Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
😀 tak mi musime pokusat a skusat dalej , len premyslam ci skusat aj na dovolenke , predsa ak by sa zadarilo , tak letecky sa pojde aby sa zasa nieco nestalo
ja to iste cely den zavreta v predajni a cez vikend doma
dnes som sa aj vycapila na balkon ale taka horucava ze som radsej sla dnu 😀
@katja23 neboj, nic sa nestane, vsetko bude dobre 😉
som sa rozhodla ... mam cerstvo ofarbene vlasy, idem zo seba spravit cloveka a idem od mesta na kebab 😀 ... nebudem leniva sediet doma a cakat na nemozne 😀 a bude ide mlady so mnou, alebo nech si spi, ja sa idem trosku namalovat a padam von 😀 potom pekne zmrzlinu a ktovie na co este dostanem chut 😀
prajem zatial pekny den, ja sa potom ozvem 🙂
paaaaaa
@katja23 a u teba doma co nove?
@michaella86 nic take , dosiel domov z ryb , smradlavy od potu jak hovado , a este do teraz nebol v sprch , neviem na co caka asi kym pride sam pan boh a povie mu nech ide ..... od kedy prisiel ta len riesil pc a skoro hodinu telefonoval na balkone ako bolo na preteku , takze som mu to dala jasne pocitit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz sa mu chyystam povedat ze proti jeho konicku nemam nic ale nech to riesi tak aby som ja tym netrpela
hlavne ze uz si vino dava , rano si zas bude fukat do dregera pre istotu
@michaella86 inac si si zmenila profilovku 🙂
@katja23
@michaella86
caute baby.tak,ja az teraz mam klud,dnes sa mi nedalo vobec nic,ako vacsinou,vdaka mojej hyperaktivnej dcerenke,konecne uz zalahla,hadam uz bude spinkat az do rana.na obed som bola u svokry,nevarila som ani ja,ved nemam pre koho,potom som bola s malou von a potom straaasne vela prala,lebo v utorok uz musim vsetkych pobalit.tak to mam teraz dost perne.chlapa este nemam doma,ale uz je na ceste.aj ma nastval,lebo sa cely den neozval,aj mobil mal vypnuty,ci vybity a to ja neznasam,bojim sa strasne.tak este mu svoje poviem,ked dojde
fuuuuuuuuuu,kati pozeram,ze ty si ina kucharka 🙂 inac,aj ja strasne rada realizujem,ale teraz ako sa narodila mala,neda sa mi vobec nic,tak to su len take rychlovky,ale kedysi som vyvarala,vypekala,ani to nemal kto jest.ja som zasa typ,ktory bude radsej varit a nejest a tesit sa z toho,ako druhemu chuti.ja som strasne na sladke.nepotrebujem ani jest,len sladke musi byt.som nejaka zavisla,odkedy som druhykrat tehu zostala.malo ma to udajne prejst,ked prestanem kojit,ale uz nekojim pol roka a stale ma to nepreslo ☹
ste si dnes inac dobre pokecali tuto 😀
@katja23 vyborne no ... ten moj aspon ide najskor do sprchy a potom tam sedi ... myslim, ze tam cucu aj teraz ak nie je u matky, lebo ja som dnes odisla na dva dni domov 🙂 samozrejme mi dnes nezabudol vytknut, ze sme cely tyzden ''nepozitkovali'' ... mu hovorim, ze ved on pozitkoval za pocitacom a hned sa na mna osopil, ze ja som bola na konovi, ale ze som ho zapinala az hodinu po tom, co on sa uz hral je vedlajsie 😀 ale ved nech si nadava ... ked sa mi nevie normalne venovat, tak moze pouzit svoje ruky, ma dve 😝 😀
nooo, zmenila som za najnovsiu 😀 zo vcerajsej chalupy mam ked som travu hrabala 🙂
@ynez75 ahoj 🙂 no tak si to mala dnes vesele 🙂 a kam idete? mi to asi uniklo ak si uz pisala 🙂
@michaella86 no u nas je to vzdy vesele,odkedy mame malu.no,aby som to poopravila,ja to mam vesele.tatik je len na hranie na pol hodku.aj to som mu uz vela dala..ale zasa,pravda je,ze ona chodieva skoro spavat na noc,kedze vobec nespava cez den,takze tatik nema moc ani cas,kedy sa ralizovat.ale zasa,nechcem mu krivdit,ale mam pocit,ze takto by to bolo,aj keby mal viac casu ☹ ideme v stredu do chorvatska.moja prva dovolenka v zivote a prve more 🙂 ale vobec sa netesim.ale to kvoli strachu z cesty.nasa mala nevie sediet v sedacke ani ked chodime mestom,neviem si predstavit 8 hodinovu cestu s nou ☹
@ynez75 chodte na noc ked bude mala spinkat 😉 ... a samozrejme si dovolenku poriadne uzi, ja by som strasne chcela ist na dovcu niekam, ale ja akurat tak do prace a domov ☹ s mojim sme spolu takmer 9 rokov a boli sme pri mori raz, myslim ze pred 4 rokmi ak sa nemylim a teraz vo februari sme boli v taliansku za jeho sestrou, ale to sme boli aj s jeho mati a odvtedy my dve spolu uz nadobro nekomunikujeme ... najskor nas vola a potom o mna ani nezakopne ... ale to uz neriesim, naplakala som sa kvoli tomu tam dost a stacilo, nebudem si nicim kvoli nej zdravie 😉
@michaella86 no,my ideme na noc.ale nasa mala ma vazne problemy so spankom od narodenia.ked nahodou spi,musime lietat 20 cm nad zemou,ju zobudi kazdy suchot,aj ked sa starsia dcera otoci na posteli na druhu stranu.ona musi mat neskutocne ticho a tmu a pokoj.a aj ked aj to zabezpecim,spi maximalne polhodinu ☹ ale v noci sa uz naucila,chvalabohu.ma este vypadky,ale uz to zvladam 🙂 a v sedacke,to nehrozi aby spala.ine deti das do auta aje klud,nasej to vadi ☹
no,ja som bola vydata 7 rokov a moj ex ma nikdy nikam nevzal.a vlastne nikto.az tento moj 🙂 ale cim viac sa to blizi,tym mam vacsi stres a vobec nikam sa mi nechce.uz aby sme boli tam.tam to bude fajn.aj ked si budeme sami varit,ale nebudem tam sama a ten moj,zasa travi cas s malou,ked sme niekde von,to zasa nemozem povedat...
@michaella86 uz bol v sprche ale nestihla som si to nejak vsimnut , ved izbu ani poriadne nenavstivil 🙂
@ynez75 juuuj, tak to budem na vas mysliet aby ste mali dobru cestu ... my sme si tiez varili, ale mne sa tam podarilo schudnut, lebo som jedla len ovocie a jogurty vacsinou 🙂 jaaaaaaj, tak strasne by som chcela ist aj ja niekam, ale to ozaj nehrozi u nas, moj bol viac ako pol roka bez roboty, takze sme este teraz bez penazi ☹
@ynez75 no ako ti uz zavidim tu dovku , a isto bude dobre pocaas cesty a v noci myslim ze mala bude spinkat , unavi sa za cely den a bude to 🙂 zavidim ti to more , hoc ani ja s tym finskomsa nemusim stazovat ale pri mori mas iste ze bude teplo a ja mam dilemu co si budem balit , asi viac rifli teplych ponoziek a mikin 😀 😀 😀 😀
@katja23 taky hezky ... ja sa zajtra zas vraciam k mojmu ... ale rozmyslam, ze nepojdem ... nech si odpocinieme ked mame moznost ... alebo porad, co mam urobit? 😀 len ked mne uz zajtra bude smutno a bude to v prdeli 😀
@katja23 no,mne more nechyba.ja nemam rada plavanie,odkedy som sa topila,to fakt nemusim.a ci bude teplo?to ja neviem.tam,kam ideme,je tak ako u nas.aj ked,aj to mi staci.ale vies co?ja zavidim tebe.je som si vzdy predtavovala dovolenku pri mori,ako bude tvoja.sediet niekde na skalach v svetri v objati mojho draheho,alebo aj sama a len tak kukat do blba a na nic nemysliet.len citit vietor vo vlasoch.aaaaaaaaaaaaaaaaaaach 😀
@michaella86 ☹
@michaella86 ja na tvojom mieste,si spravim nejaky super program s kamoskami.deti nemas,mozes ist kamkolvek,kedykolvek...po robote....hm?hlavne robit nieco,aby si na nho tolko nemyslela.ak si sa uz tak rozhodla....
@michaella86 😉 neviem ci je vhodne radit skor len povedat svoj nazor 🙂 ja ked na to doslo tak som sa prinutila ostat mimo aj ked o len par hodin dlhsie , ved on tiez nikdy ruky a nohy koli mne nelamal , to vzdy meskal takze , zacala som to praktizovat aj ja .preco by som sa mala ako blazon hnat za nim ked si to nijako nevazi a v opacnom pripade on nieje schopny ani povedat prepac ze meskam alebo som sa na teba vybodol lebo sa mi domkov nechcelo ist a citil som sa s kamosmi lepsie
@ynez75 ja sice deti nemam ale kamaratky maju ... ale nevadi, lebo budem chodit s nimi 🙂 ked budu mat na mna cas, ved aj vcera sme s mojim tatom a drahym boli na chalupe a potom som isla s kamaratkou a jej 5 tyzdnovym chlapcekom von a o neho som sa nezaujimala 🙂 ja odchadzam pri prvej prilezitosti zas 😀
@ynez75 😀 😀 v objati toho mojho 😀 to skor dojde dobity z rybacky a mne a kamosovej pyrani bude robit prekladatela chalan co ide s nami za pripadu ze nebude s nimi chytat ryby , este stastie ze mam elektornickeho prekladatela , len mi ho treba nastavit lebo pise a preklada bludy , a pre istotu som si kupila aj super knizocku anglictiny pre takych debilov do jazykov ako som ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katja23 no ja chodim takto kazdu nedelu domov a vraciam sa v pondelok, obcas v utorok a teraz by som mala ist uz zas zajtra spät ... ale vies co urobim? pockam si, ci sa mi cez den ozve a opyta sa ma, kedy pridem ... ak sa pytat nebude, tak budem doma 😉 ved je za jedno, ci som na konovi u neho alebo doma 😀 no nie? inak, toto meskanie tiez poznam, minule mal pre mna prost do roboty 16:05 ... bolo 16:15 tak som mu volala, dvihol, ze bude meskat chvilu a cakala som dalsich myslim ze 10minut len tak pred robotou, nikde nikoho, vodici si mysleli, ze som nejaka taka ... ved vies 😀
@michaella86
@katja23
baby,ozvem sa o chvilu,dosiel drahy domov,davam mu jest.ale vyzera to tak,ze na pc zostane on,lebo uz stihol na svoju stranku kukat,kym som ja bola v chladnicke a ja sa zapnem na wifi na svojom mobile.lebo sa asio chvilu nastvem a pojdem si lahnut.tak zatial
@ynez75 okeeeeeej 🙂
@michaella86 to poznam , on ma prist po mna po robote a byvame len o 3 zastavky dalej takze peso som doma za nejakych 15 20 min pohodovou chodzovou a on ide po mna autom a dojde namiesto 18:05 o 18:20 , pre mna nepochopitelne , teraz vypol PC a to sa uz nemozem s nim ani povadit lebo dosli jeho rodicia z chaty 😠 ale tak coi tak si nejaku poznamku nenecham pre seba
@katja23 pockaj, byvate u neho? cize si u svokrovcov?
ja mam robotu na druhom konci mesta, ale bud ma vozi tato, alebo jeho priatelka alebo idem busom, nerobi mi to problem, ale bol aktivny, ze ma vezme, a tak som cakala a stala ako stlp 😀
@michaella86 jj byvame u nich , maju 4 izb.byt . takze pohodka ale tak vies vlastne sukromie je vlastne , tak ale byt kje pisany uz na neho tak on sa do ziadneho podnajmu nehrnie , ako s rodicmi vychadzame v pohode , on ma zlatych rodivov ved si takto uz nazivame skoro 5 rokom 🙂 no ja ked koncim rovnako ako on ze o 4 tak mi povie ze dojde po mna a ja ze nie ja peso budem skor doma ako ty autom pri mne a vzdy to je tak ak sa samozrejme nestavim na trhu alebo v obchode po ceste 😀
@katja23 to mas potom dobre pokial je to takto, ze si s nimi rozumies 🙂 ja by som s matkou mojho nemohla byvat v jednom byte 😀 ved ona neprekroci prah mojho bytu, to ze chodi k ''nam'' teraz, ked byvame u nich v RD nejako pretrpim, ale ak by sme sa odstahovali ku mne, tak ja ju tu nechcem ani vidiet ... som kruta a hnusna, ale nic ine si nezasluzi 🙂
idem rychlo do sprchy, lebo ma este kamarat za mnou prist, len sa nejako neozyva, tak neviem ci vobec pride, ale aj tak sa idem osprchovat, som z toho tepla nejaka ulepena zas 😀
@michaella86
@katja23
no,baby.takze parada.presne ako som si myslela,hoc dufala v ine ☹ dosiel.prve,sadol na gauc a nic.ja som mu dala pusu,on,no konecne.a to akoze ja som dosla domov,ci co?no neva.druha vec.co mame jest?esteze mi svokra zabalila.potom co to hovoril o pretekoch,ale poviem vam,moja chut na nho odisla.totalne zniceny ksicht,ale ved je unaveny,chudacik.tak som mu aspon po uchu brnkla a on,ze au!nevidis,ze som speceny?no,tak uz spi a ja som aj rada.neviem,ci mam si poplakat,ci sa snazit to potlacit a kaslat na to.ja len,ze keby som ja mala takto prist domov odnekial,aj keby som bola unavena,aspon potulit by som potrebovala.alebo dalsia vec,ak uz som vikend prec kvoli svojmu konicku,tak bohuzial,mam rodinu a unavu musim aspon trocha potlacit,taka som ja.konicky nesmu byt na ukor rodiny.on je v podstate zlaty chlap,teda,dobry,ale romantika,to vobec nehrozi,darceky tak isto nie,ale ja nie som na ne.ale v kutiku duse stale cakam,ze ma prekvapi.kvety?no kdeze.a ja stale cakam.smutno mi je,lebo svojej byvalej manzelke kupoval poukazky ku kozmeticke a podobne veci a na mna sa moc netrha.mne to casto pripada tak,ze ona si od neho veci nevazila,jeho to mrzelo a teraz si povedal,ze je mu jedno,kto pride a aka bude,ale skoncil som a uz nikdy k zene taky nebudem.mna to aj boli,lebo som,vraj,uplne ina,ako bola ona a mam pocit,ze aspon dakujem,vazim si,co pre mna robis,si zasluzim.ja mam pocit,ze vsetko je samozrejme,co spravim.a to jeho ex nikdy nevarila,ja kazdy den,a nikdy neupratovala,mali studentku,ktora to za nu robila.ja upratujem zakazdym,ked mala vsetko rozhadze.....ach...ale aspon nebol na pc.....

@katja23 ten moj sa na neho uz ani nepyta ... a to ma stastie, lebo teda by som ho asi mierne zvozila 😀 ... ked mne sa od toho hladu uz ani chodi nechce, aj by som niekam isla, ale som leniva 😀
aj moj je opaleny, vyzera jak cigan, lebo ribi na strechach, takze je stale na slnku a ja v kancli cele dni, pridem z roboty, trcim zavreta doma, cez vikend som zavreta doma, takze nemam kde chytit trosku slniecka ... akurat vcera som sa trosku opalila okolo tielka a zabiek 😀 inak som rovnako biela ako mlynarova dcera 😀