icon

Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie

rabdal
11. dec 2025

Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku

mircalla
13. dec 2025

No po precitani par prispevkov...byt tvoj manzel, tiez ta podvadzam.

anonym_1d1767
13. dec 2025
@anonym_a06ca6

@rabdal dva krát som so ten text prečítala a stále nerozumiem, čo je problém s tým kabátom?

@anonym_a06ca6 sak ma milenku, sa nahodil a šiel na prietrtky, to som ja pochopila z toho výplodu 🤷‍♀️

ekira1
14. dec 2025

Čakala som hororový sen o manželovi v čiernom kabáte.. no asi takto, ak sa s ním doma zhováraš tak, ako píšeš tu, sa ani nečudujem, že si našiel inú. I keď spávať súčasne s vami oboma je dosť nechutné.. ešte je možnosť, že šiel za mužom a nie ženou, alebo ho dcéra nevidela, zmýlila sa a inak položený kabát bol náhoda..

pattybe
15. dec 2025
@really8

@doriiis mna hned napadlo ako chodi po parku v tom kabate a pod nim nic a potom ho roztiahne na nejaku damu a urobi hele hele hele a roztancuje cervika. Origos je to asi balonak ale je zima takze kabat.

@really8 aj ja som si myslela

rabdal
autor
18. dec 2025

Už tu nik nemusí reagovať ,vyjasnili sme si to medzi sebou a nič sa nedeje ,pekné Vianoce vsetkym

ekira1
18. dec 2025
@rabdal

Už tu nik nemusí reagovať ,vyjasnili sme si to medzi sebou a nič sa nedeje ,pekné Vianoce vsetkym

@rabdal a prezradíš nám, čo za tým bolo ?

jizanka
18. dec 2025
@rabdal

@rabdal A věříš mu?

rabdal
autor
18. dec 2025
@ekira1

@rabdal a prezradíš nám, čo za tým bolo ?

@ekira1 nič za tým nebolo ,iba šiel na vianočné trhy a chcel si užiť trochu inak ,ako chodiť všade autom a s Rodinou ,chcel taký svoj súkromný deň iba pre seba ,to je vsetko

anonym_af6456
18. dec 2025
@rabdal

@ekira1 nič za tým nebolo ,iba šiel na vianočné trhy a chcel si užiť trochu inak ,ako chodiť všade autom a s Rodinou ,chcel taký svoj súkromný deň iba pre seba ,to je vsetko

@rabdal hm a preco ti najprv klamal, ze to nebol on a zrazu siel na trhy? Ved ti to mohol povedat ked si sa prvy krat pytala ked udajne o nic neslo.

tiezjedna
18. dec 2025
@really8

@rabdal ma tri auta a firmu a chodite do chorvatska na shitne dovolenky?

@rabdal ???

ekira1
18. dec 2025
@rabdal

@rabdal no.. ty musíš vedieť. Nepríde mi to ako dôvod klamať ti..

anonym_bf68e6
18. dec 2025
@rabdal

@rabdal a preco by chodil na vianocne trhy v kabate ktory nema rád a škriabe ho?🤔🤔nieco.mi tu nesedi

ghoul_
18. dec 2025

@rabdal vyhod ten Kabát a hotovo

rabdal
autor
19. dec 2025
@anonym_bf68e6

@rabdal a preco by chodil na vianocne trhy v kabate ktory nema rád a škriabe ho?🤔🤔nieco.mi tu nesedi

Ale bol v ňom iba raz na tých trhoch ,ten kabát kupoval ,keď sme sa brali pred dvadsiatimi rokmi ,potom pribral a neobliekol ho ,no ako začal chodiť do posilky ,schudol ,v ramenách sa rozšíril a znovu ho obliekol ,je v ňom fakt smrncovny ,ale teraz je už v zase v skrini ,možno na Vianoce si ho oblečie ,som rada za to že sa o nás stará a je dobrý manzel

anonym_af6456
19. dec 2025
@rabdal

Ale bol v ňom iba raz na tých trhoch ,ten kabát kupoval ,keď sme sa brali pred dvadsiatimi rokmi ,potom pribral a neobliekol ho ,no ako začal chodiť do posilky ,schudol ,v ramenách sa rozšíril a znovu ho obliekol ,je v ňom fakt smrncovny ,ale teraz je už v zase v skrini ,možno na Vianoce si ho oblečie ,som rada za to že sa o nás stará a je dobrý manzel

@rabdal myslim si, ze o tebe tu este budeme pocut

eva8
19. dec 2025
@rabdal

@rabdal pred dvadsiatimi rokmi mu ten kabat bol velky v ramenach?
Ten kabat je vzacnou spomiankou, kvalitny, nadcasovy artefakt 😉 Aj ja mam take kuskky, nosim ich priebezne podla prilezitosti. Nieco bude mat aj 25 rokov 🙂 ale nehryzu.

eva8
19. dec 2025

@rabdal ako travite spolocny cas? Mate na seba cas? Pretoze ti najprv klamal. Bud nieco taji, alebo sa ti bal povedat priamo, ze si potrebuje oddychnut sam (to ma vo fitku), alebo sa chcel len zapacit niekomu, s kym na tie trhy siel. Zajdi spolu s nimdo fitka, nech aj ty mas vytrenovanu postavu. Stihla neznamena byt pevna.
Ak ho bali zlatokopka, doplati na to cela rodina. Ak inteligentna "in" zlatokopka, bude sa mat fajn, kym bude mat peniaze 🙂 A mozno pojde na sluzobnu cestu za hranice vsednych dni, nie do Chorvatska,. Nebude skakat do bazena, ale do postele 😉 Nie sam, nie s tebou.

rabdal
autor
19. dec 2025
@eva8

@rabdal ako travite spolocny cas? Mate na seba cas? Pretoze ti najprv klamal. Bud nieco taji, alebo sa ti bal povedat priamo, ze si potrebuje oddychnut sam (to ma vo fitku), alebo sa chcel len zapacit niekomu, s kym na tie trhy siel. Zajdi spolu s nimdo fitka, nech aj ty mas vytrenovanu postavu. Stihla neznamena byt pevna.
Ak ho bali zlatokopka, doplati na to cela rodina. Ak inteligentna "in" zlatokopka, bude sa mat fajn, kym bude mat peniaze 🙂 A mozno pojde na sluzobnu cestu za hranice vsednych dni, nie do Chorvatska,. Nebude skakat do bazena, ale do postele 😉 Nie sam, nie s tebou.

Pekne sviatky želám vsetkym

anonym_05c708
19. dec 2025
@rabdal

@rabdal Podvádza ťa.

anonym_05c708
19. dec 2025

@rabdal Ženská intuícia nikdy neklame. Podvádza ťa. A ty to cítiš.

ekira1
19. dec 2025

Zhrnieme to. Zoberie si kabát, ktorý bežne nenosí a je v ňom šmrncovný. Auto nechá vo firme a ide autobusom, tebe nič nepovie. Keď ho konfrontuješ, klame, že to nebol on. Pri ďalšej konfrontácii prizná, že to bol on a chcel si sám užiť vianočné trhy, bez vás a vy o tom nesmiete vedieť ( chce piť sám punč? ). verím, že kabát je v skrini, bude si dávať väčší pokoj.

eva8
20. dec 2025
@rabdal

@rabdal pekne sviatky a vsetko dobre zelam ❤️🎄

lala123
Autor odpoveď zmazal
lala123
20. dec 2025
@rabdal

@rabdal ty si daj tabletku na naivitu

anonym_56a461
20. dec 2025
@rabdal

@rabdal

A preto si dal kabat ze chcel den pre seba na vianocnych trhoch a preto ta koamal te ten kabat nenosi a ze nesiel mhd 🤦‍♀️

Ma milenku, zabudol povedat, ze si chcel vrznut pocas toho dna pre seba

mandarinka555
20. dec 2025
@rabdal

Tak sa bav ďalej a veselo ,čo si nepochopila? Vlastní tri autá ,ma firmu ,nikdy nechodil v kabáte ,neznášal to ,busom nechodí ,v správach keď niečo riešime osobné mi ho dá do ruky a tam nič ,či maily ,či správy ,ja robím v inom meste ako má on firmu ,vracia sa domov presne hodí cvičiť každý deň ,je to vždy cca 2 hodiny denne cez víkendy je doma nikde nechodí ,chcela som tu radu ,alé iba urážky som dostala ,samozrejme napísalo aj pár normálnych ,táto apka s anonymnymi príspevkami sa snažila a to som tu citala iné problémy a niektorý tu odtiaľto urážajú aj fakt ľudí čo potrebujú pomoc

@rabdal Ďalšia pologramotná osoba, čo nepozná čiarky a bodky vo vetách🙈

mandarinka555
20. dec 2025
@rabdal

@rabdal Tak najprv klamal, že busom išiel naposledy pred desiatimi rokmi a potom zrazu búúúm, keď sa zamotal do lží, auto nechal nevieme kde, tak vykoktal rozprávku o trhoch...fúúúha...ešte je aj hlúpy👎

deedaa
20. dec 2025
@doriiis

To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.

@doriiis za prietrtkový kabát máš odo mňa zlatého bludišťáka. Až mi cvrklo od smiechu 👌

anonym_2236ad
20. dec 2025
@really8

@rabdal ma tri auta a firmu a chodite do chorvatska na shitne dovolenky?

@really8 prečo shitne? Poznám ludí, čo sú za vodou a chodia do Chorvátska na dovolenku, hoc by si mohli dovoliť čokoľvek na čo si zamyslia... Tak radi si tu kopnete do ludí...

really8
20. dec 2025
@anonym_2236ad

@really8 prečo shitne? Poznám ludí, čo sú za vodou a chodia do Chorvátska na dovolenku, hoc by si mohli dovoliť čokoľvek na čo si zamyslia... Tak radi si tu kopnete do ludí...

@anonym_2236ad boze uz som to vysvetlovala. Preto lebo autorka nejaky cas dozadu zalozila temu ze boli v chorvatsku bolo tam uplne hrozne a nic sa jej nepacilo a cele to ofrflala.