Manžel uprednostňuje len svoju rodinu. Máte skúsenosť?

domka25
28. máj 2015

Jeho rodina moze vsetko moja nic.Hlavne sa to tyka mam.Jeho mama moze vsetko moja nic co sa tyka hlavne deti.Som zufala z toho.

alaguema
28. máj 2015

Čo všetko môže jeho mama a tvoja nie?

livocka21
28. máj 2015

Podobne...

cerez
28. máj 2015

Si matka deti a sú ako jeho tak aj tvoje. Tak si treba presadiť aj svoje, čiže svoju matku. Ak to manžel nechápe, manželstvo je o tolerancii, akceptovaní partnera a rodiny, o pochopení a spoločnom rozhodovaní.

alobalka
28. máj 2015

Manžel by mal hlavne uprednostňovať teba = malo by mu záležať, aby si s ním bola šťastná a teda by ste mali toto doma porozoberať, vyrozprávať sa zo svojich pocitov, očakávaní, sklamaní. Niekedy si totiž nemusíme uvedomovať ako tomu druhému ubližujeme. Možno je ešte stále nezdravo pripútaný na svoju mamu a z toho to pramení...

jennky13
28. máj 2015

Kedze cele svoje detstvo , svoju mladost ...proste minimalne 20 rokov zil so svojimi rodicmi, tak je jasne, ze rozumie hlavne svojej mame, co by chcela a co nie. Nerozumie tvojej mame a nevie, co by chcela a co nie. Mala by si mu to vysvetlit - ty vies, co by chcela tvoja, on co jeho mama a spolocne si urcite, co je prinosne pre vas, vase deti , vasu rodinu. Potrebujes o tom hovorit, on sam na to nepride ......a mozno si ani neuvedomuje, ze svoju mamu uprednostnuje.

meusicka
28. máj 2015

ked to tak citam pripomina mi to prve roky nasho manzelstva, ked bola moja rodina stale za blbu a jeho vo vsetko supemani. chcelo to cas kym sa chlapcovi otvorili oci a zacal vnimat ze nie vsetko je take idealne a nie vsetko co je od jeho rodiny musi byt prave to najsam. ja som mala asi v tom stastie ze u nas sa tieto veci netykali deti, v tom moji rodicia strcili tych jeho do vrecka 100x a on to aj sam priznal, ze taky dedo z nasej strany je skutocny, kdezto jeho otec bol schopny vnucatu akurat tak ocistit jablko a posadit ho pred telku a samozrejme nechybalo pre neho typycke oslovenie. moja mama bola pri detoch teiz vacsou pomocou. jeho nemala zaujem ani prist, resp. ostat v izbe ked sme sa chystali deti kupat. no ona je taky typ.
skus partnerovi ukazat, co ti vadi, samozrejme nie tak, aby sa urazil, ale proste poukazat na to , co robi a otocit to, ako by sa citil on na tvojom mieste.
rozhodnutia vas dvoch musia byt na prvom mieste a vy dvaja sa musiet dohodnut, az potom prichadzaju na rad stary rodicia a spol.

wicka5
28. máj 2015

ani nie, vacsinou to byva tak ze nevestina mamicka ja ta najuzasnejsia a svokra je striga 🙂) aspon tu na MK :D

guinevre
28. máj 2015

Nemame, my vychadzame super aj s jeho aj s mojou rodinou, a mame zaroven aj svoje sukromie. Jeho rodinu beriem skoro ako svoju, lebo su fajn ludia, a mm velmi lubim, a predpokladam preto je aj on ma s mojou rodinou super vztah. 🙂

natalym
28. máj 2015

U nás podobne. Neriešim. Dupnem si.

tjaden
29. máj 2015

ahoj u nás je to rozhodne tak, vkuse musíme chodiť ku svokrovcom dokonca ma tam posiela aj keď nikto nie je doma už sa ho pýtam či je v poriadku....chce aby sme tam aj spali, ak idem k mame vkuse mi volá aby sme už šli domov a ak prídeme večer tak kričí, že kto to videl s dieťaťom chodiť domov po nociach, pri tom od svokrovcov tak chodíme bežne a bývajú ďalej než naši, nadáva na moju rodinu za to, že malej nekupujú také drahé dary ako v jeho rodine ale v mojej sú iné platy....