icon

Manžel v puberte

nechapemto
17. júl 2016

Ahojte, mam 27 rokov a som tehotna. Moj muz ma 33 a teraz si zmyslel, ze si ide robit vodicak na motorku, pretoze je to jeho konicek vraj. Sme spolu uz viac ako styri roky (manzelia menej) a predtym ako sme sa spoznali mal motorku. Potom ju predal, pretoze ho to stalo vela casu a penazi.
On ma taku pracu, ze je malo doma. Resp. chodi neskoro z prace domov. Ja sa hnevam a nesuhlasim s tym, pretoze na motorku treba cas (on sam ho poriadne ani na mna nema), stoji to peniaze (tiez ich mame kam davat) a nehovorim o tom, ze ake je to nebezpecne (kazdy rok x mrtvych motorkarov). Pride mi to ako keby nechcel so mnou a s nasim babatkom travit cas a hlada si nejake ine veci, aby mohol byt z domu. Inak je to pozorny manzel, pomaha ako vie a vlastne vsetko je inak ok.
No rozumiete tomu? Co by ste robili Vy na mojom mieste? Prehanam to ja, ci on je nezodpovedny?
A doplnim, ze motorku si vraj chce kupit az neskor, preto chce vodicak lebo maju byt vodicaky drahsie a ma to byt vsetko prisnejsie. A bla bla. Ale verim tomu,ze tu motorku bude chciet cim skor, lebo ho nic nebude odradzat.
Dakujem dopredu za rady a nazory.

Strana
z5
lenkamaxim
1. aug 2016

@silvia2103 mas moj obdiv!Velmi drzim palce aby prisiel do zivota tvojho aj syncekovho naozajstny CHlap s velkym CH

womankc
2. aug 2016

@silvia2103 chlapec sa neskoro spamätá , že stratil krásnu rodinu .... musí byť extrémne nedozretý. Prajem všetko dobré, aby ste stretla muža na pravom mieste

silvia2103
2. aug 2016

@lenkamaxim
@womankc ďakujem ťažko mi je samej...verim ze niekto pride

womankc
2. aug 2016

@silvia2103 všetko zlé čo prežijeme sa deje pre niečo ... verím, že je ťažko , ale niekde čaká lepší

melynda
2. aug 2016

@silvia2103 no ver mi, že bohužiaľ aj také sa nájdu, čo to trpia..

si_sa_6
6. aug 2016

@synda11 tak v tomto sú chlapi zvláštni. Ale tak nemôžme im to mať na druhej strane za zlé. My máme výhodu, že máme ten taký materinský inštinkt, vieme predvídať. Málokedy chlapi dokážu predvídať akurát tak pri šoférovaní možno ale aj to nie vždy. Ja som vždy sa smiala, keď mi mamina o vzťahoch niečo rozprávala, že to tak nemôže byť. A čím som staršia tým prichádzam na to akú pravdu mala v mnohých veciach

annamarcon
6. aug 2016

Ja na tom nevidím nič zlé. Môj manžel miluje cestovanie. Tak niekedy na týžden vypadne niekam s kamarátmi. Nebránim mu v tom. Mame spolu 5 deti, prežili sme spolu jeden môj potrat. Verím mu, viem že mna aj naše deti ľúbi. Tak prečo by som mu to zakazovala. Ked ide niekam do Nepálu, tak mi je jasne, že deti brať nemôže. Iba si chce vyvetrať hlavu. Každý ma ine záľuby. Pochybujem že sa chce vyhnúť tebe. Ja som rada, že manžel ma takéto záľuby a nie alkohol...

Strana
z5