Manžel so mnou nechce bývať sám
ja uz vobec neviem co mam robit.. byvam 5 rokov u svokrovcov, nerozumiem si s nimi, nenavidim svokru a nechcem tu byvat, chcela by som sa s manzelom odstahovat aby sme byvali sami, lenze on o tom nechce ani pocut... asi pred 2 rokmi sa stalo ze som sa velmi pohadala so svokrou, zbalila som si veci a odstahovala sa k mamke, bola som u nej 3 tyzdne a dala som manzelovi na vyber, bud sa so mnou odstahuje inde alebo ostane pri rodicoch bezo mna, hadajte co si vybral🥴 je mi jasne, ze som sa uz vtedy nemala vratit, ked si vybral ich.. urobila som chybu, pristupila som na kompromis ze budem mat svoju vlastnu kuchynu a tak budem so svokrou len minimalne.. kuchynu sice svoju mam, je to o nieco lepsie, nehadame sa tak, ale mne to nestaci.. som cely cas v strese, nedokazem byt spokojna a kludna.. svokra o mne hovori velmi nepekne, nedavno som si vypocula rozhovor ako svokrovi hovorila ze som jedna spina, ze nic nerobim a nejdem robit do zahrady(kopat zeleninu, zemiaky...) tak sa ma svokor zastal, ze ja sa bojim o svoje dieta (som na rizikovom) a nie o jej poondiatu zahradu
svokra je jedna narusena osoba, napriklad jej vadi ked pojdem na navstevu ku svojej mame, moja cela rodina ma ku nam zakazano prist, tak jasne ze ich idem pozriet ja no nie? so svagrovou zenou robila uplne to iste, u nej jej to aj vyslo, odlucila ju od jej rodiny, mala zakazane sa rozpravat so svojou mamou a to byvaju v jednej dedine, tak si svokra asi myslela ze ju posluchnem aj ja, lenze ja si nedam skakat po hlave, stale poviem a urobim to co chcem ja.. je to snou
naozaj narocne, robim mi napriemy a ja uz nevladzem
nemas ziadne uspory? co tak prenajat si nieco vacsie spolu s mamou aby ste to utiahli?
Spoločné bývanie ste snáď mali prebraté pred manželstvom. Nemáš kde bývať, bývaš u svkorovcov a svokru neznášaš a ešte do takého prostredia si urobíš dieťa. Pri dieťati to bude ešte horšie. Budeš mať nervy z dieťaťa a ešte aj svokra ťa bude stále poučovať. Kde si si vybrala tak bývaš. Ale mladí majú ísť sami. Bezpečná vzdialenosť ak chcete bývať blízko seba tak sú dve dediny. Trp teraz.

Vy dvaja harmonicke manzelstvo nemate ani nahodou. Pre manzela Ty nie si prioritou. Uz je nacase si to vsimnut.