Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie
Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku
Tak sa bav ďalej a veselo ,čo si nepochopila? Vlastní tri autá ,ma firmu ,nikdy nechodil v kabáte ,neznášal to ,busom nechodí ,v správach keď niečo riešime osobné mi ho dá do ruky a tam nič ,či maily ,či správy ,ja robím v inom meste ako má on firmu ,vracia sa domov presne hodí cvičiť každý deň ,je to vždy cca 2 hodiny denne cez víkendy je doma nikde nechodí ,chcela som tu radu ,alé iba urážky som dostala ,samozrejme napísalo aj pár normálnych ,táto apka s anonymnymi príspevkami sa snažila a to som tu citala iné problémy a niektorý tu odtiaľto urážajú aj fakt ľudí čo potrebujú pomoc
@rabdal ma tri auta a firmu a chodite do chorvatska na shitne dovolenky?
Tak sa bav ďalej a veselo ,čo si nepochopila? Vlastní tri autá ,ma firmu ,nikdy nechodil v kabáte ,neznášal to ,busom nechodí ,v správach keď niečo riešime osobné mi ho dá do ruky a tam nič ,či maily ,či správy ,ja robím v inom meste ako má on firmu ,vracia sa domov presne hodí cvičiť každý deň ,je to vždy cca 2 hodiny denne cez víkendy je doma nikde nechodí ,chcela som tu radu ,alé iba urážky som dostala ,samozrejme napísalo aj pár normálnych ,táto apka s anonymnymi príspevkami sa snažila a to som tu citala iné problémy a niektorý tu odtiaľto urážajú aj fakt ľudí čo potrebujú pomoc
@rabdal však existuje, že má ďalší mobil bože byť chlapom prvé čo ma napadne a úplná istota 🙈, on cvičí a ty kysneš či ako? Sama musíš vedieť aký máte vzťah či sú tam iskry a sex, ak niesu vec je jasná
hajzel.....autobus, cierny kabat a este aj spravy vymaze....
@really8 aj takých poznám, majú eur požehnane,vystavaný dom s bazénom, 2 luxusne auta a chodia na dovolenku na privat kde musí žena varit, by som okaslala takú “dovolenku”.
Máš úplnú pravdu ,keď sme sa vrátili z toho Chorvátska tak sme skočili do nášho bazéna s teplou vodou a zistili sme načo sme tam aj boli ,keď máme doma ,to čo ma veľmi málo ľudí ,nemyslím tým bazén z obi ,ale riadny luxusny
Máš úplnú pravdu ,keď sme sa vrátili z toho Chorvátska tak sme skočili do nášho bazéna s teplou vodou a zistili sme načo sme tam aj boli ,keď máme doma ,to čo ma veľmi málo ľudí ,nemyslím tým bazén z obi ,ale riadny luxusny
@rabdal na co ti je bazen ked nevies co tvoj muz robi s ciernym kabatom?
@rabdal však existuje, že má ďalší mobil bože byť chlapom prvé čo ma napadne a úplná istota 🙈, on cvičí a ty kysneš či ako? Sama musíš vedieť aký máte vzťah či sú tam iskry a sex, ak niesu vec je jasná
Nie mýliš sa Ja som po mojej mame stihla a nekysnem ,ďalší mobil nema ,nemina peniaze ,,mame vsetko sex na dennej baze ,vo financiách som spokojná ,ale niečo nie je v poriadku to citim
zase dalsia vymyslena konikovska bachorka.Ale aspon sa tu zasmejeme 🤣 uz davno som sa z chuti takto ozaj nezabavila 👍 a o to tu myslim ze aj islo
zase dalsia vymyslena konikovska bachorka.Ale aspon sa tu zasmejeme 🤣 uz davno som sa z chuti takto ozaj nezabavila 👍 a o to tu myslim ze aj islo
Zase anonym? no niekomu to zatiaľ klape na rozdiel od Teba aj keď mám dôvod prečo som to napísala stále nemám indíciu že ma podvádza a to poznám ľudí veľa aj ony mňa ,to kde ja pracujem ,my vieme o všetkom ,aj o všetkých ,alé ten môj je asi veľmi sikovny
Zase anonym? no niekomu to zatiaľ klape na rozdiel od Teba aj keď mám dôvod prečo som to napísala stále nemám indíciu že ma podvádza a to poznám ľudí veľa aj ony mňa ,to kde ja pracujem ,my vieme o všetkom ,aj o všetkých ,alé ten môj je asi veľmi sikovny
@rabdal no ja myslim ze aj ty sama sa doma z tejto temy smejes a zabavas o toto ti islo podla mna zalozit tu temu aby sa ludia zabavili a to ti vyslo bravurne takuto kravinu som tu fakt dlho necitala 😂😉
@anonym_a06ca6
@danica2711 typka sa boji ze muz ma bokovku.
Btw to fakt niekto nevie nastupit do autobusu a vypytat si listok?
@really8 to bola len trápna výhovorka že si nevie vypýtať lístok, stále sa to robí rovnako iba za viac peňazí, a nie všetky autobusy majú čierne sklá. Chlapec má niečo za uškami.
@really8 to bola len trápna výhovorka že si nevie vypýtať lístok, stále sa to robí rovnako iba za viac peňazí, a nie všetky autobusy majú čierne sklá. Chlapec má niečo za uškami.
Áno napísala som to zle autobusy majú zatmavené skla a nie čierne kvôli slnku a nedá sa vidieť do vnútra a myslím tie nové autobusy čo teraz chodia ,dcéra ho videla nastupovať ,ja tusimže ma niekoho ,alebo si píše ,alebo neviem co
@rabdal ma tri auta a firmu a chodite do chorvatska na shitne dovolenky?
@really8 toto musim dat anonymne, ale akoze mame dom, viac bytov, firmu, staviame v zahranici, ale tiez chodime pravidelne do Chorvatska na pre teba shitne dovolenky 🙈. Co to ma spolocne s majetkom? Ci nieco mi uslo?
Autorka, zena to vyciti, aj ked je u vas vsetko ok neznamena to, ze tam nikto nie je. Nie je tazke to zistit.
You made my day …. predstava, ze miestny galan v ciernom kabate s krabickou kondomov bezi, aby stihol bus, presiel cez cele mesto, vystupil na konecnej, isiel k milenke a s vytrasenymi gulami si znovu lapol do busu vo svojom svihackom ciernom kabate a odviezol sa domov… predstavila som si scenu s prelomu 80/90 rokov, cierny kabat, ktory kuse uz na pohlad. Fakt dobre … vacsina cakala na konci mrtvolu a moment prekvapenia - asi milenka. Ale uznaj sama … chodit za milenkou busom …len ta veta znie absurdne
@anonym_edb1c8 Véd toto kto by chcel milenca bez auta😀
@rabdal zaujimave ze sedel v buse naposledy pred 10 rokmi ale vie ze su tam tmave okna a nie je do neho vidno...🤔 ja sice nechodim pravidelne, ale.sedela som v buse pred menej ako 10 rokmi ale nenyslim si ze busy maju tmave okna...ak nejake ano tak urcite nie vsetky
@mimicka2013 v akom buse su tmave okna? 😂
@rabdal najprv luxusny bazen
Ale prd on nechce nikde chodiť ,ani na dovolenku ,stačí mu nás bazén ,je skromný aj keď by si mohol dovoliť viac ,jeho baví les ,hríby a nie more
@rabdal teraz skromny?
@rabdal možno nechce milenke ukázať, že má auta a je bohatý😜viac by som si dávala pozor na tie 2 hodiny vo fitku mozno tam ani nechodi.Aby sa z neho nevyklul nejaký exhibiocinista otvorí kabát a kuk🤪aj v buse ho to môže vzrušovať.
@really8 toto musim dat anonymne, ale akoze mame dom, viac bytov, firmu, staviame v zahranici, ale tiez chodime pravidelne do Chorvatska na pre teba shitne dovolenky 🙈. Co to ma spolocne s majetkom? Ci nieco mi uslo?
Autorka, zena to vyciti, aj ked je u vas vsetko ok neznamena to, ze tam nikto nie je. Nie je tazke to zistit.
@anonym_1a8938 ano uslo ti nieco. Autorka tu dala temu par dni do zadu aka je dovolenka v chorvatsku na nic ake je to tam hrozne atd
@rabdal sak ty si sa nic nepytala. Tvoja veta na 20 riadkov nema jediny otaznik
@really8 presne,nejaká zmeska náhodných slov a slovných spojení, kabát škrabavý mixnutýs autobusom s čiernymi sklami (nebude to taký čo unáša mužov ako čierna sanitka deti?), šmrncovný fešák nosí iba slipy a ponožky. Toto bude rodná sestra kapitána danka , talentovaná na nezmyselné texty bez hlavy a päty, čo ani len trochu nevie zoštylizovať krátky text. Asi bol večierok a veľa chlastu...

@anonym_13ef55
@doriiis baby ste uzasne, rehocem sa tu ako celý kolektiv