Manžel utiekol pred rozvodom: Čo robiť?
Ahojte. Stretla sa už niektorá z Vás s niečím takým?
Podala som žiadosť o rozvod, nakoľko manžel stratil každú jednu prácu ktorú mal z dôvodu porušenia pracovnej disciplíny, potom sa mu už nechcelo robiť vôbec. V dôsledku jeho lenivosti sme financne na tom zle. Sama splácam úver na dom, jedlo, phm atď.
Mali sme mať 15.teho rozvod, samozrejme neprišiel.
Nezaujímalo ho, z čoho budeme fungovať. Bol 3krat na psychiatrii, ale z lekárskej správy vyplýva, že je ignorantsky k povinnostiam a manipulátor.
Momentálne netuším kde je, vraj si u otca pobalil dve tašky oblečenia a odišiel vraj na pohovor o 16.00 / je mi jasné, že to je blud/.
Neviem ci kontaktovať zas políciu aby ho hľadali, pretože posledne sa schovávať v lese blízko nášho domu. Som z neho totálne znechutena
Manipulant a cirkusant, ktorý sa vyhráža samovraždou. Tak nech sa páči: zabi sa. Je to jeho život. Nech si s ním nakladá ako chce. Zabije sa? Jeho rozhodnutie. Netreba si to vyčítať. Políciu by som zavolala keby bol nezvestný pár dní, nech ho zvesia zo stromu. Ak ho psychiatri nezhodnotili na ústavnú liečbu, neberie lieky na depresie a úzkosti a teda nemá určenú diagnózu, čo s tým akože máš spraviť ty? Keď vidíš, že sa Ťa snaží manipulovať.
Poznám takých ľudí. Jeden to robil vyslovene aby upútal pozornosť a aby manipuloval ostatnými (tiež rôzne podmienky, ak nebude po jeho, tak spraví to a hento). Pred rodinou sa schválne robil, že sa mu nechce žiť apd., potom šiel domov a vypol si telefón, lebo vedel, že mu budú volať. Keď nedvíhal všetci sa zľakli a šli ho skontrolovať. Neotváral na búchanie ani zvonenie. Len akosi zabudol, že majú náhradné kľúče. Po odomknutí v pohode sedel v obývačke a pozeral telku. Druhý krát spravil to isté, ale to už sa robil že je nadopovaný liekmi. Môj názor je, ak sa chce niekto zabiť tak o tom nemelie sprostosti a proste sa zabije. A takí toxickí ľudia, ktorí manipulujú druhými a budia v nich strach a výčitky, aby si vydupali svoje, takých treba ignorovať. Osobne si myslím, že okoliu vždy odľahne, keď sa také toxické osoby poberú na druhý svet. Druhý chodil vydierať svoju matku. Držal si nôž na predlaktí, že sa podreže ak mu nedá peniaze. A tretia tá stála už ako decko na okenici, že vyskočí, ak jej rodičia nekúpia to čo chce, alebo ak ju niekam nepustia. Toto sú ľudia žijúci na úkor druhých. Každý sa bojí, že si niečo urobia a nechajú sebou manipulovať. Je dobre, že si pristúpila k rozvodu.
@anketkarka Ok. Čiže, pochybili 3 psychiatri a 2 psychológovia. Vieš, ja by som s nim kľudne ostala, ak by bol chorý. Avšak on sa dal hospitalizovať VZDY keď sa trebalo rozvádzať. Po tom sa mi vysmial do tváre, že to urobil naschvál.
Včera prišiel domov, akoby nič. Tvrdil mi, že bol 3 dni pri rieke v lese na mieste o ktorom viem, že je plne komárov. Nemal ani jeden kusanec.
Takže si myslím, že bol u svojho otca a klamal.
Dôvod na rozvod nie je iba to, že je lenivec. Viackrát ma v minulosti fyzicky napadol, ku*vil sa cez sexzoznamky opakovane, aj keď som mu na to prišla. Takže sorry, ale on nie je typ muža, ktorého by mi každá zavidela
@zuzanapjat presne toto robí aj môj muž. Manipuluje a kyva so mnou už dlho
@enmery súhlasím s tebou. Môj muž však nemá sebaposkodzovacie sklony. Ako aj lekárska správa uvádza, jeho vyhrážky samovraždou sú vždy demonštratívneho a manipulativneho charakteru.
Ešte aj keď ma podvádzal na sexzoznamkach a prišla som mu na to, ja som potom bola ta zla a tiež manipuloval, že sa zabije ak ho necham
Ja som nenarážala na Tvojho muža v tomto. Len som vysvetľovala tej inej dáme. U Tvojho muža je to jasná manipulácia, porušuje pravidlá, pracovné discipilíny, nechce zodpovednosť. Ja asi tuším, čo to je. Veľmi Ti držím prsty žena. Toto si nevie predstaviť nikto, kto nezažil.
Takí čo sa vyhrážajú samovraždou, ale okrem komárích štípancov sa k ničomu nemali - ani k pokusom sa do 90tky budú tešiť dobrému zdraviu, zatiaľ čo ich okolie predčasne poumiera na stresy a manipulácie dotyčných "samovrahov". By som ho zavesila z mosta za nohu vždy keď spomenie samovraždu. To by ho zaručene vyliečilo.
@zuzanapjat Antisociála nevyliečiš týmto. Všetci sú ako cez kopírak. Ale pobavila si ma😁
@enmery a skúšal to niekto :D

@mimka1402 Ja o tejto téme viem viac, ako si myslíš. Top samovražda-žena si držala hlavu vo fontáne pod vodou, až kým sa neutopila. Nikdy nikto nič nevidel, nič nehovorila, ešte sa aj tesne pred aktom smiala/pretože už vedela, že má plán/. Môj známy žije 7 rokov so ženou, ktorá mu za každú blbosť vykrikuje, že sa zabije a bude to jeho chyba. Aj to mu vykrikuje, že z nej robí chorú, keď jej skúša logicky argumentovať a pomôcť, aby išli k lekárovi-ona sa zabije a bude to jeho zodpovednosť. Liečiť sa nechce. On je psychická troska, ešte má aj náročnú a zodpovednú prácu. Je rozdiel povedať, že najradšej by som nežil, smrť by všetko vyriešila. A je rozdiel na každý problém vykrikovať niekomu, že sa zabijem, ak urobíš to a to. To už je manipulácia. Rezanie a pod sú signály, ktoré by nikto nemal ignorovať. Ale ľudia ignorujú. Ľudia ignorujú aj hrozné veci. Smutné, ale taká je realita. Hlavne na Slovensku. Tu je psychiatria démonizovaná.