Manžel uprednostňuje záľuby pred rodinou?
Už som sem raz písala, keď mal manžel ísť na víkend hrať futbal v čase keď malý (2 roky) horuckoval skoro 3 týždne
Nepustila som ho na víkend na opačný koniec republiky pretože som chcela a potrebovala ho mať pri sebe ako morálnu a psychickú oporu nakoľko som z toho už bola vyčerpaná a zničená. Nechápal o čom mu hovorím že priorita by mala byť pre neho rodina a nie zápas. ( Nie je futbalista hralo sa iba za firmu rekreačné)
Nechápem ako mohol uprednostniť futbal ale ok.
Potom boli veľkonočné sviatky= zelený štvrtok v práci, veľký piatok v práci, sobota v práci a po práci išiel na florbal, večer do mesta s kamarátmi, kde si vypil trochu viac a tým pádom mu bolo v nedeľu celý deň zle. Spal ešte aj počas návštevy sestry skoro do 17 tej. Príprava veľkonočneho jedla, upratovanie, chystanie pre návštevu bola na mne, kým on dospaval opicu.
V pondelok som ho už poslala k rodičom s malým samého.
Od utorka zase v práci až do soboty.
Dnes sa už chcel zdekovat do mesta o pol 7. Čiže s malým bol sotva 1,5 hodiny. Tak som mu už povedala že malý s ním nebude mať žiadne spomienky
Proste z celého mesiaca je s nami málo a ešte aj do mesta chce zdrhnúť skôr než vôbec malý pôjde spinkať.
Ja neviem ale ja tomu nerozumiem lebo ja by som si to dohodla až potom čo by išiel malý spať bez toho aby mi toto musel niekto hovoriť a vysvetľovať. Ako keby kamaráti nepočkali, ale my áno. Už si mesiac chodí takmer každý večer von s kamarátmi lebo raz prišiel kamarát z anglicka , potom ďalší prišiel na Slovensko z anglicka... 2x do týždňa večer o 18 tej futbal...
Povedal že preháňam 🤷🏻♀️
už je v poriadku chvála bohu. bol to následok resp. dôsledok povinnej hexa vakcíny a liečba mu zabrala, samozrejme bez následkov to neostalo, no chlapceka mam zdraveho. ale ten strasny strach by som nepriala nikomu. ja neviem či si veriaca, mne pomohla viera a terapie.
a čo sa tyka toho priznania si chyb. to je sice pekne, ale ono sa zvyknu opakovat. zacyklenost - u teba aj tvojho manžela. ak bude u oboch vôla, bude aj cesta.
@banderaska29 som veriaca a preto aj verím že to zvládneme. Ja veľmi túžim mať pekný láskyplný naplnený vzťah, sby aj syn mal spomienky s rodinou, aby mal dobry vzor ako to ma doma medzi matkou a otcom vyzerať, aby prejavoval lasku potom svojej partnerke, aby mal správne priority pretože to videl doma.
@banderaska29 inak včera došiel okolo 2 z mesta a cestou mi natrhal tulipány 😆
No to môže znamenať, že ťa chcel potešiť alebo skryť niečo😅
@gribka1 no môže ale ja mam prístup k mobilu pc účtom musel byt mat iny mobil 😃
Len sa smejem, neber to vážne. Ale zasa mobil a pc nie je všetko. Nie každý je taký primitív, aby mal niečo v mobile či pc. 😅
@gribka1 ved toto 😆
@banderaska29 ahoj, mozem ta poprosit o odporucanie na tu poradnu v BA?
autorka ja som videla serial Zrada a uz ničomu neverim 😀 a z vlastnej skusenosti, može mat viacero SIM kariet. toto som zažila bohužial
@liliana8 ahoj ano, Vejtusan centrum 🙂
@syslik81 aj za 8hodín vie živnostník zarobiť pekne peniažky. Len musí byť šikovný. 😍
@banderaska29 ten seriál ja fakt seriem 👌🏼 netrpezlivo čakám na ďalší diel 🙏🏼
@banderaska29 Nie seriem ale zeriem 😃
Milá autorka skús si vyhľadať podobnú diskusiu-
alebo ti niekto dá link - z roku 2021 totálna vyčerpanosť po fyzickej aj psychickej stránke.
Je tam veľmi veľa podobností, aj keď autorka mala tri deti a tie už boli staršie. A daj ju prečítať manželovi- hlavne záver. Možno sa trosku spamätá a možno nie.
Ale zabojovať by mal, lebo vás inak stratí.
Všetko dobre ti želám a každopádne žiadne druhé dieťatko….
@katkazuz ❤️ďakujem pohľadam to, a druhé neplánujem presne kvôli tomu. Chcela by som neskôr ale iba za predpokladu že sa veci naozaj zmenia inak nie.
@katkazuz fuha no dočítala som to a v mnohom ako keby som nás videla. Tiež je manžel taký... Že o všetkom ja rozhodujem, čo sa bude variť, aký farbu nábytku vyberiem ja taká bude, čo kúpim do chladničky rozhodujem ja, on si vloží do košíka chipsy, v lete radler, možno zmrzlinu, a ovocie. Veci pre seba. A pre nás dávam do košíka ja. Keď ideme na dovolenku ja vyberám kde sa ide, síce sa zapojí trochu viac ako tej mamičke z príspevku, ale tiež je veľmi zabudlivy.
Minule som ho poslala do potravín na 3 veci! Doniesol 4, z toho jednu zabudol ˇz toho môjho zoznamu.Alebo bol v potravinách a pýta sa či má zobrať malému šunku. Píšem mu že áno. Samozrejme zabudol. Alebo tiež mi povie že pripomen mi ze...
X krát som mu povedala že na mobil a ten obsahuje kalendár tak nech si tam značí dôležité dátumy, ako si aj moje narodeniny a samozrejme zabudol. dosť podobne povahu sú len oni dvaja, ten môj je aspoň slabší odvar jej muža. Môj muž aspoň nemina tisíce na bycikle, či iné koníčky, o syna sa postará keď mu poviem že musím ísť niekde preč, alebo keď ho s ním pošlem von tak ide. A nie je taký prizivnik ako jej muž. On zarábal menej a ešte aj míňal jej peniaze na bycikle. Ale je mi jej ľúto ako dopadla :(
Mne sa to zdá ako dobrý príklad pre tvojho muža.
Myslíš, že by si to prečítal? Lebo tomuto mužovi sa život otočil o 180 stupňov a z kamarátstiev mu nezostalo nič.
@katkazuz neprečítal. Chcela som nech si prečíta 5 jazykov lásky žiadala prosila som ho ale nebol ochotný tak pochybujem ze 19 stránkový príspevok si prečíta
Škoda… Je aj on veriaci?
@katkazuz nie je
Tak to je ďalšie poleno pod nohy.
Držím ti palce, škoda, že sa nikto nenájde, aby mužovi dohovoril a hlavne ukázal ako sa má chovať manžel a otec rodiny. Hádam vám pomôže tá poradňa 🫶
@lonely66 presne,ked som citala tie komenty,tlak mi stupal...
autorkin muz kona uplne v neporiadku a nie je normalne v manzelstve s detmi,aby si on takto zil a tvaril sa,ze je to ok
@autorka @lonely66 ma pravdu, uplne suhlasim. Ako to, ze je kazdy vecer prec a chodi domov nad ranom? Aj ak Vas financuje, ved vobec s Vami oboma nebuduje vztah... a taky muz je Ti na nic. Ved ho ani neni, skor Tebe a dietatu rozburava zivot svojim nezaujmom a egoizmom.
Ty potrebujes dat samu seba a dieta na prve miesto a potrebujes aj cas samej pre seba.
Navrhni rozvod ak nema iniciativu tento vas stav zmenit. A nazad ho uz neber, napravi sa iba na nejaky cas a potom sa to cele vrati. On to musi zacat brat vazne inac planuj rozvod, premyslene a kinfrontuj ho s tym.
Po rozvode a ked sa dohodnete nedohodnete ho neber nazad. Bud sa uvedomi pocas Vasho manzelstva alebo si.vybuduj zivot bez neho.
@autorka aj ked si veriaca neutapaj sa v iluziach ktore nie su realita. Pretoze realita Ta prefacka a Tvoja iluzia bude razom vyfuknuta.
Ved ten chlap nevie ani Tvoje narodeniny si zapametat... a vsetko pre vztah robis Ty... a on okrem penazi nic neriesi... ved to sa neda vydrzat. Jasne, ze si nahnevana a mala by si byt viac a pravom - bud sa uvedomi a bude sa snazit o spolocny klud a vztah. Alebo mu povedz, ze Ty vo smutku a hnevu nevydrzis zit a bez spoluprace na vztahu s nim chces rozvod. Toto je skor iluzia vztahu. Realita je, ze on je single a Ty si myslis, ze mate vztah.