icon

Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie

rabdal
11. dec 2025

Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku

Strana
z4
mircalla
13. dec 2025

No po precitani par prispevkov...byt tvoj manzel, tiez ta podvadzam.

anonym_1d1767
13. dec 2025
@anonym_a06ca6

@rabdal dva krát som so ten text prečítala a stále nerozumiem, čo je problém s tým kabátom?

@anonym_a06ca6 sak ma milenku, sa nahodil a šiel na prietrtky, to som ja pochopila z toho výplodu 🤷‍♀️

ekira1
14. dec 2025

Čakala som hororový sen o manželovi v čiernom kabáte.. no asi takto, ak sa s ním doma zhováraš tak, ako píšeš tu, sa ani nečudujem, že si našiel inú. I keď spávať súčasne s vami oboma je dosť nechutné.. ešte je možnosť, že šiel za mužom a nie ženou, alebo ho dcéra nevidela, zmýlila sa a inak položený kabát bol náhoda..

pattybe
15. dec 2025
@really8

@doriiis mna hned napadlo ako chodi po parku v tom kabate a pod nim nic a potom ho roztiahne na nejaku damu a urobi hele hele hele a roztancuje cervika. Origos je to asi balonak ale je zima takze kabat.

@really8 aj ja som si myslela

rabdal
autor
Dnes o 00:59

Už tu nik nemusí reagovať ,vyjasnili sme si to medzi sebou a nič sa nedeje ,pekné Vianoce vsetkym

ekira1
Dnes o 05:17
@rabdal

Už tu nik nemusí reagovať ,vyjasnili sme si to medzi sebou a nič sa nedeje ,pekné Vianoce vsetkym

@rabdal a prezradíš nám, čo za tým bolo ?

jizanka
Dnes o 05:37
@rabdal

@rabdal A věříš mu?

Strana
z4