icon

Manžel stále kritizuje moje upratovanie

24. feb 2023

Už mám chuť sa zbaliť a odísť. Jemu všetko vadí. Vadí mu ako upratujem. Prídeme napríklad z vonku, on sa vyzlečie, veci nechá na posteli a za chvíľu ma buzeruje, že prečo som mu nezložila tričko do skrine. Umyjem riad, prečo som aj dlaždičky neumyla. Včera u nás boli robotníci, menili v kúpeľni stúpačky, ja som umyla podlahu, umývadlo, wc proste všetko lebo bol všade prach a zabudla som na dlaždice, hneď mi to vytkol, tak som ich išla ešte umyť a potom zas prišiel, že pútko na uteráky je od prachu.
Už som z neho na nervy.

koniarova
24. feb 2023

@ckocka nemôže byť normálny,keď sa ide po výmene názorov hneď ožrať.

lauricka
24. feb 2023

Ako vtip dobre. Inak neprijatelne. To co je za pripad? Ved nech utrie, umyje, pomoze. Bud sa zacne chovat ako dospely clovek alebo chod od neho, kym nemate deti. To nie je normalne spravanie. On nie je ziadny baron a ty nie si jeho sluzka. Nech si sluzku hlada inde. Takto nemozes fungovat.

ckocka
24. feb 2023

@koniarova Ja sa snažím dopátrať nejakého dôvodu prečo s ním zostáva.

autor
24. feb 2023
larisa
24. feb 2023

Co on má ruky drevené ,keď ty mu skladaš veci ktore si vyzlecie tricko ,gate . Len aby sa on nenarobil milosť pánko.

autor
24. feb 2023

@ckocka Vieš čo, ja už sa aj bojím ozvať, lebo on sa ide ožrať po hádke a doma robí potom zle.

lucka_ke
24. feb 2023

a dá sa s ním normálne rozprávať? ako riešite bežné problémy mimo upratovania?

autor
24. feb 2023

@lucka_ke Bavíme sa normálne, ale keď začne buzerovať, hneď sa ohradím a on sa urazí a odíde sa ožrať.

larisa
24. feb 2023

Ak si rád vypije a to po každej hádke. Tak lepšie bude ísť od neho preč ,kým ešte detí nemáte.

lucka_ke
24. feb 2023

tak potom váš skutočný problém nie je upratovanie, ale jeho nezrelosť na partnerský vzťah a neschopnosť komunikácie

crazy_cat_lady
24. feb 2023

a riťku po vykakaní nepotrebuje náhodou utrieť? :D nonsens. neviem, čo je horšie, že je lenivý a ešte má potrebu ťa za všetko kritizovať, alebo že nevie komunikovať a každú výmenu názorov rieši opitím sa v krčme. treba rázny rozhovor, jednak o jeho kibicovaní a jednak o jeho "riešení" problémov.. ak nepomôže, hľadať šťastie inde 🙂 inak na margo toho jeho pindania.. robí aj on niečo doma? alebo je všetko na tebe?

ailiba
24. feb 2023

Ved sa ho spytaj, preco mas upratovat len ty. Nie si predsa jeho upratovacka. Rozdelte si povinnosti a potom ho kritizuj ty. Ked nic nerobi, nech nekritizuje.

jesenzima
24. feb 2023

Mne sa veľmi páčia títo čistotní muži, plne huby upratovania a poriadku, ale vecheť do ruky ani náhodou nechytí ... Pošli ho do riti ... Je to kreten ..

jamimo
24. feb 2023

toto mi pripomína kamarátkinho už ex. Stále vyčítal, že majú doma bordel... Nikdy ho tam nemali, v jeho ponímaní bol 1 pohár v drese neporiadok. Ona bola v brutálnom strese, vždy sa bála čo zas bude keď príde domov. Stále upratovala aby pán tvorstva bol spokojný, nikdy nebol spokojný!!! Raz sa strhla taká hádka, že mu vyziapala že to robiť nebude, nech si to zariadi ako chce. Zariadil, zaplatil upratovaciu firmu. Ale pozor, keď tam tie ženy boli, on bol výhradne doma, vysávali, on za nimi, naslinil ukázovak a? Pani ešte tu ste zabudli smietku..🤔 Tak tie tam boli 3x aj s cestami a dovi dopo. Časom sme skonštatovali že on musí mať OCD, obsedantno-kompulzívnu poruchu. Potom kamarárka povedala, že svokra bola taká istá. Ak má partner v živote takéto problémy, to už je na psychoterapiu.
https://zdravoteka.sk/choroby/obsesivno-kompulz...

dskjhfdlkdjhl
24. feb 2023

Ty mas nejako postihnuteho manzela, ze musis za neho skladat veci? Na buduce by si mohla zachod vypucovat s jeho zubnou kefkou a ked si on potom umyje zuby, tak mu to sladke tajomstvo prezrad😉 Neviem, ale zacinam mat dojem, ze na Slovensku su asi nejake dohodnute manzelstva, neverim, ze by si normalna zena dobrovolne vybrala za manzela takeho kretena.

tinkavvv
24. feb 2023

A co ta pri nom drzi?
Hlavne si s nim nezabudni urobit deti. Lebo to este len zacne. Myslim, ze je na case, aby ste si to vykomunikovali.

jamimo
24. feb 2023

@lauricka toto je originál diagnóza, to už nieje o tom že má upratovať len žena ako v časoch minulých... toto je obsedantno-kompulzívna porucha...

autor
24. feb 2023

On povysáva a občas umyje riad. Varí. Ale všetko ostatné je na mne.

jamimo
24. feb 2023

ešte stále si to obhajuješ?

larisa
24. feb 2023

@crazy_cat_lady xi xi xi veru ešte aj ritku utrieť ako bábätko maličké. Ja zasnem a to takym clovekom žije. Uboziak lenivý ako hnoj xi xi😄😄😄 ....dievča zlaté utekaj ty od neho .😁

euka210
24. feb 2023

...neodlozila jeho tricko do skrine???... je decko ci co? Nema ruky? Toto bude vymyslene... ved kazdy vie, ze ked sa mu nepaci ako si umyla, tak nech umyje on.

autor
24. feb 2023

@jamimo Neobhajujem v žiadnom prípade.

kristinapetronela
24. feb 2023

Zobrať sa a ísť prec ...

0silvia0
24. feb 2023

Ked vysava, tak behaj za nim a ukazuj mu co kde zabudol povysavat. A ked sa ohradi, naser sa a chod sa ozrat🙃

20erika07
24. feb 2023

A to sa mu nehnusi pouzite tricko odlozit do skrine??? Ked je taky pedant. Nikdy by som do skrine neulozila nic co sme uz mali na sebe a to nie som ako tvoj muz na hlavu

jamimo
24. feb 2023

ja ti teda neviem.. nezvyknem to robiť, ale predsa... byť tebou zvážim vaše fungovanie a vyhliadky do budúcna.

bessie12
24. feb 2023

tou hadrou by som mu dala po hlave. Ked sa mu nepaci ako je upratatane, tak nech to uprace on. Moj ex bol tiez taky, tak nakoniec vzdy upratoval on a ja som sa na to vy...
A potom krical a bol nastvany, ze nikto neupratuje, len on 🤷‍♀️ Nastastie uz je ex.

autor
24. feb 2023

@jamimo Ja zvažujem odchod. Už fakt nevládzem. Aspoň že nemáme deti .

crazy_cat_lady
24. feb 2023

dobre, ze nemate deti 🙂 vies si predstavit ,ake peklo by bolo potom? ked by boli vsade hracky a neupratane?

autor
24. feb 2023

@crazy_cat_lady Presne toto ma napadlo. A ešte ožratý tatko k tomu.