Manžel vyvoláva doma hádky

9. jún 2024

Poslednú dobu manžel vyvoláva doma hádky, do každého rýpe a keď niekto mu niečo povie tak hneď je ustipacny a útočný. Príklad deti niečo vylejú tak hneď na nich kričí či sú gramblavy a či netrafia do pohára. Alebo dcéra mu povedala že nechal v kúpeľke po sebe bordel opadane chlpy čo si holil tvár. A on hneď na ňu vybehol keď sa jej nepáči nech to uprace. Ale on keď komentuje mňa alebo deti že našiel po nás vlas tak sme už lenivé a neschopné upratať po sebe. Keď povieme to isté jemu tak hneď urazí sa a háda sa s nami. Alebo záchod po sebe neumyje, to som mu ja povedala a zas že keď sa mi nepáči nech to umyjem ja, že on je doma a môže si robiť čo len chce a že nebude umývať špinavý záchod. Aj keď on sám to zašpinil po veľkej potrebe. Alebo na zemi keď sú omrvinky tak začína že čo to nepovysavame. Ale keď on nechá po sebe na stole omrvinky z chleba to je dobré. Proste ja s deťmi nemôžme nič musíme mať tip-top upratané po sebe, ale keď jeho konfrontujeme s tým istým nech si po sebe aj on upratuje tak sa hneď urazí a háda sa s nami. Alebo mi povie že deti som nič nenaučila že sú sprosté a neposlušné po mne. Že on keď niečo nespraví tak ja sama od seba to nespravim. Lenže on doma nič neupratuje ani po sebe, len reči má blbé. Neviem čo s ním?

cacianka
9. jún 2024

Nečakaj, návrh na rozvod napíš, aj jeho presne cituj v odôvodnení, že z dôvodu rozdielnych pováh, kvôli jeho rypaniu, atakom aj na deti, nechceš aby vyrastali v takomto stresujúcom prostredi , on nechce svoj prístup a verbálny prejav nijako riešiť, ani v rodinnej poradni. Keďže navrhujes aby deti zostali v tvojej starostlivosti, ziaras XX € výživné a muž aby opustil domácnosť, lebo úplne zbytočne vyvoláva v deťoch obavy, strach a zlé psychické rozpoloženie.
Hore si daj že "Koncept ", vytlač a polož na také miesto, že to čoskoro nájde. Skús to urobiť, aj keď hneď návrh nepodas, ale urob to ako zrkadlenie na jeho vyjadrenia a keďže len šteká, ty konáš.
Neviem prečo, ale mám pocit, že má milenku, lebo práve teba chce vyprovokovať že ty si tá hnusná, a on sám má maslo na hlave.a veru už riadne smrdí.

rozculena
9. jún 2024

tiež ma napadlo,že niekde zahýba........

maxalla
9. jún 2024

Tak nech sa kludne uraza. Svet sa netoci okoli neho a nezruti sa len preto, ze je milostivy urazeny. Pri kazdom podobnom vybuchu by som mu presne ukazala, aky dvojity meter ma na vas a na vlastne chyby. Pri kazdej chybe by som nanho nakricala, aky je gramblavy (tak ako on), kym by sa bud neuvedomil, alebo neodstahoval.

alchemilkazltozelena
9. jún 2024

Aké veľké máte deti? Podľa mňa kríza stredného veku plus ste spolu dlho a leziete si na nervy, nemá zrejme žiadne odreagovanie tak výbuchuje...

reddflowerlife
9. jún 2024

Nemá milenku? Vacsinou vtedy utocia , a chcu ta vystvať

anavianavi
9. jún 2024

podla mna sa tak sprava buran, asi nie je 3x inteligentny. Ospravedlnovat to pudmi zneho robi este vacsie zviera, nie civilizovaneho cloveka.
vysvetlila by som mu a napriklad zamkla zachod/kupelku. ak ho nevie umyt po sebe, tak ho nebude pouzivat. Do kuchyne by som dala priesvitnu flasu s prilepenym vekom kde by deti a ja hadzali peniaze vzdy ked sa neprimerane sprava, aby si to vizualizoval. vzdy ked vybehne, hodim 2 eurrovku alebo cukrik v tvare hovna.

lenkakravcova
9. jún 2024

@autorka
Tak si to robíš sama. Muži sú takí, že keď nemajú doma v manželstve to, čo od toho očakávajú, tak robia úplne blbosti.
Je to na tebe, či chceš manželstvo zachrániť alebo nie. Ale iba keď sa obaja začnete k sebe správať s láskou, tak to zvládnete. A to zahŕňa aj sex (aspoň 1x za týždeň) - to je fakt také že minimum!!!. Skús sa pokúsiť na neho pozerať s láskou a pokúsiť sa o to, aby to fungovalo. Uvidíš, že aj on bude opäť aký bol predtým (keď neriešil tieto sprostosti preto, že mu chýba tvoja pozornosť a neha).

nevenka
9. jún 2024

Ale co riesite zase ten sex, pre pana krala. Toto jeb**te spravanie nie je kvoli nedostatku sexu.
Ci zena sa ma premoct a nasilu s nim spat, ked jej vynada do sprostych? Aby sa ukludnil, to vazne toto radite? 🙄.

autor
9. jún 2024

@cacianka Nie nemá milenku s tým som si istá.

autor
9. jún 2024

@alchemilkazltozelena Deti majú 16, 14, , 10 a 8 rokov

autor
9. jún 2024

@lenkakravcova Nejde mi to pozerať sa naňho s láskou, a vážne nemám chuť riešiť s ním nič intímne. Vždy mi dôjde na rozum ako sa správa a to ma stopne

autor
9. jún 2024

@nevenka Ja nechcem s ním nasilu sa vyspať

lenkakravcova
9. jún 2024

Tak potom sa rozveď.
Žiť v manželstve bez sexu má aký zmysel?
Ako spolubývajúci ?
Ešte ako to opisuješ to nie ste ani pohodovi spolubývajúci ale spolubývajúci ktorí si čím ďalej tým viac budú liezť na nervy..
Ak nechceš zachraňovať manželstvo, tak už je možnosť len rozvod.

autor
9. jún 2024

@lenkakravcova Zachraňovať manželstvo chcem, ale prečo ja mám ustupovať a mať s ním sex aby podľa teba bol kľudný, keď ja cez jeho správanie nemám vôbec chuť s ním niečo riešiť.

lenkakravcova
9. jún 2024

Keby že mám žiť s niekým kto so mnou nechce mať nič intímne, tak by som tiež bola podráždená. Lebo to je také manželstvo že len o povinnostiach. Živiť deti, makať a zase makať.
Sa mu čudujem že nepodal návrh na rozvod on už dávno. S takým prístupom aký máš je to len otázka času.
Ako sa hovorí: každý sme strojcom svojho šťastia (i nešťastia).

eliska13
9. jún 2024

Je unavený z rodiny.A, keď to musíte vydržať, tak musíte....chlapom takto prepne po 45 tke.Hajzlik by som nechala tak, omrvinky vie upratať.Vybija si na vás frustraciu

autor
9. jún 2024

@eliska13 Má 46 rokov

eliska13
9. jún 2024

Píšem unavený veľa detí, starosti príde domov a len chaos.Zena vydrží, muž srší síru a je na každého nepríjemný.Chlap ide do andropauzy a všetko mu bude vadiť.Napis papier o rozvod a daj mu ho prečítať možno precitne

nevenka
9. jún 2024

@lenkakravcova a Ty sa divis, ze ona nema chut? Ty by si mala, keby do Teba hukal, jak do decka, ze si sprosta? No ja nie. Ako fakt. Kto sa ma zamysliet nad sebou, je ten chlap.
Ale co sa divim. V kuse sa tu radi, ze ma zena mat svoju hrdost a tu zrazu, chudacik chlap, treba sa prekonat, a "dat mu", lebo inak bude hnusny. No a co, ze ona s abude citi ako handra. To vazne toto radite?

alchemilkazltozelena
9. jún 2024

4 deti? 🫣🫣🫣 Tak platí to co som napísala.. má uz všetkého dost... Žena vydrží, ale muz máloktorý... Poradiť bohužiaľ neviem

anavianavi
9. jún 2024

Taku radu lenkykravcovej ani nepocuvaj. My nie sme zvierata, co nevedia ovladat svoje pudy. To sa mozme vratit do prirody a zit na stromoch. Civilizovany clovek vie ovladat pudy a plni si svoje povinnosti. Ked to nezvlada, nemusi aspon zneprijemnovat zivot druhym.

mareka49
9. jún 2024

To vôbec nemusí súvisieť so sexom.
Veď normálna kríza na neho doľahla.
Pri takom počte detí.
Veď to je obrovský nápor finančný aj osobnostný.
Ma pred 50 a bilancuje.
Možno dáky kamoš chytil druhý dych a kurvi sa a tak mu to vŕta hlavou že ako ďalej žiť.
A kde to dá tú frustráciu?
No najprv do ženy a potom do deti.
Sex môže byť len časť.
Celková nespokojnosť asi bude väčší problém.
Finančné tlaky z tvoje strany, deti, širšia rodina, rodičia, pracovný čas, spoločný čas bez deti,..
Nič sa tu hlbšie nespomína.
Čo tak sa ho spýtať čo konkrétne ho štve?
Vlasy to asi nebudú vsakze

mamaaja82
9. jún 2024

S tou neverou, nebola by som si taka ista,jedna sa tiez bila do hrude,ze jej muz nikdy a kedy a bla bla.Bola nemilo prekvapena ked zistila,ze jej muz tu milenku nakoniec mal 6mesiacov

nevenka
9. jún 2024

A tie deti si spravila sama, ci ako?
Zase sa to zvrhlo, ze pride sa sem zena postazovat a vlastne sa dozvie, ze je neschopna, lebo mu chudaciskovi neda sex...🙄
Ako je to vela na neho, tak aj na zenu to moze byt vela. A nehulaka po nom a detoch.

cacianka
9. jún 2024

@lenkakravcova ty máš fakt uletené názory.
Muž viac x za deň vybuchne, vynada všetkým doradu, douraža, vysmeje ženu aj deti aké sú tupé, blbé, skrátka narobí dusno , ale žena má večer roztiahnuť nohy a s láskou sa dať oš.kať.
To ti korán takto hlavu nastavil ?

nevenka
9. jún 2024

@cacianka hej, cele naopak

barborachors
9. jún 2024

ma milenku a dáva vam to vyzrat

marcellka32
9. jún 2024

@lenkakravcova ja ti niečo už od srdca napíšem, prestaň prosím radiť ženám, pretože čo rada to blbosť 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ aj v iných diskusiách

lenkakravcova
9. jún 2024

@marcellka32 Vďaka za radu ako niekomu neradiť. 🙂
Raz za čas tu predsa musí byť aj iný než bežný MK názor (rozvod). Mne nevadí, že s ním nesúhlasíš.

reela
9. jún 2024

@lenkakravcova Nevadí ti, že Mohamed si zobral za manželku 6 ročnú a súložil s ňou, keď mala 9? To by si chcela pre svoju dcéru? Nepríde ti to zvrhlé? Budeš tiež vlastnej dcére radiť v takom útlom veku, aby sa premohla a mala s manželom sex, tak ako tu radíš autorke?