icon

Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie

rabdal
11. dec 2025

Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku

Strana
z4
anonym_a06ca6
11. dec 2025

@rabdal dva krát som so ten text prečítala a stále nerozumiem, čo je problém s tým kabátom?

danica2711
11. dec 2025

@rabdal o čom to splietaš?

tatiana288
11. dec 2025

Z tohto všetkého mi najviac kole oči, že nosí slipy.

really8
11. dec 2025
@danica2711

@rabdal o čom to splietaš?

@anonym_a06ca6
@danica2711 typka sa boji ze muz ma bokovku.

Btw to fakt niekto nevie nastupit do autobusu a vypytat si listok?

mimicka2013
11. dec 2025

@rabdal zaujimave ze sedel v buse naposledy pred 10 rokmi ale vie ze su tam tmave okna a nie je do neho vidno...🤔 ja sice nechodim pravidelne, ale.sedela som v buse pred menej ako 10 rokmi ale nenyslim si ze busy maju tmave okna...ak nejake ano tak urcite nie vsetky

morpheuss
11. dec 2025
@anonym_a06ca6

@rabdal dva krát som so ten text prečítala a stále nerozumiem, čo je problém s tým kabátom?

@anonym_a06ca6 že ju podvádza predsa... išiel niekde vyfintený v sexi kabáte za milenkou

martinmmartin
11. dec 2025

no ja si myslim ze dnes niekto umrie..... kuknem marianum a bum - 15 kuskov .

anonym_37dce1
11. dec 2025

@rabdal máš pravdu, nie je. Si paranoidná, to nie je v poriadku

anonym_be3513
11. dec 2025

@rabdal Ja tomu nerozumiem o čo ide...skus to napísať ešte raz.

januska12323
11. dec 2025

@rabdal áno niečo nie je v poriadku ale kabát to nebude

anonym_e2641c
11. dec 2025

Ja som celý čas v napätí čítala, či niekto umrie a z toho sa bokovka vykľuje 😅

rozculena
11. dec 2025

čo?? A busy teda vôbec nemajú nepriehľadné sklá

dadis
11. dec 2025

😅

anonym_728949
11. dec 2025

@rabdal wtf, to je jediné čo mi pri prečítaní tohto napadlo

jaskolka
11. dec 2025

Tak ked by ťa aj podvádzal,tak čo s tým má kabát? A autobus? Či akože myslíš,že to bolo jeho maskovanie,keď šiel za milenkou?

anonym_13ef55
11. dec 2025

@rabdal Isiel v kabate autobusom inkognito si zasulozit. Zahada vyriesena 🙂 Nemas za co

anonym_edb1c8
11. dec 2025

You made my day …. predstava, ze miestny galan v ciernom kabate s krabickou kondomov bezi, aby stihol bus, presiel cez cele mesto, vystupil na konecnej, isiel k milenke a s vytrasenymi gulami si znovu lapol do busu vo svojom svihackom ciernom kabate a odviezol sa domov… predstavila som si scenu s prelomu 80/90 rokov, cierny kabat, ktory kuse uz na pohlad. Fakt dobre … vacsina cakala na konci mrtvolu a moment prekvapenia - asi milenka. Ale uznaj sama … chodit za milenkou busom …len ta veta znie absurdne

ivett1
11. dec 2025

kokso, čítam čítam a ...som sa stratila v preklade...
ale tie odpovede, tak som sa už dávno nenasmiala👍😂😂😂 sú super👌

doriiis
11. dec 2025

To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.

anonym_a46227
11. dec 2025
@doriiis

To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.

@anonym_13ef55
@doriiis baby ste uzasne, rehocem sa tu ako celý kolektiv

hopsas
11. dec 2025

Toto tu mi pripomína tu kauzu čo sa tu riešila pred časom že manžel si sušil trenky na balkóne a autorka dedukovala z toho podvádzanie ..

anonym_90db99
11. dec 2025

@rabdal preklepni mu telefón

really8
11. dec 2025
@doriiis

@doriiis mna hned napadlo ako chodi po parku v tom kabate a pod nim nic a potom ho roztiahne na nejaku damu a urobi hele hele hele a roztancuje cervika. Origos je to asi balonak ale je zima takze kabat.

anonym_91496a
11. dec 2025

To mi pripomenulo jeden vtip...
Muž prichádza domov s pochmúrnou náladou. Kabát odhadzuje do kúta, nepozdraví svoju manželku, pripravenú večeru je s nechuťou. Vidiac to všetko jeho žena, snaží sa mu zlepšiť náladu:
”Drahý, som tehotná.” vraví mu.
”Bože, ty tiež?!”

anonym_4c61be
11. dec 2025

Manželka robí hodnú chvíľu scénu manželovi pre dámske nohavičky čo mu našla vo vrecku v kabáte.
Muž po čase odtrhne pohľad od futbalu ktorý sledoval " To mi dal dnes sused, že si ich včera zabudla uňho doma."

milka20
11. dec 2025

Prečo by nešiel autom ?

anonym_20721b
11. dec 2025
@milka20

Prečo by nešiel autom ?

@milka20 nemohol isť autom, auto by mohli vidieť zaparkované, tak radšej nenápadne busom.
No ale akosi to nedomyslel a je jasný.

rozculena
11. dec 2025
@really8

@doriiis mna hned napadlo ako chodi po parku v tom kabate a pod nim nic a potom ho roztiahne na nejaku damu a urobi hele hele hele a roztancuje cervika. Origos je to asi balonak ale je zima takze kabat.

@really8 je hodina po polnoci,a ja sa dusím smiechom😂

pr85
12. dec 2025

Vôbec som nepochopil otázku, ale keď už je tu diskusia o kabátoch, tak aké majú vaši muži? Ja mám len jeden dlhý čierny, ktorý nosím do kostola. Nech sa aspoň trocha inšpirujem, keď autorka pomoc neviem.

pralinka25
12. dec 2025

Mne toto príde ako rovnaký štýl autora co riešil prvé rande a sovie oči.

Strana
z4