icon

Manžel si vypisuje osobné veci s kolegyňou

tanulik16
4. feb 2016

Manžela som sa pýtala co to má znamenať,že si vypisuje osobné veci z kolegyňou.Povedal mi nato , že on ju berie ako kamarátku on ju nikdy nechcel a len prejavuje nad ňou ľútosť ,lebo jej mama je na protialkoholickom liečení a prakticky nemá domov. Že má mňa a ľúbi ma a že len hľadal u nej niekoho kto ho vypočuje nakoľko sme boli cca. Mesiac dosť na seba zlý. Aj tak nechápem načo sa vypytuje v práci kolko ja mám rokov som od nej staršia o rok. Kolegyňa sa hrá v práci na urazenu aj keď som sa z manželom stretla po práci neuveriteľne si ma obzerala 😀

Strana
z3
koniarova
5. feb 2016

@tanulik16 Koľko máte s mužom rokov?

cervenaruza123
5. feb 2016

@tanulik16 Vela zavisi aj od toho, aky mate vztah, ake mate nastavene hranice. Su manzelstva, kde si navzajom respektuju vselico. Takisto je rozdiel, aku mate voci sebe doveru a ako ste uprimni, ako zijete. Jedna vec je, ked je milujuca manzelka, deti, uprimne vztahy, doma postarane, manzelia sa snazia najst si kusocek casu aj na seba aspon obcas, uprimne sa rozpravaju, vyjadruju si lasku, spolu zvladaju problemy a zrazu manzelka zisti, ze manzel vypisoval kadeco nie celkom nevinne kolegyni. A druha vec je, ak manzelia ziju prakticky akoby len vedla seba, manzelka si manzela nevsima, takmer sa nerozpravaju, kazdy travi volny cas podla seba. V takej situacii to, ze manzel zacne vypisovat kolegyni sice nie je pekne, ale nie je to az taky podraz by som povedala. A je tam mnoho faktorov, malickosti, ktore by aspon u mna osobne dost ovyplyvnili moju reakciu a riesenie problemu.

vlastulina1
5. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

presne od toho vela zavisi aky mate vztah

natalkanasta
5. feb 2016

@magic08 máš pravdu asi by zatlkal, ale keď ho dobre pozná možno si všimne či zatkla alebo hovori Ide aj O to že ona zaujme postoj Áno chcem vedieť riešiť, nie nechcem vedieť strčim hlavu do piesku. ..

bobulazelena
5. feb 2016

@agathachristie to ale...sle predovsetkym nie ta kolegyna sle ten zenaty si zasluzi...ale zas netyka sa to len chlapov, zeny su niekedy vacsie kur..y ako chlapi.

tanulik16
autor
5. feb 2016

Ja 29 manžel 39

magic08
5. feb 2016

@natalkanasta mas pravdu. Len niektori su taki dobri herci, ze dokazu zmiast 😀

ejmi25
5. feb 2016

Moj priatel ma 33 ja 36 on si tiez nasiel takuto kolegynu vraj sme mali krizu a ja zato som mohla aka trapna vyhovorka ,bola som tehotna a on behal po nociach tak sme sa koli tomu hadali a on si nasiel butlavu vrbu..kolegynu ..rozisli sme sa a on zacal zit s nou to bol podraz ..ha som sla nanho s krikom ked som prisla na emaily aky je smutny blabla vtedy byvsom ho najradsej zabila ..zlost male 4 m dieta a on ako pubertiak si pise s kolegynou..a gol ze vezmem malu von a pridem za tebou pred cinzuak zapalit..a ja doma prala jeho osrate trenky varila a on sa kurvil."a ta baba to som si vytrpela hned so. Ju konfrontovala ach skoda recibnad takymito zenami.

natalkanasta
5. feb 2016

@tanulik16 máš odvahu sa s ním o tom všetkom porozprávať? ako to celé bolo A čo on na to. A hlavne stoj sI za svojim.. Keď naozaj aj na nete si píšu, niečo na vianočnom vecierku bolo alebo aj nie.... asi zabudol že je ženatý! veď sa správa jak Single fakt

candii
5. feb 2016

No podla mna po nom ide 😂 by som jej to hned vysvetlila a muzovi tiez 😂

natalkanasta
5. feb 2016

@ejmi25 tak to je podraz jak svina fakt. Ale ti dvaja sa k sebe hodia - zenska co jej nevadi ze za nou chodi chlap hoci ma priatelku tehotnu a jedno male dieta doma a ten tvoj byvaly. ziadne hodnoty, ziadna moralka. takeho chlapa ty nechces a nezasluzis si, pride taky co bude taky, akeho ty potrebujes!! A preto musel tento ist, jasne skoda ze to bol taky hajzlik, je to otec tvojich deti a bude stale v tvojom a ich zivote, ale ako partner neobstal nech aj ide do certa taky...

minutka
5. feb 2016

zasadna chyba je,ze si manzel hlada butlavu vrbu prave v kolegyni. problemy treba riesit vo dvojici.a nie roznasat vase sukromie kade-tade. tiez by ste si mali verit, je zvlastne, ze zistujes info u manzelovej dalsej kolegyni pri kave.

@ejmi25 hadam expriatel,ci?

sono2
5. feb 2016

@tanulik16 mesiac mmm...zlý, manžel si pekne lyže rany len aby z toho nebola taká nezáväzná liečebná trtkačka😒

lubiss
5. feb 2016

To ako preco jej pisal ze je asexualna ??? Asi aby ta presvedcil ze s nou nic nema tak jej napisal mila moja si pre mna asexualna sice mas krasnu tvar a dal by som si s tebou puncik 🙂 🙂 a to jej pisal pred tebou aby si to akoze videla ???? Ak ano tak to je tak okate ze az 😲 😀

spirit16
5. feb 2016

To ze toto riesis znamena, ze nemas Ty sama vo vasom vztahu jasno.
Neries, co jej napisal on a co mu napisala ona.
Ries to preco Ti vas vztah nie je jasny a ako by si to vedela Ty sama svojim chovanim zmenit.

kuratkokatka
9. feb 2016

Chlap co toto robi je chrapun!!!!

Strana
z3