Manžel uprednostňuje záľuby pred rodinou?
Už som sem raz písala, keď mal manžel ísť na víkend hrať futbal v čase keď malý (2 roky) horuckoval skoro 3 týždne
Nepustila som ho na víkend na opačný koniec republiky pretože som chcela a potrebovala ho mať pri sebe ako morálnu a psychickú oporu nakoľko som z toho už bola vyčerpaná a zničená. Nechápal o čom mu hovorím že priorita by mala byť pre neho rodina a nie zápas. ( Nie je futbalista hralo sa iba za firmu rekreačné)
Nechápem ako mohol uprednostniť futbal ale ok.
Potom boli veľkonočné sviatky= zelený štvrtok v práci, veľký piatok v práci, sobota v práci a po práci išiel na florbal, večer do mesta s kamarátmi, kde si vypil trochu viac a tým pádom mu bolo v nedeľu celý deň zle. Spal ešte aj počas návštevy sestry skoro do 17 tej. Príprava veľkonočneho jedla, upratovanie, chystanie pre návštevu bola na mne, kým on dospaval opicu.
V pondelok som ho už poslala k rodičom s malým samého.
Od utorka zase v práci až do soboty.
Dnes sa už chcel zdekovat do mesta o pol 7. Čiže s malým bol sotva 1,5 hodiny. Tak som mu už povedala že malý s ním nebude mať žiadne spomienky
Proste z celého mesiaca je s nami málo a ešte aj do mesta chce zdrhnúť skôr než vôbec malý pôjde spinkať.
Ja neviem ale ja tomu nerozumiem lebo ja by som si to dohodla až potom čo by išiel malý spať bez toho aby mi toto musel niekto hovoriť a vysvetľovať. Ako keby kamaráti nepočkali, ale my áno. Už si mesiac chodí takmer každý večer von s kamarátmi lebo raz prišiel kamarát z anglicka , potom ďalší prišiel na Slovensko z anglicka... 2x do týždňa večer o 18 tej futbal...
Povedal že preháňam 🤷🏻♀️
@majlo1234 no to je ďalsia vec čo som prevzala na seba, celú domácnosť, varenie, zvieratá (2 mačky), lebo keď on mal upratovať konečná. Ešte viac neporiadku narobil. Ked varí tak navarí to čo ja nejem alebo to spáli a ešte je ofučaný že to nechcem jesť. Namiesto toho aby navaril niečo čo aj ja zjem :D takže tu som tiež už rezignovala a som si povedala že toto si urobím radšej sama. No ok vynáša smetie čo mu dám pred dvere, čo treba opraví, prerobí, ale to sú také veci čo oželiem fakt keby sa viac staral a zaujímal o mna a o malého
@lonely66 ty vies že som už do neho kvôli tomu pár x aj rýpla? :D no fakt už som si začala z neho uťahovať ale on je silný homofob ani ružovú na seba nedá, tobôž nie keby malému oblečiem to by hneď spálil
Tak, manžel neni rodinný typ.
Napíšem ti narovinu. Nič mu to nehovorí.
Možno neskôr. Možno nikdy. Musela si ale vedieť, aký je. Ja mam dve deti a vedela som, s kým ich robím. Tvoj muž je buď mladý alebo proste neni rodinný typ
@sono2 lenže neviem či toto je vec ktorá sa dá zistiť pred tým než človek má rodinu a dieťa. Mnoho mužov to dieťa chce, a potom sa zmenia neviem síce prečo ale zrazu zmenia a už to dieťa nie je prioritou. A pritom on sam chcel prvý dieťa nie ja.
@sono2 nastatie áno, zarobí to je pre neho dôležité aby sme mali na všetky účty aj na výlet, dovolenku raz za čas, aby sme sa nemuseli tak obmedzovať čiže tu robí všetko preto
U nas to bolo podobne...maleho mal rad, ale este radsej seba a svoju pohodu. Zacal utekat od povinnosti a nakoniec si niekoho nasiel :/
Vyzera, ze tvoj muz nedozrel a nechape, co je v zivote naozaj dolezite a ze pre dieta a rodinu sa treba aj obetovat, nie pozerat hlavne na seba.
@sono2 sakra hej :D lebo zas mu nechcem krivdiť že chodí nonstop von keď to tak nie je, alebo že pije vonku, keď nepije :D proste zas vysvetlujem len fakty :D
Prepac, to bol ex....Zle som citala. Ale tak zjavne si vyberas rovnake typy, co nemaju zaujem o rodinu a nechapu, ze jej treba daco obetovat
Pamatam si tvoj prispevok, tusim bola moznost, ze ak by bolo dietatu zle pridu aj svokrovci a vacsina odpovedi bola ze ho mas na zapas pustit, teraz si sa vyjadrila, ze si ho nepustila a ostatne co pises mi pride, ze si vo vsetkom na neho moc prisna a zacina ta mat plne zuby, navstivte poradnu, kym nebude neskoro, ak uz nie je.
Uz ho podla mna zacinas obranovat....ale teda fakt vychadzam z toho, co pises. Praca kamarati a tak stale dokola...Ale zrazu uz pises, ze to neni tak casto.....Podla mna je to brutalne casto. Pravda je neprijemna, ale nema zmysel ho obranovat.....Vies, preco toto robi? Lebo vie, ze moze....
Nepustila som ho na víkend na opačný koniec republiky pretože som chcela a potrebovala ho mať pri sebe ako morálnu a psychickú oporu nakoľko som z toho už bola vyčerpaná a zničená. Nechápal o čom mu hovorím že priorita by mala byť pre neho rodina a nie zápas. ( Nie je futbalista hralo sa iba za firmu rekreačné)
Nechápem ako mohol uprednostniť futbal ale ok.
Potom boli veľkonočné sviatky= zelený štvrtok v práci, veľký piatok v práci, sobota v práci a po práci išiel na florbal, večer do mesta s kamarátmi, kde si vypil trochu viac a tým pádom mu bolo v nedeľu celý deň zle. Spal ešte aj počas návštevy sestry skoro do 17 tej. Príprava veľkonočneho jedla, upratovanie, chystanie pre návštevu bola na mne, kým on dospaval opicu.
V pondelok som ho už poslala k rodičom s malým samého.
Od utorka zase v práci až do soboty.
Dnes sa už chcel zdekovat do mesta o pol 7. Čiže s malým bol sotva 1,5 hodiny.
@mircalla jaj ano on bol taky ten ex áno.
muž ide aj sam navrhne dovolenku. NEviem čo rovnaké si hľadám, lebo pred 10 rokmi ked som sa rozišla s ex po 8 rokoch vzťahu ( bol to moj prvy od 17tky) takže som veľa nevedela o vzťahoch ale potom som vedela že už nechcem chlapa ,ktorý ani po 8rokoch vzťahu nechce mať somnou dieťa ,nechce si ma vziať lebo sa bojí že stratí slobodu. Môj muž rovno išiel do vzťahu, rovno bývanie, po 1/5 roku zásnuby, svadba, sam chcel teraz dieťa, takže on bol v tomto protiklad toho ex. Nebál sa tak ako ex, chcel sa ženiť aj mať tú rodinu takže som bola happy že som si takého našla. dokedy má človek hľadať kým nájde ideálneho muža? treba s nimi žiť nejakú dobu, kým opadnú ružové okuliare. Takže veľa toho času v živote nie je na hľadanie dokonalého muža.
@sono2 ja od neho nemám nič viac menej si stačím s rodičákom, a to čo si zarobím (mám 3 stránky na fb) aj na Sashe.
on platí hypoteku (chceme stavať dom), plus podnájom, lízing, a keď treba niečo iné to platí on. Ja poistky, mobil, internet a také drobnosti, nákupy ja robím, malému ja kupujem a platím čo treba alebo on. Kedže obaja podnikáme musíme mať karty samostante. Ale mám prístup ku kartám , hesla kódy atd ak sa toto pýtaš
@domkakvet ale prosím ťa. Prísna? Veď logicky sa príchodom dieťaťa jeho výlety skončili. Logicky. Ja tiež nechodím žiť, aj keby som vážne šla. A často. Kľudne. Ale viem, aj môž muž vie, že sú denne povinnosti. Prvé, chodí denne okolo siedmej domov a ma 2 deti. Čiže víkend vždy spolu a ráno takisto. Nemáme už 30. Do 30tky sme žili, čo hrdlo ráčilo, ale vieme čo a ako. Čiže da sa, ale nie štýlom, žeby som tu potrebovala zakladať diskusie a radiť sa, lebo vtedy ma človek obyčajne už cez čiaru.
Čiže, sadnúť si, povedať toto páči/nepači a nech sa zariadi, alebo sa prispôsobiť.
Nepije, nefajči, ženy veda nie, predpokladám, tak čo chodí s kamarátmi načo? Si naivná.
😂😂😂ja by mala tvoj rodičak na par dni. Tak mi to je jasne. Strašne.
Najprv si vyrieš tento problém a potom stavaj. Bože
Dokedy žiť? 4 roky je super. Po roku sa ženiť je skoro. To sú ešte ružové okuliare. A vidíš máš 2 ročne dieťa a Problem.
@domkakvet nemyslim si že som prísna, povie že po práci potrebuje ísť na obliadku, poviem ok, keĎ ide na futbal poviem ok, keď povie že by si rád kúpil niečo drahšie poviem ok pretože viem že aj ja keby poviem že chcem niečo drahšie nebude namietať. Priznal sa mi že vložil nejaké € do bitcoinu povedala som ok ( nešlo o veľkú sumu ) nemusí doma variť, žehliť upratovať, max svoje pracovné veci si perie a skladá. Ešte aj keĎ povedal že by chcel ísť do Anglicka s kamarátom tak som povedala ok nemala som s tým problém tak neviem v čom som taká prísna

@majlo1234 rpesne tak sa citim večne sama s malým, vyfľusnutá, do toho robím z domu čo pri malom proste tak nejde ako by som potrebovala, lebo jedno ide na úkor druhého čiže počas rodičáku ešte pracujem čo sa dá. A potom keď ho už proste očakávam ako človek pred výplatou, on mi po príchode povie že vlastne ide večer von vo mne sa vieš čo deje? výbuch emócií. A je pravda že, sa presne tak snažím byť samostantá, sebestačná že keby sa raz niečo udialo a ostanem sama tak sa nezrútim z toho. To bude tým že som vyrastala so sestrou bez otca od puberty, a mamka musela všetko robiť sama , podnikať aby sme sa mohli mať lepšie aj sa o nás sama starať a videla som že sa to dá robiť aj sama. že žena je toho schopná ak chce. Ale potom keď to vidí ten chlap si povie no super ona všetko sama zvláda, tak ja môžem odísť do mesta