icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

lovesista
12. jún 2011

@michaella86
k tej hre: no, moj sa najskor pyta ze na akom servri hrava ten tvoj. moj hra na neoficialnom ceskom - vola sa to Anthoria. prezyvku ma basky. a este odkazuje ze uz ma zastarale postavy lebo ze uz to "dlho" nehraval 😀 viem ze jedna postava co ma sa vola Vymeteny, teraz ma novu co estelen zacal hrat - baskyy , a este tam ma dalsiu postavu ta je moja - simonene (to je z cias ked som si skusala WOW)
ved nech mu skusi napisat 😎
a ty si robis sama nechty??? jeminee.. ty si aka sikovna! ja si neviem sama ani nalakovat na pravej ruke 😎 povychadzam vsade naokolo.
no vidis aky bol mily vcera, sa ti venoval cely den.. Oni su obcas taky, ked sa im chce vedia sa nam krasne venovat, aj nas rozmaznat.. no potom ked maju chut len na hru tak ich nic ine nezaujima. ja si myslim ze vcera bol idealny den u vas - taky kompromisovy 🙂 aj spolu ste pochodili mesto, vypili mojitko (mnam!), naobedovali sa..porozpravali.. a vecer kazdy sa venoval sebe. to sa mi paci ! 😉 takto treba fungovat. dnes ide ten tvoj na futbal?? moj mava futbal piatky vecer, a potom este pivo s chalanmi po zapase..

michaella86
autor
12. jún 2011

@lovesista moj na fotbale prave je, teda teraz sedi v senku ... vlastne nie, kazdu chvilu by mal domov prist 🙂
hrava na neoficialnom, poviem mu ked to zapne nech si najde 🙂 moj ma nick myslim marcius ci tak nejak 🙂 aj ja mam, ale uz ani neviem ako som sa to volala ... snazili sa ma na to nahovorit, ale ja tu hru nechapem 😀 vcera mi ukazoval, ze tam nejaku svadbu mali, no ja som mala dost, este aby sa tam medzi sebou brali, no ako to je uz na mna moc 😀
no ale mal aj recicky okolo, ze sa mu furt nechce chodit do mesta, ale potom bol spokojny 🙂
nooo, robim si nechty sama, uz asi rok 🙂 celkom ma to bavi, len keby som este na tom tak dokazala zarabat, robim ich len sama sebe 😒

lovesista
12. jún 2011

tu svadbu v hre som aj ja raz videla, ved som aj chcela tu moju postavu s jeho zosobasit 😀
no moj je tiez vzdy po fuciku v senku. v piatok som sa nevyspala lebo dlho v noci nechodil domov.. dobre vie ze nezaspim kym nepride, tak som mala nervy trochu.. no ale inac mu to tolerujem, ved nech sa po celom tyzdni odreaguje a pokeca s chalanmi.
inac moj neznasa ked musi ist so mnou do mesta alebo nebodaj nakupneho centra. hned je podrazdeny z ludi 😀
tie nechty.. no ono to dnes uz robi vela bab, u seba doma, maju aj inzeraty v novinach. mohla by si aj ty skusit. alebo zatial na kamoskach si to skusat za par korun.. ta ukecana sesternicina kamaratka by ti nevedela nejake kocky dohodit?

michaella86
autor
12. jún 2011

my nie sme z jednoho mesta ☹ ... inzerat si dat nemozem, nemam atestaciu ani nic na to ☹ takze len na tom poriadne prerabam 😀
akurat moj dosiel z fotbalu, ja uz nervozna, kde tolko je a moj tato ho nechcel pustit, lebo hravaju spolu 😀
teraz isiel este pozret k babke, lebo boli rano na hriboch a asi ho vytiahnem zas do mesta, lebo som znovu nevarila 😅 nestihli sme vcera nakupit ked sme sa motali po meste 🙂 ale ved nevadi, sme spolu uz dlho nikde neboli, tak sa to vykompenzuje 😀

michaella86
autor
12. jún 2011
michaella86
autor
12. jún 2011

@lovesista no co z toho, ze vcera bolo vsetko fajn, ked dnes prisiel z fotbalu, najskor sadol za pocitac, potom lahol a spal, ja som tri hodiny cumela do blba, o pol siedmej sa zobudil a odprevadil ma domov ... ze som sa ja vobec tesila 😒

lovesista
12. jún 2011

@michaella86 vazne?? ach jaj.. to je hlupe od neho. asi by si si mala najst aj ty nejaku aktivitu na nedelu ked on bude po futbaloch chodit.. vies aby si nebola sama doma a zbytocne nepozerala na hodinky ze kedy pride..
mohol ta aspon na zmrzlinu zobrat, prejst sa. my mame taku dohodu ze aj ked sme cely vikend doma vzdy aspon v nedelu sa ideme prejst. moj tiez sedi cely den pri pocitaci, ale aspon na tu zmrzlinu sme boli, prejst sa..
musite si aj vy stanovit nejake pravidlo, inac to nevidim

jajuska1411
12. jún 2011

@michaella86 no nejako sa pretlakame dnes sa vyhadzal ale zevraj to od toho ze mal teploty ale zajtra ideme na kontrolu tak uvidime 😉

michaella86
autor
12. jún 2011

@lovesista to vies, len jemu ze sa hlava tocila ... no nemal pit ked to nevie, jaaaaj ... ale sak ja mu to vratim ked sa bude on nudit a ja si najdem inu zabavku 🙂
a ja ochotna mu este zistujem k hre ... no ale zbytocne, lebo on sice hra na neoficialnom, ale na nejakom inom ako tvoj

@jajuska1411 tak dufam, ze bude vsetko v poriadku a bude zdravucky 😉

lovesista
12. jún 2011

@michaella86 ano? na inom hra? no moze byt lebo moj vravel ze su minimalne dva neoficialne, a skusali sme hladat aj ten nick Marcius no nenaslo nam nic 🙂 a ved nevadi..
no moj ked pride v piatok noci po futbale tak zase v sobotu dospava a tiez ho niekedy celu sobotu akoze boli hlava (lebo piatok vzdy fajci pri pive, inac nefajcieva cez tyzden). ale uz sa dost polepsil. vstane sobotu doobeda a ide so mnou na nakup nech mozem varit obed. no dost mi vadilo ked byval celu sobotu "rozbity" z piatkoveho vecera. toto ma fakt stvalo. a tiez to bol jeden z dovodov na rozchod co sme mali v zime.
inac ty si tusim trochu ako ja vo vztahu. ze si moc na partnera upriamena a bez neho ani velmi nikam nechodis. alebo sa mylim? ja som taka ze ja bez draheho ani von nechodim, mne tam proste chyba.. vsetko chcem s nim prezivat. (iba ak s kamoskou na kavu vybehneme dve, ale to je ine.)

michaella86
autor
12. jún 2011

@lovesista aj mi hovoril na akom hrava on, ale kto si to ma pamätat? 😀
ale sak nech si poradi sam ked to musi stale hravat 😉
no to poznam, on pride v nedelu poobede a do vecera je ako keby hral cely vikend v kuse bez prestavky 😀
a mas pravdu, bez neho ani na krok, ale nie ze by som nechcela, ale nemozem 😅 ma strazi a nikam nepusta, ozaj len s jednou kamaratkou co je vydata za jeho kamarata a maju male babo 🙂 si pripadam ako väzen vela krat, ale uz mu to radsej ani nehovorim, lebo sa potom len hadame 😒

lovesista
12. jún 2011

@michaella86 bez neho nemozes chodit von? iiiiiiiiha.. no toto. vidis aky je. tak on ta nezoberie von a samu ta nepusti! toto je zle.. lebo postupne prerusis vztahy so starymi kamoskami, vzdialite sa jedna druhej.. a mozno uz ste sa aj.. Tak ked ta nepusti nech sa ti venuje! neni o com 😠
u nas to nie je nutene, ja som sama taka pri nom prilepena doma 🙂 da sa povedat ze my sme obaja domasedi, najradsej sme sami doma, ani navstevy nemame velmi radi. znamych mame dost, drahy je dost oblubeny v kolektive, no staci nam vidiet sa s nimi z casu na cas a mne tiez s kamoskami tie kavy.
idem pozerat Dobu ladovu, tak pekny vecer este.. pa miska

michaella86
autor
12. jún 2011

@lovesista poviem ti tak - ked sme spolu zacali chodit mala som 16 a kamaratky mi nechybali, bola som rada, ze kazdu volnu chvilu som s nim ... potom mi zacali chybat, ale uz bolo neskoro, ako vravis, odsudzili sme sa jedna druhej ... teraz sa snazim najst si nove kamaratky, ale uz to nie je take ako keby som mala dlhorocne kamaratky ... nebavi ma to, ked mu nieco poviem, tak mi len vynada, ze si mam ist teda hladat kamaratky ... tak som radsej ticho a ked niekam predsa len idem, tak tajne
jasne, chod si pozriet, pekny vecer 🙂 papa

ivka1603
12. jún 2011

@michaella86 Ahoj Miška, ako si prežila víkend? Ja som mala "akčný" víkend a som rada, že už skončil....ako zajtra, nebudeš mať v robote "free"?

michaella86
autor
12. jún 2011

@ivka1603 ahoj .. no sobota super, dnesok o nicom 😒 ale tak co uz 🙂
tento tyzden zial nebudem, v piatok nejdem do roboty tak budem muset cele dni robit ☹

ivka1603
12. jún 2011

@michaella86 OK, nevadí.....zajtra budem "vegetovať" s malým u švagriny......Prečo dnešok o ničom? čo si dnes robila, čo si sa nudila? ☹

michaella86
autor
12. jún 2011

@ivka1603 ved to, ze len nudila, cely den som do blba a obcas na blba 😀 pozerala 😅

ivka1603
12. jún 2011

@michaella86 to mi je ľúto Miška, že si sa nudila ☹ Prečo si nešla von s kamoškami? veď si slobodná, môžeš si robiť čo chceš, nie čumieť na niekoho, veď to ozaj musí byť nuda....

michaella86
autor
12. jún 2011

@ivka1603 a tak ja som uz zvyknuta, ze obcas (niekedy dost casto) sa nudim a klopkam si nechtami 😀

jajuska1411
13. jún 2011

@michaella86 to ja my inak dakujem.co inak ako doma?u nas teraz ani nevieme co je pc lebo davidko 🙂 😀

michaella86
autor
13. jún 2011

@jajuska1411 🙂 u nas? tak po tom ako som vychvalila sobotu by som najradsej nedelu vymazala z kalendara ... jednym slovom katastrofa ... sice sa nehral, ale cely den prespal ... aaaach jaj

jajuska1411
13. jún 2011

@michaella86 jedanenky no u nas je to take ze maly bol aj chory aj zubky tak teraz je pc bokkom 😀

prahaxx
13. jún 2011

@michaella86 u nas v piatok zaznelo, ze v sobotu robi na PC novy projekt, celu sobotu sa prehral, v nedelu 2 hodiny, potom sme boli na oslave, ale vynahradil si to v noci - do 2hej, rano otapeny, zevraj nieco mu je a videl by to na dovolenku ☹ ja by som urobila speci kalendar s hodinami, ktore travi mimo PC ☹(( kolko by mal - 3 strany mozno? ☹ ☹ ☹

michaella86
autor
13. jún 2011

@jajuska1411 vsetko zle je na nieco dobre, co?

@prahaxx vyborne, uz ked si bude brat dovolenku aby sa mohol hrat, tak to je uz fakt zle, toto moj nastastie nerobi, aj preto, ze nam je kazda koruna dobra a on robi len na dohodu, takze by volno nemal preplatene, u nas dovolenky neexistuju vobec, ak leje, vtedy byva casto doma ak nerobia na dielni a to bud spi, alebo sa hra, ale vtedy som ja v praci, takze ma to velmi netrapi ... mna len stve, ze v case, ked by sa mohol a vlastne aj mal venovat mne tak da prednost hre ☹

katuuska
13. jún 2011

@michaella86 no my mame doma presne to iste!!! momentalne fici na call of juarez a uz si zacal aj chatovat s chlapcami co to hraju na nete s nim- az na to, ze ti chlapci maju 13,14 rokov a moj muz 30! ked dojde z prace domov tak je unaveny na to, aby sa venoval malej, ci pomohol mne, alebo siel s nou von ale na to, aby si sadol za pocitac a hral aj 6-7 hodin na to unaveny nie je a ked mu to poviem tak vraj on takto relaxuje...je to hrozneeee ale mam pocit ze vsetky moje napady zlyhali a uz to nezmenim... 😠

michaella86
autor
13. jún 2011

@katuuska hej, taku unavu poznam, tiez byva tak isto unaveny 😒 ... moj mal pred tyzdnom 28, tiez neni najmladsi co sa hrie tyka ale nepomozem si, ako ja si obcas pripadam ako sprosta, ze mu nedovolim hrajkat sa, zatial nemame deti, takze teoreticky by sa aj mohol, ale hadam ked ma frajerku tak sa venujem jej, nie? tyzden vydrzal sekat latinu ... predpokladam, ze este par dni to zvladne v tyzdni a potom to bude to iste ... ja mam v zalohe este jednu zbran - ak neprestane, odchadzam, nie sme svoji, takze problem v tom nebude ... ale potom uz bude neskoro prosikat

jajuska1411
13. jún 2011

@michaella86 tak veru tak tak uvidime ze dokedy da prednost nam ako blbym hram 😒

michaella86
autor
13. jún 2011

@jajuska1411 poviem ti tak, ze tiez som hravala hru - neviem ci poznas, alebo ti nieco hovori the sims3 ... dokazala som byt pri nej od rana do vecera, ale nikdy som sa nehrala na ukor jeho, hravala som to len ked som chora bola alebo sme neboli spolu, ked bol v praci ... par krat dosiel a povedal ze sa mam hrat, ale aj tak mi to nedalo a po 10 minutach som to vypla ... ale on to vypne az ked mu bud stale server pada, alebo ho to uz nebavi 😒

jajuska1411
13. jún 2011

@michaella86 a este moj aj nadava na toho kto mu skladal pc 😀 hej sims som hrala aj ja tusim 2 ale nebavilo ma to lebo hned mi vymrela cela rodinka 😠

michaella86
autor
13. jún 2011

@jajuska1411 tak ja som to hravala asi tym stylom, ze som si vytvorila rodinu, postavila dom a isla som na dalsiu 😀 aby som sa o nich starala to nebolo moc na mna, lebo som nestihala 😀 ale raz som to skusila, ze sak za to nic nedam a nejako sa mi decko zaseklo v kociku, nemohla som ho vybrat a po dvoch dnoch co tam sedelo mi obe dve deti zobrala socialka 😀 tak som s tym prastila, ze toto ozaj nie je na mna 😀