icon

Manžel trávi viac času s kamarátmi než s rodinou?

28. aug 2024

Som vydatá . Mame dve deti veľký rozdiel 3-17 . Keďže mi konci rodičak tak začne sa školka..atď. to viem aj z toho mam stresy. No najviac ma trápi manžel. Vie zarobiť len ma taky zvyk ..z prace do krčmy za kamarátmi.. to znamená ze príde domov večer cca 20 hod alo kedy alebo plus mínus.. a začína to častejšie..viac krát do týždňa. Ja nechodím nikam zatiaľ..max obcas idem na bike..
Nemozem mu nic povedať. povedal mi ze začne skolka môžem mat čas na seba..nechce sa mi plakať aj keď by som chcela .No som skôr nasrata. Aj psychicky unavena. Hej povedal mi hocičo v hádke aj ze lieky si mam kúpiť aj ze mam chudnúť atď.. je mi vlastne aj asi lepšie keď je preč ale zas ma sere aj to že malo času trávime ako rodina. Mozno sa zamna nakoniec aj hanbi bohvie. Ja uz som z toho všetkého unavena

Strana
z2
autor
29. aug 2024

@ahhola ale ved ja chodím stále kazdy den ..chodíme autobusom vlakom centra všetko možné. Tu nie ze ja nechodím nikam s nim ale to že chodim len ja sama

autor
29. aug 2024

Ach jo.. ja nepijem ale za to od nervov jem. A je mi zle. Alebo zas nejem a trápim sa . Asi zbytočne..nič sa nezmení. Nedokazuje mi už takú lásku ako kedysi.

ahhola
30. aug 2024

Tak sa nad tym netrap, ked ho uz nevies prerobit. Urob pekny zivot krpcovi, ten tvoj ho robi pekny kamosom. Ked nevies, preco sa tak stalo, nevies to napravit. Ozaj, frajerku nema?

Strana
z2