Manžel uprednostňuje záľuby pred rodinou?
Už som sem raz písala, keď mal manžel ísť na víkend hrať futbal v čase keď malý (2 roky) horuckoval skoro 3 týždne
Nepustila som ho na víkend na opačný koniec republiky pretože som chcela a potrebovala ho mať pri sebe ako morálnu a psychickú oporu nakoľko som z toho už bola vyčerpaná a zničená. Nechápal o čom mu hovorím že priorita by mala byť pre neho rodina a nie zápas. ( Nie je futbalista hralo sa iba za firmu rekreačné)
Nechápem ako mohol uprednostniť futbal ale ok.
Potom boli veľkonočné sviatky= zelený štvrtok v práci, veľký piatok v práci, sobota v práci a po práci išiel na florbal, večer do mesta s kamarátmi, kde si vypil trochu viac a tým pádom mu bolo v nedeľu celý deň zle. Spal ešte aj počas návštevy sestry skoro do 17 tej. Príprava veľkonočneho jedla, upratovanie, chystanie pre návštevu bola na mne, kým on dospaval opicu.
V pondelok som ho už poslala k rodičom s malým samého.
Od utorka zase v práci až do soboty.
Dnes sa už chcel zdekovat do mesta o pol 7. Čiže s malým bol sotva 1,5 hodiny. Tak som mu už povedala že malý s ním nebude mať žiadne spomienky
Proste z celého mesiaca je s nami málo a ešte aj do mesta chce zdrhnúť skôr než vôbec malý pôjde spinkať.
Ja neviem ale ja tomu nerozumiem lebo ja by som si to dohodla až potom čo by išiel malý spať bez toho aby mi toto musel niekto hovoriť a vysvetľovať. Ako keby kamaráti nepočkali, ale my áno. Už si mesiac chodí takmer každý večer von s kamarátmi lebo raz prišiel kamarát z anglicka , potom ďalší prišiel na Slovensko z anglicka... 2x do týždňa večer o 18 tej futbal...
Povedal že preháňam 🤷🏻♀️
Normalne sa zamysli, naco ti je taky chlap 🤷🏼♀️ proste kasle na vas.
Je fajn, ze ty na sebe pracujes aby si bola lepsia, tolerantnejsia a neviem aka, ale aj on by mal.
Ja by som zacala tym, ze 2x do tyzdna, ked pride z prace mu daj do ruky syna a chod si zacvicit, s kamoskami, na prechadzku, do kina, proste hocico naco mas naladu. Totizto to nie je tvoj syn ale aj jeho, takze nech sa mlady panko zacne podielat na starostlivosti.
Jedna vec je, ked potrebuje zamakat v praci, ale ked mu ostane menej volneho casu, tak prirorita je rpdina nie kamosi.
Ja napriklad nemam problem, ked ide muz s kamaratmi von, len mu vzdy pripomeniem, aby prisiel v takom stave a v takom case, aby vedel na druhy den fungovat, kedze ja nie som ochotna obetovat vikend kedy vieme byt spolu ako rodina. Ja ho budim najneskor 9:00 a hotovo, ziadne ze spinkanie do 17:00 ako ty pises 🙈
Tohto by som kopla tak do riti , aby som bola doma s deckom a chlap sa resetuje do rana v kasíne. Toto keď niektoré ženy doma tolerujú, tak klobúk dole
On dieta chcel? Sam od seba? Ako dlho ste sa spoznavali, kym si usudila, ze bude dobry otec?
@lakebabe in v tom kasine veľmi nehrá jeho to tam nebaví ani nechce € prehrávať, ako jeho kamaráti si riadne v mínuse už, on tam ide preto že tam chcú ísť oni. Čiže aspoň to mu slúži ku cti že neprehrava €, nefajčí, nepije ao iné ženy sa nezaujíma.
Na len mrzí ten spolu stavebný čas že je ho málo, ako u väčšiny domácnosti. Ale ešte aj z toho času uberať na futbal, florbal, kamarátov ...
@stanulienkat áno chcel dieťa on v prvom rade. Ja som ešte nechcela no on s tým prišiel prvý. To som mu dnes už aj povedala že na čo chcel rodinu, ženu dieťa keď nemá čas na nás a musí utekať za kamošmi hneď teraz. Ako keby nemohol ísť proste neskôr. Aj tak je preč predsa do tej tretej rána..
Tu ide o princíp proste chlap ma doma rodinu a sedí v kasine do rana to je jedno ci hra. Môj názor je ze ta ma uplne v pazi , vyhovuje mu život slobodného chlapa. Toto by mu tolerovalo tak 0,1 percenta žien.
@lonely66 už aj toto som mu povedala že keď ide za kamaratmi tak sa aj oholiť a ostrihať vie. Ale keď ja doma hovorím že už by sa patrilo oholiť, ostrihať, tak na to kašle.
Ok, tak on chcel dieta. A ty si realne vyhodnotila, ze bude dobry otec? Mne sa nezda, ze dovtedy bol idealny partner.........
@lakebabe nuž vidíš a napriek tomu potom ja som ťa zlá čo sa len sťažuje a hundrea ze len ja som vraj dokonalá
Rozumiem ti. Moj manžel chodí každy deň do práce a po práci aktivity typu: zabehať si, futbal, pingpong,tenis…potom služobky, teambuildingy (rozumej chata na vikend s kolegami) a dotoho bowling pivo a take. Noo proste extremne mi to lezie nanervy ale narozdiel od tvojho partnera keď je so synom venuje sa mu na 100%. Ja to robím tak že može mať aktivity ale chcem ich mať aj ja. A hoc len pojdes na nakup ale proste alebo len na prechadzku ale donutiš ho byt s dieťaťom a venovať sa mu.
Tu ťažko radiť. Obávam sa že on sa nezmení nikdy nemá záujem venovať sa rodine a nie je na to zrelý. Ešte keď ho v tom kamaráti podporujú.
Za mňa je takýto typ chlapa veľký Red flag.
Kolko ma prosim ta rokov? Napisem to asi surovo, ale pride mi, ze si chce uzivat a ty a dieta ho vobec nebavite. Plus si rat vypije. Co ine ti na to povedat....Nezrely pre rodinu, chodit von moze, ale nie vkuse. Zije zivotom slobodneho. Otazka je: zenit sa a dieta chcel ci sa pritrafilo?
@stanulienkat nebol ideálny to nikto nie je. Ale myslela som si že bude pre neho dôležitejšie ako čokoľvek iné. Jasné keď treba malému niečo kúpiť bŕzd reči to vyplatí, nesťažuje sa čo za koľko mu kupujem, keď len tak pohundre kus ze to bolo drahé ale nerieši inak. Malému dopraje, keď ho pošlem von s ním na Ihrisko submisivne ide, keď ho pošlem k rodičom s ním ide, je taký ... Pasívne submisivny ale akoby nechápal priority v živote. Čo je a čo nie je podstatné. Sám od seba nepríde a nepovie beriem malého k rodičom a ty si odpočin pretože si s ním 24/7 365 v roku. Ráno nepríde s tým že počuj vezmem malého vedľa, ty si pospi veď si bola celú noc hore lebo mal teploty. Počuje v obývačke že je malý v postieľke hore, ale nepríde ho zobrať a na nechá pospat. To mu treba povedať. Ako aj to ze kamaráti počkajú na neho v mestr a pôjde neskôr
Podla toho, co pises, kamarati su bez zavazkov, je velmi mlady a zenit sa asi skor musel ako chcel...len tipujem. Takto sa muz pripraveny na dieta a rodinu nesprava
@mircalla on ma 34 ja 35. Vyvediem ta z omylu ale on nepije praveže takmer vôbec. Len vtedy si vypil kus viac nalačno a zrejme mu to zle sadlo. Inak on vie aj kedy má dosť, a ani alkohol veľmi nemusí, ani piva nejako extra nejdú u nás. Skôr to je výnimočné. On nejde do mesta preto aby vypil ci gembloval v tom kasíne, ale preto že chce byť s kamarátmi odreagovať sa od práce, od rodiny , len žiaľ si to plánuje v čase keď môže byť s malým ešte.
@mircalla nie sú, práve oni sú ženatý a majú deti len pracujú z domu majú home office takže viac menej sú doma prítomný celý týždeň. ženil sa ako 27 ročný, len ja som jeho prvá žena v živote a zrejme toto je možno aj problém
Ale tie naznaky si mala. Ja by som s takym chlapom dieta nemala. Ale to je tvoja vec. Apropo-prosim nepouzivaj stale slovo kus. Je to cudne.🙄
@mircalla všetko bolo plánované aj svadba aj dieťa, to chcel práveže on viac ako ja, ja som chcela ešte počkať aspoň kým nebudeme vo svojom vlastnom ale on chcel už.
@autor Tak v tom pripade som v soku. Ale on sa ale chodi odreagovat od rodiny stale, aspon podla toho, co pises, ze vkuse s kamaratmi. No chlapi, co maju rodiny a zaujimaju sa o ne, toto nerobia. Aspon ja nikoho takeho nepoznam.
Jednoducho s Vami byt nechce a opat to napisem surovo, ale k tomu malemu tiez nema ziadny vztah, vsetko robi nasilu, lebo mu to povies
@stanulienkat preapáč, to je také slangove slovo na východe ;) často ho používame ako aj das :D
@mircalla takto aby som mu nekrivdila, chodí von s kamarátmi najmä v tedy ked príde kamarát z anglicka na slovensko na dovolenku. medzi tým nechodí veľmi s nimi von ( neviem prečo) či sa čaká iba na toho spojenca či ako :D nuž každopádne je toho za posledný mesiac veľa aj na mňa skrz chorobu maleho, nedostatok odpočinku spánku, stres z toho, potom jeho futbal v BA, sviatky pokazil ( čo si paradoxne už vôbec neuvedomuje lebo som na to už fakt nič nepovedala nemala som síl a chuť) a dnešok...ono sa to akosi už kopí vo mne pomaly ale isto, to že spolu už ani nespávame ani nemusím hovoriť že? smutné no
do kasína????????????????????????
@idemo mala som takého ex, milion aktivit ale to sme boli mladý, bez záväzkov, no vedela som že on to miluje a nevzdá sa toho. Ja som ho podporovala vo všetkom čo rád robil on nebol ochotný ísť somnou ani na ples či výlet. LEbo jeho to nebaví. Vedela som že s ním keď budem mať dieťa to dieťa nebude ani vedieť ako vyzerá jeho otec lebo stále samé koníčky a priatelia čo sú mu ako rodina. Tak sme sa rozišli že isto nájdem iného muža ktorý ocení rodinu a bude mať na nu nie len čas aj chuť byť s rodinou.