Manžel si vypisuje osobné veci s kolegyňou
Manžela som sa pýtala co to má znamenať,že si vypisuje osobné veci z kolegyňou.Povedal mi nato , že on ju berie ako kamarátku on ju nikdy nechcel a len prejavuje nad ňou ľútosť ,lebo jej mama je na protialkoholickom liečení a prakticky nemá domov. Že má mňa a ľúbi ma a že len hľadal u nej niekoho kto ho vypočuje nakoľko sme boli cca. Mesiac dosť na seba zlý. Aj tak nechápem načo sa vypytuje v práci kolko ja mám rokov som od nej staršia o rok. Kolegyňa sa hrá v práci na urazenu aj keď som sa z manželom stretla po práci neuveriteľne si ma obzerala 😀
@agathachristie len mi prisla tvoja reakcia taka plna emocii... ale tak pismenka skresluju...🙂 no ja som zastanca nekontrolovania partnera a keby som zistila ze ma podvadza tak ani neviem ako by som zareagovala, lebo som v takej situacii nebola. Ale asi skor depresiou ako hnevom, podla toho co sa poznam. Aj ked clovek nikdy nevie 🙂)) no kazdopadne by som bola zmatena, keby moj muz pisal niekomu ze ma krasnu tvar. Ale on je taky typ ze to ani mne nepovie 😀
@bobulazelena podľa mňa si muža a rodinu treba brániť. Muži často podvadzaju aj preto lebo vedia, že sa im to určite prepečie. Nebudem čakať a smútiť kým mi rozbije rodinu. Ak by to aj nevyšlo aspoň viem, ze som to nenechala tak. Svojho muža absolútne nekontrolujem. Ale on mi ani nedáva dôvod. A ja jemu tiež nie.
@bobulazelena z čoho by si bola zmätená? Ja by som teda zmätená z toho, že niekto iný ma krásnu tvár nebola ani sekundu. Bola by dom riadne zuriva a pánko by si vypočul a dostal svoje. Keď chce niekomu také písať tak sa nemal ženiť.
@agathachristie no ja som ina povaha.. ja celkovo nekricim a nehadam sa...nechcem tym povedat ze to je takto spravne, len konstatujem. Ale jsne ze by som to aj ja riesila... a to zmatenie som myslela tak ze si vobec neviem predstavit svojho muza, ze by to niekomu povedal. Celkovo chvalenie ze ma niekto peknu tvar, mi pride take skor zenske. Ale zas mozno len moj chlap je taky ze taketo veci nehovori
@tanulik16 Toto riesis s muzovou dalsou kolegynou, ze ci ta ‘‘podozriva‘‘ na tvojho muza leti? Ci leti alebo neleti... Dolezite je, co tvoj muz vystraja a nie ci sa on niekomu paci alebo nie, preco pise kolegyni ze ma krasnu tvar- to urcite neni OK!! Ale to mas riesit ty z muzom a nie on s kolegynou a ty s kolegynou c.2…
Nejak Vam dvom viazne komunikacia toto treba riesit a bud 1. budete vy dvaja pracovat na vztahu, komunikovat a stat pri sebe a navzajom si byt butlavou vrbou a on nebude mat potrebu si vypisovat smsky s kolegynou 2.alternativa – katastroficky scenar: Uz je vas vztah strateny, uz sa neda alebo nebude mat na com pracovat a on skor ci neskor si najde inu (ci uz kolegynu alebo inu..) ked je to charakterny chlap tak si nezacne s nikym skor ako vy dvaja ukoncite vztah. Ty ho poznas my nie!
@bobulazelena to mas stastie, ze si taka mierna povaha.. a tvoj muz ma stastie tiez 🙂
@agathachristie no muz je taky tiez...niekedy to je nie je vyhoda, lebo sme obidvaja flegmatici, sice sa nehadame, ale zas kym sa k niecomu rozhybeme a on o niecom rozhodneme, tak to trva 100 rokov 🙂)))
@agathachristie Muzi podvadzaju ked vedia ze sa im to doma prepecie? A ti co maju vyslovny zakaz od manzelky a dostali by kanadou po hlave ti by urcite nepodviedli? Taketo vyhrazky to su aspon pre mna zvlastne principy. Podla mna vztah ma fungovat na jasnom pravidle pre oboch, a to ze nevera je nepripustna a bude viest k velkym problemom, strate dovery a ukonceniu vztahu. Ze ci treba muza kanadou po hlave kopat? keby toto napisal muz, ze pokial najde u svojej priatelky alebo zeny smsku ze jej rozkope hlavu kanadou, by si povedala, ze ved to je spravne, on si ma branit rodinu???
@natalkanasta myslim ze to agatachristie myslela obrazne. Snad by nesla skutocne v kanadach niekomu kopat do hlavy ... 🙂
@natalkanasta nikde nepisem, ze IBA preto atd... vravim, ze to hra rolu. Zeny sa boja si dupnut. Nemusis sa do mna hned pustat 🙂 nejeden krat tu bolo, ze mu odpustila a on podvadzal zas a zas. a takisto tu bolo, ze sa zbalila alebo ho vykopla a zrazu sa kajal. nie vsetci su rovnaki, je to len jedna z moznosti.
@bobulazelena samozrejme ze obrazne... pani sa chcela asi do mna len za nieco "obut" (hehehe :D)
@agathachristie no aj keby si to myslela doslovne, to by tiez bolo zaujimave 😀
@bobulazelena tak to urcite ano a ta kolegyna by si to nepochybne zasluzila, kedze, ako sme sa docitali, uz si uziva s jednym zenatym.
@agathachristie Nechcela som sa do teba pustat a viem, ze to bolo myslene obrazne dupnut si samozrejme zeny maju a stat si za tym a nezatvarat oci pred neverou a ani tolerovat komplimenty inym a smsky, ja som len chcela podotknut, ze take veci si treba vyjasnit navzajom, komunikovat a nie az potom ked muz pise smsky vyhrazkami branit rodinu… ked uz je to v stadiu, ze muz pise inej aku ma krasnu tvar, zakaz nepomoze, mozno chlap dokonca si to aj necha zakazat, lenze problem to nevyriesi a ten je bud vo vztahu ich dvoch alebo je chlap suknickar, co je horsie lebo tam uz ani svätena voda nepomoze, to bude mat stale tendencie k nevere aj keby mu sa to 1000x zakazalo.
Predpokladajme ze autorka si nasla muza, ktory nie je suknickar, ale maju krizu a on hladal butlavu vrbu inde a uz jej zial aj vypisuje komplimenty. Co ho vobec neospravedlnuje, ked to nezaslo dalej, k nevere fyzickej ani citovej, tak sa to da podla mna dat do poriadku, lebo az taka tragedia to nie je – ak budu chciet a pracovat na tom obaja!
@natalkanasta samozrejme so vsetkym suhlasim. v prvom rade si to musia riesit sami. mna skor sokuje ze zena sa vobec boji ozvat.
Ja som sa ozvala povedala som mu akoby sa mu to páčilo keby to bolo opačne, povedal že nie, jeho kolegyňa je urazena napísal jej ze je preňho asexuálna a po týždni by ju poslal k vode
@tanulik16 ze vobec o tom rozmysla ci by ju poslal alebo neposlal k vode je podozrive. nieco tam zacinalo ked toto riesi ci je prenho sexualna alebo nie. minimalne z jej strany. potvora nadrzana rozbijacka rodiny.
@agathachristie
bože ten ju pretiahol ved sa prezrádza až strachota 😀
@dominika6 to neviem, ale len kamoska to nebola kazdopadne.
@magic08 jasne, ze o nieco ide. muzi sa netuzia so zenami kamosit. aspon ti hetero nie.
@tanulik16 A prečo je kolegyňa urazena? Chcela ho A on ju odmietol? To by bol ten lepší prípad. Alebo niečo spolu mali A teraz jej píše že je asexualna A že by ju po týždni poslal k vode? Je to fakt podozrivé. musíš si ty odpovedať či chceš vedieť či ťa podviedol. Ale nie vypytovanim sa ďalších ľudí Keď tak priamo tvojho muža. ustojis to keď sa dozvieš že tá podviedol?
@natalkanasta a ktory chlap na otazku od zeny, ci ju podviedol, odpovie pravdu, ak ju podviedol? heh... zatlkat, zatlkat, zatlkat ako povedal Dr. Uzel 🙂 toto si oni pamataju 🙂
@agathachristie tak ano, kamosky maju, ale ich nevyhladavaju pokial ide len o kamosky 🙂 take jednoduche a lahkočitatelné bytôstky su to 🙂
@magic08 za vsetky svoje vztahy vazne aj nevazne som zazila len 1x ze by moj partner pisal nejakej "kamoske" a bolo to presne pre to ze sa chcel "kamosit" az prilis.
@agathachristie ano, presne tak, mam podobne skusenosti 🙂
Ta komunikacia s kolegynou sa mi nepozdava, keby to bola nejaka kamoska z detstva, ktoru vnima ako sestru a ona jeho ako brata, dajme tomu. Ale vytvorit si taky blizky vztah (zverovanie sa, utesovanie sa) s kolegynou je minimalne podozrive. A moze/ale nemusi to prejst aj do vztahu ineho typu. Na Tvojom mieste sa s manzelom otvorene porozpravam, ze sa mi jeho "kamaratstvo" s kolegynou nepozdava a ich komunikaciu nepovazujes za vhodnu, kedze je zenaty a problemy si mate vykomunikovat vy dvaja medzi sebou (a nie on s kolegynou) a povedala by som mu aj to, ze ak dotycna si uz zacala s inym zenatym muzom, zjavne nema zabrany, a preto jej nedoverujes. No a samozrejme pracovat na svojom vztahu a komunikacii s manzelom.
@tanulik16 tuto temu si tu uz ako otazku aj s inymi vecami riesila aj vcera, cize ti na to poviem asi to co minule vzhladom aj na ten problem, co si uviedla minule ale nazor je podla mna v skutku rovnaky...z tvojho minuleho prispevku som pochopila, ze tvoj muz udrzuje so svojou kolegynou internetovu komunikaciu a po vianocnoum vecierku, mal zaujem aj o nejaky realny kontakt, ale dala prednost inemu, cize ziarlil a citil sa sklamany...tak ja to vnimam ako sucasny trend, kedy sa ludia zvyknu prostrednictvom netu na niekoho tzv. namotat, lebo maju spolocne temy, venuju si internetovy cas, pre niekoho je to relax, no realita moze byt ina a tito ludia by si nevyhovovali realne..moj nazor je ten, ze partnera konfrontuj, ci chce pre platonicky vztah zahodit rodinu...vyjadri jasny postoj k tomu, ze to netolerujes, lebo ked to nebude tato, moze to byt potom ina, plus ak to nechape oboznam ho s tym, ze prosto malokedy obe strany taketo vypisovvacky beru rovnako, vid ako kolegyna odisla s inym atd. on sa sali a ona to moze vnimat totalne neskodne a takych na pisanie moze mat aj 20..cize ked to sam nechape vrat ho do reality...a povedz mu aj o svojich pocitoch, ci sa mu to neza chrapunske ked ma zenu a dieta a ko by k tomu prisiel on, keby si robila to iste... cize v konecnom dosledku nech sa uvedomi...

@bobulazelena ani nie. Skôr ma hnevá ako ženy stále hľadajú chybu v sebe a zisťujú či vôbec majú právo sa na zaletnika hnevať. To ma strašne štve. Chlapom všetko prejde a robia si čo chcú. Kedysi by ho za to odsúdilo celé okolie a ešte by si ho aj v práci zavolal šéf nech si dá doporiadku rodinu. Teraz sa to berie ako normálne a podvedena žena si nie je istá či vôbec ma právo hnevať sa!!!! Vrchol.