icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

michaella86
autor
3. jún 2011

@grenka dcera je dcera a nevesta je nic 😢

irriss
3. jún 2011

@michaella86
mozna to neni spatne, reagovat a chovat se jako on..mozna mu to bude take vadit, ze jsi neustale na PC a tim se zkroti 😉

erika0802
3. jún 2011

@jafnka viem prestne o ocm hovoris..moj otec s tym prestal po 18rokocho mojho zivota ...myslela som ze to porusi ale ani na mojjej svadbe si nedal ani glg ani na krstinach...berie tabletky takze sa tesim a uvidm ako to poriesim s mojim mm

lovesista
3. jún 2011

@michaella86 namaluj sa , vyparad sa a zavolaj lucii ci nejde na drink 😎 on nech si hra ked ho to tak bavi. potom sa zbada ked odides!

jafnka
3. jún 2011

@michaella86 ďakujem. aj môj to už vypol, ale len preto, že si zapol startrek alebo dačo také - na tom je tiež asi závislý... ale na druhej strane keď treba ísť do obchodu alebo so psom von tak ide, ale väčšinou musí dohrať

ani_sama_neviem
3. jún 2011

@michaella86 to vazne je tak chronicke?! pane boze :( a neda sa s nim o tom ani rozpravat?? a robota ? ked je v robote tak co? nmo je to dost divne a to kolko uz s nim takto je?

erika0802
3. jún 2011

@lovesista no skusala som hocico...ale zatial to akosi nezabralo..vies...ale tak ja verim ze to vsetko prejde ...vies ja som este pred rokom chodila do skoly tak sme boli iba vikendy spolu a teraz kazdy den tak si asi ideme na nervy troska....

sorciera24
3. jún 2011

@michaella86 chlapi v dnesnej dobe, ak nemaju nic na robote, travia cas pred PC a hraju sa.....u nas to bolo podobne, ked sme este neboli zobrati, ale uz sme spolu zili....bolo take hluche obdobie, ze mm sa len hral a ja som uz bola zufala, nudila som sa.....rpste chlapa treba zametnat (myslim najst mu nejaku pracu v byte, co treba porobit, pripravit spolocny program, bicykle a pod. .....lebo ked kazdy sedi v svojom kute...je to fakt o nicom....) u nas to nastastie netrvalo dlho...mm ztoho tak vyrastol..... a najvacsi zlom nastal vtedy, ked sa narodil ans syn...odvtedy sa venuje len nam......ono obcas by si aj zahral alebo nieco kukol na nete (ked je cas tak si aj kukne, ale ked uz spime🙂)...ale proste mame tak zive dieta, ze ans oboch zamestanva naplno a namame cas pomaly ani dychat, nie sa este hrat na pC 😉 .....nase narocne dieta nas vlastne este viac spojilo... 😵

michaella86
autor
3. jún 2011

@lovesista teraz nejde o babo a tamtie veci okolo tohto tyzdna co boli ... to nerisiem, nejako mam vsetko podele zvlast a nemiesam dokopy jablka so slivkami ... mozno to ta vyzneje, lebo som s tym tak zrazu prisla, lebo este nedavno som druhy krat o svabbe uvazovala, ale mna ta hra stvala vzdy ... mali sme nekonecne hadky kvoli nej, vlastne to najskor zacalo pokecom, ked som zistila, ze tam chodi, potom som tam zacala chodit ja, zistil to, hadky, rozkazy, prikazy, zakazy z jeho strany a po case prisla tato debilina, najskor to hraval len obcas, potom castejsie a castejsie, nekonecne dlhe hodiny pri tom sedel, ked nesedel, tak sme sa hadali, potom uznal, ze ano, je tam viac, akoby mal, prislo svetle obdobie, teda som si myslela ze svetle, bolo to len na cas, aby ma ukludnil a zrazu tam chodi znovu ... uz dva tyzdne vidi len hru, v nedelu chodieva hravat fotbal, dva krat po sebe nebol a skus hadat co robil? hral sprostu hru ... z toho jednu nedelu som mala kramy, neskutocne bolesti, ja som sa tu zvyjala v krcoch, plakala som, prosila o pomoc co som nemohla dychat od bolesti a on? hral sa ... este mi vynadal, ze ked mam bolesti, mam si nieco dat ... chapes? ja som sa nemohla ani pohnut a mala som si nieco na to dat ☹ dalsi den prichod z prace, rovno zapnuty pocitac ... on sa ma uz ani neopyta ako som sa cez den mala, nic ... teraz isiel za brachom asi, lebo ho uz dlho neni, potrebuje zrejme s niecim poradit a pride a predpokladam, ze pojde dalej hrat ☹

jafnka
3. jún 2011

@irriss tak správať sa ako on som už skúšala, ani po týždni si nevšimol, že by bolo niečo iné tak som začala odmietať sex a to si už všimol, že čo sa deje a všetko popieral, ale tak aby bol pokoj tak sa ma po práci vždy vypytoval, že ako bolo a tak, kúpil mi kvety. to ho vydržalo asi tak 5 dní a je to zas po starom

michaella86
autor
3. jún 2011

@irriss no snad, ale pochybujem, ze to k niecomu bude, no uvidime
@lovesista 😀 nie, s nou ani do hrobu, ved ona este aj tam bude kecat 😀 a sme kazda z ineho mesta 🙂
@ani_sama_neviem ked je v robote, tak lozi po strechach, vtedy sa nema kde hrat, ale ked cely den leje a nerobia, tak co asi tak robi? 🙂
@sorciera24 rozmyslam, ze ho niekam vytiahnem za posledne peniaze, este ze v utorok bude vyplata 😀 no neviem ci ho dieta zmeni, ci ho vobec s nim aj mat budem 😅

michaella86
autor
3. jún 2011

@jafnka skusla som aj odmietat sex ... to si mala vidiet ... vobec s nim nespavam, naco sme teda spolu? aby sme sa hadali? a bol ohen na streche a ano, uz sme sa zas len hadali ... nekonecny kolotoc toto

lovesista
3. jún 2011

@erika0802 ja s mojim frajerom robim v jednej firme, v rovnakom teame, sedime na jednom poschodi. cize sa vidime 24hodin denne 7 dni v tyzdni lebo uz rok spolu aj byvame.. na nervy si zatial nejdeme, ale moze byt ze keby robime kazdy inde tak ten vztah by bol zase o volaco inaksi, mozno by sme si boli vzacnejsi. mozno by nesedel pri pocitaci po veceroch ale pri mne na gauci 🙂

@michaella86 chapem.. u nas to byvalo PRESNE take iste. k tomu pokecu a chatovaniu s inymi by som ti vedela rozpravat. ale uz dnes nestiham, napisem inokedy 😉 este mam k tejto teme veeeelmi vela co povedat
tak teda zelam v ramci moznosti este pekny vecer.. 😉

michaella86
autor
3. jún 2011

@lovesista jedno lepsie ako druh, co? ☹ jasne, aky vecer si spravim, taky bude mat, prave sme sa stihli pohadat lebo nechcem jest gulas ... pretoze ho elubim, tak mi vynadal, ze to je tak, ked sa ON SNAZI ... a do riti s nim 😀

ynez75
3. jún 2011

Ahojte.dievcata,tak rada by som vam napisala nieco pozitivne,napr.ze ich to prejde,ale neda sa mi.ja som zila2,5roka s clovekom,uzasnym.perfektny tato,perfektny partner,aj navaril,aj deti ho milovali.ale miloval rovnako aj stavkove spolocnosti.je to na dlhe vypisovanie,napisem len tolko,ze ja som to nezvladla a nevydrzala,aj ked som ho neskutocne milovala.dostal nas do dlhov.ja som mu chcela pomoct,odisla som zarabat do zahranicia.nicila svoju psychiku,opustila svoju dceru a chcela zarobit a dostat nas zo srabov.zarabala som pekne a po case som zistila,ze moje zarobky sli na stavkovanie.verila som mu,ze to skonci.posielala vela penazi,sama som nemala takmer co jest a on ma len klamal.ked som bola doma a mala vsetko pod kontrolou,bolo vsetko super.ale akonahle som odisla,koniec.zaver je asi taky,ze predal vlastnu dceru.v jeho opatere,sv.byvalej manzelke,za300tis.sk a toto bol pre mna def.koniec.aj ked som sa veeela naplakala,bolelo to,ale uz je to chvalabohu za mnou.teraz mam ineho partnera,s nim rocnu dceru a stastna.aj ked aj tento ma velky konicek,aj tento travi vecere za pc,ale su to len stranky modelarske,nic mi netaji,citava ich aj mne,aj ked mna to moc nezaujima🙂 ale obcas,aj teraz mi je smutno,ze radsej by som sa venovala len jemu,ked deti spia,bez toho,ze,o chvilku vypinam.ja som bohuzial uz o21h.totalne ko,kedze nasa mala je totalne ziva a totalny nespavec

michaella86
autor
3. jún 2011

@ynez75 tvoj pribeh ma prinutil rozmyslat ... nechcem takto dopadnut, ale tiez ho milujem ... deti nemame, takze by to bolo relativne jednoduchy rozchod, aj ked bolestivy, ale je mi dlzny velku sumu penazi a bojim sa, ze ked odidem, neuvidim ani cent a budem muset splacat vysku pozicku, ktoru som si ja sprosta vzala, len aby som mu pomohla z problemov ☹ a ak to ostane len na mne, tak sa mozem rovno obesit, lebo vsetko co zarobim pojde na energie, telefon, pocitac a net a na splatky .. a co mi ostane na zivot? asi 7 € na mesiac ☹ a to mam este aj psika ☹ takze teraz neviem ako dalej ☹

katja23
3. jún 2011

@lovesista
@michaella86 tu ste babenky moje 😀 zbehnem vsetky prispevky a pridam sa , len si dam zasluzenu kavu v klude 😉

michaella86
autor
3. jún 2011

@katja23 uz som tu len ja teraz 🙂 ale jasne vypi si kafco, oddychni si a mozme poklabosit 🙂

jafnka
3. jún 2011

@ynez75 tak na toto nemám slov

katja23
3. jún 2011

@michaella86 ze vahas 🙂 ten mmoj sa pre istotu bali vo velkom na pretek 🙂 ja ze skusim ze o kolkej ide rano a podla toho sa rozhodnem ci pojdem aj ja a on ze 5 : 45 pa pa drahy uzi si pretek bezomna a ja volny den bez teba 😀

michaella86
autor
3. jún 2011

@katja23 nevaham 🙂 respektive vaham ... ci ho zabijem teraz, alebo neskor 😀 ... kriste pane, kde som ja tohto chlapa zbalila? keby som tak aj ja mohla byt sama, lepsie ked neni doma ako ked len striela nejake prisery ☹

jafnka
3. jún 2011

@michaella86 u nás to tak výraznejšie začalo po svadbe keď ma už mal "istú". ale zjavne sme na tom ešte veľmi dobre podľa toho, čo tu čítam. niekedy máme ozaj pekné dni keď pc skoro ani nezapne, ale tieto asi tri týždne je to veľká bieda

katja23
3. jún 2011

@michaella86 pre istotu dnes ja maniacim , on zapol pc a uz je vypnute ale o chvilu zapne lebo bude volat kamos co ideme k nemu na dovolenku , fakt musim povedat ze uz asi 3 tyzdne nehral , myslim ze len raz a to som po desiatich minutach nanho zrucala nech da tichsie lebo som telku uz mala tak nahlas ze som nepocula seba 😀 😀 😀

michaella86
autor
3. jún 2011

@jafnka no ja som uz raz svadbu zrusila, potom sme sa rozisli na chvilu co on ako rozchod vobec nebral, jeho vec ... a chcela som zacat znovu riesit snubne prstene, ale vidim, ze toto nema vyznam ... pokial mu bude prednejsi pocitac, tak ja ostavam slecnou aj nadalej ... pred chvilou som mu povedala, ze ci ma chce prinutit aby som mu dala na vyber - bud ja alebo pocitac, a jeho odpoved bola mila - daj mi pokoj, co furt mas?

michaella86
autor
3. jún 2011

@katja23 keby bol bez hry tri tyzdne tak zosalie asi 😀 ... ja sa smejem, ale toto neni sranda, prave ma slusne do riti poslal (citaj odpoved pre jafinku) a ja som nanutena byt na konovi ... ked som mu povedala, ze som chcela ist von aby sme zmenili prostredie, lebo toto nas nici, tak mi povedal, ze ktovie naco .. no na hovno 😠

ynez75
3. jún 2011

@michaella86 ja neviem.ja uz by som urcite neverila na ziadne pekne slova.ja som musela byt takmer tri roky v zahranici,aby som splatila,co trebalo.nezostalo mi nic.len ubolene srdiecko.kebyze som tak odisla sama,bez dlhov,predtym,nez mi to zavaril,mama mi mohla pomoct s dcerou a ja som mohla mat slusne prachy na ucte.no vtedy by som za nic na svete neodisla a nenechala svoje dieta bezo mna.a tak nemam nic.moj sa nechcel ist liecit.vraj to nepotreboval.skoda.poznam chalanov,kt.gemblovali,a po lieceni,su uz dva roky cisti.ale zatial ani to nieje vyhra.do konca zivota zostanu len abstinujuci

jafnka
3. jún 2011

@michaella86 ja som môjmu navrhla, že dva dni v týždni by sme mali také, že by si každý by mal svoj program a zvyšok by sme trávili spoločne. na to mi len povedal, že by to nefungovalo a koniec. ale asi je najhoršie to, že on má naj kamaráta, ktorý je sám a on sa tiež furt hrá na pc keďže nemá čo iné na práci takže sa hrajú cez net spolu. už ma aj napadlo, že tomu kamarátovi nájsť babu aby sa trochu zamestnal a menej sedel za pc v nádeji, že potom aj mm bude menej sedieť

katja23
3. jún 2011

@michaella86 co na teba krical ze nechces jest gulas ??? to je trtko ! ved ked vie ze ho nemas rada takk na co ho robi ?? , moj vie ze ja take sladke veci nemusim tak urobi len sebe a mne nieco ine , alebo naopak ja mu urobim palacinky a sebe nieco ine
a vedela by som tiez pisat baje o tom pokeci !! tam nastal v istej chvili rozchod !!!
ja nechapem o com oni uvazuju , na jednej strane tvrdia ze nas miluje ze chcu byt s nami a na druhej strane sme na vedlajsej kolaji .
Ale zasa aby som tomu svojmu nekrivdila , je fakt zlaty a mozem byt rada ze ho mam ale su iste veci ktore sa tazko predychavaju

lili_mia
3. jún 2011

Nooo baby, ja som mávala také nervy že až, ked som prišla z roboty za chlapom domov a on už pri telke až do večera a potom očakával posteľný program. A vonku na prechádzku nepôjde, lebo je z práce unavený a viem od mojich kamošiek, že ony sa s takým chlapom rozišli a vidím, že teraz majú lepšejšieho chlapa. Ako vidím, sú aj horšie veci ako presedieť večer pri telke. Občas zaberá, ked sa mu neozvem, neprídem, cca týždeň seká dobrotu, takže takéto odmlčávanie sa zrejme treba aplikovať pravidelne.

michaella86
autor
3. jún 2011

@katja23 on ho nerobil, priniesol ho od babky ... ako fajn, ano, snaha sa ceni, ale nechapem, preco mi nosi veci, ktore nelubim a potom sa zbytocne hadame ... uplne od veci toto 😀 ako ja som tiez byvala na pokeci pokial na to neprisiel, alebo som mu to ja nevykvakala pod naporom par promile v krvi 😀 ale vsetkym som jasne povedala, ze som zadana a stastna, kdezto on ma zatajoval, normalne som neexistovala, jeden cas som si s nim aj pisala tajne ... a teda zaujimave veci som sa podozvedala ... ked sa prevalilo, ze si pise so mnou, tak neuveris, ale chcel sa so mnou rozist, lebo som chodila za jeho chrbtom na pokec ... cisty ''cvokhaus'' toto 😀

@jafnka vidis, to som ja neskusala ... ale to mi neprejde, bude ma neustale kontrolovat kde a s kym som