icon

Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie

rabdal
11. dec 2025

Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku

anonym_1a8938
12. dec 2025
@really8

@anonym_1a8938 ano uslo ti nieco. Autorka tu dala temu par dni do zadu aka je dovolenka v chorvatsku na nic ake je to tam hrozne atd

@really8 fiha, ty mas ale prehlad 😆. Uz viem o ktorej pises

rabdal
autor
12. dec 2025
@really8

@rabdal sak ty si sa nic nepytala. Tvoja veta na 20 riadkov nema jediny otaznik

Tak si hlúpa ,veď si pozri moj prvý príspevok

really8
12. dec 2025
@rabdal

@rabdal vsak tak mi ukaz kde je tam polozena otazka😂😂😂

cacianka
12. dec 2025
@rabdal

@rabdal ak je tu niekto hlúpy , tak iba ty a len ty. lebo ten tvoj prvý príspevok je len kopa slov, ako kopa smetí.

rabdal
autor
12. dec 2025
@cacianka

@really8 presne,nejaká zmeska náhodných slov a slovných spojení, kabát škrabavý mixnutýs autobusom s čiernymi sklami (nebude to taký čo unáša mužov ako čierna sanitka deti?), šmrncovný fešák nosí iba slipy a ponožky. Toto bude rodná sestra kapitána danka , talentovaná na nezmyselné texty bez hlavy a päty, čo ani len trochu nevie zoštylizovať krátky text. Asi bol večierok a veľa chlastu...

Ten kapitán je asi tvoj otec ,že? Hlúpa správa určite si rozvedená ,alebo sama ,alebo neviem čo

cacianka
12. dec 2025
@rabdal

Ten kapitán je asi tvoj otec ,že? Hlúpa správa určite si rozvedená ,alebo sama ,alebo neviem čo

@rabdal veď to , že ty sama nevieš čo 🙂

rabdal
autor
12. dec 2025
@cacianka

@rabdal ak je tu niekto hlúpy , tak iba ty a len ty. lebo ten tvoj prvý príspevok je len kopa slov, ako kopa smetí.

Daj tvoj život čo si dokázala hm?

cacianka
12. dec 2025
@rabdal

Daj tvoj život čo si dokázala hm?

@rabdal ja sa ti nejdem ani chváliť , ani sťažovať, nepotrebujem riešiť svoju vec.
Ty si založila diskusiu, niečo si chcela, ale nikto z nás tu netuší čo.

anonym_a06ca6
12. dec 2025
@really8

@rabdal ma tri auta a firmu a chodite do chorvatska na shitne dovolenky?

@really8 ja si som dal tú námahu vyhladať tú tému o dovolenke. Asi som funkčný analfabet. No stále nechápem čo má spoločné studené more v Chorvátsku a cesta je dlhá s tým že autorkyn muž má bokovku, nosí slipy a čierny kabát?

scila
12. dec 2025

@rabdal najprv studené more v Chorvátsku a potom muž v čiernom kabáte tajomne sa plížiaci mestom... fascinujúce

rabdal
autor
12. dec 2025
@scila

@rabdal najprv studené more v Chorvátsku a potom muž v čiernom kabáte tajomne sa plížiaci mestom... fascinujúce

A ešte si zabudla ,hus ,alebo kačica ? ,dovolenka v Chorvátsku bola druha téma a tretia? ako on chodí v kabate. Čo je na Tom veď problémy sú stále ty nijaké nemáš?

scila
12. dec 2025
@rabdal

A ešte si zabudla ,hus ,alebo kačica ? ,dovolenka v Chorvátsku bola druha téma a tretia? ako on chodí v kabate. Čo je na Tom veď problémy sú stále ty nijaké nemáš?

@rabdal to že ste bolo v lete v Chorvátsku, nepáčilo sa ti tam a teba to v decembri osvietilo považuješ za problém? To nemyslíš vážne! Vieš čo je problém? Keď má rodina dieťa ekzematika, veľmi by chceli a potrebovali do toho Chorvátska ísť, lebo by mu to pomohlo a nemôžu, lebo jeden z nich prišiel o prácu, alebo zomrel, alebo mal úraz a nemôže zarábať! Keci o tom, že nepôjdeš do Chorvátska, lebo si fajnová nie sú problém!
A prepáč, ale ten názov témy o čiernom kabáte je taký, že človek očakáva nejakú súvislosť so smrťou alebo niečím nadprirodzeným a keď si prečíta zvyšok tvojho čudesného príspevku tak je to také... hm vtipné alebo ako to nazvať 🙈

0kristina0
12. dec 2025

@rabdal ma 3 auta ale isiel by ta podviest autobusom? Ved to nedava logiku, praveze autobusom je vacsia sanca, ze niekoho znameho stretne ako autom.

eva8
12. dec 2025

Samozrejme, ze nieco nie je v poriadku. Mas sarmantneho manzela, ktory ma firmu 20km vzdialenu, je velmi sikovny, stara sa o seba, chodi do fitka. A co robis ty? Temu o Chorvatsku som necitala, ale pravdepodobne kvoli tvojmu negativnemu postoju si tvoj muz radsej oddychne skokom do bazena, ktory si postavil sam.
Povedala si, ze ked si obiekol cierny kabat, vsetci boli z neho paf. Tak ho nosi, aby sa pacil. Aj tie stare saty nosil dookola, pretoze mu bolo povedane, ze v nich dobre vyzera.
Co sa tyka autobusu - klamal. Asi nechcel pocuvat tvoje vycity, otazky. Alebo ma bokovku, potrebuje niekoho, kto nie je v kuse s nie im nespokojny.
Alebo? Co myslis? Dava to zmysel?

anonym_0f9b71
13. dec 2025

Ten tvoj Ričárd Gír je velice tajomný. Na tom hubertuse dačo bude. Že chcel ho prekefovať 😀 to nech hovorí koňovi a né tebe, takmer, inšpektorovi Colombovi, v sukni. Skôr si myslím, asi aj ty si to myslíš, čiže si to myslíme, že v tom kabáte išiel nejakú prekefnúť. A že sa odviezol k tej pichande autobusom? No a čo? Tak, je chlapec hravý, na dobré sa dlho čaká. A aspoň zaúčinkuje modrá tabletka, kým sa bude hojdať v autobuse. Radím ti, mala by si mu prehľadať veci, mrkni aj do koša, či nenájdeš niečo podozrivé. Ešte ma napdlo, že čo keď ten hubertus ozaj prekefoval a vlasy z tej kefy sú v koši. Ty hybaj do toho koša pozrieť. Nenechaj nič na náhodu.

zara3
13. dec 2025
@anonym_edb1c8

You made my day …. predstava, ze miestny galan v ciernom kabate s krabickou kondomov bezi, aby stihol bus, presiel cez cele mesto, vystupil na konecnej, isiel k milenke a s vytrasenymi gulami si znovu lapol do busu vo svojom svihackom ciernom kabate a odviezol sa domov… predstavila som si scenu s prelomu 80/90 rokov, cierny kabat, ktory kuse uz na pohlad. Fakt dobre … vacsina cakala na konci mrtvolu a moment prekvapenia - asi milenka. Ale uznaj sama … chodit za milenkou busom …len ta veta znie absurdne

@anonym_edb1c8 no pocula som uz o takych bokovkach. Pretoze s autom by ho kazdy poznal a ludia by si vraveli, ze kam ide, keby ze byvali niekde na dedine alebo v malom meste, kde sa kazdy pozna. Tak radsej isiel busom a v tom kabate, aby ho nik nepoznal, kedze ho normalne nenosi.

anonym_232d9c
13. dec 2025

Takto zmätočne napísať príspevok je niečo hrozné. Dospeelá osoba nevie zrozumiteľne usporiadať svoje myšlienky. Niekde sa stala chyba .

really8
13. dec 2025
@zara3

@anonym_edb1c8 no pocula som uz o takych bokovkach. Pretoze s autom by ho kazdy poznal a ludia by si vraveli, ze kam ide, keby ze byvali niekde na dedine alebo v malom meste, kde sa kazdy pozna. Tak radsej isiel busom a v tom kabate, aby ho nik nepoznal, kedze ho normalne nenosi.

@zara3 a to si pan podnikatel nevezme radsej taxik a ide mhd kde moze niekoho stretnut a este bude musiet odpovedat na otazky ze kam ide a co je taky nahodeny?

ingush616
13. dec 2025
@rabdal

Tak sa bav ďalej a veselo ,čo si nepochopila? Vlastní tri autá ,ma firmu ,nikdy nechodil v kabáte ,neznášal to ,busom nechodí ,v správach keď niečo riešime osobné mi ho dá do ruky a tam nič ,či maily ,či správy ,ja robím v inom meste ako má on firmu ,vracia sa domov presne hodí cvičiť každý deň ,je to vždy cca 2 hodiny denne cez víkendy je doma nikde nechodí ,chcela som tu radu ,alé iba urážky som dostala ,samozrejme napísalo aj pár normálnych ,táto apka s anonymnymi príspevkami sa snažila a to som tu citala iné problémy a niektorý tu odtiaľto urážajú aj fakt ľudí čo potrebujú pomoc

@rabdal venuje sa ti? Dáva najavo svoje city stále???
Na toto si odpovedz. Keď je odpoved áno tak je asi všetko v poriadku. Keď nie, tak tvoje obavy sú správne 🙂

anonym_4c61be
13. dec 2025
@anonym_0f9b71

Ten tvoj Ričárd Gír je velice tajomný. Na tom hubertuse dačo bude. Že chcel ho prekefovať 😀 to nech hovorí koňovi a né tebe, takmer, inšpektorovi Colombovi, v sukni. Skôr si myslím, asi aj ty si to myslíš, čiže si to myslíme, že v tom kabáte išiel nejakú prekefnúť. A že sa odviezol k tej pichande autobusom? No a čo? Tak, je chlapec hravý, na dobré sa dlho čaká. A aspoň zaúčinkuje modrá tabletka, kým sa bude hojdať v autobuse. Radím ti, mala by si mu prehľadať veci, mrkni aj do koša, či nenájdeš niečo podozrivé. Ešte ma napdlo, že čo keď ten hubertus ozaj prekefoval a vlasy z tej kefy sú v koši. Ty hybaj do toho koša pozrieť. Nenechaj nič na náhodu.

@anonym_0f9b71 a nájdené vlasy zaniesť do labáku na zistenie DNA, potom či sa daná DNA nachádza v registri a povolenie zo súdu na identifikáciu osoby

zara3
13. dec 2025
@really8

@zara3 a to si pan podnikatel nevezme radsej taxik a ide mhd kde moze niekoho stretnut a este bude musiet odpovedat na otazky ze kam ide a co je taky nahodeny?

@really8 mozno je James Bond a ani my a ani autorka nevieme, ze ma misiu.....Len on vie, preco vzal MHD.

rabdal
autor
13. dec 2025
@anonym_bee276

@rabdal možno nechce milenke ukázať, že má auta a je bohatý😜viac by som si dávala pozor na tie 2 hodiny vo fitku mozno tam ani nechodi.Aby sa z neho nevyklul nejaký exhibiocinista otvorí kabát a kuk🤪aj v buse ho to môže vzrušovať.

No práveže do toho fitka chodí ,je to na ňom aj vidieť ,schudol ,dvadsať kil ,stratil veľké brucho ,rozšíril sa na ramenách a oblečie ten čierny kabát čo mál odvtedy keď sme sa brali , je to veľký fešák s veľmi dobrou i postavou to už mi aj kamošky povedali čo ten tvoj manžel do sebou robí? je už vymakany za tie roky. A to som si myslela že v posiľke vydrží pár dní aj s cestou ja som za to rada ale?

really8
13. dec 2025
@rabdal

No práveže do toho fitka chodí ,je to na ňom aj vidieť ,schudol ,dvadsať kil ,stratil veľké brucho ,rozšíril sa na ramenách a oblečie ten čierny kabát čo mál odvtedy keď sme sa brali , je to veľký fešák s veľmi dobrou i postavou to už mi aj kamošky povedali čo ten tvoj manžel do sebou robí? je už vymakany za tie roky. A to som si myslela že v posiľke vydrží pár dní aj s cestou ja som za to rada ale?

@rabdal no a autorka a ty veris ze tvoj super sikovny manzel podnikatel s tromi autami a vlastnorucne postavenym luxusnym bazenom si nevie kupit listok na bus?

rabdal
autor
13. dec 2025
@really8

@rabdal no a autorka a ty veris ze tvoj super sikovny manzel podnikatel s tromi autami a vlastnorucne postavenym luxusnym bazenom si nevie kupit listok na bus?

On si lístok kúpiť vie ,nadáva ,že len za volantom sedí a že mu je vzácne keď nasafne do autobusu ,lebo všetko inak vyzerá vonku ako z auta áno do bazéna investoval 10000€ a sám si ho vybudoval ,vymakal ho a áno má tri autá veď sa mu darí v Tom čo robí a áno a to že má niekto peniaze neznamená že musí lietať na dovolenky po celom svete ,bola som rada že som ho dostala aspoň do Chorvátska aj keď to stalo za nič doma je najradšej

oneinamillion
13. dec 2025
@rabdal

On si lístok kúpiť vie ,nadáva ,že len za volantom sedí a že mu je vzácne keď nasafne do autobusu ,lebo všetko inak vyzerá vonku ako z auta áno do bazéna investoval 10000€ a sám si ho vybudoval ,vymakal ho a áno má tri autá veď sa mu darí v Tom čo robí a áno a to že má niekto peniaze neznamená že musí lietať na dovolenky po celom svete ,bola som rada že som ho dostala aspoň do Chorvátska aj keď to stalo za nič doma je najradšej

@rabdal prosím ta, a prečo nepíšeš normálne? Hneváš sa, ale nedá sa ti rozumiet, aj keby niekto veľmi chcel.. Žiadna bodka čiarka, ako tu už niekto napisal, jediný otáznik neobsahuje tvoj úvodný príspevok, a cudujes sa že nikto nevie na čo sa pýtaš.. Nechápem, kde je problém, veď základnú školu máš isto ukončenú..

rabdal
autor
13. dec 2025
@oneinamillion

@rabdal prosím ta, a prečo nepíšeš normálne? Hneváš sa, ale nedá sa ti rozumiet, aj keby niekto veľmi chcel.. Žiadna bodka čiarka, ako tu už niekto napisal, jediný otáznik neobsahuje tvoj úvodný príspevok, a cudujes sa že nikto nevie na čo sa pýtaš.. Nechápem, kde je problém, veď základnú školu máš isto ukončenú..

Ja neviem čo nevieš prečítať ,áno sú tam preklepy ,neskontrolovala som to po sebe ,lebo to samo prehadzuje tie slová a skomoli to čo som chcela napísať

really8
13. dec 2025
@rabdal

@rabdal ved ti tvrdi ze nevie do "autobusa" nastupit a vypytat si listok. Nechas nech ti klame do tvare?

oneinamillion
13. dec 2025
@rabdal

Ja neviem čo nevieš prečítať ,áno sú tam preklepy ,neskontrolovala som to po sebe ,lebo to samo prehadzuje tie slová a skomoli to čo som chcela napísať

@rabdal
napíšeš 10 viet za sebou bez jediného interpunkčného znamienka, nechápeš že sa to zle číta?
Pozri sa kazdy môže písať tak ako myslí ale je to neprehľadne mätúce a v neposlednom rade to vypoveda aj o tebe keď sa prezentujes takto a pochop že kazdy dospelý človek žena obzvlášť v tomto čase roka ma dosť svojich vlastných povinnosti a starosti a kto tu chce tráviť čas lustenim a dekodovanim toho čo si vlastne chcela povedať ci si sa len prišla posťažovať a alebo sa pytas a stojíš o nejaku radu ťažko odhadnut keď pises ako pises a mohla by som pokračovať ale tiež veľmi nemám čas a naozaj preklepy sú najmensi problém tvojho prispevku skôr ide o to že opisuješ dosť bizarnú situáciu raz si v minulosti zrazu v to čo je teraz a ani diva svina sa v tom nevyzna
Koncim, inak ta uistujem, že s chápaním písanému textu nemám ziaden problém, ale toto je trochu moc.

eva8
13. dec 2025
@rabdal

@rabdal ako travite spolu cas? A kolko casu spolu travite?

dadadada1
13. dec 2025
@doriiis

To je tzv. prietrtkovy kabát. Čierny, s golierom, ktorý určite autorkin podvádzajúci muž nosí na stojáka. Nech to vyzerá tajomnejsie a viac sexi. A možno ho má na sebe aj počas sexu. 😱Fetiše máme rôzne.

@doriiis diky za koment 🤣🤣🤣🤣
tak dobre som sa dávno nezasmiala. ..