icon

Manžel v čiernom kabáte a moje zlé tušenie

rabdal
11. dec 2025

Nedávno som písala o dovolenke a toto sa vykľulo teraz a asi to začalo uz dávno ,moja 14 ročná dcéra že vraj videla Tata v autobuse keď išla zo školy ,mal na sebe čierny kabát ,pýtala som sa ho na to a on že to je blbosť veď sa dnes nedá vidieť do busa keď sú tam čierne skla a on sedel naposledy v buse pred 10-timi rokmi a že ani tam nevie nastúpiť a vypýtať si listok ,no ok ,ale keď som našla hodený kabát inde ako mal tak asi niečo nie je v poriadku nikdy ho neznášal ,že ho hryzie a je moc teplý ,na otázku prečo je tu hodený ,no preto že si všimol na ňom nejaké spinky a chcel ich vykefovat a nestihol ,pred rokmi. začal , posilovať ,som rada za to a potom obliekol ten čierny kabát a všetci boli z neho paf a to vždy nosil to isté dookola ,staré veci mne bolo z toho zle iba ponožky a slipy chcel nič viac ,je fešák smrncovny. to čo dokázal na sebe v tých rokoch čo má je obdivuhodné ,ale bojím sa čo bude ,robím inde ,ako on, on ma firmu dvadsat km odo mna telefón mi ukáže ,fungujeme ,ale niečo nie je v poriadku

Strana
z5
really8
20. dec 2025
@mandarinka555

@rabdal Tak najprv klamal, že busom išiel naposledy pred desiatimi rokmi a potom zrazu búúúm, keď sa zamotal do lží, auto nechal nevieme kde, tak vykoktal rozprávku o trhoch...fúúúha...ešte je aj hlúpy👎

@mandarinka555 sa nasli dvaja rovnaki

anonym_b91d80
20. dec 2025
@rabdal

Pekne sviatky želám vsetkym

@rabdal ale preco ti klamal??? Ze nesiel busom???

anonym_2236ad
20. dec 2025
@really8

@anonym_2236ad boze uz som to vysvetlovala. Preto lebo autorka nejaky cas dozadu zalozila temu ze boli v chorvatsku bolo tam uplne hrozne a nic sa jej nepacilo a cele to ofrflala.

@really8 jaj to mi ušlo.. pochopila som to inak.. prepáč. 🙂✌️

anonym_e38563
21. dec 2025

Ta pekne ojebabral

anonym_b3c8a6
21. dec 2025
@anonym_e38563

Ta pekne ojebabral

Anonimov by mali zrušiť ,toto tu dobre nie je

anonym_fd5987
21. dec 2025
@lala123
Odpoveď bola zmazaná

@lala123 pokial by chodili do restiky, tak budis. Boli 1 x na káve v kaviarni až , stále žena varila. Jej to vôbec nevyhovuje, povedala mi ale manžel nedá inak. Sama povedala že by uvítala allinclusive dovolenku. Prišla z “dovolenky” uťahaná ako kon, ale boli pri mori no

majkamajusqa
Autor odpoveď zmazal
cacianka
22. dec 2025
@lala123

@rabdal ty si daj tabletku na naivitu

@lala123 to skôr potrebuje aj na iné problémy

rabdal
autor
24. dec 2025
@ekira1

Čakala som hororový sen o manželovi v čiernom kabáte.. no asi takto, ak sa s ním doma zhováraš tak, ako píšeš tu, sa ani nečudujem, že si našiel inú. I keď spávať súčasne s vami oboma je dosť nechutné.. ešte je možnosť, že šiel za mužom a nie ženou, alebo ho dcéra nevidela, zmýlila sa a inak položený kabát bol náhoda..

@ekira1 za tebou šiel asi v Tom kabáte že? Šťastné a veselé

rabdal
autor
24. dec 2025
@rabdal

A ešte si zabudla ,hus ,alebo kačica ? ,dovolenka v Chorvátsku bola druha téma a tretia? ako on chodí v kabate. Čo je na Tom veď problémy sú stále ty nijaké nemáš?

@rabdal toto je problém ? ,hus lebo kačica?
Dovolenka už nikdy viac?
Muž v čiernom kabáte?
Toto všetko je slabý odvar oproti tým čo tu píšu ,niekedy sa zasmejem ,niekedy mi je do plaču ako ľudia ťažko žijú a je tu veľa trolov ,animov a ľudí zúfalých ,pisatelov ,múdrych s dodrbanimy životmi ,rozvedený ,atď

ekira1
24. dec 2025
@rabdal

@ekira1 za tebou šiel asi v Tom kabáte že? Šťastné a veselé

@rabdal za mnou by musel diaľkovým autobusom pol dňa, ja som dosť odruky na súkromnú návštevu vianočných trhov 🤷

rabdal
autor
25. dec 2025
@ekira1

@rabdal za mnou by musel diaľkovým autobusom pol dňa, ja som dosť odruky na súkromnú návštevu vianočných trhov 🤷

@ekira1 pošli mu foto svoje a možno Ťa pozve na tie trhy

ekira1
25. dec 2025
@rabdal

@ekira1 pošli mu foto svoje a možno Ťa pozve na tie trhy

@rabdal vidieť ako veľmi o neho stojíš. On sa vie zariadiť i sám, tvoju pomoc evidentne nepotrebuje..

Strana
z5