icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

katja23
7. jún 2011

@michaella86 si si vsimla ze boli vymazane niektore nase prispevvky z fora ?????? na to akoze preco ???

katja23
7. jún 2011

@michaella86 neviem ci nakoniec nebude najlepsie aby to bola sukromna tema a pisali sme si tam co chceme ked sme sa uz tak rozbehli

jajuska1411
7. jún 2011

@michaella86 no my mate teraz 6 mesacne dieta ale mi to prietak ako keby mam deti dve 😠

katja23
7. jún 2011

@jajuska1411 to asi tak budes musiet tak brat , co chlap to dieta 😀 😀 😀 a hlavne ak sa da hrat donepricetna

jajuska1411
7. jún 2011

@katja23 nieco mi hovor ked idem k nasich aj s malym akoze babke tak za cely tyzden ani len kvetiny nepoleje 😠 ze aspon po tyzdni bez vody budu krajsie ked sa preberu ☹ 😠

katja23
7. jún 2011

@jajuska1411 moj hraval este aj na dovolenke v nemecku , ked som ho videla za pocitacom a tam Travian balila som veci ze odchadzam . teraz si uz dal pokoj s hrami ....... som zvedava do kedy

jajuska1411
7. jún 2011

@katja23 aj u nas je take obdobie ked je ako ticho pred burkou a potom to pride tak cakam ze kedy 😠

ynez75
7. jún 2011

ahojte babenky..jaj,ja nemam dnes vobec cas na nic ☹ este aj z prsta som si dnes odrubala,polku nechtu stiahla za ziva,ked som franc.zemiaky robila,tak sa mi dnes dari a nic nestiham.akurat som precitala,ze vas povymazovali.som sa zasmiala nad tym a spomenula si baby,ktore sa tu natahovali a tie nechali 🙂 ale mne to neva.akurat,ako si kati podotkla,kebyze sme sukromna tema,mozme si pisat,co chceme.dievky,idem ja balit dalej,zajte neviem ako stiham,skor nie,ako hej a vecer ficime.myslite na mna,na nas.aj ja budem na vas 🙂 papa.a veeeeela pozitivizmu

michaella86
autor
8. jún 2011

@katja23 ahoj 🙂
vsimla som si,nevime preco, ved ked to mne ako zakladatelke nevadi, preco to vadi inym? ale ked neviem ako ju zmenit na sukromnu ... inak, vcera po praci sme ani jeden nemali zapnuty pocitac, normalne ze vydrzal bez hry 🙂 ale to asi preto, ze mal narodeniny a sedeli sme u jeho babky na balkone 🙂

@jajuska1411 my zatial deti nemame, mame len psa, ale obcas mi to tiez pripada, ako keby som mala doma male deti 😒

@ynez75 ahoj ... preboha, zijes?
ked mna vobec nenapadlo dat to ako sukromnu temu ☹ ale skusim nieco vymyslet 😉
jasne ze budeme na teba myslet a pekne si uzi dovcu, mozno nakoniec aj ja tento rok niekam pojdem ak sa mojmu podari vybavit nejake fusky na vikedny, lebo som mu vcera ''fnukala'' ze preco nemozme ist aj my na dovolenku 😀 aspon by sa odnaucil hrat na chvilu 😀

jajuska1411
8. jún 2011

@michaella86 tak my mame no ja mam dve na zaciatku este ked bol maly malicky tak aj porobil ale teraz radsej ho necham s malym lebo to nebolo tip top ale teraz si to urobim ja sama ak mam cas a drahy nie je pri pc 😖

michaella86
autor
8. jún 2011

@jajuska1411 ja sa strasne obavam, ze ostanem na vsetko sama, to radsej mozem byt slobodna mamicka 😠

jajuska1411
8. jún 2011

@michaella86 ak mas prachy tak mozes 😀 ja no sama niekedy ked mam nervy tak si to myslim ale zase musim povedat ze ked je nieco spravit tak urobi to zase nemozem povedat 😉

michaella86
autor
8. jún 2011

@jajuska1411 teraz mi nejde o peniaze, ale skor o to,aby mi neostalo vsetko na krku, dieta, domacnost, pes a este aj chlap, brrr, ne, dakujem ... a preto ma ta jeho hra strasne vytaca, lebo jeho nic netrapi

jajuska1411
8. jún 2011

@michaella86 jaj tak u nas to zase az take kriticke nie je ale nie je to ani bez pc 😒 ☹

michaella86
autor
8. jún 2011

@jajuska1411 normalne rozmyslam, co na dnes vymyslim aby sme doma nesedeli nech nema na hru cas, vcera vobec nezapol pc, co som bola milo prekvapena 🙂 kiezby to tak bolo stale

jajuska1411
8. jún 2011

@michaella86 tak u nas niekedy nie je zapnuty ja tri dni ale potom pride mania a zase teraz nemozem povedat je dlho v orbote a ked pride tak sa nam venuje uvidime ako bude dneska lebo ma prist skor

michaella86
autor
8. jún 2011

@jajuska1411 vytiahni ho von, na prechadzku aj s malym .. teda ak u vas neprsi

jajuska1411
8. jún 2011

prsi prsi ☹

katja23
8. jún 2011

@ynez75 hlavne to chce vsetko klud 😉 vsetko stihnes bude dobre ved si zena sikovna , skvela 🙂 a hlavne budes mat dovolenku bez toho aby tvoj muticek kniekde odisiel na dlhsie . ty nasi budu hrat hru , aspon na dovolenke nie ale rrybarcenia bude az az cez hlavu 😀 😀 😀 😀 😀

sarzan
8. jún 2011

@michaella86 ak mas notasek polistuj si aj ty medzi casom upratovania nejake tie veci-ja by som na tvojom mieste asi vsadil na nejake lahko eroticke s peknymi muzmi 🙂

michaella86
autor
9. jún 2011

@sarzan dakujem, taketo stranky ma vobec nelakaju ... mam kona a ten mi staci ... ked uz, tak radsej by to chcelo nieco zive 😝 😀 ... samozrejme srandujem 😉

@jajuska1411 a co, ako bolo vcera teda?

jajuska1411
9. jún 2011

@michaella86 no na to ze prsalo tak sme nesedeli za pc ale hrali sme sa vsetci traja a vecer ked maly zaspal tak potom to prislo mozem ist za pc pozeram ze chod ja sa idem osprchovat na to ze aj on pojde tak som sa bola ja potom sa siel on a sli sme spat takze dokopy tu vcera sedel max.pol hodku dokial som sa osprchovala a predtym som este umyla riad 🙂 takze robime pokroky male ale predsa pokroky 😉

michaella86
autor
9. jún 2011

@jajuska1411 no kupodivu moj vcera navaril veceru, umyl riad a ja len co som si hlavu umyvala sa hral, potom to vypol a pozerali sme spolu panelak a isli spat 🙂 takze to je uz druhy den vlastne, co nedrtil 🙂 tych 15 minut co tam bol nepocitam 🙂

jajuska1411
9. jún 2011

@michaella86 fuuu asi je nieco vo vzduchu ked sekaju dobrotu 😀

michaella86
autor
9. jún 2011

@jajuska1411 🙂 no moze byt ... len aby sa to udrzalo 🙂

irriss
9. jún 2011

...
@michaella86 ..ahojky, vzpominas??Psala jsem Ti na pocatku, kdyz jsi otevrela diskuzi... 😀

Kdyz to tu jako "neviditelna"denne pozoruju 😉 , nevim, nevim, kdo je u Vas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 doma "zavislakem" 😀 😀 😀 😀 😀

michaella86
autor
9. jún 2011

@irriss ahoj 🙂
tak ja som v praci a popri robote mam zapnuteho kona, ale doma ho nezapinam, pokial nemusim 🙂 a nezavislacim, dokazem existovat aj bez netu, aj ked v praci to je nemozne 🙂

irriss
9. jún 2011

😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ù

p.s. Tak ted uz jen Bacha, at nedostanes padaka.. 😲 😉 😀 😝

michaella86
autor
9. jún 2011

@irriss nedostanem, som dnes v praci a cize aj v kancli sama a aj keby som nebola, tak ja na pocitaci robim stale, takze nikto nevie co momentalne robim 🙂 😉

jajuska1411
9. jún 2011

@michaella86 presne tak ved uvidime 😉