Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@michaella86 ved to,ze uz som sa kvoli nim naplakala v zivote dost. ☹ a tak som sa na nho velmi tesila...... ☹ ☹ ☹
a ked dosiel,hned som videla,ze moje tesenie nebolo opodstatnene,lebo to hned zbadas,ze nieco je.on sa tesil"len"na svoju postel
@ynez75 poznam moja, ja sa tak tesim ako mala kazdy den a prd z toho ☹
idem ja uz off, zajtra pokecame, dobru noc ... a netrap sa moc ... paa
@michaella86 v poho,dobre sa vyspi.neviem ako ja zajtra,cez den sa mi moc neda na pc kvoli malej,vecer,co ja viem,ci drahy nebude sediet na pc?ale mam mobil a wifi 🙂 este raz,dobru 🙂
@ynez75 no takze si na tom teraz ako ja :( mna tak vytocil ze som na neho nahulakala a este predtym povedala ze nech si nemylsi ze bude aj nejaky sex! od kedy dosiel bolo vsetko prve len nnie ja 😠 a toeste mne povedal ze ja robim vsettko preto ako keby som chcela skoncit ....capes ? ja ? keby som chcela tak nesedim doma na zadku jak puca ale zijem si svoj zivot a v podstate by som uz ani s nim nebola , to je vrchol drzosti ked take nieco mu z huby vyliezlo , tak on sere na to ze uz ked sme sa cely den nevideli resp celly vikend nic spolocne tak sa mohol venovat mne resp nasmu vztahu a spolocnym par volnym hodinam pred dalsim pracovnym tyzdnom ale on nie , upoteny sadol k PC vypisoval si jak najaty na FB a tak stravil vyse hodiny telefonovanim s kamosom ktory mimochodom bol tiez na tom istom preteku , pochopis ? a tak zasa zasadol za PC a tukal na FB a ked som sla okolo tak si jeden chat vypol a to mne sa uz huba nezastavila, lebo ak sa mi nieco nepaci tak to poviem rovno , ja jednam rada s lusm na rovinu , tak som si zasluzila len jedno pocastovanie ze som ziarlivec 😠 pcha hned som mu blochla do oci ze ked uz nevie kudy kam tak mi len povie ze som ziarlivec a ja ze to ze s niekym si vyjasnujem zasadne veci vo fungovani vztahu nieje ziarlivost ale komunikacie , hoc kukam ze len jednostranna , potom mal svoj stav a zacal drbat do mna s mojim kolegom , to inac druha dobra historka sa rehocem z toho jak mala . vyhrazlka sak ty pockaj v robote a ja ze ta co drahy zasa nemas nic rozumne co povedat ta spravas jak dilo ? sla som si zapalit lebo inac by som ho asi prizabila uz od nervov tak som sa sla radsej nadychat a tak uz zasa nevedel co povedat tak nieco ze ja som ina a tak prisiel s tym ked siel fajcit , ze mu velmi ublizilo to co som povedala 😅 pochopis bo mne to nijako logicky nejde do kopy ja o voze on o koze a teraz chrape a nemam chut ho ani prykryt , nech si pomrzne
@katja23 no....co na to povedat...u nas je to take iste.ked ide fajcit na balkon,ide s mobilom.to vyvolava kamosom o stosest.potom pc a zasa vola kamosom,lebo kuka furt na nejake vysledky a online preteky.proste,chlap si vzdy najde,ako si svoj volny cas vyuzit.ale bohuzial,rodina je v tom len trocha zahrnuta.mozno mu aj krivdim teraz,lebo on fakt nie je v podstate zla chlap a ja nechcem byt taka,aka bola jeho ex,ze mu vsetko vycitala a hadky...my sa nehadame.nikdy.este sme sa ani raz.ale to zasa ja placem furt ☹ a potom samu seba trapim otazkami,v com som ja ina ako ine zeny,ktore maju pozornnych partnerov?ja som nikdy nemala pocit,ze by mna niekto "zral"...az na jedneho,ale do toho som nebola zalubena,tak mi liezol akurat tak na nervy ☹
@ynez75 presne ani ja tomu nechcem krivdiť lebo nieje zly ale si treba aj uvedomit veci , ja som sa ho pytala na opak ak by to bolo ci by sa mu to pacilo , tak nastalo ticho ...no a mas to 😠 myslim ze robime chybu v tom ze v prvom rade my myslime na nich ak nieco robime a oni zasa prv na seba . Ja mam zaujem aby to fungovalo k spokojnosti obom ale snaha musi byt obojstranna a ni len od jedneho
@ynez75 ☹ ☹ ☹ ☹
chlapi akoby obcas nemali potrebu sa tulit,pomaznat, dostat aspon pusu ☹
poznam...aj moj obcas ked dojde podrazdeny z prace a len ho nejak podpichnem a uz hundre...a darceky??
kvety dostavam na narodeniny,meniny,. Ked som nam prichystala romantikus veceru na valentina, na mna zizal ci je to az take dolezite, dodal ze uz veceral, na vino chut nema, a zjedol coko srdiecko co som mu kupila 😅
a s tym plakanim..kvoli tomu pc...som veeeeeeeeela razy v noci plakavala...aby nepocul...ale potom mi prezradil,ze on ma vzdy pocul a bolo mu to luto...a predsa urobil minimum... 😠 teraz je ako je...ale uz som si ho naucila na maznanie...uz nehundre,je dokonca rad 😉
ked som citala co si napisala...prislo mi az luto..lebo taku situaciu doverne poznam..teda som poznala....
a to obcas nechceme vela..len troska nehy a pochopenia...ale ich to stoji namahu 😢
@ynez75 a ja z mojej miloty mam tak akurat prdlajz , same pockaj hento tamto a zakopne o mna len ked nieco chce , tak ako to vobec nemusime byt spolu , ved ako keby som ani nebola , tak potom je preco somnou , a ten chat ,ma dnes poriadne dozral a este mne ide hovorit ze to vyplod mojej fantazie ...nervy mam na neho a este ide on robit zo mna tu zlu asi zato ze mu to tak dlho vsetko trpim, sa naseriem a moze si ist na dovolenku aj sam a dobre vie ze by som bola toho schopna ved aj tak na dovolenke sa bude zasa venovat rybam a nie dovolenkovaniu somnou
@katja23 ja si pripadam doma,ako taka upratovacka,kucharka,au-pairka...joj a samozrejme dobra,vyhovujuca partnerka.ale ja nemam cas na seba.ani nikto nema cas na mna nejako.akokeby som robila pre rodinu malo.alebo je to samozrejme?ja nie som zastanca toho,ze zena musi robit to a chlap to,ale aj tak si myslim,ze zena ma navarit a upratat,ked je chlap v robote.aspon navarit,nech ma co jest,ked cely den nic nejedol.....ci?aj ked,bodlo by,aspon niekedy cez vikend,aby aj mne niekto nieco uvaril ☹
@damiankad on ale zasa nieje taky necitlivy.on sa aj pomazna,aj ho mozem rusit pri pc,ked chcem pusu,no,ako kedy,ale vacsinou hej,ale to uz musim vidiet,ako je do toho zazraty.ale ano,z vela veci mi je smutno,ja fakt nepotrebujem vela.ja ked pocuvam niektore kaartaky,ako im ich priatel len tak donesie domov cokoladku,a mne ten moj este ani na meniny nic,tak je mi smutno.a valentin,to poznam.on nema nikdy chut na vino.jeho odpved je,ja som si svoje uz odpil za mladi....boze,ale nikto sa nechce ozrat.niekedy mam naozaj chut na 2 dcl vina,len tak,na uvolnenie,lebo fakt uz vyse roka trcim len doma,bez dospelych ludi ☹
@katja23 ☹ ☹ ☹ ale to prejde...mne sa nechce ani do postele k nemu ☹
@ynez75 jasne ze su to bezne veci a zasa musim povedat ze ten moj sa aj chyti varenia a vari dobre ale proste su veci ktore zene chybaju a ked je absencia sem tam clovek sa povznesie nad to ale ked to ma den co den na taniery a este nakonic tebe sviha tak je to uz trocha silna kava , vsetko sa da prezit ale donekonecna sa trpiet a tolerovat neda a clovek vybuchne , ak by som ho nemilovala tak ako milujem tak uz sa obzeram inam, a myslim ze je si vedomi toho ze ho milujem , chyba je ze chlapi su si isty nami a seru na snazenie o nas o boj a pritom si neuvedomuju ze ktorykolvek chlap na ulici moze byt ich super o nase srdce a lasku 😝
kazda mame svoju hranicu a nenadarmo sa vravi " to co nenajdes doma hladas niekde inde " tak ja len dufam ze nikdy k tomu nebudem nutena .
@katja23 ale je to presne tak ☹ ten moj aspon neziarli.aj to preto,ze vie,ze som iba doma avobec nikam nechodim a s nikym sa nestretavam.ved tu v bystrici ani nikoho nepoznam.ale uz niekedy naozaj nevladzem.stale len upratovanie,varenie,staranie sa o deti,ja nemam ani ako a ani kde,odputat svoju mysel od niecoho ☹ uz davno som neplakala,lebo to nejak sama v sebe zahladim a snazim sa si to tak nebrat,ved niekde inde,to maju ovela horsie.ale ako vravis,ked je to casto a aj ked mu povies,z coho si smutna a vidis,ze je dobre len den dva a zasa po starom....no,ale dne s sa vyplacem zasa na polroka 🙂
@michaella86 😀 aj tebe dobre ranko , ja tiez idem do prace ale na desiatu ale zasa budem sa mucit az do siestej , vobec nemam chut ☹ uz aby bol znova vikend 😀 😀 😀 😀
@ynez75 ja som si tiez uz dost poplakala , tak ale co nam ostava ked su taky necitlivci ? 😠 😠
som sa dnes rano pobavila 😀 😀 ten moj nema problem mi nakukat ked nieco pisem a ja s tym nemam problem kedze ja niesom ta co bi mala co skryvat alebo tajit pred nim , a v tej rychlosti ked mi tak nakukal ked som ti pisala IP tak sa zahliadol nieco co si pisala ohladom ze Michalovce a dnes , sa tvaril premudreto a hovorii no moja zlata a skoncilo ti vypisovanie s dajakym Michalovcanom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som myslela ze puknem od smiechu . vidim to tak ze sa budem musiet odhlasit z konika dnes lebo je schopny si prist precitat co ja preberam 😝 takze teraz po vcerajsku dostane dostatocne niekolko dni pocitovat ten vcerajsok , nebudem ja sa ako husa tvarit ze je vsetko v poriadku 😝 😝 😀 😀
@katja23 chut nechut ... ja ti poviem, ze som radsej v praci ako doma 😀 ale normalne ze len co som oci otvorila, tak ma smska cakala .. sa ti este aj zaujimal, ci mi je dobre, lebo mi je blbo od zaludka od soboty
@michaella86 no vidis a ty mu tak kryvdis ze sa nezaujima 😀 😀 😀 😀 ale nie , no tak tu smsku si cen ako oko v hlave 🙂 no je pravda ze lepsie v robote ako doma ale teraz by som menila . Ja po tom vsetkom co sa stalo som sa este asi nepreorientovala na stav pred tehu a mozog je nejak upjaty na matersku , takze ja musim chodit aj do roboty a zamestnavat sa objednavkamy aby mi z toho nezasvihalo , hoc niekedy mi sviha z tych "prijemnych " zakaznikov . hlavne ak mame tych nasich oblubencov , jeden lekar totalny arogant a dalsia lekarka totalna alkoholicka , po nej musime vetrat predajnu a uz si strihame kto ju bude obsluhovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale mame aj dobrych zakaznikov aj vtip nam sem tam povedia 🙂 Len nech nebude u nas dnes na predajni veduci , lebo to uz vidim ze to z neho nic normalne nevylezie zasa
@michaella86
@ynez75 tak babenky ja Vam prajem krasny den , nicim neruseny a nezneprijemneny a vidime si blikajuce spravy vecer 😀 😀
@katja23 jasneeee, ja si to cenim 🙂 aletak mohol by sa aj o ine veci zaujimat 😉
takytak dufam, ze veduca nepride, dnes som totalne ko ... idem teraz idem spravit jednej firme vyplaty a pre dnesok to bude asi vsetko 😀
aj tebe krasny den 😉 papa
@ynez75 HM moja...to nas caka zivot bez romantiky ?? 😒 moj sa obcas posnazi..ale skor som ja ta ktora obdaruva...nuz co, ale ja nevydrzim dlho cusat, ked som chcela romantikus veceru a on nemal chut, najskor mi to bolo luto, aj som si poplakala, ale dnes...ked neches, nechces, ked nieco potrebuje..mu to pripomeniem...a potom uz nenamieta,ked mu podavam pohar s vinom 😎
mna nasral na jeho narodeniny.dosli kamosi oslavili a soms a tesila ze oslavimevo dvojici,urobila som jeho oblubene jedlo,a ked uz vsetci boli prec prisniesla som vino, jedlo a darcek, jedlo do seba behom minutky nahadzal,vino vypil naraz a darcek stal dva dni na stole nerozbaleny....chudatko bol unaveny....ale hned na pc...utekal na jeho auto-moto stranku 😖
@michaella86 uz si mu chybala....aspon viess ze ta ma rad...aj mne takto vypisuje...ked nie som doma a vyvolava kedy pridem...ze sa na mna tesi a ked dojdem..ani si nevsimne som doma... 😖
@damiankad tazko chybala, cely den sa mi neozval, volala som mu len ja, aby som mu povedala, ze kamaratka (jeho teta o 6 rokov starsia od neho) caka babo ... inak nic, ani dalsia smska ani nic
@michaella86 😒
nebooooj moja, keby si sa neozvala..by rozmyslal kde si a o robis ked na neho nemas cas 😉
klasika chlap pride na to ze mu chyba zena ked je hladny,alebo nevie kde ma ciste ponozky... 😠 a inak sa mate ako kočky??
@damiankad no ja som sa mu uz viac dnes neozvala, vlastne len ked som mu volala, ci nemoze po ceste kupit psovi jest, lebo ja som u seba doma a vsetko mam u neho ... samozrejme nemal, lebo isiel s kolegom domov, nevadi a viac som mu nepisala, nevolala a ani sa nechystam 🙂 on ma 800 volnych minut, nech vola, nie? 😀
a ja sa mam fajn 🙂 a ty ako?
@michaella86
@damiankad
@katja23
blik blik 🙂 ahojte.tak,dalsi den za nami,zasa sme o den starsi 🙂 u nas dost namahavy den,ako pred dovolenkou,nic nestiham,este aj pocasie ako naschval,len prsalo dnes a ja 3 plne pracky,nemala som ani kde susit a to som si myslela,ze dnes aj stihnem pozehlit,nech zajtra balim a v stredu uz len rezne na cestu peciem,vlasy umyvam a upracem,nech sa do akeho takeho poriadku vratime.no,nevychadza mi ☹ dnes sme akurat tak super zmokli.este som musela do banky a drogeriu nakupit a ako naschval,riadne burka prisla,aj prsalo,lialo,aj tresky blesky,aj vetrisko,len sme sa schovai a cakali a doma otvorene okna...no,nastastie nic sa nestalo.a co sa tyka mojho mladeho,dnes sme este nemali tu cest nic si povedat.dosiel neskoro z roboty,najedol sa a utekal este co to vybavit ohladom nasho auta a na nakup.ked sa vrati,len vybalim a isto pojdem spat.tejto noci som toho moc nenaspala ☹
a vy sa ako mate?
juj a
@damiankad co sa tyka toho romantikus vecera,to ti musim napisat aj to,akeho priatela pred tymto som mala.tym padom,ma toho svojho o doooooooooooooooooost radsej,ked si na to spomeniem 🙂 mal meniny.ja som zavolala vsetkych jeho kamaratov,ze urobim prekvapko,navarila,napiekla,nakupila,chlast,tycinky a vsetkeho vela,nech je party a radost,malu som mala u nasich,on dosiel,najedol sa napila sa a potom mi rupla chladnicka,kopu vody vsade,tak mi jedna kamoska pomahala,nech to spravime,ale nezdal sa nam nejaky ten klud,ale ani nas nenapadlo,co sa deje.moj drahy a vsetci kamarati zmizli.a ani mi nedvihal mobil.po case,si ho aj vypol,frajer.dosiel rano o 6.ja som ho vymkla,pravdaze.ale on zvonil a zvonil a klopal a plakal za dverami.tak som otvorila a dala som mu facku.prvu v zivote chlapovi.bol pripity dost.isiel si hned lahnut.akurat som ho pocula plakat,tak som sa opytala,co sa deje,naivne som si myslela,ze ho to tak velmi mrzi,ze zmizol.ale jemu ukradli mobil 🙂
no a s kamaratmi skoncili na sirave na diskoteke.a toto mi robil pravidelne 4 roky.ja som viac plakal ako sa smiala a nedokazala som o nho prist.laska neskutocna.potom odisiel do anglicka,za robotou,aby sme sa mali v bud.lepsie,oznamil mi to den pred odchodom a tam si nasiela slovenku frajerku.to je tiez dlha kapitola o tom,ako ma aj tam vodila za nos.ja som takmer spachala samovrazdu,krava sprosta,a teraz som stastna,ze sa to takto skoncilo.to by som pri nom len vkuse travila cas na psychiatrii...tak,ja len takych chlapov nejak zbieram ☹
@michaella86 ach tí chlapi, 🙂 ja momentalne vynikajuco..drahy si tu odsedkal nejake 2 hodiny na svojej stranke...a potom zahlasil idem ku kamaratovi a ja som obliekla maleho(nema este ani rok ) a nech ho berie so sebou..a ja som tu 😉 aspon nachvilku mam od nich pokoj 🙂
aaaa neboj zachvilku mu zacnes chybat....aj ti moji sa kazdu chvilu dovalia...
@damiankad budem, nebudem mne je fajn a som spokojna 🙂 rozmyslam, ze zajtra by som mala ist k nemu a ze by som nesla, nejako sa mi neche zas sa zbytocne hadat 🙂 ...
tak ti je chvilu dobre, mas klud, cas sama pre seba 🙂 treba to tak robit castejsie, nech vie, ze neni sranda sa cely den starat o dieta 😉

@ynez75 moja, no to nemam slov ☹ pri citani som si obcas myslela, ze pises o mne a mojom ... ja nechapem tych chlapov, oni si hadam myslia, ze sme nejake veci bez citov a pocitov? kopala by som to vsetko do zadku ked ne do predku ☹ ... moja, ked si chces poplakat, polac si, niekde kde budes sama, ulavi sa ti a bude hned trochu lepsie 😉 aj ked kvoli chlapom sa neoplati plakat, ale ulavi sa ti