Manžel uprednostňuje matku. Varí s ňou perkelt
Ahojte, už som tu písala, že mám skôr už "nevzťah" s mužom, čo opatruje svoju mamu a jej dáva prednosť predo mnou. Zobrala som si tento týždeň dovolenku, že niekde pôjdeme na predĺžený pobyt. Viete čo? My nejdeme nikam. Zato jeho mama ide na chatu od štvrtka do soboty večera s dcérou a ešte ma požiadal, či by som ju tam neodviezla. Skoro ma porazilo. Veď čo chcem, veď nebude doma a my môžeme byť u neho na byte tri dni zavretí, lebo on nemá peniaze na to, aby chodil hore dole a míňa so mnou veľa peňazí ( inak platí iba sám za seba, ja platím sama - boli sme 1x pizza, 1x kino, káva ).
Včera som bola sama preč, lebo on je doma s mamou. Povedal, mi, že mal konečne jeden deň 0 výdavky. Dnes mu volám, či ideme niekam, je pekne. Že pôjdeme do skanzenu, potom do útulku, potom sa niekam najesť medzitým, niekde si dáme kávu. Že on nikam jesť nepôjde, že on na to nemá. Veď mu hovorím, že ja idem autom a šoférujem na benzín nemusíš dávať, ja ťa pozvem na obed aj na kávu a ty nejdeš? Že mama ide variť perkelt a on sa chce učiť od nej, ako to sa to robí, aby to vedel. Prosím? Wtf? Počúvaš sa? Teraz mám dovču. Od septembra sa môžeš učiť každý deň robiť perkelt. Každý deň chodím do roboty a vy môžete robiť perkelt!!!!
Dpč ženy neskutočne som nahnevaná. Ale až tak, že som kričala. Najradšej by som niečo rozbila, prisahám.
Už viem, že má nemá rád, že zjavne so mnou už nechce tráviť čas, iba hľadá výhovorky. To som pochopila už dávno. Ale je toto normálne? Takýto chlap? Čo má pomaly 47 rokov? Doma sa nepohne od mami a keď mu hovorím, že je chorobne na ňu naviazaný a toto nie je v poriadku, tak je oheň na streche a jeho mamu si do úst brať nemám.
Aj ja krava som mu nechala upiecť tortu na jeho narodky, čo bude mať.
Najradšej by som išla k nim domov a nakričala na jeho mamu, či je happy, že toto dosiahla.
Ale neurobím to. Iba sa musím z toho dostať, z tej zlosti v sebe.
@anonym_autor mňa pobavilo, že mamu si do ust brať nemám
Ked som mala 16, priatel zrusil rande lebo siel zavarat uhorky s mamou. Ano, uverila som, lebo som mala 16 a ako debilka s nim pokracovala. Ty si dospela, tak sa spamataj 😶
Už čoskoro sa k siedmom hlavným hriechom pridá ôsme varenie s matkou, hlavne ak sa jedná o perkelt
autorka, daj recept perkeltu
@anonym_autor co ti brani v tom aby si sa rozviedla? Evidentne nechce s tebou travit svoj čas
@klotildabazarik nie sú manželia, len admin debilne zmenil názov
Baby ja som išla s kamošmi na výlet, ale poslala som mu link, nech si to prečíta, aby vedel, že nielen ja vnímam, že to je choré. Nech má zrkadlo. Tortu som odvolala, jeho blokla v telefóne. Čaute sa! Pekný deň.
Baby ja som išla s kamošmi na výlet, ale poslala som mu link, nech si to prečíta, aby vedel, že nielen ja vnímam, že to je choré. Nech má zrkadlo. Tortu som odvolala, jeho blokla v telefóne. Čaute sa! Pekný deň.
@anonym_autor tak nech ti to vydrzi.
konečne, ak si chlap neuvedomuje rozdiely medzi matkou a parterkou, má veľký prúser v matrixe (tzn. je to nedozretý jedinec s Oidipovským komplexom)
@anonym_autor Konecne, a na vylete poriadne oslav, ze si sa ho zbavila 🙂👏🥂
Neradujte sa, ona ho odblokuje a príbeh bude pokračovať.
@anonym_autor blokni ho.ale mozno ani nebude treba, lebo podla opisu ani neprejavuje zaujem byt s tebou.pojde to dostratena
Tortu zjedz s niekym inym abo ju hod o plot
@anonym_autor tu tortu by som mu poslala spolu s rozvodovým papiermi. Prepáč, ale toto naozaj nemá zmysel.
@anonym_autor tu tortu by som mu poslala spolu s rozvodovým papiermi. Prepáč, ale toto naozaj nemá zmysel.
@lienka.7 s rozvodovými papiermi? Som sa zasmiala 🙂
No ak si mu ozaj poslala link tak podla mna si z tohto celeho vezme len 1 vetu a to tu, ze si hladas ineho 😃 a ze zatial chces travit cas s nim
No ak si mu ozaj poslala link tak podla mna si z tohto celeho vezme len 1 vetu a to tu, ze si hladas ineho 😃 a ze zatial chces travit cas s nim
@ivik4 to on vie, uz som mu to davno povedala, a teraz mi je to jedno uz. Nech si vari s mamkou.
Tak naco by s Tebou teraz uz travil cas ked ma byt len na to aby Ti ho vyplnil kym si najdes ineho 😃
Ak som to správne pochopila opatruje mamu,ak som správne pochopila asi nemá kvôli tomu prácu a keďže ju opatruje zrejme ma nejaký zdravotný problém a že nechce míňať na reštaurácie a jeho mama ho učí variť a prečo ho neučis ty variť?a ze chces kričať na jeho mamu?????a ty by si si zasluzila co?a to si sa vyjadrila ze ho ani nemilujes a si sním pokial sa neobjaví niekto lepší a tento chlap ani si nenechá platiť keď na niečo nemá žiadny vychcalek to nieje...chlap co sa stará o svoju chorú mamu ako klobuk dole to sa len tak nevidí
Ak som to správne pochopila opatruje mamu,ak som správne pochopila asi nemá kvôli tomu prácu a keďže ju opatruje zrejme ma nejaký zdravotný problém a že nechce míňať na reštaurácie a jeho mama ho učí variť a prečo ho neučis ty variť?a ze chces kričať na jeho mamu?????a ty by si si zasluzila co?a to si sa vyjadrila ze ho ani nemilujes a si sním pokial sa neobjaví niekto lepší a tento chlap ani si nenechá platiť keď na niečo nemá žiadny vychcalek to nieje...chlap co sa stará o svoju chorú mamu ako klobuk dole to sa len tak nevidí
@veronika14141414 a keby ti na tom tak záležalo tak sa prídas k nim a robíš ten povestný perkelt s nimi lebo zrejme pokiaľ jeho mama žije tak si ju chce užiť a keďže ju opatruje tak asi nebude úplne ok a miesto toho aby sa cenil pekný vzťah medzi nimi a on ako chlap sa o ňu staral tak budeš ho zhadzovať a to ani nemáš k nemu hlboke city aby si bola tak strašne urazená
A raz by mi povedal chlap ze by nakrical na moju mamu za to ze ju opatrujem tak takú by som mu slahla ze by vyletel komínom
A raz by mi povedal chlap ze by nakrical na moju mamu za to ze ju opatrujem tak takú by som mu slahla ze by vyletel komínom
@veronika14141414 autorka tu pisala viac krat,ten chlap stoji za hovno a nie,ze ho treba obdivovat.
@veronika14141414 autorka tu pisala viac krat,ten chlap stoji za hovno a nie,ze ho treba obdivovat.
@mamaaja82 no ja sa vyjadrujem k tejto diskusii iné informácie nemám a podľa tohto mám názor aký mám a ked je pre nu chuj nemiluje ho a ajtak hľadá iných tak to je len diskusia kto najviac na neho ponadava?
@mamaaja82 no ja sa vyjadrujem k tejto diskusii iné informácie nemám a podľa tohto mám názor aký mám a ked je pre nu chuj nemiluje ho a ajtak hľadá iných tak to je len diskusia kto najviac na neho ponadava?
@veronika14141414 uz sme jej x krat pisali,ze sa ma na neho vykaslat,snad konecne pochopila.A ona tiez nebude najbystrejsia,co ti poviem.
@veronika14141414 takze vobec sa neuci varit. Tuto vyhovorku mal uz asi 5x za posledny rok. Uz sa ucil robit zemlovku, stroganov, langose a este nieco. Teraz perkelt. Myslis, ze sa to naucil robit? Mama vari a on je na balkone a fajci. Je to obycajna vyhovorka, lebo sa mu za a) nechce, za b) nema peniaze. Druhy bod nemusel riesit, lebo som ho chcela pozvat, ale prvy bod za neho nevyriesim. Kazdopadne uz ma to nezaujima. Samozrejme, ze laska casom pominie, ked ste pre svojho partnera cislo 10 a nikdy nie ste na prvom mieste. Ked vam kazdy den dava najavo, ze vas nemiluje.
@veronika14141414 a co myslis, ako ju opatruje hm? Tak keby ju riadne opatroval, tak by nechodila na predlzene vikendy na chatu a varil by za nu on nie? Aj by upratoval, umyval okna, zehlil, pral apd. Co myslis, kto to robi? Ale on sa diva na to, ako robi perkelt, aby mal on na 3 dni co jest, ked bude ona na chate.

@anonym_autor