icon

Manžel uprednostňuje matku. Varí s ňou perkelt

27. aug 2025

Ahojte, už som tu písala, že mám skôr už "nevzťah" s mužom, čo opatruje svoju mamu a jej dáva prednosť predo mnou. Zobrala som si tento týždeň dovolenku, že niekde pôjdeme na predĺžený pobyt. Viete čo? My nejdeme nikam. Zato jeho mama ide na chatu od štvrtka do soboty večera s dcérou a ešte ma požiadal, či by som ju tam neodviezla. Skoro ma porazilo. Veď čo chcem, veď nebude doma a my môžeme byť u neho na byte tri dni zavretí, lebo on nemá peniaze na to, aby chodil hore dole a míňa so mnou veľa peňazí ( inak platí iba sám za seba, ja platím sama - boli sme 1x pizza, 1x kino, káva ).

Včera som bola sama preč, lebo on je doma s mamou. Povedal, mi, že mal konečne jeden deň 0 výdavky. Dnes mu volám, či ideme niekam, je pekne. Že pôjdeme do skanzenu, potom do útulku, potom sa niekam najesť medzitým, niekde si dáme kávu. Že on nikam jesť nepôjde, že on na to nemá. Veď mu hovorím, že ja idem autom a šoférujem na benzín nemusíš dávať, ja ťa pozvem na obed aj na kávu a ty nejdeš? Že mama ide variť perkelt a on sa chce učiť od nej, ako to sa to robí, aby to vedel. Prosím? Wtf? Počúvaš sa? Teraz mám dovču. Od septembra sa môžeš učiť každý deň robiť perkelt. Každý deň chodím do roboty a vy môžete robiť perkelt!!!!

Dpč ženy neskutočne som nahnevaná. Ale až tak, že som kričala. Najradšej by som niečo rozbila, prisahám.

Už viem, že má nemá rád, že zjavne so mnou už nechce tráviť čas, iba hľadá výhovorky. To som pochopila už dávno. Ale je toto normálne? Takýto chlap? Čo má pomaly 47 rokov? Doma sa nepohne od mami a keď mu hovorím, že je chorobne na ňu naviazaný a toto nie je v poriadku, tak je oheň na streche a jeho mamu si do úst brať nemám.

Aj ja krava som mu nechala upiecť tortu na jeho narodky, čo bude mať.
Najradšej by som išla k nim domov a nakričala na jeho mamu, či je happy, že toto dosiahla.
Ale neurobím to. Iba sa musím z toho dostať, z tej zlosti v sebe.

Strana
z5
karolinakr
28. aug 2025
@cacianka

@lienka.7 adminovi šibe, nepoznáš ? v texte je to napísané hned prvá veta a potom na každej strane aspoň raz. ale nevadí

@lienka.7
@cacianka
on sa za manžela len vydáva ako taký had

autor
28. aug 2025
@karolinakr

@lienka.7
@cacianka
on sa za manžela len vydáva ako taký had

@karolinakr my nie sme manželia. Zo začiatku sme mali nejaký vzťah, dajme tomu, pričom on býval s mamou. To sme ešte mali predstavu, že budeme žiť spolu. Potom pred viac ako rokom jeho mama ochorela a už má dostatočnú výhovorku, aby mohol legitímne pri nej zostať, lebo mu to takto vyhovuje.

veronika14141414
28. aug 2025
@anonym_autor

@veronika14141414 a co myslis, ako ju opatruje hm? Tak keby ju riadne opatroval, tak by nechodila na predlzene vikendy na chatu a varil by za nu on nie? Aj by upratoval, umyval okna, zehlil, pral apd. Co myslis, kto to robi? Ale on sa diva na to, ako robi perkelt, aby mal on na 3 dni co jest, ked bude ona na chate.

@anonym_autor no tak prečo ty si mu nenavarila aby mal čo jesť ked bude na chate?a veď išla s dcerou na chatu a to je celkom fajn ked nechajú aj jemu priestor a ved ty si písala ze ju opatruje, takže to ja neviem
A nechápem ze co vlastne potrebujes poradiť ako ho zmeniť?ty ho uz nemilujes tak chces poradiť ako sa odpútať?ale ved keď nemás k nemu uz city,ci len tak sa utvrdiť ked ti tu napíše sto bab ze je to chudák tak niekomu bude lepšie? veď tebe je dobre bez neho jemu bez teba a usla mi pointa o čo ide

autor
28. aug 2025
@veronika14141414

@anonym_autor no tak prečo ty si mu nenavarila aby mal čo jesť ked bude na chate?a veď išla s dcerou na chatu a to je celkom fajn ked nechajú aj jemu priestor a ved ty si písala ze ju opatruje, takže to ja neviem
A nechápem ze co vlastne potrebujes poradiť ako ho zmeniť?ty ho uz nemilujes tak chces poradiť ako sa odpútať?ale ved keď nemás k nemu uz city,ci len tak sa utvrdiť ked ti tu napíše sto bab ze je to chudák tak niekomu bude lepšie? veď tebe je dobre bez neho jemu bez teba a usla mi pointa o čo ide

@veronika14141414 napísala som, že k nemu nemám žiadne city? To, že ho nemilujem je normálne, ak sa ku mne takto správa. Záleží mi na ňom ako človeku. ak by to tak nebolo, tak ho detotujem a nepomáham mu.

veronika14141414
28. aug 2025

A ja som teda nikde nezaregistrovala v diskusii ze by jeho mama proti tebe zbrojila takže tomu nerozumiem že prečo na ňu máš chuť nakricat,ved je dospelý chlap má chorú mamu je na nu naviazaný jeho spôsobom a ked tebe sa nepáči aký je on ma inde priority a ani ho nemáš rada tak na co ho ďalej zhadzovať, nechaj ho žiť svoj život a ty maj svoj podľa svojich predstáv

veronika14141414
28. aug 2025

To je dobre ze mu pomáhas,aj ked ste rozdielny zas nikde som nepostrehla ze by ti zámerne robil zle len on asi je aký je a ma s mamou vzťah aký ma a bohužiaľ k tebe to nemá tak ako by si chcela a ked si myslíš ze to s jeho mamou ma len ako výhovorku tak to nerieš, chlapov je vela ,zbytocne sa v tom vrtas proste ked nechce tak nechce a je kopec chlapov co bude chcieť

veronika14141414
28. aug 2025

A to ked uz na ,, začiatku,, vzťahu máte taketo problémy a neviete sa zladiť, kašli na to,zahod hnev, chlapov je dosť

drahomirrra
28. aug 2025

Ja dávam adminom 10/10 za názov :D :D Ten perkelt nemá chybu :D

autor
28. aug 2025
@veronika14141414

A ja som teda nikde nezaregistrovala v diskusii ze by jeho mama proti tebe zbrojila takže tomu nerozumiem že prečo na ňu máš chuť nakricat,ved je dospelý chlap má chorú mamu je na nu naviazaný jeho spôsobom a ked tebe sa nepáči aký je on ma inde priority a ani ho nemáš rada tak na co ho ďalej zhadzovať, nechaj ho žiť svoj život a ty maj svoj podľa svojich predstáv

@veronika14141414 keď sme išli spolu von, už po pol hodine mu mama volala, že niečo potrebuje doma, že niečo potrebuje kúpiť apd. Keď sme spolu 1,5 hodiny niekde volajú si spolu 2x. Ona jemu raz a on jej raz. Ani poriadne ona nevie, ako sa volám. On potrebuje k sebe nejakú pani, 50tničku, domácu gazdinku, s deťmi už väčšími, ktorá mu časom nahradí mamu. On potrebuje totiž iba to. Nepohladí ťa, nechytí za ruku, neobjíme, nepritúli, nepobozká ťa len tak.

mk22
28. aug 2025
@anonym_autor

@veronika14141414 keď sme išli spolu von, už po pol hodine mu mama volala, že niečo potrebuje doma, že niečo potrebuje kúpiť apd. Keď sme spolu 1,5 hodiny niekde volajú si spolu 2x. Ona jemu raz a on jej raz. Ani poriadne ona nevie, ako sa volám. On potrebuje k sebe nejakú pani, 50tničku, domácu gazdinku, s deťmi už väčšími, ktorá mu časom nahradí mamu. On potrebuje totiž iba to. Nepohladí ťa, nechytí za ruku, neobjíme, nepritúli, nepobozká ťa len tak.

@anonym_autor ale toto co opisujes sj nezistila teraz.vies to dávno.
Uz v predošlej téme ti radili. Keď vieš koho potrebuje, ze teba nie, a dava ti to najavo, tebe to nepali, nedochádza, či kvôli čomu sa ho držíš??
Co je posledný žijúci muž?

autor
28. aug 2025
@mk22

@anonym_autor ale toto co opisujes sj nezistila teraz.vies to dávno.
Uz v predošlej téme ti radili. Keď vieš koho potrebuje, ze teba nie, a dava ti to najavo, tebe to nepali, nedochádza, či kvôli čomu sa ho držíš??
Co je posledný žijúci muž?

@mk22 lebo ma k nemu viaže minulosť a spoločné odžité veci, lebo som mu chcela pomôcť, lebo som sa cítila zaviazaná za niečo možno. Lebo som ho mala rada. My máme príliš veľa odžité spolu.

mk22
28. aug 2025
@anonym_autor

@mk22 lebo ma k nemu viaže minulosť a spoločné odžité veci, lebo som mu chcela pomôcť, lebo som sa cítila zaviazaná za niečo možno. Lebo som ho mala rada. My máme príliš veľa odžité spolu.

@anonym_autor to je fajn.
Ale nechce ta ako ženu partnerku, nechce spoločný život, strávený čas, zážitky.
Bud mu kamoškou, Butlavou vrbou.
Ty si zariad život ako chceš ty a nájdi si chlapa kt ta byde mat rad.

janetinka27
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, rozumiem ti, minulost sa neda lahko zabudnut, ale on je uz minulost.vacsina z nas mala viac vztahov a ked prisiel novy vztah, tak som vzdy dostala amneziu a vobec som si na predosly vztah nespomenula.zit v minulosti sa neda

rejon21
28. aug 2025

@anonym_autor moja babka vzdy hovorievala, ze kazdy hrniec si raz najde tu spravnu pokrievku. Evidentne nemate nic spolocne. Silis to, rozculujes sa a preco?

sova7
29. aug 2025

Nuž ťahať chlapa od mamičky ktorú zbožňuje bozkával by zem po ktorej kráča správa sa k nej ako k vyvolenej svojho života je vopred prehratý boj. Si druhá zbytočna navyše a plačeš na zlom hrobe. Chlap s takto nastaveným vzťahom k mame je vadny kus a jedine čo môžeš urobiť je vôbec si s takým nezacinat vzťah a nájsť si niekoho kto sa bude ako k partnerke správat k tebe nie k mamičke. Tamto čo píšeš je už diagnoza a aj odborník by sa narobil. Stretla som takýchto chlapcov viac všetko rovnaký vzorec správanie reči myslenie to je guľa na nohe urob si radosť a nechaj ho mamičke sú pre seba stvorený

sova7
29. aug 2025
@mk22

@anonym_autor to je fajn.
Ale nechce ta ako ženu partnerku, nechce spoločný život, strávený čas, zážitky.
Bud mu kamoškou, Butlavou vrbou.
Ty si zariad život ako chceš ty a nájdi si chlapa kt ta byde mat rad.

@mk22 nech si chlapec nájde psychológa čo.ma čo dospelá žena ofukovat hentakeho trtka. Kolienka mu pofukat netreba?

terezka1947
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nehnevaj sa,stszujes sa tu na neho s pritom dlhodobo vieš aký je.
On sa nepretvaruje teda,....je taký celý čas,ty ho chces meniť.
Akceptuj,že má taký život s ty si nájdi niekoho,kto naplní tvoje potreby. Koľko ešte rokov ho chces meniť na svoju predstavu? A nadávať,že je mamičkár?veď zjavne je takým od začiatku.

oliva276
29. aug 2025

Skús pochopiť, že jemu je bytostne blízka rola, v ktorej teraz je, ty si preňho len "konštrukt" zvonka, prilepený medzičlánok. Nemá potrebu ani záujem zmeniť sa, aby vyhovoval tvojim predstavám/potrebám.

vladuska20
29. aug 2025

Ach jaj,trpitelka dobrovolna.Tak cakaj az kym sa s jeho mamou nieco stane a potom prides na rad ty,tak mozno aj o 20r.Krasny zivot cakat na zazrak,ale neboj na dochodku ked budes sama ako prst tak ten zazrak pride.

domkakvet
29. aug 2025

@anonym_autor nakric na seba, za to, ze si este stale s nim.

retatka
Autor odpoveď zmazal
ghoul_
2. sep 2025

@anonym_autor kopni dpč toho mamickara aj s jeho materou a bez co najďalej a nájdi si normálneho chlapa čo sa správa na svoj vek

ghoul_
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak to treba zahodiť a ooodchod !!!

Strana
z5