icon

Manžel workoholik

nika898
5. nov 2018

Ahojte zienky urcite je vas tu viacej takych co mate manzelov workoholikov. Nejdem sa stazovat ani vyplakavat no nejak si nato neviem zvyknut. Ked pride manzel domov potrebuje pre seba pol hodinku na prechod rezimu z prace domov. No myslou je stale v praci, riesi pracovne maily a dokonca takmer kazdy vecer pracuje do pol noci. Vikedny a sviatky detto. Dokonca sa stalo ze bol uz aj v nedelu v praci. Nemozem napalnovat ani ziadny vylet lebo cez obed ked deti spia on pracuje 😞. Uz som z toho na prasny. Spolu netravime takmer ziadny cas a velmi ma ma to mrzi. Uz som mu to aj povedala ale on stale ze m vela prace. Chcem vas teda zienky opytat ako ste to riesili doma vy. Rada by som totisto este vyuzila posledne pekne dni v tomto roku na spolocne chvile ale ked on stale pracuje.

Strana
z3
bambinomio99
12. nov 2018

@eeffka ked chce byt ekonomicky nezavisla zabezpecim si prijem uz len pre vlastnu istotu a nie nie je to vydieranie, je to len o blbej komunimacii medzi partnermi ktoru riesi na mk namiesto doma, hovori Vam nieco pojem manzelska poradna

bambinomio99
12. nov 2018

@nika898 a tvoja odpoved preco sa tomu nevenujes je aka ? Vies ja mam 2 deti od roka mladsej som sama studovala IT procesy a anglinu,manzel bol len mentor aby som nezlakla a vedela si vybrat spravnu cestu a pochopit co sa ucim ,vies aj ja som mala domacnost aj male deti a manzela z it ktory narazovo proste makal od svitu do mrku,ale vedela som ze to robi pre nas, ze aj to sa raz upravi a ano neuvidi mozno deti male,ale tie deti predsa nezomieraju,je sice krasan veta ze si kazdy den treba vazit,ale vies keby ste nemali to co mate zas by bol iny problem
Vies xo ma mrzi napriklad na to akoby sa citil tvoj manzel keby toto tu na seba cital si ani neodpovedala, ja viem,ze hladas radu,len mozno mas radu priamo doma a to uprimnu a priamu komunikaciu s niekym s kym si budujes pevny a dlhodoby vztah

nika898
autor
12. nov 2018

@bambinomio99 moja odpoved je taka ze rano o 5 vstavam vecer o 10 padam od unavy do postele aby som si pospala aspon 3 hodiny kym budem kojit mladsieho. Cez den neexistuje spia rozdielne a kym pride manzel domov tak musi byt byt upratany inak mam hubovu polievku ze je bordel. On sam mi povedal ze k tomu potrebujem pocitac aby som si to mohla skusat. Doma mame 3 a 2 servery ani na jeden nemam pristup lebo co ak mu ich pokazim. Takze moja jedina odpoved nato je ze kedy. Ja naozaj potrebujem spat lebo som potom nervozna aj na drti. Uprimna komunikacia s mojim muzom to by bol zazrak. Vecer som mu povedala ze mam pocit ze ho obtazujeme. Jeho reakcia isiel spat do inej izby a mne povedal ze so mnou nadobro skoncil. Musela som mu teraz napisat mail s malou dusickou ze si ho precita a doma ma caka teraz minomalne tyzden ticha domacnost a potom sa bude tvarit akoby sa nic nestalo. A kebyze som financne nezavisla tak od neho asi naozaj odidem ale nechcem ublizit mojim detom a mojim rodicom. Aj moja mama a aj svokra ma s placom prosili aby som to dako vydrzala. Prepac velmi sa rozpisem ale neviem ako by sa tebe pacilo keby ti muz vravel ci si naozaj jebnuta ked ti pradknu netvy a potom ze sa nemam co divit ze s takou picou jebnutou on sex mat nebude. Detom hovori ze su debilne ked sa udru podotykam starsi ma 2 a pol a mladsi 10 mesiacov. Nechcela som to sem pisat a ociernovat ho ale som nahnevana, zufala a neviem co bude dalej.

eeffka
12. nov 2018

@nika898 je mi luto ze sa mi potvrdilo co si povodne nechcela pisat.
Tvoj manzel nie je celkom ok. Aby som sa doprosovala chlapovi? No uz by ma videl holu leda na historickej fotke. Debilko.
Ak sa rozhodnes odist tak neries ci ublizis mame ci svokre??? Nech s nim ziju ony.

bambinomio99
13. nov 2018

@nika898 vidis tak potom napis uplnu a celu pravdu,nielen cast,to nie je o ociernovani to su fakty jeho chovania, ak vsak ostanes kvoli detom a rodicom,psychicky znicis seba, poviem ti co som urobila ja, ponaly ,ale isto som sa obzerala po robote a vytvarala si rezervu...deti viac trpia hadkami a dusnom nez oddelenim

bambinomio99
13. nov 2018

@nika898 netrap hlavne samu seba,ja som lietala na skrine a steny a sex si bral nasilu, budes sa z takych veci tazko zbierat,mne to moja mama uznala az ked som sa zosypala pred nou,ich strach o byvsnie bol vacsi nez starost o.mna

nika898
autor
13. nov 2018

@bambinomio99 nechcela som to sem pisat a pocuvat aka som hlupa ze som s nim a ze mam od neho odist. Najhorsie na tom je ze su aj pekne chvilky a deti ho maju radi. Aj ked by som mala kam ist ja som zato ze problemy sa maju riesit. Moj manzel ich neriesi. On sa zduje nekomunikuje, uraza mna a moju rodinu a potom sa tvari ze sa vobec nic nestalo. Aj svokre som dnes volala uz zufala lebo ma nuti ist do roboty. Ze co mam robit lebo ja s nim komunikovat neviem. Tak ma aspon trochu podporila ze nie som uplna nula ale povedala mi ze ho mam brat a pocuvat jednym uchom dnu a druhym von. Ale ja tak fungovat nechcem. A mrzi ma co si si musela prezit.

nika898
autor
13. nov 2018

@eeffka zial svedomie a laska k nim mi nedovoli ich neriesit a bojim sa aj ze moj tato by to uz nezniesol ma problemy v poslednej dobe so srdieckom a to by som si na svedomie nezobrala. Uz aj tak im moj manzel ublizil viac ako dost ked mojmu ocovi zakazal k nam chodit ked je doma on a obvinil ho ze za nase hadky moze on. Skoro mi puklo srdce ked som to pocula lebo mu to telefonoval predomnou a este si to dal na hlasity odposluch. Ja som velmi naviazana na svojich rodicov a velmi ma trapi ked sa trapia preto im nechcem este aj ja pridavat starosti.

wieruska1
13. nov 2018

Vas problem nie je manzelov workoholizmus ale to ze ta psychicky a mozno aj ekonomicky tyra. Mala bysi navstivit psychologa, lebo s nulovym sebavedomim a s tvojou ochotou sa aj nestretavat s rodinou len aby bol on spokojny to zajde este dalej, veeelmi daleko a potom bude stale tazsie a tatsie sa vratit do normalu. Keby sa ku mne muz sprava ako k handre zbalim ho, poprajem mu vels stastia s tym ze vratit sa moze ked sa spamata. To ty nespravis, ale to aky model zitia naucis tvoje deti sa s nimi bude tahat az do smrti

nika898
autor
13. nov 2018

@wieruska1 ja viem. On toto spravanie okopiroval od svojho oca a jeho otec zase od svojho oca. V niecom je to miernejsie v niecom zase horsie. A minule som mu to chcela povedat ked bolo doma vsetko v poriadku no ani k slovu som sa nedostala lebo ho zase nieco nasralo a uz som zase bola zla a mala mu dat pokoj. Verit ze sa spamata je z mojej strany velmi naivne ale stale v to verim. A co sa tyka toho psychologa rada by som chodila verte mi zienky no nemam kde dat svoje dve deti. V meste kde byvame nemam ziadnu rodinu a ani kamaratky ktore by mi ich na tu hodinku a pol postrazili. A len on sa nestretava s mojou rodinou. Stretnu sa len vynimocne. Na navstevy chodim sama s detmi a z toho jeden den som so svojimi rodicmi a druhy den idem k jeho rodicom. Mame normalne vztahy a nemam problem tam ist aj bez neho.

Strana
z3