vieš o tom a že ti to nevadí (vnútorne ťa to možno bude bolieť, ale zachrániš si nedokonalého manžela :D). Alebo môžeš bojovať a snažiť sa ho zmeniť, sledovať mu mobil, PC, mať ho na stope pod papučou, vyvolávať jeho bokovkám - tak dlho, že prestane vnímať lásku z tvojej strany, bude pod nátlakom, budete sa hádať, nájde lásku a pochopenie u druhej a utečie ti. Alebo to môžeš ukončiť. Záleží od teba čo budeš brať ako výhru. Prepáč že som to napísal tak ako som napísal, ale keďže si vyššie napísala, že máš rada pravdu, tak tu je 🙂

nikyball
14. jan 2021

Hlavne si uprac svojho muža , seba a nie cudzie ženy. 🤣🤣🤣🤦

jana_eyre_2
14. jan 2021

A máte deti? Netolerovala by som ani to, čo.sa u vás udialo pred manželstvom... A nie, nie je to ok čo sa deje ani teraz..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
14. jan 2021

@miro1360 presne tak. to bude patologický milovník žien. a autorka sa zblázni. ja neviem fakt, či si tie ženy nevidia ďalej ako pred nos? 😒

panelacikova
14. jan 2021

@elizabet173 ako vieš, že od jari a že má deti? profil má prázdny....

miro1360
14. jan 2021

@panelacikova Bežný jav v rodinách veľmi sympatických manželov, kde sa o záujem opačného pohlavia nemusí vynaložiť takmer žiadna námaha, stačí fotka v online priestore a hra začína :D

zuzanka.zuzu
14. jan 2021

ja ani neviem, kde má môj muž telefón (ani ma to nezaujíma), tak vy dvaja asi nebudete mať normálny vzťah, keď mu blokuješ čísla iných žien 😨 🙏 neviem si predstaviť ako hlboko by som musela klesnúť, aby som mužovi blokovala čísla