icon

Manžel zabudol na moje narodeniny, čo robiť?

18. nov 2023

Ako by ste na toto reagovali? Už je tomu niekoľko dní čo som oslávila narodeniny, ale môj manžel mi dodnes ešte nepodal ani ruku, pusu, kyticu. A pritom vie že som mala narodeniny pretože sa ma pýtal kedy robím posedenie ( nerobím kvôli chorobe) tiež sa pýtal od koho som dostala ružu ktorá bola v kuchyni na linke, alebo že som dostala kávu od susedy ale kávu nepijem , takže si ju on môže dať.
Akože čo si mám o tom myslieť?
Akoby ste na to reagovali?

Strana
z3
autor
19. nov 2023

@stellarstar asi nechapes sarkazmu.... nevadí

stellarstar
19. nov 2023

A ty nechápeš zmysel komunikácie. Ja nechápem ako si ľudia dokážu spolu žiť keď základ komunikácie chyba? Si dospela žena a nie nejaká násťročná pubertáčka ktorá sa hanbí a nevie pri manželovi otvoriť ústa. Sa divím že každá druhá tretia tu píše ze aký má problém ale otvoriť si ústa to nie?

majkabr
19. nov 2023

Tiež mi to manžel spravil pár krát. Boli sme zrovna pohádaní . Tak mi povedal, že si to nezaslúžim aby mi vinšoval. Tak som ostala ticho a keď mal sviatok tak som mu nezavinšovala ani ja. A povedala som mu ,, nečuduj sa zlato , toto pravidlo nevinšovať si , si zaviedol Ty u nás, tak Ti nevinšujem ani ja. Raz mu to prišlo ľúto a rozplakal sa ako malé decko . Odvtedy mi vinšuje , či sme pohádaní alebo nie. 🙂

ada12345
19. nov 2023

Zvlastne, ja by som nevydrzala takto ako ty cakat dni a vnutorne sa zozierat. Ja by som sa ho hned na druhy den spytala co to ako malo znamenat.

alickapusinka
19. nov 2023

Aj keby TI nič nedal ale aspoň pusu a zagratulovať TI mohol. Ja by som sa tiež na tvojom mieste na jeho narodeniny robila že neviem že ich má.

autor
20. nov 2023

Ďakujem všetkým za redakcie
Opýtala som sa ho včera teda či nezabudol na niečo, vraj nie. Neskôr mu došlo teda že som mala narodeniny. Že zabudol...
Takže večer keď sa vrátil domov mi priniesol s úsmevom kyticu a dezert. Žiaľ čo ma mrzí najviac že ani len prepáč som sa nedočkala. Žiadna ľútosť nad tým celým, že po 10 tich rokoch zabudne na manželku. To že som vravela že čo by som chcela na narodeniny to som už ozelela. Neviem prečo sú niektorí muži taký ľahostajný k najbližším ľuďom

lusyc
20. nov 2023

❤️

macik166
21. nov 2023

Zaujímavé, že zabudol. Veď sa ťa pýtal, kedy robíš posedenie...takže dobre o tom vedel...

stellarstar
21. nov 2023

@macik166 tiež som to chcela včera písať ale nechala som to

klip0
21. nov 2023

Tak toto by u mňa neprešlo... Pýtal sa na posedenie, čiže vedel že máš narodeniny, akurát mu to bolo absolútne ukradnuté a vykašľal sa na to. Vidieť ako mu na tebe záleží.
Teda takto by si to ani náhodou nevyzehlil a vôbec by mi nešlo o darček ale o to, ako má rád svoju manželku

Strana
z3